Коментари - Депутати от ”Атака” притиснаха до стената репортерка на СКАТ | Днес.dir.bg

Депутати от ”Атака” притиснаха до стената репортерка на СКАТ

Депутати от "Атака" влязоха в схватка с журналистка от телевизия СКАТ - собственост от лидера на НФСБ Валери Симеонов. Зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова ги разтърва.

Обратно в новината

Коментари - Депутати от ”Атака” притиснаха до стената репортерка на СКАТ | Днес.dir.bg

Коментари

Фашизоидите-шизофреници на Лидеров показват все повече истинската си същност. Юруш с 51% мандат и се гответе за разстрели по стадионите.

атака(saldiri) = болен сидеров и глутница въшлясали улични пУмияри

пУмияр вече си ти!

Никога не съм бил привърженик на Атака, нито на която и да е друга партия. Гледах целия репортаж и мога да кажа, че въпросната журналистка беше отишла съвсем целенасочено да провокира депутатите от Атака, когато те бяха тръгнали към стаята си. Тя непрекъснато им се пречкаше и не им даваше възможност те да се предвижват. Изведнаж започна да вика, че била блъскана и настъпана, без това да се вижда на кадрите. Странно защо този репортаж беше излъчен само от Канал 3?

Точно НФСБ дължи обяснения на своите избиратели. След като не успяха за разлика от Атака се обърнаха кръгом и си купиха кофа вазелин.

Не са лумпени а най - обикновена мърша...

ЦИРК БЕЗ КРАЙ... НА ВСИЧКИ НИ Е ЯСНО, ЧЕ ДНИТЕ НА ВОЛЕНЧО В ПОЛИТИКАТА СА ПРЕБРОЕНИ...

Май не си разбрал, отдавна на твоя гуру ББ бяха преброени!!!

а и репортерката беше на тяхното ниво - затова пито/платено по случая.

мая хепатита като тръгне по коридора всички се разбягват настрани много е неприятна, но и от това има ползи - цениш по-малкото зло

БРАВО ЮНАЦИ ОТ АТАКА, ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВАС !...

Браво!Юнаци!Подвига ви е чутовен-ще влезне със златни букви в славните анали на Атака. Чест и слава вам !Така трябва - бой на всички жени ,бой и на всички деца.Следващият път направо нападнете някоя детска градина,ама гледайте леличките да не са там. Там са ви достойните противници.Само се посъберете повечко -знае ли се, да не ви се опъне някоя 5 годишна госпожица!

Ами пробваха се с турците и ядоха бой.Къде по-безопастно е да нападаш жени.

Като няма управление от представители от десницата, има само от простолевицата, затова ще четем само за скандали,компромати и размяна на обиди а във външната политика-изолация.

как хубаво сте надули бузи мутрагенчета *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЖЕНЧОВЦИТЕ на боленчо са ербапи само с жените. нЕ ЛУМПЕНИ А ПЪЛНИ БОКЛУЦИ.

Тия от атака не знаят ли че са история? Повече няма да видят парламент. Пълни изроди...

да ама не *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Болене,Болене...И ЖЕНИ ЛИ ВЗЕХТЕ ДА АТАКУВАТЕ,уроди долни? През дедовия ми е Парламентарното ти поведение и приставането ви на дпс.Да ти берат греха тези дето ги преметна та те набутаха там.АЗ от тях не съм. Но и те сега се срамуват и още не съм чул или видял нещо хубаво за тебе.Платената любов и наулцата и в парламента има само едно име.Знаеш Го.Няма да ти го припомням,че има цензори:(( Но да се появиш на кон под вр. Вола и скверниш паметта на революционнера...е това ми идва в повече.И то малко след като си се навел пред тия,с/у които той се е борил и е дал живота си.Да ти припомня ли...'ДА ГЛЕДАМ ТУРЧИН ,ЧЕ БЕСНЕЕ НАД БАЩИНО МИ ОГНИЩЕ..." И всички пачки да сложиш в/у самара на коня,за които се продаде и се покачиш пак не може се докосна до величието на поета,комплексар недоклатен. Той е световен гений и няма по съвършенно описана природна картина: ..."Настане вечер,месец изгрее. звезди обсипят свода небесен. гора зашуми ,вятър повее, Балкана пее хайдушка песен" Нещо да си спомняш от това,Редакторе?Да беше препасал и една сабя ,та поне бутафорията да е пълна:)))) И добре ли изглежда ВИЛАЕТА от високото ,Националисте? Но ти си предател Рецедивист.Предаде демократите ,но внимавай като предадеш и новите си господари!Тези не прощават !!! Амин!

Да й кажат как да се облича.

не мога да повярвам че нямат и капка сувест. по скоро разиграват добро ченге - лошо ченге да се отвлече вниманието от по важни неща. само боико има смелостта да им се упре. дано не сме си пропуснали шанса че после отарване няма. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ИСТИНАТА ЗА БЮЛЕТИНИТЕ!!! link СРАМ ЗА НОВАТА КОАЛИЦИЯ!МАНИПУЛАТОРИ!!!

Партия ЮРУШ - партията на лумпените в България.

Най-добрият санаториум за г-н Ангелов е в Карлуково.Може в компания с г-н Сидеров.Ще се върнат като брат и сестра.

Абе Волене, хайде сега като на първолаче да ти се разясни: Искаш извинение от репортер/репортерка да се извини от името на цялата партия. Ама за това Волене ще им трябва пълномощно. А никой не ги е упълномощил. Е к'во искаш бе човек? Я пак помисли :) И май ти трябва да се извиниш и на Теодор и на журналистката от СКАТ. Бсе едно някой да иска от теб да се извиниш от името на Сталин за ГУЛАГ сняг без да си упълномощен и да те тормози ако откажеш....

Дедо кога ще пораснеш моето момче! Разсъждаваш като пеленаче по въпроса кой носи бебетата.

Този малоумник на бял кон със сто гавази дето го пазят няма ли кой ако не в затвора за клевети и нападения то да го вкарат в психиятрия поне -така не се е държал и Хитлер.

Това не е вярно,долна герберска пропаганда!Какъв кон,какви пет лева! Истината е ,че нашият фараон Боленхотеп го пренесохме на носилка с балдахин до връх Вола ,в компанията на двете принцеси весталки - говорителката либовница Миглефертити и секретарката либовница Деницопатра!

А видяхте ли мутраците пред парламента, които чакаха,,слънцето сидероф" да изгрее от вътре.И след като ,,изгря" тръгнаха след него.Честито на всички ,,умни"гласоподаватели.

Българите не само сме лумпени, ами сме и глупави, с МНОГО къса памет и робска душа. Примери няма да изреждам, че няма да ми стигне мястото.

Хвала на таквиз герои! Хвала! За малко да набият едно момиче ама се поява дружинната Мая и ги напласка набързо.

Български идиоти, приеха ви в ЕС по милост, да ви облагородят, едно нещо се иска от вас -да пуснете една бюлетина/ за осмисляне не говоря/ и вие и на това сте неспособни. Толкова сте вън от нормалния свят , че пускате за етнически, комунистически, националистически, проруски и прочие неевропейски партии. Толкова ли сте тъпи , че не можете дори да наподобите това което правят европейските ви обучители и благодетели.. Дори маймуните са по креативни поне ще наподобяват, това което правят другите.. И защо искате по-добър живот от приматите и този ви е много , както ще разберете скоро.

Сидеров да каже как се финансира личната му телевизия Алфа.

телевизия алфа се финансира от турция-

да внимаваме,тя лумпеняци во главе с болен сиктеров да бадат дадени на вниманието на цацаров,след като,, колтура,,неимат...ваааааан от парламентарното зборишсте...

Долу Атака- партия на измекярите

и кой предаде АТАКА, бе идиот. Какво спечели АТАКА, предишния парламент, като даде подкрепата си на мутрополицейската партия ГЕРБ. Какво щеше да спечелиш ти, аз и Народа, ако когато в залата беше Патриарха и Президента, наред с дебелобузестите посланици, нямаше кворум. Това щеше да се случи на другия ден или по другия. Ти освен идиот сигурно си и мутра, в най добрия случай - полицай. Радвам се от все сърце, че вашето време свърши. Народа го е казал, който преяжда с власт, след това повръща. Цялата власт беше ваша, що не прибрахте червените разбойници. Ето, само за това, че не го направихте, сега с две ръце съм за, Цветанов и Борисов да лежат в затвора.

Какво е спечелила Атака при ГЕРБ - не е важно. Днес важното и травмиращото е, какво печелят от Атака агите и комунягите? Печелят власт. И като благодарност - негласно се осигури комфорт на Волен Сидеров да се държи безконтролно...

Драги господине, С огромна симпатия ви пиша, за да ви кажа, че ако Сидеров не се беше регистрирал щеше да стане очакмваното - да не се избири правителство. Това е най-естественото нещо. Това е политическо поведение и показва отношение. Други демократични инструменти за депутата няма. Какво следмаше - политически разговори, нови предложения, включително и повторна гласуване на същото предложение.

БСП и ДПС трябва час по-скоро да разбият групата на Атака, да си купят колкото хора им трябват и да сложат край на проекта Сидеров. Само това би им осигурило оставане на власт поне до зимата.

То луди, които да му вярват на обещанията винаги ще има. Еле пък в Бг :). Ще се изпростява все повече. за жалост такива като него са бъдещето

Защо другаря Сидеров налита на разправии когато е заобиколен от 20 ина негови хора или пък налита на жени? Може би го е страх, че ако се запени сам, някой може да му прати лещите на земята.

Българските журналисти са длъжни да се организират и да се защитят от подбни идиотщни. Те имат организция и дори международна такава. Направете го още по нисък този. Време му е.

От репортажа ми стана ясно ,събитията през 1937 г в Германия имат аналог и тук.

на словото си отиде, Амин!

лумпени са, щом гласуват за атака-ДПС

Гледах репортажа! Много прости и нагли "гюлетата" от атака бе!

Полицая, който защити журналист от банда с имунитет заслужава награда от Президент. Няма да забравим човек, който отговори на зов за помощ!

Който напада рапортер не видео а фото да не види. не давам да ми бъркат в очите с мръсни от пари пръсти.

и не само на скат.. журналисти - Дюдюков ли чакате да ви обедини за защита. записвайте, но не отразявайте тази долна твар. поне ще се видят платените подлоги на...

Ало, Гея и Бея, озаптете си Кухавея!

kgb777kgb

Изпрати го по медиите !!! Това трябва да е мотото на този парламент !!! Моля дир-а да не ми триете поста , че използвам ИЗКЛЮЧИТЕЛНО мръсни думи като парламент !!!

Сайдера май го интересува повече кого може да унижи.Дали бг.журналист или противник парламентарист.Обаче турцизирането с наши пари хич не му е интересно.А бе кво стана с 1000 лева?Ами със субсидиите на партиите?Ами със монополите?Ами...?

Що за Парламент е това??? Пълен с етнически цигани/Волен долен и хората му/,етнически турци и етнически украинец. Съдбите на народа и страната засега са в техните мръсни ръце. Що за Правителство е това??? Червени калинки и огладнели скакалци ... С ренегата Ошавков начело ... Първа задача - АЕЦ Белене и разбиване на службите ...

Аз безкрайно уважавам чудовищния избор на моя народ. :)

всички с червен спин на куп..

Драги Д това не е изборът на народа, а манипулираният резултат от тези избори, изборът на циганите и анкара. Иначе БСП биха били значително по-малко, а ако не бяха 50-те процента за ДПС от турция, те щяха да се гърчат пред вратите на НС.

Като гледам, май БСП-ДПС за крепене на мнозинството ще е по-удачно да купят някой-друг депутат от ГЕРБ, отколкото да разчитат на сегашния си бастун. Това стадо павиани на Сайдера още не са научили къде са тоалетните в парламента, а творят простотия след простотия.

Каква смрад в центъра на столицата!

Само гаджето на военния министър ги контролира тия, никой друг не може.

... като ги познава всичките...от митница до кюстендилска махала..

маята веднага по съвместителство да бъде назначена за охрана на Парламента.....там ще си пасне много!!!!

Цитат от статията: "След обаждане на лидера им, пред парламента се събраха младежи, облечени предимно в черно. Първо се представиха за служители по чистотата и казаха, че чакат мълчаливо да стане нещо. По-късно са обявиха за охранители на Сидеров." Ами това са атакистите - чистачи, нямат акъл за повече!!! Кои ли са тези лумпени, които са гласували за болния им лидер?

Цитат от статията: "Квестори на Народното събрание бяха извикани по спешност, за да въдворят ред, но след 10 минути безуспешни опити, в крайна сметка Мая Манолова единствена успя да прекрати разправията. Дръжте се цивилизовано. Нека да спрем и да оставим хората нормално да си вършат работата, призова тя депутатите от партията на Волен Сидеров. " С други думи дори и Мая Манолова, която е една доста безскрупулна дама, признава, че атакаоод са нецивилизована пасмина!!!

не знам кой требе да назначава квестори но знам че не трябва да са от същите.

От кой ден започвате от Атака да си изпълнявате дадените предизборни обищания? Всичките сте за съд,за подмяна на вота на гражданите.Ненормални,аморални,алчни долни изменници.Пази боже сляп селянин да прогледне,да се докопа до трамвай и власт!

Коментари - Депутати от ”Атака” притиснаха до стената репортерка на СКАТ | Днес.dir.bg

Депутати от ”Атака” притиснаха до стената репортерка на СКАТ

Депутати от "Атака" влязоха в схватка с журналистка от телевизия СКАТ - собственост от лидера на НФСБ Валери Симеонов. Зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова ги разтърва.

Обратно в новината

Коментари - Депутати от ”Атака” притиснаха до стената репортерка на СКАТ | Днес.dir.bg

Коментари

Фашизоидите-шизофреници на Лидеров показват все повече истинската си същност. Юруш с 51% мандат и се гответе за разстрели по стадионите.

атака(saldiri) = болен сидеров и глутница въшлясали улични пУмияри

пУмияр вече си ти!

Никога не съм бил привърженик на Атака, нито на която и да е друга партия. Гледах целия репортаж и мога да кажа, че въпросната журналистка беше отишла съвсем целенасочено да провокира депутатите от Атака, когато те бяха тръгнали към стаята си. Тя непрекъснато им се пречкаше и не им даваше възможност те да се предвижват. Изведнаж започна да вика, че била блъскана и настъпана, без това да се вижда на кадрите. Странно защо този репортаж беше излъчен само от Канал 3?

Точно НФСБ дължи обяснения на своите избиратели. След като не успяха за разлика от Атака се обърнаха кръгом и си купиха кофа вазелин.

Не са лумпени а най - обикновена мърша...

ЦИРК БЕЗ КРАЙ... НА ВСИЧКИ НИ Е ЯСНО, ЧЕ ДНИТЕ НА ВОЛЕНЧО В ПОЛИТИКАТА СА ПРЕБРОЕНИ...

Май не си разбрал, отдавна на твоя гуру ББ бяха преброени!!!

а и репортерката беше на тяхното ниво - затова пито/платено по случая.

мая хепатита като тръгне по коридора всички се разбягват настрани много е неприятна, но и от това има ползи - цениш по-малкото зло

БРАВО ЮНАЦИ ОТ АТАКА, ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВАС !...

Браво!Юнаци!Подвига ви е чутовен-ще влезне със златни букви в славните анали на Атака. Чест и слава вам !Така трябва - бой на всички жени ,бой и на всички деца.Следващият път направо нападнете някоя детска градина,ама гледайте леличките да не са там. Там са ви достойните противници.Само се посъберете повечко -знае ли се, да не ви се опъне някоя 5 годишна госпожица!

Ами пробваха се с турците и ядоха бой.Къде по-безопастно е да нападаш жени.

Като няма управление от представители от десницата, има само от простолевицата, затова ще четем само за скандали,компромати и размяна на обиди а във външната политика-изолация.

как хубаво сте надули бузи мутрагенчета *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЖЕНЧОВЦИТЕ на боленчо са ербапи само с жените. нЕ ЛУМПЕНИ А ПЪЛНИ БОКЛУЦИ.

Тия от атака не знаят ли че са история? Повече няма да видят парламент. Пълни изроди...

да ама не *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Болене,Болене...И ЖЕНИ ЛИ ВЗЕХТЕ ДА АТАКУВАТЕ,уроди долни? През дедовия ми е Парламентарното ти поведение и приставането ви на дпс.Да ти берат греха тези дето ги преметна та те набутаха там.АЗ от тях не съм. Но и те сега се срамуват и още не съм чул или видял нещо хубаво за тебе.Платената любов и наулцата и в парламента има само едно име.Знаеш Го.Няма да ти го припомням,че има цензори:(( Но да се появиш на кон под вр. Вола и скверниш паметта на революционнера...е това ми идва в повече.И то малко след като си се навел пред тия,с/у които той се е борил и е дал живота си.Да ти припомня ли...'ДА ГЛЕДАМ ТУРЧИН ,ЧЕ БЕСНЕЕ НАД БАЩИНО МИ ОГНИЩЕ..." И всички пачки да сложиш в/у самара на коня,за които се продаде и се покачиш пак не може се докосна до величието на поета,комплексар недоклатен. Той е световен гений и няма по съвършенно описана природна картина: ..."Настане вечер,месец изгрее. звезди обсипят свода небесен. гора зашуми ,вятър повее, Балкана пее хайдушка песен" Нещо да си спомняш от това,Редакторе?Да беше препасал и една сабя ,та поне бутафорията да е пълна:)))) И добре ли изглежда ВИЛАЕТА от високото ,Националисте? Но ти си предател Рецедивист.Предаде демократите ,но внимавай като предадеш и новите си господари!Тези не прощават !!! Амин!

Да й кажат как да се облича.

не мога да повярвам че нямат и капка сувест. по скоро разиграват добро ченге - лошо ченге да се отвлече вниманието от по важни неща. само боико има смелостта да им се упре. дано не сме си пропуснали шанса че после отарване няма. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ИСТИНАТА ЗА БЮЛЕТИНИТЕ!!! link СРАМ ЗА НОВАТА КОАЛИЦИЯ!МАНИПУЛАТОРИ!!!

Партия ЮРУШ - партията на лумпените в България.

Най-добрият санаториум за г-н Ангелов е в Карлуково.Може в компания с г-н Сидеров.Ще се върнат като брат и сестра.

Абе Волене, хайде сега като на първолаче да ти се разясни: Искаш извинение от репортер/репортерка да се извини от името на цялата партия. Ама за това Волене ще им трябва пълномощно. А никой не ги е упълномощил. Е к'во искаш бе човек? Я пак помисли :) И май ти трябва да се извиниш и на Теодор и на журналистката от СКАТ. Бсе едно някой да иска от теб да се извиниш от името на Сталин за ГУЛАГ сняг без да си упълномощен и да те тормози ако откажеш....

Дедо кога ще пораснеш моето момче! Разсъждаваш като пеленаче по въпроса кой носи бебетата.

Този малоумник на бял кон със сто гавази дето го пазят няма ли кой ако не в затвора за клевети и нападения то да го вкарат в психиятрия поне -така не се е държал и Хитлер.

Това не е вярно,долна герберска пропаганда!Какъв кон,какви пет лева! Истината е ,че нашият фараон Боленхотеп го пренесохме на носилка с балдахин до връх Вола ,в компанията на двете принцеси весталки - говорителката либовница Миглефертити и секретарката либовница Деницопатра!

А видяхте ли мутраците пред парламента, които чакаха,,слънцето сидероф" да изгрее от вътре.И след като ,,изгря" тръгнаха след него.Честито на всички ,,умни"гласоподаватели.

Българите не само сме лумпени, ами сме и глупави, с МНОГО къса памет и робска душа. Примери няма да изреждам, че няма да ми стигне мястото.

Хвала на таквиз герои! Хвала! За малко да набият едно момиче ама се поява дружинната Мая и ги напласка набързо.

Български идиоти, приеха ви в ЕС по милост, да ви облагородят, едно нещо се иска от вас -да пуснете една бюлетина/ за осмисляне не говоря/ и вие и на това сте неспособни. Толкова сте вън от нормалния свят , че пускате за етнически, комунистически, националистически, проруски и прочие неевропейски партии. Толкова ли сте тъпи , че не можете дори да наподобите това което правят европейските ви обучители и благодетели.. Дори маймуните са по креативни поне ще наподобяват, това което правят другите.. И защо искате по-добър живот от приматите и този ви е много , както ще разберете скоро.

Сидеров да каже как се финансира личната му телевизия Алфа.

телевизия алфа се финансира от турция-

да внимаваме,тя лумпеняци во главе с болен сиктеров да бадат дадени на вниманието на цацаров,след като,, колтура,,неимат...ваааааан от парламентарното зборишсте...

Долу Атака- партия на измекярите

и кой предаде АТАКА, бе идиот. Какво спечели АТАКА, предишния парламент, като даде подкрепата си на мутрополицейската партия ГЕРБ. Какво щеше да спечелиш ти, аз и Народа, ако когато в залата беше Патриарха и Президента, наред с дебелобузестите посланици, нямаше кворум. Това щеше да се случи на другия ден или по другия. Ти освен идиот сигурно си и мутра, в най добрия случай - полицай. Радвам се от все сърце, че вашето време свърши. Народа го е казал, който преяжда с власт, след това повръща. Цялата власт беше ваша, що не прибрахте червените разбойници. Ето, само за това, че не го направихте, сега с две ръце съм за, Цветанов и Борисов да лежат в затвора.

Какво е спечелила Атака при ГЕРБ - не е важно. Днес важното и травмиращото е, какво печелят от Атака агите и комунягите? Печелят власт. И като благодарност - негласно се осигури комфорт на Волен Сидеров да се държи безконтролно...

Драги господине, С огромна симпатия ви пиша, за да ви кажа, че ако Сидеров не се беше регистрирал щеше да стане очакмваното - да не се избири правителство. Това е най-естественото нещо. Това е политическо поведение и показва отношение. Други демократични инструменти за депутата няма. Какво следмаше - политически разговори, нови предложения, включително и повторна гласуване на същото предложение.

БСП и ДПС трябва час по-скоро да разбият групата на Атака, да си купят колкото хора им трябват и да сложат край на проекта Сидеров. Само това би им осигурило оставане на власт поне до зимата.

То луди, които да му вярват на обещанията винаги ще има. Еле пък в Бг :). Ще се изпростява все повече. за жалост такива като него са бъдещето

Защо другаря Сидеров налита на разправии когато е заобиколен от 20 ина негови хора или пък налита на жени? Може би го е страх, че ако се запени сам, някой може да му прати лещите на земята.

Българските журналисти са длъжни да се организират и да се защитят от подбни идиотщни. Те имат организция и дори международна такава. Направете го още по нисък този. Време му е.

От репортажа ми стана ясно ,събитията през 1937 г в Германия имат аналог и тук.

на словото си отиде, Амин!

лумпени са, щом гласуват за атака-ДПС

Гледах репортажа! Много прости и нагли "гюлетата" от атака бе!

Полицая, който защити журналист от банда с имунитет заслужава награда от Президент. Няма да забравим човек, който отговори на зов за помощ!

Който напада рапортер не видео а фото да не види. не давам да ми бъркат в очите с мръсни от пари пръсти.

и не само на скат.. журналисти - Дюдюков ли чакате да ви обедини за защита. записвайте, но не отразявайте тази долна твар. поне ще се видят платените подлоги на...

Ало, Гея и Бея, озаптете си Кухавея!

kgb777kgb

Изпрати го по медиите !!! Това трябва да е мотото на този парламент !!! Моля дир-а да не ми триете поста , че използвам ИЗКЛЮЧИТЕЛНО мръсни думи като парламент !!!

Сайдера май го интересува повече кого може да унижи.Дали бг.журналист или противник парламентарист.Обаче турцизирането с наши пари хич не му е интересно.А бе кво стана с 1000 лева?Ами със субсидиите на партиите?Ами със монополите?Ами...?

Що за Парламент е това??? Пълен с етнически цигани/Волен долен и хората му/,етнически турци и етнически украинец. Съдбите на народа и страната засега са в техните мръсни ръце. Що за Правителство е това??? Червени калинки и огладнели скакалци ... С ренегата Ошавков начело ... Първа задача - АЕЦ Белене и разбиване на службите ...

Аз безкрайно уважавам чудовищния избор на моя народ. :)

всички с червен спин на куп..

Драги Д това не е изборът на народа, а манипулираният резултат от тези избори, изборът на циганите и анкара. Иначе БСП биха били значително по-малко, а ако не бяха 50-те процента за ДПС от турция, те щяха да се гърчат пред вратите на НС.

Като гледам, май БСП-ДПС за крепене на мнозинството ще е по-удачно да купят някой-друг депутат от ГЕРБ, отколкото да разчитат на сегашния си бастун. Това стадо павиани на Сайдера още не са научили къде са тоалетните в парламента, а творят простотия след простотия.

Каква смрад в центъра на столицата!

Само гаджето на военния министър ги контролира тия, никой друг не може.

... като ги познава всичките...от митница до кюстендилска махала..

маята веднага по съвместителство да бъде назначена за охрана на Парламента.....там ще си пасне много!!!!

Цитат от статията: "След обаждане на лидера им, пред парламента се събраха младежи, облечени предимно в черно. Първо се представиха за служители по чистотата и казаха, че чакат мълчаливо да стане нещо. По-късно са обявиха за охранители на Сидеров." Ами това са атакистите - чистачи, нямат акъл за повече!!! Кои ли са тези лумпени, които са гласували за болния им лидер?

Цитат от статията: "Квестори на Народното събрание бяха извикани по спешност, за да въдворят ред, но след 10 минути безуспешни опити, в крайна сметка Мая Манолова единствена успя да прекрати разправията. Дръжте се цивилизовано. Нека да спрем и да оставим хората нормално да си вършат работата, призова тя депутатите от партията на Волен Сидеров. " С други думи дори и Мая Манолова, която е една доста безскрупулна дама, признава, че атакаоод са нецивилизована пасмина!!!

не знам кой требе да назначава квестори но знам че не трябва да са от същите.

От кой ден започвате от Атака да си изпълнявате дадените предизборни обищания? Всичките сте за съд,за подмяна на вота на гражданите.Ненормални,аморални,алчни долни изменници.Пази боже сляп селянин да прогледне,да се докопа до трамвай и власт!