Съдът отхвърли държавен иск срещу Цонев от 8 млн.

Софийският градски съд (СГС) даде ход на делото срещу бившия военен министър Николай Цонев.

Обратно в новината

Коментари - Съдът отхвърли държавен иск срещу Цонев от 8 млн. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

правдата в българия е само за хората с много пари,а цонев е един от тях.

Бре хора ,що си хабите писанията. Точно така трябва да се разследва. С тъпани и зурли.Н.Младенов е ний-умното външно копи.е.,като Хари Потър.Я какъв напет юначага е?

Тая рязана пишка ще ни продаде без да й мигне окото.Както се е предлагала на комсомола,на седесето и на герберите,така ще се подложи и на всеки чужд расов жребец.Същата история като със Соломончо.Докога?

Това извратливо еврейче, блестящо комсомолче, вчерашно седесарче,днешно герберче, но иначе коварно масонче, може да бъде много намясто в една голяма къща с малки прозорчета, през които светлината влиза на баклавички.Надявам се мангалите да го харесат и да си го предават дълго докато зарадва целия катун.

Масон масону, око не вади!

От много време чета за "някяква машина". Има ли останал поне един компетентен журналист, който да обясни каква е, за какво е нужна, за какво може да се използува? Никой не купува нещо без то да е необходимо на определен етап. Обяснете, изяснете на хората ,разследвайте нещата подробно и го побликувайте. Сега само пускате балончета от време на време и нищо повече. Защо купувате изстребители, като нямаме авиация? Защо купувате бойни машини, като нямаме армия?Тези въпроси може да ги зададат после на сегашните управляващи. какво ще отговарят тогава? На всеки му идва реда. Не сте вечни и не сте за винаги.

МРАЗЯ И НЕ ВЯРВАМ НА ХОРА КОИТО НЕ ЗНАЯТ ОТ КОЯ ПАРТИЯ СА ТАКИВА КАТО Н.МЛАДЕНОВ КОЙТО СЕ ПОЧУДИ В КОЯ ПАРТИЯ ДА БЪДЕ САМО ДА Е ВЪВ ВЛАСТА НЕ МУ ВЯРВАМЕ НЕ ГО ХАРЕСВАХМЕ И ПРЕДИ НАТЕГАЧ НАЙ ТОЧНАТА ДУМА ОТ ПАРТИЯ "НАТЕГАЧИ"ХАХАХАХАХА ЗАРАДИ ТАКИВА НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА Б.Б.

ерейчето разбрало, после си спомнило после пък отказало да отговаря на въпроси ...смех смеехх..няма отръвка да си брои времето ...и да си спомни Вили Блуменфелд по известен като министър В.Александров)))))

Засега независимата съдебна власт побеждава ....

Май поредният пожарникарофифаджийски балон се пука.Щеше да ме зарадва един царски лакей да влезне в затвора,ама май провалът на двамата гологлави тъпаци ще ме развесели повече.Както ме развеселява и последният им рекорден рейтинг.Тия платени подлоги, дето пишат и публикуват тези рейтинги и прогнози за 150 герб-депутати при едни днешни избори,да вземе мутрафонът да си ги закара в Банкя и да ги върже с по един синджир в двора да му пазят сарая.Такава грандиозна манипулация и бившият му господар Тато не си е позволявал.На тоя кретен не му ли четат, какво пише народът във форумите.Искрено се надявам да се сригне до предсрочни избори и да се види каква е истината.Не сме забравили вида на Костов като препикано мушкато - изненадан от резултата след като загуби изборите след власт.Абсолютно съм сигурен че ще видим и препикан гербер в още по-жалък вид.

теслата, къртиш мивки направо...ама те и без тях ш е мислят че вода има

А другия Цонев кога ще опандизят?

е от кога това префинене,нежно николайче младеново почна да разбира от всичко

ЗНАЙКО, ти да не би да си го видял с очите си как ги е прибрал и грабил парите та си отварящ гадната уста па и раздаващ наказания - смешнико смешен..

Брей, Николайчо Младенов голям капацитет стана и съдник..че не било морално! Айде, айде...не му е работа да дава такива мнения в съда!

Младенов е като универсалното ренде Вьорнер.Що не вземе отпуска и както пише Наско да отиде при Лейла в Чикаго.Що за свидел е този юнак.

Публикациите да са по-ясни. Журналистите да се поинтересуват каква машина, какви 5 лв, защо не е освободена. Може и да е по някакви предложения или задължения на братята натовци. Лесно е да кажеш някакви стряскащи милиони и край. Да каже поне някой във форума знае ли за какво става дума. Всички журналисти лижат ББ и започнаха да го изпреварват с мяткането на милиони и милиарди и оплюване на противниците. Гадост.

До колкото разбрах е машина за хамгари ,а за какво и е на България само министъра и дружките му знаят.Да дадеш 8 мил за нещо ,което няма да използваш си е пладнежки грабеш от където и да го погленеш.

Машината си стои защото няма пари да се плати ДДС. Парите- дето трябваше да са в държ.бюджет ,а се оказаха в ТЕРЕМ ЕАД за заплати и спешни плашщания са си там./а и по-добре е че не се приведоха в репуб. бюджет/. Супниците и тиганите са си в стола.Всичко е осчетоводено и заприходено. Новите шефове ядат и пият с новите чаши само ,че отлежало вино. Да питаме Н.Младенов какво е направил за -6м.той като министър,освен да въздиша по Лейла от Чикаго.

закупена машина ,която не е била платена?!

Николай Младенов като доста несполучлив избор за министър на отбраната и от кумова срама приместен на друг министерски пост, какъв свидетел може да бъде? Това е човек без визия и мнение и много некомпетентен. Каквото и да каже няма тежест. Не се справя и като външен министър. Нека Младенов свърши поне едно полезно нещо и тогава да дава оценки.

Po dobre da go popitat za akciqta po zakupuwane na apartamenti kade li otiwaha tiq 15-25% komisionni ot tam?

d4

защо не са приели гражданския иск??? още няколко папки в повече. и без друго се мотаят с години...

Съдът да не е Пансион за девици? Той съди дали е незаконна, а не неморална. Циркаджиите съвсем ще се оа*кат по съдилищата. А машината стои защото МО не и плаща митните сборове. Ако има безпристрастен съд - може нищо да не излезе от тези тупурдии.

не за 8 милиона,а за 108 трябва да се предяви иск. учителката за 20 хил.ще я осъдят сигурно 5 г.,а този за 8 милиона трябва да го осъдят 2000 години

"Юрисконсултите на МО съобщиха пред съда, че машината все още стои в безмитната зона във Варна и на практика тя не може да бъде използвана." с една дума - Разхищение - достатъчно за едни решетки

Софийски гарадски съд-Най-корумпирания съд в света!А както разбрахме Цонев е окрал доста и е дащен за да отърве кожата.Да видим до къде ще стигне наглостта и подкупността на съдебната ни система и поредното "дело" ще се превърне в сделка.Горките ние,които се надяваме на правосъдие.

"Съдът мотивира своето решение с факта, че приемането на подобен иск ще затрудни наказателното производство. " - Какво значи, че ще се затрудни производството. Кога всеки в тази държава ще започне да си гледа работата, за която е назначен?!?!?

Всичко,което се пише за имотите на Цонев в село Медвен е вярно.Лошото е ,че не са на негово име,а наскоро направи фиктивни продажби и на малкото водещи се на него.Голям крадецлНадявам се,че няма да му се размине.Въпреки,че за парите,които е задигнал явно си заслужава да поседи малко в затворал

А какво стана с потрошените пари за супер модерното и супер скъпото оборудване на стола.

този хубавец не е в час !

То цялото управление не е в час ти си тръгнал да се притесняваш за някакъв си "хувавец" - лошото е че народа ще го усети ама ще е станало късно.

Да, и дано продължава да не е "в час". Защото според Тебе "в час" са тия със схемите ... (Ти на мене Аз на тебе)