От АПИ предупредиха за предстоящи заледявания

Агенция "Пътна инфраструктура" съобщи, че пътищата от републиканската мрежа са почистени и обработени със соли, за което 306 машини работят на терен.

Обратно в новината

Коментари - От АПИ предупредиха за предстоящи заледявания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АПИ- крадлива пасмина от неграмотни комунистчета и герберчета- унуки и унучки на комунистите от БКП. Негодна измет. Не е много трудно да се досети човек , че когато навън е минус 5 , предишния ден е валяло дъжд и сняг, ще има заледени пътища. Търтеите и безделници са едни от най-големите миндили в държавата. Пътищата са осеяни с огромни дупки- по един квадрат площ и 30 санта дълбоки, неравности, бабуни, кърпежи, липса на капаци от шахти,локви гьолове, вместо почистен банкет- гъста стена от шипки, драки, храсталаци и тръни- никаква видимост, липса на всякаква маркировка, липса на пътни знаци и табели. Безделна и некадърна измет!

Сигурно са надминали по умения и майсторлък самия Фантомас, защото никой никъде не ги видя. По магистралите - преспи. Късмет ако има 1 от 3 платна без лед за по няколко стотин метра. За разлика от Фантомаса резултат от заявената работа нямаше. Но парите ще потекат като р. Тунджа пролетно време. Където трябва разбира се - при правилните, "наши" и приятелски фирми на ПП Гроб. Айде пак си ги изберете!

тея с гумите-галоши да не се обръщат на Превала , а да се обръщат на "Тракия"-та, така ли?

мен ме кефи Натали Трифонова да ме предупреждава за каквото и да било-:))))

Ще чистите бе мрънкали такива при цена на винетката 97 лв. не ви ли е срам да говорите за това как някой друг ви е виновен. Виновни сте вие, некадърността ви и факта че ни управляват ГРОБАРИТЕ.

що не я караш още като те кефи ми си взел друга. аман от тарикати.

После да не се чудите, как чисто нови коли за две години ръждясват отдолу като морски кей. Тази сол разсипва стойността и здравината на автомобилите и със сигурност се изчислява на милиони в пари!!!

Щяло да има поледици, пазете се! Аууу, ужас. Баси балерините се извъдиха в тази държава. Някой помни ли как едно време се караше с гуми с едри грайфери и нямаше летни и зимни гуми? Едно време караха мъже, днес путки излизат на пътя и даже ги мързи да си почистят предното стъкло от снега! За нула време в София преди да падне снега галопираха, за да се блъснат първи. Направиха тъпотии от безогледност, а сега АПИ бие тревога. Запомнете. ако един шофьор не усеща леда и снега под колата си, той е в много голям риск за себе си, пътниците и колата. Ако не предвижда опасността той е в голяма беда, защото законът го задължава да бъде предвидлив към всяка опасност. Това не е черногледство или хейтване, а законовото положение. Така, че Господ да ви пази и си опичайте акъла колко ви трябва , за да спрете безопасно!

Как искаш съвременните шофьори да имат усещане за колата при лед, когато са взимали книжката за 1 месец. Повечето от тях дори не са покрили и елементарните изисквания, които са наложени сега.

карам кола от 78-ма и помня като слон:)) 30 години карах шкоди...заден двигател и задно предаване....гуми димитровки ....леко газ и тръгва и на лед. За путките съм съгласен,има и мъжки такива.Днес гледах една кифла с непочистени стъкла но държи телефона и натиска газта.

Абсолютно съм съгласен! Не знам какви са тия код "жълто", код "червено", код "лилаво" при някакви 10-15 санта сняг. Това раздувано с тревожен тон тип "Апокалипсиса иде" по всички новинарски емисии направо си е смехория. Тръгнали на път , а не знаят как се слагат вериги, как се спира на скорост... Това трябва да го има на изпита за книжка /поне слагането на веригите/. Сезона е симен, трябва да има сняг, а защо всички се чувстват изн енадани и прецакани от снега - това не ми е ясно. Снегорините не са слънце да огреят навсякъде. Съобразявайте се с обстановката и толкоз.

жалко за германците. всичките им коли изгнили. скапана икономика. много са зле . и Русията супер.... бе да те еВа у кирливия гъз.