Още един депутат напусна ”Атака”

Депутатът Стоян Иванов напуска парламентарната група на "Атака". Напускам, защото ставам заложник на човек, който волно или неволно реанимира Ахмед Доган, мотивира се той.

Обратно в новината

Коментари - Още един депутат напусна ”Атака” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ни пък, лично, не сме забелязвали никога, ама никога-нищо мъжко в измислената съдружна на ДПС партийка "Атака", подкрепяна и финансирана от майката БКП! Хайде стига баламски манипулации, сякаш не знете кои ги създаде и крепи! Или знаете прекрасно, че баламите у нас са мнозинство и това е вече над 1350 години! И че не случйно сме бедняците и глупаците на Европа и света! Хайде стига евтини номера!

някой си пазарува депутати!......на кой ли му трябват сега най много???......другарите и те се нуждаят, не бъдете елементарни

Аз лично на по-предните избори стратегически си дадох вота за Атака, с цел да упражня правото си на глас макар да не симпатизирах на никоя партия по това време (и как иначе - БСП,ДПС,НДСВ и сините 5%), а и с идеята, че никога няма да бъдат мнозинство. На миналите парламентарни си гласувах за ГЕРБ и се зарадвах, че Атака стояха мъжки зад тях. За разлика от Костов и ДИмитров които се пазаряха с техните никакви 5 процента, Атака си знаеше, че ако тръгне да блъфира Борисов, той ще си хвърли оставката и ще се стигне пак до някоя триглава ламя. От тази гледна точка Атака за мен са необходими в парламента, а и по провинциите съм забелязъл, че имат сериозна подкрепа и е правилно тези хора да имат представител в парламента.

Въпрос само на време е, кога и Волен Луфтханзата ще напусне т.н. "а,така"!

НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ, ЧЕ АЗ ЩЕ СТАНА ПРЕЗИДЕНТ?! СМЯХ В ЗАЛАТА.

преди поредния вот на недоверие през септември. ГЕРБ губи подкрепа в избирателите, но печели подкрепа чрез независими нар. представтли.

Преди време някой от шефовете на Парламента го каза по най-добрия начин в едно интервю по телевизията: (цитирам по спомен) "Много от депутатите са изпаднали във финансова зависимост преди парламентарните избори, а сега заради кризата спонсорите им стават нервни".

Най-добре е В. Сидеров да се обедини с Доган и заедно да досъсипят България - и без това и двете формации са доказано вече ДС деяние - и все срещу нормалността в България - все в услуга ту на Русия, ту на Турция. Щом продължаваме да си мълчим и да им гласуваме...:-(

Най-хубавото , че този боклук и измислената му партийка никога няма повече да се намърда в парламента.

А защо като е толкова принципен е подписал и обявява чак сега?Отговорът е ясен да влезе в парламента и да се налапа и сега ще се закачи за ГЕРБ и ще се моли да се задържи парламента още 2 години, тъй като в следващия парламент ще го гледа през крив макарон.

независимо кой депутат напуска дадена партия.....трябва да напусне изобщо като депутат защото той е изпрабн от хората привърженици на партията...такива фурнаджийски лопати тупаници нищо друго не заслужават щом се гаврат с избиратели......СКАПАНА ДЪРЖАВА СКАПАНИ УПРАВНИЦИ

И аз познавам лично Стоян Иванов. Колкото чухте досега една дума от него в парламента, толкова ще го чуете и като независим. Абсолютна марионетка, която се кланя само на тия, които й плащат повече. Много високопарни слова е изрекъл, но чак сега ли е забелязал какво е АТАКА? Съмнавам се. Просто участва в сценарий за сриването й и ГЕРБ са купили и него за повече пари.

Представяш ли си какви са народните лакеи от атака, които подписват документи от офшорки и биват измамени като последни кратунковци от телефонни измамници :) искам IQ тестове!

Волен превърна Атака в жалка и смешна структура без идеи, в съветска сопаджийска наказателна дружина, която отвращава със своя байганьовски келепирджилък и политическа слепота. Кютекът пред джамията е фиаско за Атака.

Волен е трябвало да ги накара да си попълнят по една оставка и да я подпишат - само без да пишат дата, и да му я дадат - да видим дали ще искат да напускат групата когато си искат.

Има логика! Все пак никой не е гласувал за тях, а за Атака. Това е истината!

Някои се събудиха, кои навреме, кои по-късничко и разбраха на кого всъщност служи башпатриота. Останалите трябва още мъничко да изтърпят при него, само докато си оправи семейните финанси. След това като волни птички, кой накъде му види окото, винаги са желани в ГЕРБ, БСП, ДПС, РЗС и т.н.

на волен групата се разпада сега трябва поп да му пее и курбан да дава ,но дали ще му помогне и това

на волен групата се разпада сега трябва поп да му пее и курбан да дава ,но дали ще му помогне и това

Поредния предател. Волен президент!!! Волен президент!!!

ОЩЕ ЕДИН КУ-КУ

Малко патриотизъм в момента не е излишен, стига наказания, налагане на недоказани евро стандарти и притискане да стената (относно Белене), стига робия; на турци, руснаци, германци, грузинци, комунисти и социалисти, демократи и полицаи, а сега и американци. Искаме свобода във свободна България на свободните българи.ВОЛЕН - президент ! Нямам нищо против свободата на вероизповеданията, но да се проповядва на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК в БЪЛГАРИЯ. Като искаш права и свободи, съобразяваи се законодателството в България, защото освен незаконното барбекю, трябва да се бутнат и високоговорителите по джамиите (нарушават обшествено-приетия ред с наднормения си шум). И армията ще възроди и циганите ще си платят тока и водата, а защо и да не поевтинеят малко.

ПГ на ГЕРБ се превърна в утилизатор на политическия боклук! Щом сте се хванали веднъж на хорото, ще го играете до край, политически проститутки! Не симпатизирам на никоя от използваните и изоставени партии, но Народното събрание все повече се превръща в сборище на помияри!

Алчността и глупостите на Волен, унищожават АТАКА. Самият Сидеров е типична разработка на ченгетата. Милиционерския принцип "зависимите лесно се манипулират" е типичен пример за Сидеров. И така АТАКА от скандал в скандал, всъщност е придатък на ГЕРБ. Какво да се прави човек който веднъж е бил доносник, не може да се отърве от това си положение!

До всички люспи и мравки от парламента. Вярно е, че човек има право да се промени като една система с обратни връзки. ОБАЧЕ: Напълна липса на морал е, след като си избран с избирателна листа, следващия след теб да не ти заеме мястото! Причината е МНОГО проста: Избран си от листа, а НЕ мажоритарно. Не може да твърдиш, че имаш зад гърба ти съответните избиратели-за тях ти си предател. Не споделям всички разбирания на атакистите, но през годините бях разочарован от какви ли не люспи и мравки.

Това са Капиталистическите партии!Всички в парламента са такива!Само работническата класа ще реши проблемите на майка България!Властта на работниците и селяните!Долу капиталистите и техните слуги!

и виж има ли работническа класа и селяни. Има безработническа класа и много,много селяндури.Твоята утопия няма да стане,бай тошо!

КАКТО ТОЧНО БЕ НАПИСАНО В ЕДИН ВЕСНИК ОФШОРКАТА "АТАКА" ФАЛИРА. Това нещастно недоразумение именуващо се Волен Сидеров успя да изконсумира българския национализъм вкарвайки го в употреба на семейния бизнес на г-жа Капка Георгиева. Изпадналия в пълната зависимост на тази дама Сидеров не само излъга народа, но и върза като три синджира роби депутатите си кварвайки ги в схемата на кредитната задлъжнялост. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ МАЛКО ПРЕДИ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ПОЛИТИК ИМПРОВИЗИРАШ С МИМИКИ И ЖЕСТОВЕ НА АДОЛФ ХИТЛЕР , БЪЛГАРСКИЯ ФЮРЕР БЕ В ТРУДОВО ПРАВНИ ОТНОШЕНИЯ С ЯМБОЛСКИЯ БИЗНЕСМЕН И СОБСТВЕНИК НА ОВЪРГАЗ ИНГ САШО ДОНЧЕВ. В момента същата тази убиваща ни с цената на газта внасяна от Русия компания Се представлява от сина на Дончев, чиято полска съпруга е не по малко амбициозна от тази Капка вода ненапита.

Лично познавам Стоян Иванов ! Той е един истински почтен човек , човек на който може да се разчита ! Очаквах от него да напусне АТАКА , но да си призная - НЕ очаквах , че ще го направи толкова късно ! Все пак по-добре късно , отколкото никога ... Добре дошъл в НФСБ Стояне !

Страшно честен наистина, след 2 години лапане в парламента.Ако действително е достоен не е трябвало да подписва и да не влиза вътре.

Нормално е да се бяга от ЕООД,Сидеров,каквото е АТАКА.Но СЕ ЧУДЯ НА излъганите АТАКисти,що за националист Е клоуна Сидеров,който е винаги готов да лъска съветските чизми на КГБ?

Като че ли , старата добра еднопартийна система, отречена преди двайсетина години ще се окаже най-читава. Днешният либерален демократизъм започва да смърди на кочина.

атака ,дпс и всички останали люспи са саздадени от комунягите за да няма пално мнозинство по важни закони и да се саздаде неработещ парламент . за сега ахмед доган и волен сидеров си изпалниха успешно задачата.в момента бсп няма нужда от люспата "атака" и тя се разпада .няма пари -няма атака.

сАздадени, пАлно, изпАлниха .... а да си чувал за буквичката "Ъ" случайно?

К'ви подписи, к'ви са тия уж нищо не значещи гаранции от по 150 000 лв. преди да се натикат в Парламента?? Лъжат като дърти цигани, платили са си за лапачката! Или още-по-лошо, напълно безмозъчни са, ама защо ли се чудим как бабите и дядовците се ловят на телефонните изнудвачи!!!

Ми да , изкуствено създадена партия е нормално да рухне като кирпичен довар. Жалко че ДС все още намира протижета в България.

ДПС-то ще го издуха вятъра на промяната, защото е сламената колиба на Първото Прасе- най-негодното и най-мързеливото!!!

Виж сега Мелиха ли си Ферхунде ли си. "дОвар" се пише с "у" и "протИжета" се пишат "е" Личи си че си се родила с възпален мозък.Ходи си у анадола с шалварите и покривката на главата не ти е тук мястото. Само да уточня че дувар на турски звучи и се пише с "у" но ти явно и турски толкова добре владееш:::)))

Капят ти лиги от ферИджето.

Ами като се разпадне Атака с кого и с какво доГаню ще плаши турците в България?ще трябва от бившето ДС спешно да му правят друго плашило че иначе и ДПС-то ще замине в историята.

АМИ ТО СИДЕРОВ ОТДАВНА НЕ Е В АТАКА.И ТОЙ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ПРЕДАТЕЛ КАТО ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ.БУЛГАРИТЕ СКАПАХА БОТЕВ И ЛЕВСКИ ТА НЕКВИ СИ ПАРТИИ ЛИ НЯА ГИ СКАПЯТ

Ами в крайна сметка Волен трябва да си подбира тези които ще стават депутати. За 6 години трябва да се енаучил ако иска да има здрава, монолитна партия.

Казват че този е бил най-сигурният човек на Волен от Бургас- Ст. Иванов- Програмен директор на кабеларката СКАТ! Заради него "изгоряха" собственика В. Симеонов и нелепоскандалния водещ Касабов!

К'во да подбира? Пише този който си плати... Всички са така.

МЕКЕРЕТА КОЛКОТО ЩЕШ, ЗА НЯКОЛКО СРЕБЪРНИКА ЩЕ ПРОДАДАТ И МАЙКА СИ

Те, че ще я продадат - така е, но дали поне ще я доставят?