Семейство: Не искаме снимките ни в клипа на ”Атака”

Кадри от сватбата на нищо неподозиращо семейство са ползвани за предизборен клип на "Атака". Димитър Бербатов пък се появи на календарче с номера на ДПС - 29.

Обратно в новината

Коментари - Семейство: Не искаме снимките ни в клипа на ”Атака” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави са си хората..... Кой болен мозьк би подкрепял Болния Сидеров и неговата платена група тьпунгери...... Песента му обаче е изпята, ролята му в политическия театьр ще заеме другия малоумник-Бареков..... А Сидер-Ага ще бьде оставен на забвение, като му се спре финансирането от джуджето путин..... :-)

Соросоидска провокативна сган .Елементарна статийка чак крещи тона и колко е злобен и с ква цел да съсипят АТАКА да ама НЕ>Треперето соросоиди извратени циони

От целия клип на Атака този кадър буди най-голямо недоумение, не можаха ли да сложат млада и красива двойка, ами тези дърти младоженци, добре че е било грешка и ще изтрият този кадър.

За най-голямо съжаление, това е гаф. Гафът не е юридически - щом материалът е бил оставен свободно, той не подлежи на авторско право - но е морален. Радвам се, че от Атака са се извинили и са спрели предизборният клип. Това е достойно поведение.

Интересно ми е, що за скемейство е това, което е против да бъдат направени публична личности, хей тъй-без нищо. Мнозина биха мечтали за това. Като че ли от Атака са прокажени, та така се разграничават от тях. Майде не на нас тия номера. Подкокоросал ги е някой и те сега се правят на ощипана мома.

Абе, то Президентството слага снимки от Колорадо и не зачита авторски права, та Атака ли очаквате!?.... Хайдук Сидер да не е луд!?... :D

На всички почитатели на Атака твърдящи, че не е станало нищо особено... Ако приемем, че физиономиите ви не стряскат хората, ако ги сложат на предизборни плакати на ДПС или Бареков, или РБ, или БСП, това ок ли ще бъде за вас? :)))

"Атака" са се отнесли с огромно уважение към това семейство като са го показали като контрапункт на отвратителните и противоестествени "ценности", които ни насаждат днес. Дали са го за пример на семейство, уважаващо морала и християнските ценности, щом са избрали църковния брак, който ги олицетворява. От Атака само са им казали "Браво, това са хора, които уважават института на семейството" и са ги представили символично, което е напълно неукоримо. Има милиони православни сватби - въпросът не е в конкретните лица, а в идеята за светостта и морала, олицетворявани с ритуала. Кадърът е сменен мигновено, което очевидно не е никакъв проблем.

Браво за ценностната система казали от Атака и откраднали материала, защото авторските права и уважението към чужд труд не са в ценностната система на Атака... :D

Всъщност "Атака" са се отнесли с огромно уважение към това семейство като са го показали като контрапункт на отвратителните и противоестествени "ценности", които ни насаждат днес. Споделили са кадрите с целия свят съзнателно, така че няма фирмата-антор на клипа да бъде обвинявана, че е "нахлула" в нечие лично пространство. Но имат морално право да не искат да бъдат свързвани по никакъв начин с политика. Рекламистът е трябвало да знае това предварително, а не да допуска, че понеже няма нищо обидно в клипа, а напротив - хората са дадени за пример, значи и те няма да имат нищо против. Те вече са се показали на целия свят, но тук има и политически момент и може би не искат да бъдат противопоставяни в тази художествена форма на отричащите християнския морал пропагандатори на гей- и пр. противоестествени съжителства и усещания. Без този опит да се направи скандал от едно уважително отношение на "Атака" към православното семейство, нямаше и да се сетя да им гледам клипа. Сега го направих и сега видях посланието на клипа, което е съвсем достойно и правилно. Има милиони православни сватби - въпросът не е в конкретните лица, а в идеята за светостта и морала, олицетворявани с ритуала.

За такова '"уважение"' в цивилизования свят осъждат за милиони..... :D

Глупости. Признай, че си много далеч от правото. Дори и по Закона за авторското право показването на определена част от вече публикувано произведение, е напълно допустимо. Да не говорим, че нещата са съвсем изместени от същността си в тая "дискусия".

Е, на тия хора Атака наистина трябва да им бъде благодарна. Чак вече го се чудя дали не е нещо целено. Хем младоженците си направиха реклама колко са безпартийни и станаха известни на цяла България с хубавата си православна сватба, хем цяла България видя клипа на Атака, който безспорно има страхотно добро послание - уважението на православните ценности и вечните морални добродетели пред нахлуващия антиморал, налаган силово от ЕС и всякакви други форми на диктат над народите и страните, станали плячка на "великите" западни сили след победата им в Студената им война. Няма нормален човек, който да не признае колко правилно и колко достойно е посланието от клипа. Атака са се отнесли с голямо уважение към това семейство като са го показали като контрапункт на отвратителните и ненормални "ценности", които ни насаждат днес от "ес" и "нато" с извратени разбирания и с организираните от тях войни. Очевидно е, че са показали семейството като достойно за уважение, като пример на хора, уважаващи светостта на семейството и това няма как да не се сподели от всички нормални българи. Абсурд е да се говори за "нахлуване в личното пространство на някого, който е качил кадрите на показ в световната виртуална мрежа. От атака само са им казали "Браво", това са хората, които уважават института на семейството, което е напълно неукоримо.

Гледайте телевизия Калфа, ще се научите лесно как се облизва задника на Император Путлер без това да влияе негативно на съвестта ви. А след това разгледайте снимките от Варадеро и знайте че само добрите калфи ги пращат да разпуснат на такива дестинации.

500 коментара по тази незначителна тема. Значи едва ли е толкова незначителна за някого.

Нещо пропускаш да отговориш. Болен националист ли е или не ?

Волен Сидеров за мен е националист. И нещо повече-най добрият български политик. Не казвам идеален. Такива няма. Но поне в сравнение с другите. Ако лично аз му бях спийчрайтър или имиджмейкър, нещата щяха да изглеждат значително по добре.

Хахаха умрях от смях - ПРАВОСЛАВНИ ЦЕННОСТИ! Напоследък стана много модерно бивши комунисти, кагебисти и каква ли не сволоч да говори за морал и православие. Популизъм до дупка.

и аз не го харесвам това

ФъФ Бг няма и на кой да се оплачеш.... Всичко опира до ЧЕРВЕНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА ,която е избрана от теъи които НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ В СТРАНАТА ,С ЕДНА ДУМА ---ПРЕСТЪПНИЦИТЕ. НЯМА ДЪРЖАВНОСТ НЯМА ОБРАЗОВАНИЕ ,НЯМА КУЛТУРА... ИМА САМО ПОВСЕМЕСТНА ЦИГАНИЗАЦИЯ....ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ НА ВСИЧКИ НИВА .

"Националистическата" партия атака започва предизборната си кампания за Европейски парламент в Русия.... "Националистическата" партия атака дава пресконференции, на които нейните лидери с пяна на уста в продължение на много часове говорят и защитават руските интереси.... "Националистическата" партия атака гласува в БЪЛГАРСКИЯ парламент като едно цяло съвместно с турската партия... Пита се в задачата - атака все пак българска партия ли е, или руско-турска? Можете да си отговорите сами, стига да не сте заети с близането на з*дника на болен...

Много дълго си го написал. Електоратът на АТАКА е с доста ограничени мозъчни функции. Те стигат главно за да пази равновеси като ходи, и за да не сере по улиците (като второто беше опровергано преди няколко месеца). Та да ги караш да четът толкова много и после да мислят ... Забрави, мисията невъзможна.

Избирателю, знаеш ли, как си ме случил в настроение. Аз пък да ти кажа, че хора с примитивно мислене като теб, не би трябвало да се опитват да пишет политически коментари. Националист съвсем не значи, че трябва да мразиш другите. Ние никого не мразим. Ние просто обичаме повече от всичко България и всичко българско. Като сме националисти, трябва най напред да мразим турците и руснаците ли? Ами че те, българските турци са по скромни и трудолюбиви хора и от нас-българите. Пък и какви турци са те. От поколения се раждат и живеят в България. Тия в плевенско не знаят турски, не са ходили в Турция дори. Наскоро правихме заедно Великден с тях. Изумих се, когато правеха козунаци и боядисваха яйца. Та тия ли хора трябва да мразя, защото съм бил националист. Хайде без такива съвети. Запази ги за себе си.

Я да изясним, Болен националист ли е или не ?

Хм, на мен пък що ми се струва, че Сидеров обича повече Русия?

Пък аз си мислех, че по-тъпи от герберастите няма - ама явно имало - атакистите. И както как показваш любовта си към България - като защитаваш не БЪЛГАРСКИТЕ, а руските интереси... Ама си милиционерче - една книжка не си прочело, щото ако беше, щеше да знаеш, че русията (нарочно не я пиша с голяма буква) винаги е изграла отвратителната най-антибългарска роля. Само едно питане - знаеш ли след обявяването на Съединението коя е първата държава, която НАПАДА България? Е, не знаеш, явно... Позаинтересувай се за бомбардировките и окупацията на Варна... С две думи - кажи му атакист и повече не го обиждай...

И още нещо, явно като си донче, най-мразиш да четеш, пък мисленето ти е съвсем чуждо. Не аз, а боленчо постоянно плюе против една партия, която самият той нарича турска... Плюе, плюе, пък после се прегръща със същата тази партия и си гласуват заедно и в любовна идилия... Пардон, това според теб също е много националистическо...

В България политическите партии се появяват и изчезват бързо и безследно, като кадри във филмите на Чаплин. Това комунисти, антикомунисти, леви, десни,средни, цветни и безцветни. Само едно качество в българина е неподвластно на времето. Това е благодарноста към Освободителите. Това се оказа най трайно национално чувство. Казват му русофилия- не звучи особено красиво. И сега, когато това чувство беше подложено на изпитание, под опитите на национални врагове и предатели да бъде заменено с нови, фалшиви западни ценности, само единствено Атака остана неподкупна в защита на русофилията. Видяхте ли какво същество спечели евровизията? Ама там е такава порнография, че всеки може да спечели. Ето такова бъдеще ни предлагат новите брюкселски ценности, в замена на нашите традиции. И отново само Атака им слага прът в колелата. Аз имам 100 причини, за да подкрепям Атака. Но само и една да е, това ще бъде достатъчно пак да я подкрепя. Защото СИЛНА АТАКА ЗНАЧИ СИЛНА БЪЛГАРИЯ.

не сме срещали в "освободителката ти" русия титла синьор. Като си толкова велик съветски лизач, да лизач, щото Левски друго е писал, а болен срами името му, що не се пишеш таварищ сталинов. Редки, отровни лайна сте и това е А и да попитам, защо щерките на хайл путлер и неговия феодален антураж живеят в държавите с фалшиви западни ценности, заещо урод нещастен, не живеят в истинската си великанска русия, а бягат като дявол от тамян. И защо болният тапир ходи да щипка каменни зрънца и лее шампанско в разложената европа, що не щипка зърната на великите руски хубавици

508, баш на мен не ги обяснявай тези неща. Живял съм 5 год. в Либия, 10 в Русия и 10 в Америка. Навсякъде живеят само два вида хора-свестни и останалите. Що се отнася до моралните западни ценности, аз никъде не ги видях. Такъв като тоя или тая певица, спечелила евровизията, няма как да буди възхищение и да бъде пример за децата ни. Нали, вместо да ни направи богати като тях, запада иска най напред кокошките да се щасливи, краставиците по прави и гейовете да учат децата ни как се правят деца. Те това имах в предвид, като говорех за националните ценности.

за теб Захари Стоянов и Георги Раковски български патриоти ли са?

А бе този грозен киликандзер трябва да се чувства поласкана, че е сниман, а не да играе "ощипана".Всички антинародни сили са скочили срещу Атака.

е още по-зле за насраната атака, дори не можа да намери нещо по убаво от този "киликандзер", толкова са некадърни и ненормални. Руските рубли вече текат към ббц дудукова и болния оства на сухо.

БСПДДПС гледат Болен като фикус. болен от своя страна крепи със златния си пръст БСПДПС във властта. Какво е общото? Какво ги обединява? ЛАПАЧКАТА и СТРАХЪТ! Де се е чуло и видяло националисти, социалисти и турци в едно? На полза роду?! ХАХАХАХАХА

112, не се смей, като ненормален, сам на себе си. Кажи ми какво лошо качество виждаш в българските турци? Тая държава не е ли и техна.?Те нямат ли право, завоювано на изборите, да участват в управлението и. Или ще садят само тютюн по баирите?. Доган ли е най голямият крадец? Защо се вижда само неговият милион? За на се виждат десетките милиарди, откраднати от българи, ли? Ай сиктир, бе моля ти се.

ТУРЦИТЕ-ОБИКНОВЕНИТЕ БЕДНИ ИЗМЪЧЕНИ ХОРА, ЖИВЕЕЩИ ОТ ТРУДА СИ, НЕ СА ВИНОВНИ. ВИНОВНИ СА ПАШИТЕ ИМ,КОИТО ЖИВЕЯТ В ПАЛАТИ,КОИТО КОЛЯТ И БЕСЯТ И УМИШЛЕНО ДЪРЖАТ ЕЛЕКТОРАТА СИ ДВА ВЕКА НАЗАД,ЗА ДА НЕ МИСЛЯТ И ЗНАЯТ.ВИНОВНИ СА АГЕНТИТЕ,КОИТО ПРЕДАВАХА ТОЗИ НАРОД И ГО КРАДОХА, А СЕГА ГО КРАДАТ И СЛУГУВА НА ДЕЦАТА НА ТЕЗИ КРАДЦИ.

кои избори бе сталинов, тези с клечките ли, дето не знаят за какво точно слизат от автобусите или тези дето се страхуват да шукнат против държавната сигурност на доган, или строените роби от догановите обръчи и т.н. все демократичен избор. А най-смешното беше тази година, когато палеха тютюна и депесарския депутат ги убеждаваше, че и 4 кинта за кг нямаше да видят ако дпс-то не беше на власт, а миличките прекупвачи все фирми на доган ефенди от дс

Aз ако геРЪБ поискат да ме използват за предизборна агитация, честно няма да им поискам една стотинка! По отношение на сценария обаче, единстевния възможен е когато имам запек! Ще отговаря най-точно на асоциациите които предизвикват те!

Днес понятията националист и нацист са напълно лишени от какъвто и да е политически смисъл, превърнати в убийствени епитети на родолюбците, с които се унищожава всеки противник, дръзнал да се противопоставя на интернационалистичната ционистка мултикултурна демокрация. И хич не ми е през крачола защото се отнася за Родината ни!!!!!!!!!

ПРЕЗ КРАЧОЛА СЕ ЗАБЕЛЯЗВА ЧЕРВЕНИЯ ТИ ЗАДНИК КОМУНИСТИЧЕСКИ=ФАШИСТКИ.

Погледни отпред жиде

В новината става дума за злоупотреба с клип, без съгласие на качилите го в интернет. Партия атака си има телевизия. В тази връзка попитах, дали някой знае, не е ли възможно да откажа да плащам на кабелния оператор за тази телевизия, а коментарът ми беше окачествен като спам, или извън темата. Защо да е извън темата?

ИМА КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ, КОИТО САМО ТАЯ ТЕЛЕВИЗИЯ ГЛЕДАТ.

Че кой нормален човек би искал да го асоциират с един ибрикчия и неговата ибрикчийска дружинка?!

Аз искам да се асоциирам с Атака. И ти гарантирам, че съм много по голям българин от теб. На тебе само ника ти е такъв. Ако бях поискал, сега щях дъасам гражданин на Америка. И пет пари да не давам, как вие тук в България се ядете един друг като кучета. Ей така-без всякаква сериозна причина. От всичко най много обичате да се мразите. За това България е на дъното по всички показатели. Там бях почтен и уважаван човек, а тук понеже съм националист, съм стана лумпен и ибрикчия. Според теб, де.

Синьоре, ти америка си я виждал само на картичка, а това, че си руски националист като Болен фикуса, Чуколина и Гаджева никой не оспорва. айде слагай си феса и пускай телевизията на "истината".

Ако щеш на Луната да отидеш, това няма да ти попречи да си останеш заблуден наивник на не знам каква възраст. Познавам лично лицето Сидеров и машинистката. Едно време му дадох шанс, но той показа, че не заслужава и капка доверие!

Не е задължително да си малоумен, за да се асоциираш с атака, но това помага, всички асоциирани сме такива...

Пак стиснатият Болен фикус е дал поръчката на братовчед си или някой фен да му го прави без пари! Какъв е тоя тъп клип? К'ви са тия нищо неподозиращи младоженци и поп?! Това ли е духът на турските националисти юрушистите? Я какъв героичен, драматичен, любовен клип може да им се направи само от последните изяви на ръководството на А-така!!!! Болното скрито под пластмасова маса, Болното щедро храни с пица феновете си, Болното размахва палки и пистолети у пърлъментито, Болен качен в самолет, Болното и Чуколов винаги плътно ту отпред, ту отзад един на друг, Чуколив ни размхва дебело средно пръсче от лимузината пред Нар. Събрание, юрушистите разнасят поща по партййните кутии в Брюксел, Юрушистката бандата не ще да плаща, не ми аресало обслужването в ресторанта в Белгия...

До тролчетата на Атака. Сами се преброихте. 4 платени тролчета на Атака. Сега кажете надницата - 40 или 50 на ден -рубли обезценени.

на теб повече ли ти дават

Ти защо подскочи така като ужилен - защото се отъждестви с атакистко тролче? Хахахах, умното си е умно... Сега гроб и атака си оспорват първенството - на кого привържениците са по-тъпи...

Добави и по едно парче пица!

Алиосман Имамов ДПС (зам.-председател на Народното събрание) Али Неджми Ниязи ДПС (зам. министър на отбраната) Джейхан Ибрямов ДПС (зам.-министър на инвестиционното проектиране) Хасан Адемов ДПС (министър на Трудa и социалната политика) Юнал Тасим ДПС (петият зам. министър на икономиката) Бюрхан Абазов ДПС (зам. министър на земеделието и храните) Мукаддес Налбант ДПС (зам.министър на образованиeто) Искра Михайловa ДПС- министър на Околната среда и водитe Марияна Георгиева ДПС- министър на Младежта и спорта Велислава Кръстева ДПС зам: министър на културата Иван Данов ДПС- министерството на инвестиционното проектиране Светлана Дянкова ДПС- зам.-министър в социалното ведомство Анелия Клисарова от квотата на ДПС- министър на образованието Рамадан Аталай ДПС (председател на комисията по енергетика) Четин Казак (председател на комисията по правни въпроси) Алиосман Имамов (председател на комисията по икономическа политика) Нигяр Джафер (председател на комисията по здравеопазване) Севинч Солакова ДПС Секретар на ЦИК

Президент 1 Мутра 1 Калинка1, 2, 3................и т.н.н.

Президента е избран директно на избори. Значи, лицимери, украйнския толуп избягал в москва е законно избран, а нашият не. Оплаквайте се на бкп/бсп, които имаха представители във всяка избирателна комисия, и как през гъзовте им фалшифицираха изборите, а уроди червени.

Кой ще е виновен на БАТАКА за 0,2% на изборите? Ако се съберат с Бюреков може и до 1% да докретат...

Това е типично за работа на сайтове. Обикновенно се купуват библиотеки с картинки. Или се търсят свободни такива, но не е ясно доколко са наистина такива. За видео е по-особено. Не знам доколко могат реално да искат нещо засегнатите. Логично е да махнат тази част. Снимката от видеото е модифицирана и не знам дали може да има реални претенции. За снимки май правилото бе, че ако модифицираш 25% падат правата за авторство. Тук просто могат да ги съдят за друго, а не за авторство. Това са рисковете на пускане на лична информация онлайн.

Никой не ги е карал насила да си качват снимките и клиповете в интернет...

Шилo

"От Атака обясниха, че клипът е правен от фирма, на която са го поръчали, и не носят отговорност." - Да ама не!!! Отговорност носи поръчителят - Атака. И хората би трябвало да ги осъдят за много голяма сума, защо незачитането на авторски права и личното пространство в България придобива заплашителни размери. А тиквеника, дето е сътворил този уникално тъп клип казал, че било техническа грешка. Айде бе! Ние да не ядем доматите с колците!!! Масово се крадат изображения и клипове от Интернет, и понеже нямаме съдебна система, нарушителите лесно се измъкват.

Значи искаш да ми кажеш, че ти ако си овчар и си продадеш голямото стадо и после с паричките платиш на строителна фирма да ти построи сграда и тя падне ще си виновен ти-овчарят!!!?? Или като хванеш такси и той блъсне, човек на пътеката, пак ти си виновен щото си го наел?!??! Нещо не схващам малоумната ти логика! Аааа да, не я схващам защото е малоумна, а ти какъв си вече ми е ясно!

Шилo

Малоумна е твойта логика, а още по-малоумни са примерите ти! И тук изобщо не става въпрос за логика, а за основни положения от ЗАПСП, който ти явно не си чел! Ама той българина от всичко разбира...

А защо си мислиш, че на нас не ни е ясно ти какъв си, особено при разнасящата се от теб воня на рубли...

Съвсем правилно си си го описал. Само в момента са активни тези действащи на чиста омраза, на които истината и да им бърка в очите, няма да я видят от омраза. Вината винаги е персонална. Еди кой си е виновен за еди какво си. Все едно Плевнелиев да е виновен за кадрите с Колорадо по по-предната нова година, където обясняваше за хубавите българси планини. Просто са се доверили на някой и това е резултата.

Какъв е тоя тъп клип?! Я какъв героичен, драматичен, любовен клип може да им се направи само от изяви на ръководството на А-така!!!! Болното скрито под пластмасова маса, Болното храни с пица феновете си, Болното размахва палки и пистолети у пърлъментито, Болен качен в самолет, Болното и Чуколов винаги плътно ту отпред, ту отзад един на друг, Чуколив ни размхва дебело средно пръсче от лимузината пред Нар. Събрание, юрушистите разнасят поща по партййните кутии в Брюксел, Юрушистката бандата не ще да плаща, не ми аресало обслужването в ресторанта в Белгия, единственият ташак на Болното е лицето на "комията Ташева", юруша завеждат комисията по етика и естетика у парламента... и още и още и още! Лелиии, какъв клип ще стане!

Е голяма работа..като си е пуснал клип от сватбата в интернет пространството на този господин не му ли е ясно,че някой може и да злоупотреби с това, или с каквито и да е други клипове и снимки.А и не е станало кой знае какво...айде сега сензация да има!!!

Който не гласува на 25 май, пуска бюлетина за Доган, Станишев и Сидеров.Само с гласуване ще ги изметем.

...и ще върнем любимата ни герб с вожда на бял кон....хаха, е нЕма да стане

Че си простак е видно,поне прочети за какви избори ще се гласува.

Пич, объркал си се, изборите са за евродепутати. Накратко- шепа хрантутници на солидни заплати, които ще ни излагат пред света, независимо от коя партия са. Гарантирам, че избирателната активност ще е под 50%, някъде около 40 или по-малко.

Но не забравяй, че както гроб и тъпата банкянска тиква никой друг досега не ни е излагал...

Сега без пищовче как ще се репчи Волен?То само това му беше парламентаризма.

АВТОРЪТ СЕ ОБЪРКАЛ. ПУСНАЛ КЛИП ОТ СВАТБАТА ВМЕСТО ОТ ПЪРВАТА БРАЧНА НОЩ..

На изборите 0.004% за Атака.

Айде на бас, че няма да е по-малко от 4 %

Може, все пак в България останаха доста психопати и те гласуват за Атака.Свестните емигрираха.Но се надявам здравите хора да са повече.

Льольо, за тия избори бариерата е 6%!!!

Все е имало клоуни, ама като Волен е нямало.Първи е в цирка.

А Дудука къде го оставяш?

Волен-политик звучи като евреин-миньор.

ГОВОРИ СЕ, ЧЕ ВОЛЕН И ДОГАН ОТДАВНА СТАНАЛИ СЕМЕЙСТВО... АМА СКОРО ЩЕЛИ И ДА СЕ ВЕНЧАЯТ. ВОЛЕН СИ КУПИЛ ЧАЛМА. И ПОДАРИЛ НА ДОГАНЯ КАЛПАК. ЮНАШКИ...

Защо от БОБарите на явор колев не им разбият офисите и не им конфискуват лаптопите за пиратство?

Идиотите, качили си видеото в ИН, са постигнали своето - безплатен пиар. Какво още искат?

И обилното поливане с рубли не помага на Волен, толкова е зле горкия.Сега поливат обилно Бареков.

Ами като няма желаещи за клип на атакалийкс, какво да правят хората? Крадат!

Искаме да знаем къде са 80-те милиона на Моника Йосифова, които 1996г. бяха 80 както каза мъжлето и Венци ловеца,ама сега са кой знае колко.

Чудя се на тия от Атака видели ли са що за лица на рекламата им се предлагат и ако да,как са могли да ги одобрят?!? Не става дума кои са точно по име и паспорт, а за излъчването на лицата им и внушението,което се постига. Та тия явно са в зряла възраст и е съмнително това да им е първия брак, а на всичкото отгоре лицата им не изразяват смиреност или радост, а напрежение,подозрителност и злобноватост.Според мен Атака трябва да съди рекламната агенция,за която може да се подозира, че нарочно/платено от някого/ ги е вкарала в този грозен и в същото време примитивен сценарий за окалване!

Лично Борисов е платил, за да спъне кампанията на най-големия си конкурент. А при редишния скандал го видях (Борисов) да замазва задължителните по закон текстове от билбордите на Болен. Тъпанар.

Таварищ, докараха пиците на входа. Отивай, докато има, после ще караш на минерална вода само, докато свърши смяната.

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОГА ТОЧНО Е СВАТБАТА НА ВОЛЕН И ДОГАН? КОГА ЩЕ Е МИЛОТО ТЪРЖЕСТВО? ВЯРНО ЛИ КАПКА И ДЕНИЧКА ЩЕЛИ ДА КУМУВАТ НА МЛАДИТЕ?

Чакай малко, много бързаш! Първо нека боленчо, осигурявайки кворума, да прокара закона за еднополовите бракове пък после и този щастлив ден ще настъпи. Аз съм поканен от сега, така че можеш само да ми завиждаш ;-)

Волен е изхабен не само като политик а и отзад!След любовните игри с Местан се е износил!

Малко остана до изборите. Интерено ми е, дали ще успее да се вкара в ЕП за ди подсигури още 5 години, или ще излезе от политиката на следващите парламентарни избори. Дана да е второто.

При тази дълбоко затънала в коловозите на корупция и ленност съдебна система не е проблем за някой обевил се за рекламна агенция да спечели лесни пари в предизборната суматоха без да се съобразява ,че накърнява правата на граждани .Разбира се този банален инциден(ако не е и нарочно предизвикан и заплатен от политически противници) няма начин да не се използва в общата стратегия за дискредитиране на Атака.Другата много по-пряко свързана с партия (в случая ДПС )провокация е с използването незаконно на личноста на популярна личност и то на футболист за да се покаже на своите избиратели как да гласуват правилно и да им се напомни кога.С поставянето заедно на двата инцидента може би се цели да им се създаде някакъв асоциативен знак на равенство и общо отричане.Все пак на първо място излиза паниката на онова незаконно използвано в клипа семейство.Нормално е, те да не са съгласни да използват кадри от тяхната венчавка за раклама на партия която не подкрепят но те направо се страхуват да не би някой да ги свърже по някакъв начин с Атака .Също като в онези гадни времена на ,,славното "минало .Да се чуди човек какво всъщност се е променило щом има още такъв страх у хората,а може би са прави тези които твърдят ,че вече живеем в периода -диктатура на ,,демократите"(ДЕМОКРАТУРА)

Волен е най-големият предател на нашето време!Не забравяй народе!

- позицията на Атака относно кризата в Украйна се споделя от 80% от българите - позицията за охрана на границата от "нещастните бежанци" също/от новините- ДАНС по следите на пари, изпращани на горките/ - позицията за мораториума за продажба на земи също - позицията за третия пол и евроВИЗИЯ също - позицията за минимална заплата също/данни на профсъюзите, че за да не живееш като животно минимума е 564лв/, другото е равно на геноцид - внушението, че са се предали на ДПС е изгодно на ГЕРБ, защото ги прецакаха. ГЕРБ как играе с Местан като им е удобно. Синята коалиция как предложи декларация, че през 1988-1989 е имало геноцид над българите с турско самосъзнание, удобно пропускайки за терористичните актове преди това. Така че и заигравката, че не си изпълнявал обещанията за 500 и 1000 е инфантилно. Те не са изпълнителната власт. С предложения, със закони се мъчат към точно тази политика. Предателство е, когато сакън косъм да не падне от монополистите-това е президента и сините или каквато сбирщина са там. Инфантилното плюене срещу Атака, не значи че няма да влезе в Европарламента.

И това всичкото от телевизията Алфа ли ти го казаха? Щото само там можеш да чуеш идиотщини по-големи дори и от герберастките....

"Позицията" на Атака няма нищо общо с позицията на нормалните българи. Това, че Болен казва нещо, обикновено означава, че мисли точно обратното.