Коментари - Депутати от „Атака” нахлуха в Нова телевизия | Днес.dir.bg

Депутати от „Атака” нахлуха в Нова телевизия

Представители на "Атака" нахлуха в Нова телевизия, за да търсят сметка на двама участници в предаване, които носили маски с лика на Волен Сидеров.

Обратно в новината

Коментари - Депутати от „Атака” нахлуха в Нова телевизия | Днес.dir.bg

Коментари

..с моля и мерси не става, нагли са в телевизиите, мислят се за голяма работа

Сега разбрах защо любимата ви мутра си пътуваше навсякъде със самолета на който полетите му ще плащаме ние!Няма да го безпокоят невъзпитани хора!За това обаче "умници" бързо забравихте.Цацаров също го хваща склерозата!Болен народ!По-добре наистина да напускате тая лудница!Аз също съм решила !Сбогом кукувици безмозъчни!

Добре си мечтаеш да поставиш един простак на мястото му. А Българският народ какво да си мечтае, след като в плодородна България си лягат толкова гладни хора. Защото ако вечеря, няма да може да си купи животоспасяващи лекарства. Преди хранехме Европа и Русия с чудесни храни, а сега самите ние ядем европейски отпадъци. Какво да правим с тия, които унищожиха промишленоста ни и прокудиха народа в чужди страни. А престъпниците и крадците се разхождат в скъпи коли по улиците. Какъв език да дължи с подобни хора Волен и Атака. Май не става с моля и мерси. За това той говори с езика, който заслужават. А инъче, няма да се никой, които да каже, че Волен е прост или лош човек. Лошата действителност, създава лошите хора. А не обратното. И друг път не се изфишквай толкова. Силен човек никога не парадира със силата си.

Забрави да кажеш, че без нас ЕС ще колабира финансово, защото ние го издържаме :) Хранили сме света според тебе... Украйна какво е правила през това време? Връзки за обувки ли? Аз поне съм чувал да я наричат житницата на СССР. И да, другаря Волен Сидеров не казва никакви истини, които не са известни. Това не му дава право да се държи като простак, но тъй като това му е нишата с избиратели го разбирам. И не пиша това, за да те убедя тебе. Пиша го, за да знаят 4-мата нормални, че не са сами.

някъде и мен така де ме обкръжат нея смачкани кресливи момченца за да счупя някой и друг нос. Мигом ще се отучат. Какво им цепят басмата разни културни хора? С простака - само просташки, че ако може дори по-просташки от него. Иначе излиза победител и само му вдъхваш кураж.

ГЛУТНИЦА Злобна глутница върлува, правосъдие раздава. Тичат с главатаря свой, настървени влизат в бой. КОЙ избира тези хора? КОЙ крепи ги до момента КОЙ наместо във затвора ги търпи във Парламента?!

Лекета, като вожда си.

Не ми е ясно защо постъпват така да не би да са на амфетамини или пък изпълняват някакъв много сложен план, който още не сме прозрели?!?!?

Нали, толкова простотия, арогантност и липса на мярка - човек не може да повярва на очите си и ушите си. А истината е, че тези хора не са със света. Напълно луди са и мястото им не само не е в парламента, ами и сред нормалните хора. Колкото до Волен и компанията му - краставите магарета и през десет баира се надушват. Ами че те напълно си подхождат.

Абе аз му се чудя на акъла на Волен! Вместо да си намери няколко метреси и да си ги ч*ка някъде тихичко и незабележимо, той взе че ги вкара в политиката и ги направи депутатки!

Питам се в каква държава живеем и не мога да намеря логичен отговор...Не мога да намеря и логичен аргумент за обосновка към сина си-абитуриент , който ежедневно ми заявява, че не желае да живее в Родината си в близките 10 години...Да, вече осъзнавам, че май така е най-добре(за него) да не става свидетел на абсурдите в държавата ни, един от които е Волен и поддържащата го върхушка..

Оооо, синът ти е голям оптимист, изпуснал е една нула в годините:)

Едно време дядо ми се разсърдил на баща ми, че вместо да си остане на село, решил да учи в техникум, а след това за инженер. След години беше горд със сина си, който не живееше на село. Естествено е да оставите детето си да се развива там, където има най-големи възможности. Не е ваша и моя работа да създаваме в България добри условия за живот - това е задължение на елита. Ние сме свободни да живеем и работим там , където ще се чувстваме най-добре. щом като икономическите показатели са такива, че не може да има високи доходи тук - ние или нашите деца отиваме там , където има условия. Българинът трябва да спре с псевдо патриотизма. НЕ е патриотизъм това да обричаш децата си на мизерия. Патриотизъм е да ги научиш да обичат родното си място, дори и да не живеят в това място. Богатият е единственият, който е отговорен за развитието, спрете с комплекса , че всички ние сме виновни - обикновения човек може само да се държи възпитано и да не нарушава правилата, той не може да е основа за икономическо или политическо развитие. И най-важното - не прехвърляйте този комплекс на децата си - не са длъжни да страдат защото местните феодали не знаят как се прави фирма , която да осигурява високи доходи на служителите си.

Браво...и благодаря !

Ако си българин, ще се бориш за бъдещето на държавността. Заминавайки в чужбина, не работиш по специалността си, плащаш данаци на държавата в която живееш и работиш за повишаване на брутния и вътрешен продукт. Как мислиш за България? Идваш си един път годишно ако ти дадат отпеск иначе може и да те уволнят, но ти не искаш да нямаш работата на ресторантьор или камериер за да не се изложиш пред роднините. Как ще промениш нещата в България като ти не живееш с нейните болки?

Това мислене от рода "Склонена глава, ятаган не я сече" ми е втръснало от всякъде. Овчедушието не води до нищо добро в България, а и по целия свят. Иначе момчето ако иска да отиде да види как е на запад и ако му хареса да си стои там си е лично негово решение. Най-доброто, което можем да направим за децата си е да им дадем основата и да ги съветваме в определени ситуации. Не съм съгласен, че не трябва да се борим да си подредим собствения дом.

Няма ли,кой-да им натроши главите на тези тъпаци или нашата полиция ги пази,а?!

тука па некакъв си пише и сам си слага плюсове, другите още спат

той сигур е първа смяна

гроб е на 24/365 вахта няма начин да пропуснат антигерберастки коментар и да не залеят автора с помия.

За съжаление Воленсидеровците са нужни на такива като Бойко Борисов, Ахмед Доган и Сергей Станишев и те сами си ги създават за да компенсират физически тяхната политическа импотентност. Воленсидеровщината в политиката съществува много преди Волен Сидеров да стане известен - той е продукт на партиите и платените медии на статуквото, които повече от 10 години промиват мозъка на хората за да се стигне до тук. Властта има нужда от такива като Волен Сидеров, така както лисиците имат нужда от лайна за да замаскирват собствената си воня, затова даже и да се лишат от него, новият политик Бареков вече се готви да го замести достойно. Схемата е вече до болка позната: Не ти харесва Доган? Заповядай един Сидеров!. Скоро дилемата ще същата, само името ще е различно: Не ти харесва Доган? Заповядай един Бареков!. Симбиоз, както казва известният историк и изследовател на червеноармейски шинели Сергей Станишев.

Свидетели сме на поредния драматичен спектакъл, представен ни от неизвестни сценаристи, с подготовка в ДС или чужда подобна служба и не без активното участие на скъпо платени актьори. Волен Сидеров за пореден път взима подобна главна роля за скандализиране на обществеността, с което се отклонява вниманието от важните за обществото теми. Интересна в случая е светкавичната реакция на Главния прокурор. Нали не мислите, че без да е ангажиран предварително с подобна активна роля, Цацара щеше да реагира? Цацаров си мърда пръста, само когато му е наредено. Също като Сидеров - аман от златни пръсти в тази държава...

Много ми беше интересна истинската история на случилото се на пистата, след слизането на пътниците от автобуса. Ибрикчи - Волен посяга да удари жената, не момчето / 'щото Волен е "мъж"!/ . На място се трима полицаи, като единият застава пред жената и Ибрикчи-Волен го удря в лицето. Един от тримата полицаи е бил фен на Атака. Скъсали го от бъзик, защо той не е застанал между вожда си и дамата, за да размисли за следващите избори.

за Сидеров не знам, ама като ти чета лъжите и простотиите, ти си истински "мъж"!

Няма лъжи! Има информация "първа ръка".

Петров и ти ли като Колев си присъствал в автобуса?

комунистическите американски бази също требе да се изнасят

в мутренските години призоваваха гражданите когато са в ресторант и влезе група добре облечени бизнесмени те да си тръгнат с оглед на тяхната безопасност. Сега сме 2014, и пак така ли ще я караме - да не си на едно място, в един полет, в един ресторант с Болен и глутницата му, защото гарантирано ще попаднеш на скандал и агресивно поведение. Призовавам Екоравновесие да прибере от улицата бясното куче и водената от него пасмина, преди да стане някой нещастен случай.

каде са камисарите от Евросаюза, тоо саюз е една комунистическа организация

Евросаюза е един лаком дирник

По-лаком от Волен? Не може да бъде!

отишли да водят новините на турски

Има едни снимчици в ПИК.бг на сидеров гол в леко педерастка поза... страшно му отиват!

файда от Евроюза наема никаква - само беля

Tишината без екцесии от 1987 доведе до агонията на държавата 25 години.Време е да се крещи,но не от медиите.Те отдавна са показали своята непригодност да работят за страната.Волен печели.Медиите претопляха стари неща и накрая успяха номер да му направят. На извън правитвлствените формирования трябва да се забранят външните субсидии.Те вредят на страната.Не забравяйте кого настъпи Волен с разследванията си.Те също потърсиха цаката му.Народът е умен.Огледайте се и не пишете глупости.Има силно засегнати интереси и тези хора България не ги интересува.

да напуснем Евроюзу и сичко ше е наред

Всичко е по руски сценарии.

"Националистът"Сидеров , добре се наведе пред Доган и явно му харесва.Всичките му защитници също са леви китки , щом приемат такъв национализъм !!! Болката отминава - срамът остава .Не всичко се купува с пари !

Вече чакаме Атака и по домовете си, защото и там говорим срещу тях.

Само да припари ще яде бой. Цървулан смотан.

Боко си купи бронираната кола с партийните субсидии, но продажните журналя мълчат!!!!!

ако напуснем Евросъюза ше се оправим

Напускай го, кой те спира! Куба, Русия, Северна Корея ... Прав ти път!

Хахаха, ква Нова Тв бе, че това си е Бокова ТВ!!!! Вкисна ни да показват всеки ден тиквите и наркотрафикантите на Боко Мутража.....Капути!

Не Болен и и осман оглу са много по-добре ли???

А какво стана с онази мишка, варненеца, който обиждаше Сидеров? Той къде се измъкна? Ще нарича народен представител простак!

След като се държи просташки, как да го нарече, освен ПРОСТАК! Ако ще да е Президент.

"Ще нарича народен представител простак!" Ами такъв си е. В България дУпЕтатите не са нито народни, нито представители. Те защитават само и единствено своите лични интереси и интересите на олигарсите които са ги поставили на този пост. Изборите у нас са само за парлама пред света. Видите ли ние имаме демокрация, провеждаме свободни и честни избори, съобразяваме се с волята на народа.

Е, на черното как да кажеш бяло? Истината както и да я въртиш си е една. И не винаги е приятна.

Каква наглост, каква жестокост... Как може някакви си депутати от Атака, да смачкат на хартиена топчица и да унищожат "самоличността" на Лайнян Цицин, а после най-нагло да го питат: - Кой, кой, кой си ти?... :::))) И какво може да им отговори обезличения, анонимен и безполов соросоид, лишен от маската на Волен Сидеров, която му даваше липсващата му мъжественост, сигурност и представителност?... И може би трябва пак да попитаме: - Кой, кой, кой стои зад маскиращия се Лайньо?...

Волене пак ли се разписа, или те бъркам с някой от папагалите ти?

За разлика от Вас (папагалите-кратунковци на Бат' Ви БОКо и Бат' Ви Ваньо), аз не повтарям в захлас спуснатите ви по ЕГН-то указания... :::)))

СИДЕРОВ=БЪЛГАРИЯ

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

Какво ще му направите на Сидеров? Хайде да видим? И да му свалят имунитета, какво ще стане? Сидеров е мъжкар. Защитава се и с ямруци ако трябва!

Удря ама когато горилите му са около него. Иначе се крие под масата

Я да те видя, да те замервам с камъни и стъклени бутилки, колко ще си смел? Много мразя обратните! Бате ви Бойко, даже не можеш да го напсуваш, щото се вози в кола за 200 бона!

Да, мъж, който праща кокошките около себе си да му бранят "честа". ГОЛЯМ "мъж"!

Голям мъжкар е Сидеров... особено като влезе в политиката преди няколко години... И какво актьорско майсторство притежава само... Ако неговите глупости някой ги правеше в САЩ, отдавна да е видял силата на полицейската палка и да си лежи в затвора за дълги години... И да... Сидеров се защитава и с юмруци... ако е заобиколен от негови хора, за да го пазят А бе изобщо гнусна работа, дребно човече...

Сидеров - мъжкар?! Ако не беше толкова тъжно щеше да е смешно. Лошото е, че винаги ще има хора, които смятат просташкото поведение на Сидеров и нему-подобните му селски тарикати за "мъжкарство". А иначе Сидеров си е едно дребно създание.

Това пропагандата край няма. Отврат сте! Какво забелязваме: Всеки който се закани на Борисов, го сполетява нещо. Най активните: 1. Пеевски 2. Бисеров 3. Волен Сидеров и Атака.

Стига с тези гадове! Не искам всеки ден да повръщам.

Леле защо тия мишоци от "атака" не ми паднат на мен, бой до смърт ще има долни гадни мазни комплексарчета!!!

ти паднат, сигурно ще се стремиш да изчезнеш колкото може по-бързо!

Тези лекетаа от телевизите защо не защитиха поицията по същия начин със същото реване когато поицаите бяха бити даже с камъни имаше с пукнати гави.Аз съм за поицаите да стреят с бойни патрони срещу изродите които им посягат,но съм против само защотото бил Сидеров намесен да се реве ,а когато е лайното Тицин да не е.Главния прокурор да не се прави на ученичка ами да окошари и и онези записаните как да се прикрие престъпението и онези дето очистиха Мишо бирата а преди това нарушаваха законите.

Атака нахлула в нова телевизия. Ясно те са лумпени и хулигани. А ранобудните наркомани окупираха университета и то хиляди пъти по дълго. Следователно са хиляди пъти по големи лумпени и хулигани.

Браво, електората на Атака се научи да пише на клавиатура, за 20 лв надник, всички се преквалифицираха...евала.

стана с нотата на френското посолство? Първо направиха корекции в изявлението, след това явно се отказаха. Не без участие на кукловодите скрити зад кулисите се допускат изявления без доказателства. Имало е камери, те са снимали, никакви данни. Ако някой ти досажда с упоритостта си да те предизвика за действия отстраняващи досадата, какво би направил обикновения гражданин на българия, не депутат или лидер на партия. Никой от казионните медии не допусна тази възможност, но без доказателства сипят обвинения, без съд определят решенията на съда! Къде може да съществува това, в САЩ, Израел и ЕС, от където са и собствениците на тези медии, наречени незнайно защо национални!

Знаем си ги Сидеров и неговите хора от атака на какво са способни... Ще ми вади той дипломатически паспорт... че какво като е депутат, да не е с два мозъка и откъде накъде ще изземва функция та на изпълнителната власт, кой му даде това право ? Само, ако се е бил намерил досега някой да му счупи тиквата, пък тогава да се прави на отворен.... защо ли не се е намерил такъв някой...

До кога ще ги търпим тия хулигани? Търся си маска на Волен. Може и употребявана. В офиса на Атака не ми дадоха. Всичките ги взела Деница!

Грозна работа! Хора без акъл избират себеподобни и на всичко отгоре и без капка морал и уважение!

Интересно е, че Атака са националистическа партия, но явната мутренска агресията винаги е насочена към българи, французи, холандци и други бели та чак премити и никога срещу цигани, турци, араби или други "цветни". Нещо съмнително изглежда тая работа ... Тоя май не е на ясно какво точно иска да прави тук. Или просто осъзнава че след 10 години цветните просто ще са 60% от електората ...

Защо живеем зле и в България нещата вървят трудно! Почти всеки си задава този въпрос. Имате ли чувството, че нещата в България се дирижират от вън (чужди посолства). Те контролират всички български правителства от 1990г. насам. И ТЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ НЯКОЙ КОЙТО НЕ КОНТРОЛИРАТ ДА ПОЕМЕ ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ. Вземете тази логика и я наложете върху действителността в България и ще видите как всичко се прояснява. Как си играят с нас на сини, червени, жълти, гербери, реформатори, граждани и т.н. Следва логичния въпрос срещу кой са всички? Явно срещу този който ще обърка схемата за тоталния грабеж на България. ИЗВОД: НИЕ САМИ КОПАЕМ ГРОБА СИ от невежество и подли внушения.

И волен ще ни избави от грабителите като напада полицаи, като издевателства над жената от франското посолство, като си показва интимните части по вестници и списания?! Намерете си друг водач, а не психопат.

първо, дамата не е представител на франското посолство. Тя познавала ли е Сидеров или Сидеров нея, за да се стигне до размяна на думи, както пишат и говорят чуждите средства за осведомяване в България. Прието ли е в салона на самолета да се разхождат хората и да търсят жертва за словесни нападки? Как е започнал спора между двамата, също неясно. Имаше и младеж който е нарекъл простак Сидеров, но пък полицай, за който от МВР не казват нищо е бил цел на агресия! Непоследователност при излагане на фактите. В този случай Сидеров ли е с психически отклонения или задграничните кукловоди??

Ти кво да не искаш да махнем и Боко тиквата.

Браво, много точен и верен.Сега да видим колко марихуанчета ще се запенят.

На простият народ му дай маски и зрелища по всички медии и от зрънцето ще направят великан.Няколко платени подскачащи от няколко месеца насам станаха действащите лица на цялата нация , а народа са го оставили на вълците .

24 години след падането на комунизма търсят сметка на хора, които говорят против депутати, партии и пр. Какво става. Аз и всички хора са ги изпрали в този парламент. И ще ми търсят сметка защо говоря. Докато тези "депутати" не разберат, че не народа трябва да и м слвужи , а обратното, така ще бъде. И последно - не мога да намеря прилагателни с които да ги обидя.

Абе всички ли от Атака са л...а? Как се подбират тия?

Ами точно по този признак.

Абсолютно си прав

50% са ку.ви. Включително няколко от мъжки пол.

Коментари - Депутати от „Атака” нахлуха в Нова телевизия | Днес.dir.bg

Депутати от „Атака” нахлуха в Нова телевизия

Представители на "Атака" нахлуха в Нова телевизия, за да търсят сметка на двама участници в предаване, които носили маски с лика на Волен Сидеров.

Обратно в новината

Коментари - Депутати от „Атака” нахлуха в Нова телевизия | Днес.dir.bg

Коментари

..с моля и мерси не става, нагли са в телевизиите, мислят се за голяма работа

Сега разбрах защо любимата ви мутра си пътуваше навсякъде със самолета на който полетите му ще плащаме ние!Няма да го безпокоят невъзпитани хора!За това обаче "умници" бързо забравихте.Цацаров също го хваща склерозата!Болен народ!По-добре наистина да напускате тая лудница!Аз също съм решила !Сбогом кукувици безмозъчни!

Добре си мечтаеш да поставиш един простак на мястото му. А Българският народ какво да си мечтае, след като в плодородна България си лягат толкова гладни хора. Защото ако вечеря, няма да може да си купи животоспасяващи лекарства. Преди хранехме Европа и Русия с чудесни храни, а сега самите ние ядем европейски отпадъци. Какво да правим с тия, които унищожиха промишленоста ни и прокудиха народа в чужди страни. А престъпниците и крадците се разхождат в скъпи коли по улиците. Какъв език да дължи с подобни хора Волен и Атака. Май не става с моля и мерси. За това той говори с езика, който заслужават. А инъче, няма да се никой, които да каже, че Волен е прост или лош човек. Лошата действителност, създава лошите хора. А не обратното. И друг път не се изфишквай толкова. Силен човек никога не парадира със силата си.

Забрави да кажеш, че без нас ЕС ще колабира финансово, защото ние го издържаме :) Хранили сме света според тебе... Украйна какво е правила през това време? Връзки за обувки ли? Аз поне съм чувал да я наричат житницата на СССР. И да, другаря Волен Сидеров не казва никакви истини, които не са известни. Това не му дава право да се държи като простак, но тъй като това му е нишата с избиратели го разбирам. И не пиша това, за да те убедя тебе. Пиша го, за да знаят 4-мата нормални, че не са сами.

някъде и мен така де ме обкръжат нея смачкани кресливи момченца за да счупя някой и друг нос. Мигом ще се отучат. Какво им цепят басмата разни културни хора? С простака - само просташки, че ако може дори по-просташки от него. Иначе излиза победител и само му вдъхваш кураж.

ГЛУТНИЦА Злобна глутница върлува, правосъдие раздава. Тичат с главатаря свой, настървени влизат в бой. КОЙ избира тези хора? КОЙ крепи ги до момента КОЙ наместо във затвора ги търпи във Парламента?!

Лекета, като вожда си.

Не ми е ясно защо постъпват така да не би да са на амфетамини или пък изпълняват някакъв много сложен план, който още не сме прозрели?!?!?

Нали, толкова простотия, арогантност и липса на мярка - човек не може да повярва на очите си и ушите си. А истината е, че тези хора не са със света. Напълно луди са и мястото им не само не е в парламента, ами и сред нормалните хора. Колкото до Волен и компанията му - краставите магарета и през десет баира се надушват. Ами че те напълно си подхождат.

Абе аз му се чудя на акъла на Волен! Вместо да си намери няколко метреси и да си ги ч*ка някъде тихичко и незабележимо, той взе че ги вкара в политиката и ги направи депутатки!

Питам се в каква държава живеем и не мога да намеря логичен отговор...Не мога да намеря и логичен аргумент за обосновка към сина си-абитуриент , който ежедневно ми заявява, че не желае да живее в Родината си в близките 10 години...Да, вече осъзнавам, че май така е най-добре(за него) да не става свидетел на абсурдите в държавата ни, един от които е Волен и поддържащата го върхушка..

Оооо, синът ти е голям оптимист, изпуснал е една нула в годините:)

Едно време дядо ми се разсърдил на баща ми, че вместо да си остане на село, решил да учи в техникум, а след това за инженер. След години беше горд със сина си, който не живееше на село. Естествено е да оставите детето си да се развива там, където има най-големи възможности. Не е ваша и моя работа да създаваме в България добри условия за живот - това е задължение на елита. Ние сме свободни да живеем и работим там , където ще се чувстваме най-добре. щом като икономическите показатели са такива, че не може да има високи доходи тук - ние или нашите деца отиваме там , където има условия. Българинът трябва да спре с псевдо патриотизма. НЕ е патриотизъм това да обричаш децата си на мизерия. Патриотизъм е да ги научиш да обичат родното си място, дори и да не живеят в това място. Богатият е единственият, който е отговорен за развитието, спрете с комплекса , че всички ние сме виновни - обикновения човек може само да се държи възпитано и да не нарушава правилата, той не може да е основа за икономическо или политическо развитие. И най-важното - не прехвърляйте този комплекс на децата си - не са длъжни да страдат защото местните феодали не знаят как се прави фирма , която да осигурява високи доходи на служителите си.

Браво...и благодаря !

Ако си българин, ще се бориш за бъдещето на държавността. Заминавайки в чужбина, не работиш по специалността си, плащаш данаци на държавата в която живееш и работиш за повишаване на брутния и вътрешен продукт. Как мислиш за България? Идваш си един път годишно ако ти дадат отпеск иначе може и да те уволнят, но ти не искаш да нямаш работата на ресторантьор или камериер за да не се изложиш пред роднините. Как ще промениш нещата в България като ти не живееш с нейните болки?

Това мислене от рода "Склонена глава, ятаган не я сече" ми е втръснало от всякъде. Овчедушието не води до нищо добро в България, а и по целия свят. Иначе момчето ако иска да отиде да види как е на запад и ако му хареса да си стои там си е лично негово решение. Най-доброто, което можем да направим за децата си е да им дадем основата и да ги съветваме в определени ситуации. Не съм съгласен, че не трябва да се борим да си подредим собствения дом.

Няма ли,кой-да им натроши главите на тези тъпаци или нашата полиция ги пази,а?!

тука па некакъв си пише и сам си слага плюсове, другите още спат

той сигур е първа смяна

гроб е на 24/365 вахта няма начин да пропуснат антигерберастки коментар и да не залеят автора с помия.

За съжаление Воленсидеровците са нужни на такива като Бойко Борисов, Ахмед Доган и Сергей Станишев и те сами си ги създават за да компенсират физически тяхната политическа импотентност. Воленсидеровщината в политиката съществува много преди Волен Сидеров да стане известен - той е продукт на партиите и платените медии на статуквото, които повече от 10 години промиват мозъка на хората за да се стигне до тук. Властта има нужда от такива като Волен Сидеров, така както лисиците имат нужда от лайна за да замаскирват собствената си воня, затова даже и да се лишат от него, новият политик Бареков вече се готви да го замести достойно. Схемата е вече до болка позната: Не ти харесва Доган? Заповядай един Сидеров!. Скоро дилемата ще същата, само името ще е различно: Не ти харесва Доган? Заповядай един Бареков!. Симбиоз, както казва известният историк и изследовател на червеноармейски шинели Сергей Станишев.

Свидетели сме на поредния драматичен спектакъл, представен ни от неизвестни сценаристи, с подготовка в ДС или чужда подобна служба и не без активното участие на скъпо платени актьори. Волен Сидеров за пореден път взима подобна главна роля за скандализиране на обществеността, с което се отклонява вниманието от важните за обществото теми. Интересна в случая е светкавичната реакция на Главния прокурор. Нали не мислите, че без да е ангажиран предварително с подобна активна роля, Цацара щеше да реагира? Цацаров си мърда пръста, само когато му е наредено. Също като Сидеров - аман от златни пръсти в тази държава...

Много ми беше интересна истинската история на случилото се на пистата, след слизането на пътниците от автобуса. Ибрикчи - Волен посяга да удари жената, не момчето / 'щото Волен е "мъж"!/ . На място се трима полицаи, като единият застава пред жената и Ибрикчи-Волен го удря в лицето. Един от тримата полицаи е бил фен на Атака. Скъсали го от бъзик, защо той не е застанал между вожда си и дамата, за да размисли за следващите избори.

за Сидеров не знам, ама като ти чета лъжите и простотиите, ти си истински "мъж"!

Няма лъжи! Има информация "първа ръка".

Петров и ти ли като Колев си присъствал в автобуса?

комунистическите американски бази също требе да се изнасят

в мутренските години призоваваха гражданите когато са в ресторант и влезе група добре облечени бизнесмени те да си тръгнат с оглед на тяхната безопасност. Сега сме 2014, и пак така ли ще я караме - да не си на едно място, в един полет, в един ресторант с Болен и глутницата му, защото гарантирано ще попаднеш на скандал и агресивно поведение. Призовавам Екоравновесие да прибере от улицата бясното куче и водената от него пасмина, преди да стане някой нещастен случай.

каде са камисарите от Евросаюза, тоо саюз е една комунистическа организация

Евросаюза е един лаком дирник

По-лаком от Волен? Не може да бъде!

отишли да водят новините на турски

Има едни снимчици в ПИК.бг на сидеров гол в леко педерастка поза... страшно му отиват!

файда от Евроюза наема никаква - само беля

Tишината без екцесии от 1987 доведе до агонията на държавата 25 години.Време е да се крещи,но не от медиите.Те отдавна са показали своята непригодност да работят за страната.Волен печели.Медиите претопляха стари неща и накрая успяха номер да му направят. На извън правитвлствените формирования трябва да се забранят външните субсидии.Те вредят на страната.Не забравяйте кого настъпи Волен с разследванията си.Те също потърсиха цаката му.Народът е умен.Огледайте се и не пишете глупости.Има силно засегнати интереси и тези хора България не ги интересува.

да напуснем Евроюзу и сичко ше е наред

Всичко е по руски сценарии.

"Националистът"Сидеров , добре се наведе пред Доган и явно му харесва.Всичките му защитници също са леви китки , щом приемат такъв национализъм !!! Болката отминава - срамът остава .Не всичко се купува с пари !

Вече чакаме Атака и по домовете си, защото и там говорим срещу тях.

Само да припари ще яде бой. Цървулан смотан.

Боко си купи бронираната кола с партийните субсидии, но продажните журналя мълчат!!!!!

ако напуснем Евросъюза ше се оправим

Напускай го, кой те спира! Куба, Русия, Северна Корея ... Прав ти път!

Хахаха, ква Нова Тв бе, че това си е Бокова ТВ!!!! Вкисна ни да показват всеки ден тиквите и наркотрафикантите на Боко Мутража.....Капути!

Не Болен и и осман оглу са много по-добре ли???

А какво стана с онази мишка, варненеца, който обиждаше Сидеров? Той къде се измъкна? Ще нарича народен представител простак!

След като се държи просташки, как да го нарече, освен ПРОСТАК! Ако ще да е Президент.

"Ще нарича народен представител простак!" Ами такъв си е. В България дУпЕтатите не са нито народни, нито представители. Те защитават само и единствено своите лични интереси и интересите на олигарсите които са ги поставили на този пост. Изборите у нас са само за парлама пред света. Видите ли ние имаме демокрация, провеждаме свободни и честни избори, съобразяваме се с волята на народа.

Е, на черното как да кажеш бяло? Истината както и да я въртиш си е една. И не винаги е приятна.

Каква наглост, каква жестокост... Как може някакви си депутати от Атака, да смачкат на хартиена топчица и да унищожат "самоличността" на Лайнян Цицин, а после най-нагло да го питат: - Кой, кой, кой си ти?... :::))) И какво може да им отговори обезличения, анонимен и безполов соросоид, лишен от маската на Волен Сидеров, която му даваше липсващата му мъжественост, сигурност и представителност?... И може би трябва пак да попитаме: - Кой, кой, кой стои зад маскиращия се Лайньо?...

Волене пак ли се разписа, или те бъркам с някой от папагалите ти?

За разлика от Вас (папагалите-кратунковци на Бат' Ви БОКо и Бат' Ви Ваньо), аз не повтарям в захлас спуснатите ви по ЕГН-то указания... :::)))

СИДЕРОВ=БЪЛГАРИЯ

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

Какво ще му направите на Сидеров? Хайде да видим? И да му свалят имунитета, какво ще стане? Сидеров е мъжкар. Защитава се и с ямруци ако трябва!

Удря ама когато горилите му са около него. Иначе се крие под масата

Я да те видя, да те замервам с камъни и стъклени бутилки, колко ще си смел? Много мразя обратните! Бате ви Бойко, даже не можеш да го напсуваш, щото се вози в кола за 200 бона!

Да, мъж, който праща кокошките около себе си да му бранят "честа". ГОЛЯМ "мъж"!

Голям мъжкар е Сидеров... особено като влезе в политиката преди няколко години... И какво актьорско майсторство притежава само... Ако неговите глупости някой ги правеше в САЩ, отдавна да е видял силата на полицейската палка и да си лежи в затвора за дълги години... И да... Сидеров се защитава и с юмруци... ако е заобиколен от негови хора, за да го пазят А бе изобщо гнусна работа, дребно човече...

Сидеров - мъжкар?! Ако не беше толкова тъжно щеше да е смешно. Лошото е, че винаги ще има хора, които смятат просташкото поведение на Сидеров и нему-подобните му селски тарикати за "мъжкарство". А иначе Сидеров си е едно дребно създание.

Това пропагандата край няма. Отврат сте! Какво забелязваме: Всеки който се закани на Борисов, го сполетява нещо. Най активните: 1. Пеевски 2. Бисеров 3. Волен Сидеров и Атака.

Стига с тези гадове! Не искам всеки ден да повръщам.

Леле защо тия мишоци от "атака" не ми паднат на мен, бой до смърт ще има долни гадни мазни комплексарчета!!!

ти паднат, сигурно ще се стремиш да изчезнеш колкото може по-бързо!

Тези лекетаа от телевизите защо не защитиха поицията по същия начин със същото реване когато поицаите бяха бити даже с камъни имаше с пукнати гави.Аз съм за поицаите да стреят с бойни патрони срещу изродите които им посягат,но съм против само защотото бил Сидеров намесен да се реве ,а когато е лайното Тицин да не е.Главния прокурор да не се прави на ученичка ами да окошари и и онези записаните как да се прикрие престъпението и онези дето очистиха Мишо бирата а преди това нарушаваха законите.

Атака нахлула в нова телевизия. Ясно те са лумпени и хулигани. А ранобудните наркомани окупираха университета и то хиляди пъти по дълго. Следователно са хиляди пъти по големи лумпени и хулигани.

Браво, електората на Атака се научи да пише на клавиатура, за 20 лв надник, всички се преквалифицираха...евала.

стана с нотата на френското посолство? Първо направиха корекции в изявлението, след това явно се отказаха. Не без участие на кукловодите скрити зад кулисите се допускат изявления без доказателства. Имало е камери, те са снимали, никакви данни. Ако някой ти досажда с упоритостта си да те предизвика за действия отстраняващи досадата, какво би направил обикновения гражданин на българия, не депутат или лидер на партия. Никой от казионните медии не допусна тази възможност, но без доказателства сипят обвинения, без съд определят решенията на съда! Къде може да съществува това, в САЩ, Израел и ЕС, от където са и собствениците на тези медии, наречени незнайно защо национални!

Знаем си ги Сидеров и неговите хора от атака на какво са способни... Ще ми вади той дипломатически паспорт... че какво като е депутат, да не е с два мозъка и откъде накъде ще изземва функция та на изпълнителната власт, кой му даде това право ? Само, ако се е бил намерил досега някой да му счупи тиквата, пък тогава да се прави на отворен.... защо ли не се е намерил такъв някой...

До кога ще ги търпим тия хулигани? Търся си маска на Волен. Може и употребявана. В офиса на Атака не ми дадоха. Всичките ги взела Деница!

Грозна работа! Хора без акъл избират себеподобни и на всичко отгоре и без капка морал и уважение!

Интересно е, че Атака са националистическа партия, но явната мутренска агресията винаги е насочена към българи, французи, холандци и други бели та чак премити и никога срещу цигани, турци, араби или други "цветни". Нещо съмнително изглежда тая работа ... Тоя май не е на ясно какво точно иска да прави тук. Или просто осъзнава че след 10 години цветните просто ще са 60% от електората ...

Защо живеем зле и в България нещата вървят трудно! Почти всеки си задава този въпрос. Имате ли чувството, че нещата в България се дирижират от вън (чужди посолства). Те контролират всички български правителства от 1990г. насам. И ТЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ НЯКОЙ КОЙТО НЕ КОНТРОЛИРАТ ДА ПОЕМЕ ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ. Вземете тази логика и я наложете върху действителността в България и ще видите как всичко се прояснява. Как си играят с нас на сини, червени, жълти, гербери, реформатори, граждани и т.н. Следва логичния въпрос срещу кой са всички? Явно срещу този който ще обърка схемата за тоталния грабеж на България. ИЗВОД: НИЕ САМИ КОПАЕМ ГРОБА СИ от невежество и подли внушения.

И волен ще ни избави от грабителите като напада полицаи, като издевателства над жената от франското посолство, като си показва интимните части по вестници и списания?! Намерете си друг водач, а не психопат.

първо, дамата не е представител на франското посолство. Тя познавала ли е Сидеров или Сидеров нея, за да се стигне до размяна на думи, както пишат и говорят чуждите средства за осведомяване в България. Прието ли е в салона на самолета да се разхождат хората и да търсят жертва за словесни нападки? Как е започнал спора между двамата, също неясно. Имаше и младеж който е нарекъл простак Сидеров, но пък полицай, за който от МВР не казват нищо е бил цел на агресия! Непоследователност при излагане на фактите. В този случай Сидеров ли е с психически отклонения или задграничните кукловоди??

Ти кво да не искаш да махнем и Боко тиквата.

Браво, много точен и верен.Сега да видим колко марихуанчета ще се запенят.

На простият народ му дай маски и зрелища по всички медии и от зрънцето ще направят великан.Няколко платени подскачащи от няколко месеца насам станаха действащите лица на цялата нация , а народа са го оставили на вълците .

24 години след падането на комунизма търсят сметка на хора, които говорят против депутати, партии и пр. Какво става. Аз и всички хора са ги изпрали в този парламент. И ще ми търсят сметка защо говоря. Докато тези "депутати" не разберат, че не народа трябва да и м слвужи , а обратното, така ще бъде. И последно - не мога да намеря прилагателни с които да ги обидя.

Абе всички ли от Атака са л...а? Как се подбират тия?

Ами точно по този признак.

Абсолютно си прав

50% са ку.ви. Включително няколко от мъжки пол.