Оставиха зад решетките крадеца, действал под домашен арест

Софийският районен съд остави в ареста автокрадеца, за който Бойко Борисов се възмути, че е задигал автомобили, докато е под домашен арест.

Обратно в новината

Коментари - Оставиха зад решетките крадеца, действал под домашен арест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миличкият Яро...Мен само едно ме притеснява- тези болки в кръста... А ако беше там, където му е мястото, тези болки нямаше да ги има на фона на болките в г.за.

Крадец рецидивист, с заповеди за арестуване и от други страни, а те го оставили на домашен арест. Е по-голямо доказатество, че държавата е ръководена от чукундури, здраве му кажи.

голяма съпротива от страна на МВР за въвеждане на електронно управление в системата. Имате ли представа например как се търси в районно управление при подаден сигнал?! Преди две години стана инцидент пред дома ми, подаден е сигнал от очевидци. Отидох да проверя в районното и те ми искат ЕГН на извършителите или на очевидците. Абе хора, у ред ли сте?! Започнаха да търсят в едни халваджийски тефтери. Как е възможно да нямат в електронен вид информация и да се селектира по адрес, по дата на извършване и всякакви критерии за търсене?! Същата съпротива има и в съдебната система, защото тогава ще лъсне, колко много НЕ РАБОТИ. Правителството на Орешарски прие стратегия за електронно управление в съдебната система, която е супер добра - при интерес може да я потърсите на сайта за обществени консултации, но никой не й дава живот. ЗАЩО ли? Защото има пълен сговор между престъпници и държавните структури, а еманация на сговора е "независимата съдебна система", която ги обслужва денонощно

въпрос за "арест", пък бил той и домашен?! Е , как арестуван по БГ правилата свободно извършва престъпления?! Нещо май си цепят парите с полицията, струва ми се.

като не си е платил така става, а Братя Галеви кои ги пусна в чужбина , май Цв.Цв.

Да му режат ръцете и после да го пускат по домашен .....

....."Сине ,сине ,ти си будалаааа Като не знаеш на кого да кихаш днес ,сегаааа..."

Интерсно защо Борисов не се възмущава и за това, че в КТБ бяха откраднати 4,3 милиярда и няма виновни. Напротив, Борисов наказа всички българи, като взе огромен заем и изплати уж гарантираните влогове. За автокрадеца е прав.

В София не работят срещу крадците на автомобили! И не само.Или са неможещи, или са мотивирани!

Появил се е по-голям и по-нагъл крадец ,от УПРАВЛЯВАЩИТЕ /1989-2015г./!

МутроБойко какво се прави на ощипана мома, след като той действаше и все още действа по колите ?! Бойко Борисов премиер на България. Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини и трафик на крадени автомобили. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов. 2013 година Porche 911 TURBO 997 бяло, RANGE ROVER SPORT бял, MERCEDES ML 63 AMG черен, всичките с немски номера, са крадени автомобили, които са били УЗАКОНЕНИ от служители на КАТ София. Според източници, автомобилите са свързани с бизнесмена Стенли, близък до премиера Бойко Борисов. МВР официално мълчи за акцията. По-късно набързо обясниха, че нямало арести.

През 1993 г. той започва работа в пловдивската дирекция на МВР и е преминал през всички нива на професионално израстване. От 2006 до 2010 година е оглавявал сектор Криминална полиция при РЗ Полиция, а от 2010 досега е бил началник на районно управление. За постигнати високи професионални резултати по време на службата си в МВР Пламен Узунов е награждаван 11 пъти с обявяване на благодарност, 2 пъти с писмени похвали, с Почетен знак на МВР - III степен, Почетен медал на МВР и с наградно оръжие, Пламен Узунов е семеен, с две деца.

във ЗСВ и всички приложения към него, промяна на НПК, промяна на всички закони свързани с дейността на юристите. Когато е осъдена държавата виновните длъжностни лица да си понасят отговорностите и да си плащат от джоба. Адвокатите защитаващи мародери и престъпници също да поемат своята отговорност, а не да се тъпчат с престъпни хонорари. Ако това се реши България ще просперира.

тоя си има добре платена работа , не е безработен, предприемчив младеж .

БАХТИ И ЗАГЛАВИЕТО: "Крадецът Яро, възмутил премиера, влиза в ареста" А вас преписвачите, без право наричани още журналисти, кръдецът не ви ли възмущава? Такива заглавия може да си пишете на тоалетната хартия докато си седите в нужника, но не и като заглавие на уважаван всекидневник!

Мисълта не им стига до там, че да се възмутят от свое име, Ама похвално е, че са схванали мисълта на премиера.

Написаното за пореден път е с вмъкнат от журналята манипулиращ нюанс: "...за който Бойко Борисов се възмути..."! Така в подсъзнанието на недостатъчно мислещите може да остане изводът, че Съдът е оставил автокрадеца в ареста не въз основа заснетите с камери негови действия и съответните експертизи и не на основание поисканото от прокуратурата задържане съгласно съответните законоустановени процедури, а само защото ББ се бил възмутил. А дали е така или не, на кого ли му пука?

Кой и защо не е изпълнил трите европейски заповеди за арест?Чл. 288 от НК предвижда в ал 4 от 2до 8 г лишаване от свобода,когато лицето осуетило наказателното преследване е лице от съд. власт или служител на МВР.Вероятно в случая ще се оправдаят,че той е преследван наказателно в България и затова не са го арестували. Не е първият случай.

Че, то закон има ли?

Ха, ха, ха ! Борисов да не си мисли че няма по-добри от него. Днешните крадци на коли действат и под домашен арест

Въпрос: На какво основание го задържат, след като подобно видеонаблюдение не се признава за доказателство според нашия закон ?

подправените ключове в къщи са му за детска играчка. А бе ти у ред ли си?! Ускорено производство по всичките му висящи дела в БГ и екстрадиране към страните, които са го пожелали. Но ми се струва , че въпросният "задържан" под домашен арест си има "работодател" , за който работи от "ареста", за това никой не го закача

Изводи: 1. Съда работи по нареждане от горе. 2. Съда е на страната на престъпниците. 3. Съда /съдята/ не понася никава отговорност за това, че оставя свободни доказани престъпници. ОСТАВКА НА ВСС И НА ИВАНОВ!

Ал

Драги ми, Борисов, Колко добре би било, Вие лееееекичко да промените закона, така, че такива популярни сред "родната милиция ги пази" индивиди да не биват пускани с лека ръка под домашен арест. Може например магистрата, освободил такъв престъпник, да се счита за съучастник... Или просто да изчезне такова понятие "домашен арест". Разбира се, обаче, вие нищо няма да направите в тази посока, първо защото нямате спуснати заповеди от вашите задокеански приятели (то всичко случващо се тук е тяхна дългосрочна стратегия) и после, нали всичко тече към вас...

Колко е удобно да се забрави кой произведе законите - БКП, пардон, БСП с цел да открадне всичко и после да не носи никаква отговорност... Крадеца вика дръжте крадеца... Пък после - задокеански приятели, еврогейове и соросоиди...

подлежат на промяна. Но сегашното Народно събрание имитира дейност, а правителството изобщо не е в състояние да произведе проект на закон

Ал

Миличък, нали Народното събрание от 2009 насам, с малко прекъсване, се доминира от ГЕРБ. Какъв е проблема да се пипне Закона? Ма на Тукашните все предишните са им виновни...

"Бойко Борисов коментира мярката домашен арест на заседанието на Министерския съвет" А сега си представете как например Меркел обсъжда със своите министри автокрадец. С всичките, на правителствено заседание. Така е, на Бойко му е лесно около врата и може да си го позволи. Всичко за управлението на държавата идва подготвено като решения и с инструкции за точното им изпълнение от една презокеанска страна. Останалото е лесно, з!атова си има администрация да превежда ръководствата от английски.

То ако беше презокеанска иди-дойди... ама за беда е презморска само...

Станишев би си мълчал тактично по въпроса. Ама е нетактичен Боко Тиквоча!! Направо се чудя как търпим това приказване срещу съдебната ситема! Не е за търпене! Жалко, че Станишев милият отиде на 20 хиляди евро заплата в ЕК, а тук ни остави да копнеем за него... Като си спомням как добре поддържаше икономиката свита и никакви крадливи бизнесмени не можеха да правят спокойно бизнес, само нашите бизнесмени! Как се радвах, като се страхуваха глупаците от мутрите и като влизаха едни пари в касичката на партията ни. Е, не точно там, а по джобовете на нашите лидери, но те ще ни погнат, като сме зле, само ние да сме добре! Вярвам! Така ще е един ден! Кога? - те решават. Ние за тези неща акъл ямаме, има кой да мисли заради нас! Важното е да гласуваме за тях, те ще се грижат. За сега изчакват тактично...

Ако ви бяха законите наред, сега нямаше да се правите на глупаци и пак да го ловите. Щеше да си е на "топло" и чака свободата, размишлявайки!

Наш,та полиция ги пази, наш,та магистратура ги пуска, наш,те политици само си говорят, а наш,те престъпници знаят на кого да си плащат. Е няма такава бананова република. Сега този "юнак" ще го пуснат, щото видиш ли частното видео не се приема в съда за доказателство..... Дано следващия път някой да го гръмне - в главата - ,че иначе няма оправия в тази държава.

Не съм съгласен! Никой престъпник не трябва да бъде убиван! Това е Закон на Духовността! НО ... Като е виновен, в панделата и тежък каторжен труд! Ходил ли е някой на кемноломна, на кариера, в мините и т.н.? Яко гадно е вярвайте ми! Така хем ще са полезни на обществото, хем ще си изкупуват вината пред него! Умрял, работа не върши...

Умрял работа не върши, но... и не създава проблеми!

Ако премиер беше една истинска тиква, България щеше да започне да се оправя. Този тиквеник не става и за тиква.

Докъде докараха правосъдието! Премиера да казва кой да влиза зад решетките!

И кой е виновен в случая, Борисов или правосъдието?

Прехвърлят си отговорността различните държавни институции и симулират дейност. Както се казва клати влака да мислят че пътуваме

Държава - ташак, държава за смех, ако не беше тъжно и жалко. Хуманизъм за убийци, крадци, ислямисти, джихадисти, цигани, мутри, комунисти и тем подобни глисти. Геницид за честните хора. Държава на мафуята, не на абсурда.

Ето отговора на въпроса на тъпата мутра: кой пази тези които са под домашен арест, а ние да видим, че ни управлява неграмотен човек: "Тъй като преумният ни премиер днес е задал изключително умния въпрос: Кой пази обвиняемите с мярка домашен арест? се чувствам длъжен да го ограмотя със следното: Премиере, със Закон за изменение и допълнение на НПК, публикуван в Д.В. 42/2015г, бе въведена нова алинея пета на чл.62 Спазването на забраната по ал. 1 се контролира от структурите на Министерството на вътрешните работи. Проекто-закона беше внесен в НС с твоя подпис! Разбра ли, контролира се от подчинените на онази, дето ти седи от дясната страна на заседанията на МС и мънка некви справки под носа си, мадам Бъчи! Питай я и чети какво подписваш! Ако премиерът на една държава е глупав, каква част от народа е по-глупав от него, та го търпи? Задача по логика за 12 клас." Иван Петров Адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1998 2005/

Яро просто е визитната картичка на Българското правораздаване

Очистете го и да приключим с този бандит!

Кой, кой да очистим - не се разбира??? Уточни, моля те, за да не стане грешка!

Има решение на съда за екстрадиция, но не се изпълнява, докато не приключат разследванията за делата му тук, а междувремеменно е под домашен арест и може спокойно да си увеличава делата и така няма да бъде екстардиран Н-И-К-О-Г-А.

И този и всички онези които крадат от държавата и продължават да са безнаказани, време е да ги тикнете в затвора!Да се възмути и от това, че много крадци които избягаха извън България никой не издирва , ето това е интересното ?

,,"Крадец, ама голям крадец, доказан крадец. Въпросът е, кой е най-голения крадец и кой го пази?" Как кой, най,,добрите -НСО" пасят най-големите крадци и то за наша сметка

Закони си имаме, НПК, ала-бала. Нямаме хора с ташаци да ги налагат. Все се гледат правата на престъпниците и се забравя, че и жертвите имаме права! Мутренска история, кой ли ще вкара управниците там където им е мястото!

Болял го кръста ами и мен ме боли и затова ако реша да открадна колата на адвоката дали той ще ме разбере и ще ми остави колата му да си я карам. Същото важи и за такива като Маргина, например. Ако убия и пребия няколко човека дали ще се отърва ако се явя с бастунче в съда?! Или пък ако ме вкарат в затвора и не ми понесе здравето дали ще ме пратят на по-лек режим, например домашен арест?! Отговорът е "ДА", но ако си платя където трябва. От там идват всички проблеми в бедна България

Това добре . Ама съучастникът му , "магистратчето " , постановило домашен арест , е редно да го последва в панделата. Един чудесен начин за ефективно и справедливо правосъдие . Със здраве :)

и то показно, за да видят и другите магистратчета. И всеки месец да го показват от затвора -първо, за да сме сигурни, че някой колега не го е пуснал предсрочно, и второ, за да припомнят на всички останали магистратчета от този калибър.... да не им се дава да забравят, че все някога идва 'Видов ден'

Магистратчетата от СГС веднага се оправдаха, че такава мярка е поискал прокурора, за да не се пречи на следствените действия ! Понеже Прокуратурата е много натоварена с "по-важни" казуси, напр. като КТБ :), явно нямат време да събират доказателства и да внасят в съда !

И защо не го върнат в затвора?

Щото тук е блатото,свинарника на Европа.

Чета коментарите и се чудя. Боже, какви големи и глупави деца сме всичките. Има ли човек, който да не знае, с какво се е занимавал Бойко, преди да го изберем за премиер? Ако наистина не знаете, тогава прочетете Уикилийкс. Е, какво можем да очакваме от подобен човек тогава? Да се бори истински с престъпноста ли? Хайде де.

++++А синдрома Индже войвода важи ли? Освен това само той бие комунистите вече 15 пъти. Докато ОДС на Костов не хванаха власт повече от 10 години ББ печели и ги къса по всички въпроси. Ама бил крими, Крими, ама онези са пълен провал по всички въпроси. ББ лош, а онези са пълен фарс. Тъжната страна на нещата е, че тук няма сериозни и компетентни политици, които могат да управляват в интерес на народа. Не е само до ББ, просто с маймунски викове не става тази държава за повече от маймунарник.

Той е комунист, как ще бие комунистите?

Трябва да си шеф на някоя от обслужващите хунтата фирми за да ти обърнат внимание още сутринта от турската BTV,а после почти легално спечелия "изборите" премиер да се възмути и гавазите от МВР да се задействат и да заловят крадците.Това се нарича герберастко-комунистическа демокраДция и много ни харесва.

В България няма други, само комунисти, сините и те са пребоядисани червени.

Е защо го вкараха във пандиза човека,кой знае колко поръчки са му развалили,тъкмо и аз мислех да си поръчам някой Джип X6 на тънкана:)

По-голяма смешка не бях чувал, има решение на съда за екстрадиция, но не се изпълнява , докато не приключат разследванията за делата му тук, а междувремеменно е под домашен арест и може спокойно да си уселичава делата и така няма да бъде екстардиран НИКОГА. Нашата "независима" и "компетентна" съдебна система ще има да ги нищи делата му поне 2 десетилетия :-). А ние ще сме на Цаца и бира ;-)

А стига го премиерствахте бе, наколенкаджии, този банкянски некадърнен наглец!?Каже нещо и вие ще го повтаряте и четкате, докато се насерете....Леле, бива проста държава, но, съдейки по това кои са ни премиера и президента и обгрижващите ги журналя като вас, всичко си идва на мястото...И аз се възмущавам, че и Цветанов не е в затвора, а обикаля телевизиите, но вие, гербаджийски подлоги, не се възмущавате.....

КРАДЦИ?

DIDA

Щом като ПРЕМИЕРЪТ на Република България се занимава с автокрадци, пломбиране на бензоколонки и отваряне на междуселски пътища заради местни феодални кметове; жална и майка на държавицата ни!

Ами толкова са му правомощията на човечеца ..... Важните за Държавата ни въпроси се решават на козяк , по синагоги и джамии...... Е , затова сме на тоя хал.....

А Цветанов кога,народа пита изнервен от него.

Тоз, който се възмути, премиера, трябва да е в затвора. Дали ще има смели прокурор и съдия, които да оттърват от тази мутра?

ясно - има болки в кръста и не може да ходи пеш, затова краде коли. Адвокатите ще то измъкнат!