Асен Василев: Последните 24 часа видяхме добре синхронизиран дует между Борисов и Радев

Няма да подкрепим правителство с участието на ГЕРБ, заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната"

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев: Последните 24 часа видяхме добре синхронизиран дует между Борисов и Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Суеците се давят, но още не са го разбрали.

Да, всички го виждаме... Дружки са си вече, от няколко месеца

Ще преодолеем и тая шарлатания...Харвардските мастии ме подведоха и се подиграха с доверчивостта ми.. Ще добавим : ПРИЗНАТ ГРЯХ- ПОЛОВИН ГРЯХ!! ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ СКЪПИ БРАТЯ И СЕСТРИ! ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН!!

Дуета просто Кире-Кокорчо сай притесним.. Конкуренция дуетна муй са привидила.. Пък то кат пееш само фалшиво и крадливо.. Не Бочко и Льотчика, а ТУЛУПИТЕ и МАТРЯЛА та свалят от сцената. И пращат на стълбичките изпод опашката на коня.. При Болен, Янка Магистралната, Кукуневица, а веч и СЛАВЧОТО..

Ало , полицията , двама затворници са избягали на свобода .Моля приберете ги на топло , че и и зимата иде !

като имате претенций за високоинтелигентни и ерудирани личности не се замислите, дали наистина няма основания мненията им да съвпадат!

Ами зависимостите това правят. Чест и почитания на Китил и Асен. А Борисов ако за един ден не си промени мнението три пъти не е той. Целият цирк с хартиената бюлетина бе да изгонят ПП от поитиката. Сега от ГЕРБ пак си промениха мнението- ще гласуват да няма. Шантава работа.

стига сте ни занимавали с тези двамата шарлатани с умствени дефицити. Явно са схванали, че далаверата им е разкрита и сега се опитват да се измъкнат, като обвиняват всички други. Типично поведение на мишки!

Меси ще каже да подкрепят ветото.Ужас.... нали сами решаваха бе.

На шефката Мустафа. Тя нали си замина към Кравария. Аре и вие натам. Нали зехте парата. Къв го дирите тука? Асенчо нали е крипто активист. Да инвестира в следващия FTX. A Киро Фаширо да се прибира при децата и сладкарката и да им пее Батка наш Бандера за лека нощ.

Добре е час по-скоро Кирчо и Кокорчо да напуснат политическата сцена синхронизирано както "ИТН" барабар със Слави Трифонов !!!

кирчо кво стана с твоят президент :)

Ама тези радев и Борисов имали СОБСТВЕНИ мнения? Колко си заблуден. Общото между тях е лъжата. И двамата са Близнаци.

На Борисов и Радев са господата узурпатори на държавна собственост след падането на Живков, днешните недосегаеми милионери с любезното съдействие на дс, които се разтревожиха за откраднатото, че едни добре образовани момчета, могат да им развалят рахата на стари години.

каква е далаверата?

Маха Гешев Борисов под съд Завод за Ел.мобил Как е авиолинията до Скопие? За Македония...Историята под масата .Развиваме бизнес Какво стана с Буча бе Киро! Как е дупарата на Ленчето?

Двете променливи курви що не ловат лодката и към канада

добре образованите, от кои среди са произлезли?

ти цепна халката затова не гласуваш Но ще те мобилизират и при Глиги.Срещу Путин.А?

Интересно- този Борисов и Радев са като ветропоказатели. Общото между тях са само Зависимостите. И това е достатъчно да са срещу добре образованите Кирил и Асен.

Стига ни занимавахте със себе си. Само бели правите и все друг ви е крив. Какво обещахте, какви ги свършихте? Къде са ви законите недопускащи корупция?

Върни парите, бе кокорчи !!

Това е най скапаната държава в цяла Европа.Благодарим ти ,партоийо любима!

Трябва да избираме между дъртите комунисти и генетично ограничените им дечица? Че каква е разликата? Маймуната ражда маймуна, маймуната завършила Харвард, пак си е маймуна.

КИТИЛ те поздравява с Батка наш Бандера.

Какво е " пенделче сороско"?

тия двамата от картинката не лъжат? Я пробвай пак...

и тези "умните" с кого управляваха - с комунделите, авторите на статуквото, корупцията, обръчите от фирми... чудна промяна...

На "референдумите" на агресорапутин гласуват всички, "доброволно" и с хартиени бюлетини, не се притеснявай за това.

Шарлатани! Б.Р. Шарлатаните са измамници и мошеници. Те твърдят, че притежават знания, умения и способности, които в действителност нямат.

да станат за резил., Борисов, а сега и Радев.

Може би президентът е установил, че по-малкото зло е Бойко отколкото ПП+ДБ и всичката соросоидна паплач. Все пак Бойко се е наял вече с власт и пари, докато кирето, кокорчо и брадатия нагляр тепърва започват с краденето

Един дол дренки са. Иначе щяха да предложат закони, недопускащи корупция. Какво правят всички - сменят предишния директор с техния директор, а системата същата.

Защо никой не може да бъде унизен?

Стига празнословие! И вие продължихте политиката водена от Борисов и хората на Радев я продължават - хората се менят, политическия курс се поддържа в "правилната" посока... Просто бяхте мнаго нагли и затова не се зъдържахте, с малко дискретност щяхте да изкретате поне 1 мандат...

Няма ли кой да ги запре в Карлуково тия двамата бе! То ми писна от наглост и малоумщина!

добре си е подредил дс-то.

Не мисля, че това е една много добра новина.

Абе, боклуци оцъклени! Радев ви направи Министри, заради Радев после и парламентарните избори спечелихте! То бива да сте скапани и гнусни, ама чак толкова не бива!

Предполагам, че имаш впредвид Борисов и Радев.

Aсен Очите онп ден излъга, че последно време заклетите врагове Радев и Борисов редовно се срещали. След като и двамата отрекоха, Асен Очите вместо да се засрами, продължава да пелтечи лъжи. Тези хора нямат морал и са готови да кажат и направят всичко, само и само да се докопат до властта.

какво очаквате? Ами членовете на БКП - Бойко Борисов и Румен Радев си запяха в един глас! Това с вдигнатия юмрук си е чиста проба позьорство!

не е завършила хАрвАрда!

Айде, бегайте оттука ! Казаха ви че проекта за кабинет ще е неутрален от кадърници, значи Асанчо и Кикорчо могат да се кандидатират, ама кой да плямпа пред медиите ?

Преди изборите ще има нови снимки с дрон, този път неэ от резиденцията на премиера, а директно от зайчарника.

В чекмеджето ли?

И аз имах надежда като Радев тези от ПП да направят промяна след Борисов, че са финансисти и държавата има нужда от такива след неговото управление. Сега чакам тези по-бързо да си заминат от политиката и България да продължи след тях и въпреки тях.

Само се излагат с този изкуствен кофликт с Президент и кой ли не.Ако има нови избори ще имат още по лоши резултати

"Храни куче да те лае"... най-голямата грешка на Радев е, че направи от тези смешници политици.

какво очаквате? Ами членовете на БКП като Румен Радев и техните деца Кирчо и Кокорчо не могат да си поделят баницата! Първия вдигнатия юмрук, вторите крадат и лъжат като отвързани!