Пуснаха Доминик Строс-Кан от затвора

Бившият ръководител на МВФ Доминик Строс-Кан беше освободен от нюйоркския затвор на остров Райкърс, като замени затворническите с цивилни дрехи, а изолираната килия – с луксозен апартамент, където ще може да бъде посещаван от семейство и приятели.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха Доминик Строс-Кан от затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

безочливи са американците. съсипаха живота и кариерата на човека!

Горкият дърт нерез... ще го посещава семейството му, а не камериерки. Не е ли твърде жестоко наказание това?...

Те пък го направиха на нищо тоя човек, а той реално нищо не е извършил. Ако беше станало нещо щяха да му затрият цялата рода.

В САЩ ДА НЕ БИ ДА ИМА ПРАВОСЪДИЕ ЗА БОГАТИ И ПРАВОСЪДИЕ ЗА БЕДНИ???

Очевидно не, макар на вас много да ви се иска като пикаещия във фонтани да си намерите повод да громите империализма. Арестуваха го без да им мигне окото и му поставиха доста солена гаранция плюс застраховка. Това че има пари да си осигури луксозен апартамент, където да е под стража с нищо не променя нещата.

Путе, къде си бе, тулуп? Те и в България арестуваха всички, които трябва или не - ама нещо не е баш! Маргините - Вратльо ги пусна, Масларката - що да я съдим, след като лично Вратльо я возеше на новия си джип, докато беше кмет... А Тенчо и Цонев - ще осъдят България, понеже едно е да се напъваш, друго е - да знаеш за какво иде реч. Та - вземи вийни да ти затегнат каишите и не плямпай НЕ по темата!!! Всъщност темата е: ДСК пуснат под гаранция, защото го бие пчката и защото е постановка.

Голям капан му направиха американците. Сякаш хотелите не са нелегални публични домове.

Aз от цялата работа до тук разбрах, че наемателите в Манхатан доста са я закъсали от към приходи. И щом като получат парите веднага ще ги дадат на държави от рода на Хаити.

Е тва не мога да разбера. На една гола дума, оплакване от уж жертва и какво става? Имат ли някакви доказателства, че го третират като най-големия престъпник??? Съсипаха го този човек, но дано истината излезе, каквато и да е тя. Въпреки, че за мен това си е скалъпване, за да се разчисти пътя за конкурентите му.

Три дни в панделата и сдаде МВФ. Ето толкова струват всички международни иституции. Ако може да го заплашиш с нещо лично и реално супер принципните парвенюта свалят гащите веднага.

Да им дадем Дянков:)

не е удачно предложението, твоя кандидат също демонстрира сконност към неприлични сексуални афери с подчинена, та едва ли ще искат още един български вариант на "строс-кан"