Обвиниха ГЕРБ и ”Атака” че прикриват сигнали срещу Цветанов

Синята коалиция и БСП заявиха днес в парламента, че ротационният председател на комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси Валентин Николов от "Атака" прикрива сигнал срещу вътрешния министър Цветан Цветанов и ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха ГЕРБ и ”Атака” че прикриват сигнали срещу Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е конфликта на интереси при Ц. Цветанов. Това сдружение не развива икономическа дейност, но тия от БКП ( БСП и СДС ) се чудят каква глупост да измислят.

Конфликт на интереси -като форма на проявление е и ЗЛОУПОТРЕБАТА с ВЛАСТ!.............И за лицето Тотю МЛАДЕНОВ УСЛУЖЛИВО ПРЕМЪЛЧАВАТ-ПАК ОТ вРАЦА-ОТ кт"подкрепа"-д-РА ИМ тРЕНЧЕВИ, ПОСЛЕ..БСП---НДСВ...сега..която е на власт:ГЕРБ-е, еееееееееееееееееееееееееееее......................................................В Бг съдебната система ВОНИ! Пример: ПРЕДПЛАТЕНОто ми ДЕЛО! 8-а год прикриваната злоупотреба с власт при наемане и прекратяване по взаимно съгласие? /в у-вията на вече-установеното престъпление по 313 от НК при несъответствие със заеманата държавна-контролна длъжност от овластеното лице ТОТЮ МЛАДЕНОВ МЛАДЕНОВ спрямо Данчо Василев Кънев-виновен, съгл./Реш. по НАХД1094/09г на СРС за престъпление по чл.313 от НК!./ при косумирана злоупотреба с власт и конфликт на интереси за ИД на ОД Инспекция по трудав гр. Плевен, квалифицирал ме така преследвано лице по смисъла на чл.32 ЗПРКИ.

БСинята коалиция П

НОВИНА - Воленчо си е пресадил телешки език - 69 см.дълъг.Щото да можел да близва сливици през задника.

Tрябва да взима заплата човекът защото при 2 дъщери има 6 апартамента.Kолко апартамента трябва да има при 3 дъщери?

Няма никакви коалиции - сини и червени, няма Атака, няма партии! Всички те се поддържат финансово и идейно от чуждестранни фондации. Както решат от ЕС или САЩ, така става. В парламента поне знаят, че като се ритат може да пъхнат някой лев в джоба. А ние из форумите, за какво спорим?!

Не спорим, просто ще се избием да се пускаме по пързалката.

Хаберий на Фидоска мъжа и сърбина Томислав има фирма за дограма - нещо не си в час.Ако е вярно това което твърдиш Янето отдавна да беше направил пресконференция не мислиш ли /

Според осведомен източник приятелката на Сергей Станишев стои зад покупката на "Кремиковци"Бившата съпруга на Венцислав Йосифов е получила половината от богатството на съпруга си при развода.Освен това големите обществени поръчки свързани с PR е получавала без конкурс по времето на тройната коалиция.Сумите варирали между 8 и 10 млн лева.

Aгенция клю-клю и на мен ми съобщи според достоверен източник че ББ щял да подаде оставка след Великден....не е уточнена годината само

Според осведомен източник Искра Фидосова стои задулисно в покупката на"Кремиковци". Подставеното лице Лъчезар Варнаджиев играе по свирката на "Надин Металс трейд" ЕООД, фирма за скраб, в която пък някакъв мениджър е съпругът на Фидосова. Удивлението на хората как така на тоя наемен работник, живущ на квартира в София, са му отпуснали 316 милиона кредит си има своят логичен отговор. Маститата нотариус-депутатка има своите лостове да сътвори туй що никой друг не може. Целия комбинат 1 милион тона железа ще мине за скраб през Надин металс и милионите от претопяването ще се завъртят през съпружеския портфейл. Има ли конфликт на интереси, пита ли се Боко?! Та комисийките в НС са пълен фалш?! А БОРКОР, алооо!!?? Цяла нова служба на народния врат, за какво сте бе??!

Логично е някой от ГЕРБ да седи зад сделката. Сценария беше приготвен преди година, като насъскаха съда по "Дамбовците" или иначе казано конкуренцията на Надин. Притесняваше ги момента с конкуренцията и типично в стила на партията - премахнаха я чрез силовото ведомство! Иначе помислете дали такъв ресурс при двама конкурентни играчи щеше да се продаде толкова евтино!

извинявам се за линка не излезе. просто напишете николаи коцев в гоогле и вижте клиповете на исказването , ако има проблем викнете да ви насоча. приятно гледане :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

линка не се появи извинявам се . просто напишете в гоогле николаи коцев и вигте *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Герб е престъпна организация, която трябва да се забрани със закон.

link Ай честито на купувачите !!

Те да подават сигнали за Архара, а да не се правят на ударени.

понеже тук ма долни гербери като калидко които подвеждат аз искам да докая това кото писах по долу ето саит: линк *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А ТОЗИ ОТ КЛИПЧЕТО КОЕТО ТИ ПРЕДЛАГАМ ДА ИЗГЛЕДАШ ОТ КОИ Е : (Кадри на Бойко Борисов като охрана на Тодор Живков И Симеон Сакскуборготски II) КАК СИ ОБЯСНЯВАШ ПОВЕДЕНИЕТО НА БОРИСОВ ПРЕЗ ДАЛЕЧНАТА 1991 ГОДИНА КОГАТО НЕ НЯКОЙ ДРУГ А ТОЧНО ТОЙ ПОДКРЕПЯШЕ СЪСТРАДАЛНО В СЪДЕБНАТА ЗАЛА ОБВИНЯЕМИЯ ПЪРВИ СЕКРЕТАР НА БКП ??!!! МОЖЕШ ЛИ ДА ОБЯСНИШ ТОВА ПОВЕДЕНИЕ НА ЛИЧНИЯ ОХРАНИТЕЛ НА ТОДОР ЖИВКОВ И НАСТОЕЩ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ БЕ ЦЪРВУЛ ???

Хайде кликата на комплексара Боко да се ходи! Хленчещ, некадърен, демагог!

Да, язък че е толкоз килограми и дава вид на мъжага

Еми тизи сигурно някоя чалгарка- парцалка , или някоя плейметка , за да мислиш така ...Кое му е мъжкото на тоя , че него виждам- дали си държи на думите , дали добре изглежда ...Красиви мъже са мъже като Брад Пит , Антонио Бандерас , Дейвид Бекъм ,Джордж Клуни ит.н ..А такива като тебе чалгарки естествено , че ще си подат по мутроиди .. Пфууу , срам ме е и ме е гнус от такива мутрески като тебе с изкривен вкус за мъжете ...

Хайде и кликата на Сергейчо да си ходи !

като гледам какво правят сега направо се ужасявам какви фалшификации са ни приготвили за изборите

E че вие вече гласувахте пристрастно какво повече да очакваме и защо не се отстъпва мястото след като така решиха тези същите преди 2 години.. Ня ма още една сесия а направо до края на тази пародия наречена Парламент

какви сигнали? за комунистическата мафия, която дерибейства 65г и ограби поколения на пред за тези сигнали ли ????

Уважавам коментарите ти и като жена мога да заявя, че има и такива като мене, които си гледат децата и се борят да оцелеят. Това не ни прави нито глупави, нито грозни.Напротив-има и красиви и интелигентни жени, които просто си патят заради правилната ориентация. Не съжалявам.

ЕЙ мамичката им мръсна и корумпирана на БСП и сините. Все едно са едно и също нещо. Говорят еднакво, крещят еднакво, интригантстват еднакво, .... явно им дават указания от едно и също място. Няма управия на нашата държава. Крадливите БСП и сините - крещят като за световно, хвърлят кал, мръсотия, лъжи, измами....самои само да заметат своите мръсотии. Лошо за хората и за държавата. Ей хора знайте: БСП=СДС=ДСБ=мръсотия=кражби=лъжи. Това е. Не им вярвайте.

Защо пропускате да кажете че тези 3 партии се равняват дори изостават по всички тези неща от 1-та "велика"партия ГЕРБ

Абе,тупан,колко пъти ще ти се казва да спреш с коментарите си?!Ти се извъди най-големият "специалист"по всичко,ама хората се убеждават,че си само кух гербер...

здравейте додорастчета !

прав си, братле. да живеят тъпите склададжии - спортисти.

)Дата на раждане: 12.10.1965г. Трудов стаж: 1985 1990г. Окръжен център по фотоизкуство, фотопропаганда и фотообслужване гр.Враца фоторепортер Н.Коцев ЕООД Фокус ЕООД Фото Елит ЕООД Турканица ЕООД Сити ЕООД Собственик Образование: 1989г. Техникум по фотография и полиграфия ССУПУ Юлиус Фучик гр.София специалност Фотография Постижения и награди: Председател на Спортно-технически моделен клуб гр.Враца

Eto vijte Nikolai Kocev kak ni osvobodi predi 500 god. ot Tursko robstvo. : Трудно е да се повярва, но има олигофрени, като депутатите Николай Коцев и Николай Рашев, небрежно заявяващи пред камера с подбелване на очите, че България се е освободила преди 500 години от турско робство. И Ахмед Доган знае, че това което казват верните орки на Бойко Борисов не е вярно и е отдалечено на около 370 години от истината. Но по-лесно е да се повярва, че появилия се небръснат за Трети март Коцев и господин Перчем Рашев са депутати от ГЕРБ. )

Един дребен далавераджия,като Цветанов и напълно неуспешен министър,трябва да се пази, защото е предан член на ГЕРБ.Готов сляпо да изпълнява всяка мръсна политическа поръчка.Писна ми да слушам,как ония крали а сега ,когато крадът от ГЕРБ се дига шум.Но с такъв министър,корупцията,контрабандата...ще продължават да бележат възход.

Най-много кярят от контрабандата. Такива милиони за нула време никой не е правил в новата ни история. А циганите им вършат черната работа. Божи изчадия!

николаж коцев е от гр.враца закупил вилата и имението на тодор живков това което става във враца е под негов сценарии назначил е бивш полицаи за главен секретар в общината и същия е кадровик в полицята от него зависи кои какъв пост ше заема и кои ше се назначава. това просто е мафя от герб. та същя никоаи коцев е един от наи близките прящятели на цветанов същия е с средно образование и е народенпредставител и член на комисията цирк . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И за лицето Тотю МЛАДЕНОВ УСЛУЖЛИВО ПРЕМЪЛЧАВАТ-ПАК ОТ вРАЦА-ОТ кт"подкрепа"-д-РА ИМ тРЕНЧЕВИ, ПОСЛЕ..БСП---НДСВ...сега..която е на власт:ГЕРБ-е, еееееееееееееееееееееееееееее......................................................В Бг съдебната система ВОНИ! Пример: ПРЕДПЛАТЕНОто ми ДЕЛО! 8-а год прикриваната злоупотреба с власт при наемане и прекратяване по взаимно съгласие? /в у-вията на вече-установеното престъпление по 313 от НК при несъответствие със заеманата държавна-контролна длъжност от овластеното лице ТОТЮ МЛАДЕНОВ МЛАДЕНОВ спрямо Данчо Василев Кънев-виновен, съгл./Реш. по НАХД1094/09г на СРС за престъпление по чл.313 от НК!./ при косумирана злоупотреба с власт и конфликт на интереси за ИД на ОД Инспекция по трудав гр. Плевен, квалифицирал ме така преследвано лице по смисъла на чл.32 ЗПРКИ.

Не обиждайте бъдещия президент :)

Никак не се учудвам, че с априкривали сигнали срещу този тъпак, но не ми е ясно с какво толкова е ценен кретена за партията си? Явно всички в партия ГЕРБ са бездарни нещастници и просто се пазят един друг- поне мандата да изкарат, а иначе майната му и на народа и на държавата!!!

Ти трябва да си селския дебил. Все нищо незнаещ.

Всички знаят за Цветанов. Никой не може да го замете. Въпросът е защо се бият в гърдите. Незаконното барбекю на Доган падна, а незаконното барбекю на ЦвъкЦвък остана. Може дори да са го узаконили. И с доходите му пак така стана. Той едва успял да завършил с три спортно училище, обаче сметките му винаги са чисти. Така е - който плаща парсата, той поръчва музиката.

Лодката на Атака потъва заедно с кораба Герб ... Това не го очаквах, мислех, че още дълго Сидеров ще го играе евтин популист в пространството, но за 30 сребърника се е хванал да слугува на Герб.

БОЖЕ-БОЖЕ ПУСНИ СИ МАКАРИТЕ СЪБЕРИ СИ МАСКАРИТЕ.СИНИТЕ КОМУНЕТА ПЛЮЯТ ЧЕРВЕНИТЕ И ГЕРБЕРЧЕТАТА!!!!!АМИ ДРУГАРИ ВИЕ ВСИЧКИ СТЕ ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ.ЖАЛКО ЗА БГ.ТОВА ЩЕ Е ПОРЕДНИЯ ПРОВАЛ НА ПОЛИТИЦИ

Не вярвам вече в нищо, след управлението и безнаказаността на Триглавата ламя, записите на Пожарникаря, откровенно лобиращ за бизнесмен, наглите лъжи на крадливият и безочлив чекист и угодническото мълчание и лакейщина на институциите и медиите! Пътят е един-аерогара София и последният да угаси лампата и затвори вратата!

Ей, не спряха с глупости и помии да се занимават тези от БСП, ДПС, СДС и тн... Как може да говорят за неща, които те самите правят и прикриват 20 години.... Един техен представител не беше проверен и не му бяха поставени под въпрос доходите, а сега ми тръгнали да търсят под вола теле... Долни сте !!!

Те може да са долни,но ти си глупав,щом виждаш някаква разлика между тях и ГРОБ.

Напротив, той не вижда никаква разлика между Герб и другите (да не ги изреждам) партии. Те били крали, защо да не крадем и ние? Те били прикривали, защо да не прикриваме и ние и т.н? Т.е. те са комуняги, защо и ние да не сме? Елементарна селяшка логика.

Другарю милиционер, е ти изброи всички с изключение на мошениците от ГЕРБ и тяхната креатура Волен. И какво излезе - всички криви, сал един Бойко прав :)))))

Като чета разните аврори, българки и пр. боклуци се надявам, че не всички жени са са такива.Трудно ще и бъде да се преборим с явните фалшификатори на избори, но и арабския пример не трябва да го забравят.

Ами какво очакваш от чалгаджийки , сервитьорки , барманки , фризьорки . Нали те са главният електорат на Боко Тиквето - цяла плеада незад..ени женки .Това е - женското простолюдие ни докара това мутренско недоразумение .

Дамян

Е все пак женското простолюдие в БГ си мечтае да си хване някоя мутра която да и плаща сметките,а тя по цял ден да обикаля из разни МОЛ-ове и да харчи незаработени парички.

Нищо общо нямаш с 007, така че не се самотитулувай.

Е, хайде сега, че ние за другарите-гербарите ако не направим некой жест, за кой. И ние управляваме, и ние ще си правим каквото искаме.

Абе, я направо да се забрани опозицията в НС конституционно. Да има една ръководна Партия и една присъдружна такава, както беше по Живковската конституция. Тъкмо ГЕРБ и Атака да могат да се развихрят, та чак да ни домилее за комунягите и ДПС.

Ами те вече започнаха подготовката за това в Пещера. Сега следват Нова и Стара Загора........защото само по този начин могат да се спасят от наказанията за действията им..

Как е ? Още ли в ЕНП- ви мислят за десно центристи ?? ))) Един десноцентрист НЕ може да е руски агент ясно е Затова и до време ще будалкаш ЕНП- че си нещо друго , а не руски агент А иначе досега , руснаците ВЕЧЕ да са се отказали от неустойки , защото други неща МОЖЕ да им СЛОЖИМ, отзад :) Мутро, компире , не си дорасъл , да си мин.председател на държава в ЕСНе ставаш-симеоновец си ))) Несен , поне ще се преброим НОРМАЛНИТЕ, свободните , европейски ГРАЖДАНИ и руските слуги, фуражките , робите на Русия

BIG AL :::))))) ФУНДАМЕНТАЛНО :) от мен :) ) Ей , рапон, ти си бил кукуруз бе , царевичак от нивите на Банкя ..) Бесен си , защото не можа , като червените да излъжеш още един път българина ..Това е рубиконът, вододелът и си отиваш , защото поне 30-40% от гражданите ще гласуват ПРОТИВ аец-а и руската агентура-изнудваща ни с бензина И ще стават все повече : Затова руската агентура, Гоцета и Р.овчаровци са бесни ..)) ЩЕ ИЗБИРАМЕ или ТЕ-руската агентура,златевци , Р.овч. и гейчетата или НИЕ-нормалните Затова си бесен защото партията ти ГРОБ- ще бъде натикана при ЧЕРВЕНИТЕ, при крепостните- и с тях ще се бориш за ЕДИН и същи електорат-мутантите : .. За вота на фуражките-ще бъдете герб, бкп-бсп атаката..) Нормалните, свеободните , български граждани НЕ искаме да сме крепостна република ..И това става все по- ясно ) А личната ви неприязън- ЛИЧНА а не -ИДЕЙНА или ИДЕОЛОГИЧЕСКА , не ни интересува..)) КОЙ е по- верен слуга на руснаците ? -Това си е ваш , вътрешен въпрос- заедно с червените ))

За да не говорят празни приказки, такива като тебе, трябва да се проведе референдум за АЕЦ Белене! Ама защото общественото мнение по социологически проучвания подкрепя проекта, те затова не смеят.

Дамян

Да тези социологически проучвания,които са платени от мутрите които ще усвояват парите за строежа.Референдум няма да има защото управляващите отлично знаят,че народа е твърдо против поредният грабителски проект.

Трудно ще стигнат до Цецо. Целия апарат на МВР работи за него. Едва ли ще се намерят годни доказателства. Изпипал си е работата професионално. Също като отвличанията.

Ами ще се прикриват разбира се, нали са коалиция, дупе-гащи:)

Дядо Йоцо прогледна!Както пише Аврора новата кафява коалиция от БСП, ДСБ, СДС и ДПС ги обединява общо айдушко минало и настояще, където айдуклука лека-полека секва!Сите по-горе изброени са абсолютни маскари!Боли другари, ама требва да свиквате!

ЧЕ ТЕ-ГЕРБЕРИТЕ СА ЧИСТА ПРОБА КОМУНИСТИ,НАЧЕЛО С ВОЖДА

Не пиши глупости, ходи си пий кафето и не се занимавай с такива сериозни неща като политика, моля

Ако прибавим към изброените и ГЕРБ списъка с айдушките партии ще е завършен.

заяждям се, а сега де !

Прикрива и с/у ВиК, уж-инженера Тотю МЛАДЕНОВ, ДЕТО НЕПОДГОТВЕНО ВСЕ СЕ ИЗКАЗВА ПО...социални в-си В България съдебната система ВОНИ! ЖЕРТВА СЪМ НА ПРЕДПЛАТЕНО ДЕЛО! 8-а година прикриваната злоупотреба с власт при наемане и освобождаване по взаимно съгласие? /в у-вията на установено престъпление и несъответствие със заеманата държавна-контролна длъжност от овластеното лице ТОТЮ МЛАДЕНОВ МЛАДЕНОВ при назначаването на Данчо Василев Кънев-виновен, съгл./Реш. по НАХД1094/09г на СРС за престъпление по чл.313 от НК!./ при косумирана злоупотреба с власт и конфликт на интереси за ИД на ОД Инспекция по трудав гр. Плевен, квалифицирал ме така преследвано лице по смисъла на чл.32 ЗПРКИс неговото Вик???

За мен е най-интересен от ГЕРБ Красимир Велчев! Под прикритие си върши бизнес делата по водния цикъл в Габрово, и не само там.... Ама кой се интерисува от написаното тук!!!! Хитър и нагъл, Велчев изпъкна като "Сив кардинал" на ПП ГЕРБ! Проследете....

Вече на нищо не се учудвам за ГЕРБ и АТАКА, особено след като стана ясно, че сега се краде двойно повече от еврофондовете от преди.

Мутро-мафиотското правителство на ГЕРБ и подкрепящите го психари, начело със Сидеров, да се махат.

По повод поредната съвместна изява на новоизлюпената наскоро кафява коалиция от БСП, ДСБ, СДС и ДПС, искам да поздравя форумците: ЧЕСТИТА НИ ЛАЙНОМЕТКА, КОЛЕГИ! Да наточим пера /клавиатури в ерата на ИТто/, но да не забравяме и скафандъра, че да не се окажем обсипани от лунички предвид на истеричната активност на гореописания Франкенщайн в политическото ни пространство ...

Цунка ли вече крачетата на Пожарникаря - Мутра!!!! Подмокряш ли се от кеф КОГАТО Тиквата ръси простотии по медиите...Ей това патките са страшна работа - заради едни мокри сънища ни натресоха ПОЖАРНИКАРИ и ФИЗКУЛТУРНИЦИ да се гаврят с НАС...

А ти като си големия мъж къде си? Или само жаргони и простотии можеш да сееш по форумите. Умник

Цункал си крачета вече ти , знаеш как е! И на Доган и на Сергейчо си гризкал ноктета. Сега е по-различо, резнали са ти клончето и ти е криво затова недоволстваш!

Мила Аврора, не очаквах от Вас да употребявате словосъчетания като"Лай----т", подхождащи на карацурите от "Факултето", но имайки впредвид речника на Пожарникаря, Вашият кумир, нищо не може да ме учуди, все пак, дама сте, очакванията към дамите са за нежност и съпричастност, а не фриволни изказвания, обиждащи преди всичко самата Вас!

Абе и на тази мафия ще и дойда края. После ще дойде и сметката. Къде, къде по-големи диктатори са мислили, че са вечни.