Ангелов и "Градус" завеждат искове за над 15 милиона лв. срещу Илчовски

Предстоят и други искове на безнесмена, компанията и нейните акционери

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тиквун ще помага ли?

Зърнаря пишман ще стане, че е тръгнал по свирката на Мая Общата.

Чудно за какво се спори? Щом шаврантията Мая го е довела, значи е боклук!

Бой по кошаревския свидетел Илчовски!

Яжте кренвирши от плъховете и. вярвайте на Бойковите ибрикчии.

защо се крие мутгратга гешев а не ги вкара в затвора тгези мафиотги където им е мястотго

Позитанските тролове са наскачали като Матросов на амбразурата на Дира.

Аз като гледам банкянските не падат по долу.

Илчовски е типична мутра, забогатяла с рекет и грабежи. За това го използва и Мая за да клевети ГЕРБ и Бойко Борисов. Извади го от полата си,нали партията се казваше "Мутри,вън!".

Бойкот на продуктите на Градус

Аз пък не съм купувал пилета на "Градус", а сега ще купувам само тяхна продукция. Да счупим зъба на змията Мая Костинбродска - клеветницата.

Точка!

Аз и моето семейство обичаме Градус!

Бая време дрема преди да заведе искове Явно прокуратурата му е снесла информация след разпита на другия

Илчовски и той се изкара една жертва... Притискали го да им плаща, той почти фалирал, ама не спирал да купува земя? Как, Байчо, като нямаш пари не спираш да купуваш земя? Кажи и ние да знаем? Как точно го докараха до ръба на оцеляването със земя за 300 милиона лева??? Ако не го бяха притискали, за колко пари щеше да има земеделска земя? За милиард? В България? Илчовски, брато, за толкова пари земя в България нямат и руснаците....

Гледам им тъпите муцуни, слушам им простащината и се чудя, тия пари по пощата ли ги получават......, той за колхозник не става, те милионери, милиардери!? В тая държава, трябва да си рязко прост и нагъл за да "успееш" в бизнеса! Не Магнитски, не Рико....ами Калашнико идеално ще ги оправи тия, ама трябваше в зората, още преди 30 години, пууу!

Що съм тъп и беден? А, да, заради ГЕРБ е. Е сега ще ги сменим и всичко ще де оправи. Пичове, не се заблуждавайте. Ще си останете тъпи и бедни.

Освен ако не се събудим някоя сутрин със СМС, назначен сте за милиардер!

След като е толкова голяма корупцията и в нея са замесени всички българи, включително и оня мангал, който купил фирмата на Спецов, как намериха точно Стъки. Или това не е случайно. Може би, защото той протестира срещу зеления чорап.

той и Пеевски беше най-големият дарител в България, и компирите, по време на Пацо Терасата го проверяваха, после и прокуратурата на Гешо го проверява, а Сийка казА, че нема нищо, пък юесейците го натикаха обратно на майка му под полата! А, колкото до Стъки, потърсете интервюто му в "Гласове" от 2013 г. и вижте тогава какви ги е дрънкал... И какви ги дрънка, откакто си получава редовно вноските от герб!!!

Такъв храненик като Стъки отдавна трябваше да дава отговори пред прокуратурата. Само си представете в какво е превърнал страната Бойко Борисов - паяжина от държавни паразити, смучещи алчно и ненаситно средства, един адски коктейл от питекантропи, които са си осигурили лично благосъстояние на наш гръб.Един нищо и никакъв Стъки е бил захранен с 1 милион лева. Трябва ли да се учудваме тогава на имотните сделки на Владислав Горанов, на безобразията в ББР, на източените язовири с техния прелестен и затревен пейзаж, на свръхбогатите директори на болници и техните съдебни плонжове? В друга държава обаче, вместо да разиграва телевизионни маймунджулъци, такъв като Стъки отдавна трябваше да е обект на интерес от страна на прокуратурата. Вместо да се прави на кандидат за президент, той трябва да дава отговори, защото безобразията на предишната власт всеки ден излизат като гной, която беше напът напълно да убие държавата.

Пламене, ползвай главата си по предназначение, Пламене! Нищо от написаното ти не е верно! Нито със язовирите има проблем, нито с банката за развитие. Всичко е предизборен ПР! Въпросните кредити не противоречат на устава на банката, с язовирите всичко е точно! Който твърди обратното, дори и да е министър, нека не да го каже, а да го докаже, със влязла в сила присъда за извършилите престъплението! Дотогава, всички са невинни! Комунистическите внушения, че всички са виновни до доказване на противното, щом го е казал министър, вече не минават!

мисли ти с главата си! Ама я нямаш, а вместо нея имаш една куха кратуна! Всички нарушения, които служебното правителство излови, са предадени на прокуратурата! Служебното правителство не може да вкара никого в затвора, дори и да го е хванал, че прави далавери! Сега на ход е Гешев! А него го знаем на кого служи! Е, ако американците го пернат през пръстите, както направиха и ще направят с "Магнитски" (понеже им държи сметка защо Дебелян бил наказан), може и да имаме осъден гербераст! При това не един или двама!

Градус са много сериозна фирма, добре посрещната в цяла Европа и ИМА ЗА КАКВО. ЧУДЕСНИ ХОРА, ТЪРСЕТЕ СИ ПРАВАТА СРЕЩУ ЛЪЖЦИТЕ НА МАЯ КОСТИНБРОДСКА!!!!

Ти не си човек а лъжец...

Духай го бе парцал

Жалка история ! Типично ГЕРБ-ерска ! В нормалният свят такива дела за символични суми ! Обезценяването само доказва правотата на човека !

Изненадва ме колко балумурници подкрепят този изнудвач и крадец от Градус. Само Гешев да падне и тоя нещастник ще бъде в затвора за дълго.

Браво, не го жалете, тоя лъжец.

Верно този мургавия собственик на Градус голям лъжец.

Тиквата ще помага ли в стол:Ало Гешев чуваш ли ме...

Аз продукти на Градус НЯМА ДА КУПЯ докато не си смени собственика. Партньорите на Тиквун, трябв ада фалират до един. Въпрос на справедливост.

КУПУВАМ САМО ОТ " ГРАДУС" - КАЧЕСТВЕНИ И ДОБРИ ПРОДУКТИ. КУПУВАМ САМО БЪЛГАРСКО!!!

Нема да живееш много

А срещу Мая Манолова, няма ли да заведат искове?!

А тия от ДАНС и разузнаването намериха ли фурмите? Че иначе намерили руски шпиони .

Всичко отдавна е изядено.

Не е важно какво са вкарали важно е какво са изкарали. Май е било нещо хартиено лилаво и и другото е било метална жълто...

С НЕКВИ КРАДЛИВИ ШУРОБАДЖАНАЦИ КОЛХОЗНИЦИ И ТЕХНИПЕ ИНФАНТИЛНИ ПАРТИЙНОФИРМЕНИ ИНТРИГИ.... ПОЛУЧАВАТ ЛИ РАБОТНИЦИТЕ ВРТЯХНАТА ФИРМА. ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ 1200 ЕВРА НЕ...... НА ГИЛОТИНАТА ТИЯ ТЮФЛЕЦИ...

Манолова ще оправи нещата тя е НАЙ добрия адвокат.

Който след като видя Пилето да си мисли, че е читав?

Пилето може да не е читав, ама пък и не става, както Илчовски го направи.

А как трябва да стане това?

И аз искам милиарди евра и долари обезщетение затова,че живея във държавата на ГЕРБ,БСП,ДПС и ОП! Искай гарантирани и сигурни парични извори!

"нормален българин" с психически проблеми се надява Тошко Африкански и Трижипко Славиохранитко да го оправи. Само дадохте на червената генералска хунта да затрие просперираща България. Ще видите завършена магистрала на мукавей. Трошете си колите по скапани пътища и мрете като мухи по тях.

Хитруша ли е Галевата или ги влюбва не знам. Хваща разни глупаци за бушони. Те горят, а тя се пише герой. А иначе външният вид на Ангелов и Илчовски е повече от красноречив.

Те сега ще се съдят, а тя цялата е в бяло!

А кога ще осъдят адвокатката Мая Манолова за фалшивата й диплома по право и връзки с човека на първото място в списъка "Магнитски".

Къде се дянаха плъховете от обвиняемата мафия ГЕРБ !? Не мое всички да са в бункера под Зайчарника в Банкя !

Кой кого е обвинил?

Ти кажи къде е чалгата със 2 милиона души гласоподаватели

Ангелов е наел Менко Менков, той няма загубено дело, хак му е на Илчовски

Менко Менков защитава интересите на наследниците на Милен Цветков!

Освен това Менко Менков застава зад каузи, които ги смята за справедливи!

Той и Марковски така вика

Поначало адвокатът е препоръчително да има доверие на човека, чиито интереси защитава. Ако може да си го позволи, ще си подбира клиентите и би отказвал защита на хора, в чиято кауза лично не е убеден и се съмнява!

тоя цигльо Илчовски? Намята предизборни лайна и лъжи и се покри! При бай Ставри!

Иван Ангелов още ли не е в списъка "Магнитски"

да видим сега 2 тъпи тела като се сблъскат какво става.

абе тоя крадлив боковски мангал още ли е на свобода?!

Гешев ги пази!

Мая употреби кошеревскшя свидетел и сега ще се изниже. А този глупак Илчовски ще духа супата.

А какво стана с фурмите ?

Може и да блафират за пред изборите. Или мислят, че не могат да се докажат думите му. За на Гешев службата, е пределно ясно, че нищо няма да свърши. Не заслужава да бъде наричана прокуратура. Но тук ако има реален съд по частно дело и се докажат поне части, че са верни, е тогава ще е интересно.

Явно делото ще е часгтно!

Прокуратурата по право борави само с доказателства, които би трябвало да ги набави Следствието.

вместо искове, тия да намалят количеството вода в продуктите си, които продават в лилд

Как се напълни с герберски тролове...

Може и срещу Манолова нещо! Все пак тя им уреди трибуна!

Маяма, го облиза и го хвърли на вълците. Класика!

Това пиле е дърт наркоман

Съд до откат, на кошаревския свидетел :)

А Манолова кога ще си плати за Лъжите ?

Отпор на Хунтата на Радню.

още известна като курвето. Кво става със зърнопроизвоидителите, ма, кучко недоебана. Хвърли интригата и сега чакаш да си разположиш трътката на стол в НС.

От коректори пестите, поне едно - две кадърни журналистчета няма ли? Ми пускайте един спел.

Замириса за пърлено пиле :)

Мошеническа фирма !

Хе, хе ! Пилето нищо няма да постигне , защото Илчовски показа доказателства ! А това, че фирмата му е с уронен престиж се дължи на неговите действия ! Гледахте ли как Роналдо срина общата стойност на акциите на Кока-Кола с 4 милиарда само за секунди ? Срещу него ще има ли искове ?

Според мен да! Не знам какъв е случая, но ако има зла умисъл от страна на Роналдо, а не е в резултат на пазарни отношения, би трябвало!

умникооооо къде видя връзка между двата случая. у нас единия мошеник клеветил другия мошеник. там най добрият футболист с имифж за милиони, просто отказва да пие кока кола. дори не е казал не пийте кока кола. казал е пийте вода. за какво да го съдят. изобщо грам интелект има ли в чутурата ти?

Това е много интересен казус. На запад много хора вместо в спестовни сметки парите ги инвесктират в акции. Може би милиони хора по целия свят притежават акции на Кока кола и всички те сега са ощетени. Роналдо вероятно не е искал да им навреди, но ако го е направил неосъзнато, пак могат да го съдят. Дали ще спечелят делото е друг въпрос!