Собственикът на СКАТ напусна ”Атака”

Нова независима група се създаде в Бургаския общински съвет.

Обратно в новината

Коментари - Собственикът на СКАТ напусна ”Атака” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

razcepiha grupa, kupuvaiki si drebni srebroliubci.

прав е този Валери Симеонов. Макари въобще да не ми харесва като визия, нито да го познавам и т.н. - е много прав Сегашното управление има договорка с ДПС. ДПС - държат много медии, те ще си тачат Бойко, а Бойко няма да ги закача - това е договорката. В кюпа са и Атака.

До: plv (11.11.2009 г. 11:36ч.) Напълно подкрепям думите ти! Доста хора предадоха Сидеров. Срам и позор!

СКАТ беше голяма работа защото там се излъчваше предаването на Волен - АТАКА, а и после рекламираше партията му. Каквото и да пишете - без АТАКА и Волен, каквито и ще да са за вас - телевизия СКАТ се превръща в обикновена треторазрядна провинциална жълта телевизийка каквато си беше преди Сидеров да я направи известна. Повечето от хората гладаха СКАТ само заради Сидеров, сега и те няма да я гледат. Имам чувството че този форум е тъпкано с турчоля и циганор представящи се под най-различни имена само да оплюват АТАКА. Ако наистина е така е много добре.... Обратното - не го разбирам?!

В Хелзинки имаме 1238 члена, в още 20 страни имаме по толкова най - малко. Стегни си математиката да сметнеш. Но вие , атакистите, можете да броите САМО до три( 3) за срам на България и нацията!

Смешник, какъв националист може да е субект, който търка банките в Хелзинки, хаби народна пара и е безполезен, дори за себе си!?

Грешите, дори опит за анализ не сме правили. А вашия анализ къде е ? Дори и между редовете не се разбира? Нашият анализ за АТАКА е правен няколко пъти и публикуван в сайта ни. Предстои да направим окончателния си анализ преди АТАКА да се самопогребе. АТАКА не са нито националисти, нито дори партия. Те не познават истинската, съвременна националистическа идея, а имаха наглостта да си присвоят българския национализъм и да го орезилят като го сведат до неонацизма. Още в началото, когато техните представители влязоха в Европарламента, се присъединиха към групата на неонацистите и ултрадесните, предвождани от внучката на Мусолини и с това орезилиха името на България, а и себе си, ето защо бяха изолирани в ЕП и никой западноевропеец не пожела да им подаде ръка ! Вашата партийна позиция в новия парламент беше само една- Ден на геноцида? За какъм геноцид вие говорите? Турския генозид преди повече от век, гладен народ, изпаднал в 21 век в национална катастрофа, НЕ ХРАНИ. В последните 20 години България преживя най големия си геноцид в най-новата си история- тя се обезкръви: 1) В периода 1989 г.- 2008 г. нацията намаля с 2 милиона-умряха 2 милиона души от инфаркти и инсулти след като загубиха работните си места на средна възраст от престъпните приватизации, направени от тези, с които Сидеров се коалира, 2) Други 2 милиона души напуснаха страната поради унищожената икономика общо 4 милиона души УНИЩОЖЕНИ- това не е ли геноцид? След като вкарахте Слави Бинев в ЕП за да го направите за втори път милионер, цялата западна преса писа за неговия бизнес и с това за трети път орезилихте България. Успяха ли АТАКА да отстранят ДПС? Напротив- ДПС увеличи двойно гласовете си в сегашните парламентарни избори, спрямо тези от 2005 г. и влезе триумфиращо отново НС като трета партия по скалата? За тези факти какво ще кажете? Една журналистка правилно нарече АТАКА- Хулиганството на един народ за вече отминало нещо, дори НЕ явление, а едно пълно нищо и нула. ВИЕ СТЕ СМЕШНИЦИ! На Симеонов и колегите му ще кажем -Добре дошли при нас, ние скоро ще направил истинска и модерна националистическа партия на основите на РЕАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ за да изкараве България от нациоанлната катастрофа и върнем бъдещето на народа й!ideyazabulgaria.or

do curvoisie a pak az ne viarvam na nikoi

Ти с Волен, ама Волен не с теб, той е с управляващите и се разми с ГЕРБ. МИСЛЕТЕ ТРЕЗВО.

национализма е най-близък до комунизма. прочети историята от миналото.

Достойното поведение изисква когато си избран за депутат да се отчетеш на избирателите си. На Волен бургазлии не са му виждали очите за тези три месеца, камо ли да се отчете пред тях. Ама да нарежда на другите - много го бива!

Ама колко сте смешни платените форумни клакьорчета - Волене с теб сме, та с теб сме... Заедно да отидете на поклонение при свети Волен, но... задължително с букет герберчета! Сбогом на всички лъженационалистическ лъжци! Бъдете щастливи - вече си имате (официално)двама господари!

НЕ ДПС, а БСП е проблем 1 за БЪлгария. После всичко ще си дойде на място. А СКАТ накрая си изплю камъчето.

Вече няма Атака, тя се претопи в ГЕРБ. И сега ще не ще ,ще си носи последствията и негативите от управлението.

Волене с теб сме!

До 1 година Атака ще има нова телевизионна трибуна, с още по-нова концепция и модерна програма! На СКАТ искрени благодарности и АДИОС !

Днес напусна Сиеонов, а в нашата група дойдоха 5 нови членове на Атака! Очакваме още 15 нови кандидати!

Симеонов вдигна гълъбите още при дебата за минарето в Меден рудник!

още боклуци да се изметат от редовете на елитната ни партия! Хей, народе, това е партия,държаща сметка за съдбините на България, тя не бива да е масова, както познатите до болка провалили се партии! Ще стане масова със симпатизантите си, когато настъпят решаващи събития!

PIshi sa edeM das seine..s M.!!

Националистическите идеи са единствените, дето не могат да се дирижират нито с пари, нито с власт, нито със страх, неже ли с други изобретения на модерните колаборационисти! Това, КОЕТО Е ЛОШО, НЯМА МЯСТО МЕЖДУ НАС!

Престъпници, бавно, но сигурно идва и вашия ред, не се изнервяйте, на входа и изхода на България пише: JEDEN DAS SEINE!

Ти остана истинския Спартак в политиката и в защитата на майка България! Бъди сигурен, че без теб СКАТ е едно нищо, КОЕТО ЩЕ ФАЛИРА И ЩЕ ПОТЪНЕ В ЗАБВЕНИЕ! А идеите на АТАКА тепърва ще заразяват много честни българи и ще са авангарда срещу вълните на ислямския океан!

Аз вярвам на Сидеров.

Всички вие, дето плюете АТАКА сте се облажили с черни куфарчета и калории от тялото на българския народ, веете се кой по екзотичен лов, кой по Хелзинки, кой по Дубай с народни пари, щото така е най-фрапантно и лесно, но скоро национализма в БГ ЩЕ ИЗБУИ СЪС СТРАШНА СИЛА И ТЕЖКО ВИ!

Разцеплението никога не е донесло нищо добро на една партия.Заради такива дърпаници от 600г.не можем да се отървем от турците.За сега Волен Сидеров трябва плътно да стои зад Б.Б. Не е момента Б.Б.да си отваря още един фронт когато има достатъчно престъпници от БСП за съдене.Ако върхушката на БСП бъде разгромена много по -лесно и догановата тайфа ще влезе в панделата.Да не забравяме ,че правителството едва кърпи бюджета и ще има много недоволни от политиката на Б.Б. В такава ситуация не бива да се пришпорват нещата а разцепление в Атака и искания за действия срещу Доган сега само рязко биха влошили нещата.

Една постъпка на достоен човек който отстоява житейските си принципи!Похвално!!!

Илия Павлов и Валери Симеонов , че Илия тръгна от един Вартбург и панелка в София , а Валери от панелка в жк Меден Рудник ' , всичко останало са червени куфарчета с пари , а разликата е , че Валери е жив, а Илия не! Айде на слука , на заблуденият манипулатор дедо Йоцо зяпа , от идея за България!

Ако няма ДПС, Атака също няма да има, само глупаците не разбират, че Сидеров и Доган са скачени съдове. С тази разлика, че Доган не е откачен за разлика от Сидеров и компания или поне не го демонстрира публично като тях.

кой е Волен Сиделов. От начало на демокрацията беше с Костов после се отдели и сега с Герб. За мен той не е принципен човек .Едно говори а действува по друг начин.

Смятам поведението на Симеонов за наивно и детинско. Без власт нищо не може да се направи. А от разцеплението на Атака ще спечелят и ГЕРБ и ДПС. А тези, които плюят В.Сидеров - нека да прочетат поне един вестник Атака и да видят сами дали е толерантен към ДПС.

дедо Йоцо , че сте селски манипулатори , това се вижда докато ви се отвори сайта! А що се отнася до ДПС , те са за десерт, вервай ми! А отцепниците от АТАКА , че са подставени ченгета , ги разконспирира Ифандиев доста отдавна ,а Калинка депутатката просто ги доразконспирира тотално и затова е в парламента , а те не!

Каква наивност! Точно от разцеплението на Атака най-много ще спечели ДПС! Не разбирам тези, които искат по-бързи резултати. В крайна сметка последната дума има съда., а той е тромава система. Колко жалко! Всъщност ГЕРБ на първо място ще спечели от разцеплението на Атака!

този Волен Сидеров нали беше от котилото на СДС? Нали им беше редактор на вестничето, май Демокрация се казваше? Нали ходеше да иска %, че бил запознал някой се с еди кой си? Сега какво му се чудите? Момчето си е от седерастки произход, плът от плътта и кръв от кръвта както се казва, СДС да не се отрича от верните си синове.

Vas SKATadjiiti otkaktu va zarjaza prof.ÜLIAN VU4KOFV-uttugava na SKAT i tragna nadolU...A VAleri siga gleda da sa prikripi kam BO BO-rasbiram GU..!!! SIDIROVF iz4ezna i sa isgubi tos bgFRANKO i MOSOLINI...IBAAAH ti i MAKIAVELIto....

Рядко вкъщи гледахме Скат и то само заради Сидеров. Сега от екрана на тази телевизия се изказват и коментират неграмотни момиченца и нереализирани господа. А на Волен браво за праволинейната политика!

Грешно представяш целите на Волен. Нищо не е постигнал Сидеров и никога за това не е говорил пред избирателите си. БСП и ДПС не са вън от управлението, а продължават да са част от политическата власт в НС и това означава, че са част от управлението. Защото НС сега е наредено по най -манипулантски и фалшив начин само с олигархични партии, чийто олигархични кланове се бият помежду си за повече политическа власт. ( Сидеров знае за тези манипулации с мъртвите души и бъркането в софтуера и нищо не е направил против тези страшни явления, след като влезе в НС?!) Клановете на ДПС и БСП няма да имат сега толкова политическа власт колкото клана на ГЕРБ, но ББ няма да пипне техните акули въобще и те ще си играят на опозиция и ще чакат звездния миг да се завърнат отново на власт. А що се отнася до Сидеров -неговата цел е ДА ВЛЕЗЕ в управлението на Борисов, за да осигурибизнес за своя бизнес елит. А ние го знаем от каков естество е. Сидеров с буквално излъга българския избирател, като го плашеше с талъсъмите на ново турско робство и играеше с най-тънката струна -патриотизма и вярата. Но тъй като е политически неграмотен, така и не можа да обясни на хората от къде ще им дойде новото торско робство? Това е най голямата манипулация и шмекерство, което се извърши в Парламентарните избори. Другите партии поне ги знаем-влязоха с купени гласове, но Сидеров, да излъжи 400 000 гласоподатели по най-долен нагаждачески начин ЗА ЛИЧНИ ЦЕЛИ е НЕПРОСТИМО!Затова този парламент ще бъде краят на неговата АТАКА. Само да гледа да не се случи и с него това, което ще се случи на партиите, управлявали прехода и докарали страната в национална катастрофа сега. А ГЕРБ ( и СДС)с очертава да бъде една от тях! БРАВО НА СИМЕОНОВ! НАШИТЕ ИСКРЕНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

ВОЛЕН СИДЕРОВ ЛИЖЕ ЗАДНИКА НА БОРИСОВ ЗАЩОТО ЩЕ ИСКА ДА СТАВА ПРЕЗИВЕНТ И ГЕРБ ТРЯБВА ДА ГО ПОДКРЕПИ. ей тва е истината

С подкрепата си за Бойко, Волен подкрепя и ДПС, защото те имат уговорка с ГЕРБ да не ги закачат! Толкова е принципен Волен Сидеров, а вие пак гласувайте за него....сега като получава държавни поръчки за :безприкословнатас подкрепа и участва в управлението, на вас подобри ли ви се животът или има справедливост?

нищо ново,той и от председателство на общинския съвет се отказа,но така е като други дърпат конците.

дедо Йоцо гледа и ideyazabulgaria , са създадени за да раздвояват постоянно и за винаги , разчитайки на дилемата , да бъде ,или да не бъде ! Никой да не им се връзва , това са от най- лицемерните и манипулативни изроди , разчитащи предимно на простолюдието и селската интелигенция! А отцепниците от АТАКА са поредните подставени ченгета , решили да разделят , а господарите им да владеят!

Що бе Валери, до преди месеци облизваше задници от атака като сладолед а сега все едно имаш люта чушка на същото място.

БРАВО! РАДВАМ СЕ КОГАТО НЯКОЙ ИМА КУРАЖА ДА ОТСТОЯВА МНЕНИЕТО СИ. АМАН ОТ ТЕЗИ С ЕЗИЦИ КАТ ПЕШКИРИ.

На хайрлия да е. Почна се роенето. Следва Парламента - не може да няма бивши и настоящи ченгета, влезли като депутати.

Не съм очаквал това от Симеонов! Волен трябва да подкрепя ББ - иначе да се нареди при продажниците БСП и ДПС ли в парламента? Целите на Волен са постигнати - БСП и ДПС вън от управлението! Следват следващите стъпки! АТАКА! Волене, ние сме с теб!

бай Тошо, Аха, са СДсарски ченгета и отрепки, те се занимаватединсвени с фразеологияга за ДС ченгета .СДС-АРСКИ ПРОСТОТИЯ!!!! Браво Симеонов! на Идея за България

Аз съм един от гласоподавателите на ППАТАКА. Истината за Сидеров ми стана ясна чрез Георги Ифандиев, ден преди да напусне СКАТ. Ще повярвам на Валери Симеонов, едва когато върне на екран Ифандиев и Жеков.

Каква непрежалима загуба.........

Тази телевизия и без това е пълна помия, където намират убежище най-големите маргинали и некадърници.