Коментари - Меркел иска ускорено депортиране на мигрантите | Днес.dir.bg

Меркел иска ускорено депортиране на мигрантите

Меркел се обяви за ускоряване на депортирането на мигранти от Германия и заплаши Великобритания с ограничения.

Обратно в новината

Коментари - Меркел иска ускорено депортиране на мигрантите | Днес.dir.bg

Коментари

РАЗСТРОЙСТВО!!! ДНЕС ГИ КАНИШ ЛЮБЕЗНО И НАСТОЯТЕЛНО,УТРЕ ГИ НАРИТВАШ С ОТВРАЩЕНИЕ!!!

Гутен морген, фрау.

Тия евро-глупаци, управници начело с кухата баба направиха така, че вече нямам никакво желание да стъпя в Европа. Чета, че всеки трети белгиец бил емигрант. Пълна отврат! И все си мислех, че германците са умен народ, но явно не е така. Спат дълбоко и чакат като добици да станат поредното пушечно месо.

Каракачанов и други политици са против Дъблинското споразумение и са на мнение, че трябва да бъде денонсирано. Денонсирането обаче е възможно да стане само с пълно мнозинство. Основен противник за денонсирането му е Орбан, който пък се противопоставя на квотния принцип, който да замести Дъблинското споразумение. Дискусиите по темата ще продължат. Но докато Дъблинското споразувение не се отмени, то е в действие и Германия ще го спазва.

Правилен ход. В противен случай Меркел направо можеше да загуби изборите!

Днес в болнична стая с 3 легла, едното беше заето от млад сириец с младата му съпруга ,легнала си облечена до него в леглото. До тях бебешка количка с кърмаче. Другите 2 легла бяха заети от германци.Общо в тясната стая бяха 5 души. Леко ухаеше на човеци. Не ухаеха германците, които се къпят по-редовно.. Германците не се оплакаха.Издръжлива нация. На мен леко ми се повдигна.

Тази яловица покани стотици хиляди, сега ще си отбере подходящите за интеграция, вкл. тези, които са християни, тоест по-читавите. Останалите ще ги натресе на нас и Гърция.

Ще върне в България и Гърция само тези, които са влезли в ЕС през България и Гърция.

Ускорено неадеквтната Меркел ги покани мигрантите,сега трудно ускорено ще ги върне обратно.Европа благодарение на такива шибани политици либерали ускорено се ислямизира и ускорено се строят джамии.Вижте даже в села ,където няма хора в България джамии има.Празни ниши няма.Похода на плумесеца бавно но твърдо превзема Европа.Първо ще падне т.н.Македония,а след Това по реда на номератаа,ако не се вземат спешни мерки.

Правилно. Германия се отказа от ядрената енергетика, като основен източник на електроенергия и сега за съжаление трябва да каже "чао" на всички новодошли ядрени физици и инженери.

И дизайнери... (с вид на касапи)

Това са лекари лекуващи проблеми с главата по метода на френския изобретател Гилотен.

- Бабо, Меркел, где така? - На джамия, Мустафа!

къде и ДОБРЕ СТЕ НИ ДОШЛИ !!! ЩО ЗА БЕЗЧОВЕЧНОСТ?

Стой та гледай ,ти да видиш...какъв вятър на промяната задуха с това студено време??? Май иде време за избори и сега ша става интересно с Меркел... Май тя вече няма много опции, а тези зиказвания са глупаците...

Сериозно !!!???А стига е ........

Всяка епоха и всяко време има своите ченгета, доносници и подлеци.В момента новите ченгета са Платена мрежа с тяхната грантова идеология на кого служат е ясно на всеки.Не харесвам ченгета па били те и ''нови'' или ''безобидни тролове''.Няма безобидно тролене този който троли за пари е същата подла душица, като онзи който е докладвал съседа си за една Лада или панелка в Надежда.

МАХАЙ СЕ ,БАБО ТЪПА,РАЗСИПА ЕВРОПА НЕКАДЪРНИЦЕ

Friedlich! Links! Sibirien zu Fuss marschieren!

Свободно!Наляяяво!Сега към Сибир-ходоом, марш!

Дреме и на Великобритания за нейните "незаконни" мигранти и брюкселски-немски санкциики... гъЗка.

Що бе, бабо меркел? Нали ги канеше, нали хиляди нови бачкатори на година ви трябват! Или не само в Австрия щипят по дупто, а? Какъв лично ти ни го наниза на всички в цял ЕС не е истина!

Оставете ги швабите-те се оправят, па ако не могат-Красная армия им налива акъл, та 70 год. им държи..... Ами при нас, в България, ко става.... натресе ни ги фрауто-и рече:оправяйте се!... Затуй ги обичаме немците!:)))

Единствените ограничения, които трябва да бъдат наложени, са за политическите лидери, които докараха Европа, до пълен абсурд. И госпожа канцлерката, има огромен принос за това!

А заедно с мигрантите и самата Меркел да я депортират, еднопосочно.

Кравата комнадва цяла Европа при това я получи без война. Държи тон и на Великобритания. Хитлер би и завидал.

държи тон на англия, но забравя, че последната война срещу тях е спечелена от англия. англичаните са владели целия свят и не дават на никой да им дава акъл, камо ли да ги командват тези, които са победили на бойното поле.

По гъ--са да съ побара.

Скрийте я тази баба ,че съвсем ус .а пейзажа ! Горката ялова коза!

Тролетарята, как е? Трупате ли копейки? :))) Искате да ги избията тия бежанци, но дори и да го направи Меркел, ще плачете за човешките права тогава, на братята бежанци. И ще забравите, че са все млади мъже престъпници, а само семейства с малки деца ще са ви устата. :))

А СЕГА ГИ ВРЪЩАЙ, ДЪРТА КРАНТО!

Баба ти Меркел е егати тактичното същество. До изборите там пак всички ще са и в краката, и ще и се молят отново. Политически шах от най-висока класа. Който не вярва да поизчака и ще види.

Иска , но след провала на европейската политическа коректност. Все повече се говори за :"светът , в който живеем" и се използва все повече, а политическата коректност остава в сянката на ъгъла на самоубийците. Провалът на тази коректност върви с провала на износа на демокрация.

ако ги депортира,европа свършва. бъдещето са мигрантите.млади,свежи,нови гени,нова култура,каквото трябва за подновяване на популацията и структурирането на една нова,съвремена,европа. бъдещетето е едно,демократично за всички.

млади,свежи и мързеливи -не искат нито да работят, нито да учат. като ги питат казват всички, че искат да живеят в европа, а не да работят. от друга страна имат по 5 деца и тъй като родителите не работят, ги издържат работещите европейци. майката не може да работи с толкова много деца, а бащата не иска да чуе за работа - всеки ден се събира с приятели и пие кафе. меркел вкара 1 000 000 и сега не може да ги изгони. англия и е виновна, че не иска да взема от тези хора. това е една от причините за излизане от европа - англичаните искат по- строг контрол по границата, тоест не искат повече мигранти.

с тази логика ще ти кажа че по-мързеливи от нас няма. все ги ловят по европа,я крадат коли,я по червените фенери,я пласират дрога.ние сме много по-зле.ще се интегрират и всичко ще бъде ок.представи си да зависеше от нас подмладяването на европа,сам си знаеш че говорим за абсърд

Фири

Принципно германец в истинския смисъл на диумата не остана. Езика им е станал американско-гермаснски а психиката педераска. тия от источна германия па ги скопиха русняците. с две думи от германското тесто става или расист или педераст но нормален човек не става.

гледам много навътре си в нещата? да не си германец? :-)))

Фири

Начи има един лаф прекла;ления светец и богу не е драг.Германеца е или откровено нацистко копеле или на другата крайност- расдва се и га му ебът жената арабите. демек в некво нормално положение на махалото никога не е. По това си приличат с русняците. Русняците също са откачени но само на 2 теми- алкохол и свтовно господство, за друго русняка го не дири не става за нищо.

не знам някой да се радва. много от хората нямат право на глас и се страхуват да си кажат открито мнението, заради прикритата диктатура на социалистите и меркел не се чува нищо по медиите.

Сега всеки, на който е отказано да остане в Германия , обжалва и си стои в Германия. Ползва помощи и дори безплатен адвокат за обжалването. Всичко това струва много пари на Германия. Междувременно много от тях усещайки , че няма да им мине номера да живеят на гърба на германците, се радикализират и правят зулуми... За всичко това е виновна нещастната женица от снимката.

Фири

Едно сравнение между англичанин и германец има доста прилики но и доста клардиналнио разлики. 1 в душата си расисти.Разликата е, че англичанина никога не я показва открито и директно.Германеца я показа набиха му канчето и са е обърнал резбата в неква психиатрична реакция но си е пак откачен. 2 мързи ме да пиша повече.

90% от бежанците са икономически имигранти и те ще се върнат обратно а с другите 10% политиците мътят водата.

Нали генерал Р.Радев иска да е во веки веков рамо до рамо с ЕС и НАТО- те ви го този калпав генерал докъде ще докара България.

Фири

вие немците сте сбъркана нация. Или сте нацисти или сега наобратно- свръхчовеколюбци ама като ората никога не сте били и зарад вас си пати целия континент.

Чакаме ги, чакаме ги фрау Меркел с наточени ножове.Айде да идват.

меркел не е сама. тя от отбора на обама, клинтън, оланд, юнкер, умерените главорези... и... другарката кристалина, която се върна при отбора на с.б. . нещата не са прости, а свързани. не напразно има още цели ек и еп, които спускат директиви, планове, закони над законите, които никой не може да прочете, дори и да поиска, защото и компютърна програма, поставена на суперкомпютър трудно ще се справи с всичките им страници.. :-)))

Чакаме ги .Сега разбрахте ли как се печелят пари и при ненавист от цяла България си все ,,спечелил" изборите.

да дадем да се разбере, че достъпът до общия европейски пазар ще бъде възможен само ако тя спазва четирите основни свободи - свобода на придвижване на хора, стоки, услуги и финанси. В противен случай ще се наложи да говорим за ограничения", каза Меркел. Свобода за придвижване на араби и нетри. Кажи си го.

Проста п,ка...

фик дас фрау - фик дас меркел

кОГАТО НИ ВИДИТЕ С фанелки на звездите на EU ни цунете задниците: ИРОН МАЙДЕН--------СРЕДЕН ЗА ВАС

Такаааааааааааааа, значи терористите към България, а читавите мигранти остават в Германия...Така, ли фрау Меркел>>??Ние ли сме най-простите, че да се съгласим???

Не сме прости - бедни сме - дава х0 000 000 евро и нашите деПУтати и ... :)) Няма друг отговор освен да да :) пред милионите които Меркел ни дава да приютим емигрантите. Знам че ЕУ ни плаща за всеки регистриран емигрант!!!

Бедни, но не луди, нали.

няма кой друг, освен геният Боко, да ѝ се върже... И то за едното потупване по рамото от държавната лотария...

Меркел ще ни ги сервира тук.Само че тук в България на тази мизерия и студ могат да оцелеят само българи.

... Уапе ако иска за гъза, но ние в БГ сирийци, изпратени за Германия, обратно НЕ приемаме .... да си ги карат със самолети !!!!!!!!

Поправете ме ако греша. Първата страна в която емигранта се регистрира - става во век и веков гражданин на тази държава, не на ЕУ, а на тази държва по първа регистрация. Една от границите....... на ЕУ умишленно е България за да може да поема първите вълни - по план! Обаче плана не работи....... защото никой не изка да стои в бедна държава! Добре обаче регистрирани веднъж тук и отишли в ДЕ, могат да ги върнат.... до тук само!?

Това е престъпно съглашение и ние не бива да го изпълняваме!

то и без това не струва вече пукната пара, защото бе нарушено лично от меркел. ако иска да съди някого за неспазването му, тя трябва да започне от себе си и членовете на правителството си.

Не ми слагай минус, ами кажи истината на хората! Това са Българи не говори каквото са ти казали от Брюксел подплатено с 10 000 000 евро под.... масата, а кажи истината!

Интересно сега ако започнат да ги връщат, папата на кого ще мие краката?

Коментари - Меркел иска ускорено депортиране на мигрантите | Днес.dir.bg

Меркел иска ускорено депортиране на мигрантите

Меркел се обяви за ускоряване на депортирането на мигранти от Германия и заплаши Великобритания с ограничения.

Обратно в новината

Коментари - Меркел иска ускорено депортиране на мигрантите | Днес.dir.bg

Коментари

РАЗСТРОЙСТВО!!! ДНЕС ГИ КАНИШ ЛЮБЕЗНО И НАСТОЯТЕЛНО,УТРЕ ГИ НАРИТВАШ С ОТВРАЩЕНИЕ!!!

Гутен морген, фрау.

Тия евро-глупаци, управници начело с кухата баба направиха така, че вече нямам никакво желание да стъпя в Европа. Чета, че всеки трети белгиец бил емигрант. Пълна отврат! И все си мислех, че германците са умен народ, но явно не е така. Спат дълбоко и чакат като добици да станат поредното пушечно месо.

Каракачанов и други политици са против Дъблинското споразумение и са на мнение, че трябва да бъде денонсирано. Денонсирането обаче е възможно да стане само с пълно мнозинство. Основен противник за денонсирането му е Орбан, който пък се противопоставя на квотния принцип, който да замести Дъблинското споразумение. Дискусиите по темата ще продължат. Но докато Дъблинското споразувение не се отмени, то е в действие и Германия ще го спазва.

Правилен ход. В противен случай Меркел направо можеше да загуби изборите!

Днес в болнична стая с 3 легла, едното беше заето от млад сириец с младата му съпруга ,легнала си облечена до него в леглото. До тях бебешка количка с кърмаче. Другите 2 легла бяха заети от германци.Общо в тясната стая бяха 5 души. Леко ухаеше на човеци. Не ухаеха германците, които се къпят по-редовно.. Германците не се оплакаха.Издръжлива нация. На мен леко ми се повдигна.

Тази яловица покани стотици хиляди, сега ще си отбере подходящите за интеграция, вкл. тези, които са християни, тоест по-читавите. Останалите ще ги натресе на нас и Гърция.

Ще върне в България и Гърция само тези, които са влезли в ЕС през България и Гърция.

Ускорено неадеквтната Меркел ги покани мигрантите,сега трудно ускорено ще ги върне обратно.Европа благодарение на такива шибани политици либерали ускорено се ислямизира и ускорено се строят джамии.Вижте даже в села ,където няма хора в България джамии има.Празни ниши няма.Похода на плумесеца бавно но твърдо превзема Европа.Първо ще падне т.н.Македония,а след Това по реда на номератаа,ако не се вземат спешни мерки.

Правилно. Германия се отказа от ядрената енергетика, като основен източник на електроенергия и сега за съжаление трябва да каже "чао" на всички новодошли ядрени физици и инженери.

И дизайнери... (с вид на касапи)

Това са лекари лекуващи проблеми с главата по метода на френския изобретател Гилотен.

- Бабо, Меркел, где така? - На джамия, Мустафа!

къде и ДОБРЕ СТЕ НИ ДОШЛИ !!! ЩО ЗА БЕЗЧОВЕЧНОСТ?

Стой та гледай ,ти да видиш...какъв вятър на промяната задуха с това студено време??? Май иде време за избори и сега ша става интересно с Меркел... Май тя вече няма много опции, а тези зиказвания са глупаците...

Сериозно !!!???А стига е ........

Всяка епоха и всяко време има своите ченгета, доносници и подлеци.В момента новите ченгета са Платена мрежа с тяхната грантова идеология на кого служат е ясно на всеки.Не харесвам ченгета па били те и ''нови'' или ''безобидни тролове''.Няма безобидно тролене този който троли за пари е същата подла душица, като онзи който е докладвал съседа си за една Лада или панелка в Надежда.

МАХАЙ СЕ ,БАБО ТЪПА,РАЗСИПА ЕВРОПА НЕКАДЪРНИЦЕ

Friedlich! Links! Sibirien zu Fuss marschieren!

Свободно!Наляяяво!Сега към Сибир-ходоом, марш!

Дреме и на Великобритания за нейните "незаконни" мигранти и брюкселски-немски санкциики... гъЗка.

Що бе, бабо меркел? Нали ги канеше, нали хиляди нови бачкатори на година ви трябват! Или не само в Австрия щипят по дупто, а? Какъв лично ти ни го наниза на всички в цял ЕС не е истина!

Оставете ги швабите-те се оправят, па ако не могат-Красная армия им налива акъл, та 70 год. им държи..... Ами при нас, в България, ко става.... натресе ни ги фрауто-и рече:оправяйте се!... Затуй ги обичаме немците!:)))

Единствените ограничения, които трябва да бъдат наложени, са за политическите лидери, които докараха Европа, до пълен абсурд. И госпожа канцлерката, има огромен принос за това!

А заедно с мигрантите и самата Меркел да я депортират, еднопосочно.

Кравата комнадва цяла Европа при това я получи без война. Държи тон и на Великобритания. Хитлер би и завидал.

държи тон на англия, но забравя, че последната война срещу тях е спечелена от англия. англичаните са владели целия свят и не дават на никой да им дава акъл, камо ли да ги командват тези, които са победили на бойното поле.

По гъ--са да съ побара.

Скрийте я тази баба ,че съвсем ус .а пейзажа ! Горката ялова коза!

Тролетарята, как е? Трупате ли копейки? :))) Искате да ги избията тия бежанци, но дори и да го направи Меркел, ще плачете за човешките права тогава, на братята бежанци. И ще забравите, че са все млади мъже престъпници, а само семейства с малки деца ще са ви устата. :))

А СЕГА ГИ ВРЪЩАЙ, ДЪРТА КРАНТО!

Баба ти Меркел е егати тактичното същество. До изборите там пак всички ще са и в краката, и ще и се молят отново. Политически шах от най-висока класа. Който не вярва да поизчака и ще види.

Иска , но след провала на европейската политическа коректност. Все повече се говори за :"светът , в който живеем" и се използва все повече, а политическата коректност остава в сянката на ъгъла на самоубийците. Провалът на тази коректност върви с провала на износа на демокрация.

ако ги депортира,европа свършва. бъдещето са мигрантите.млади,свежи,нови гени,нова култура,каквото трябва за подновяване на популацията и структурирането на една нова,съвремена,европа. бъдещетето е едно,демократично за всички.

млади,свежи и мързеливи -не искат нито да работят, нито да учат. като ги питат казват всички, че искат да живеят в европа, а не да работят. от друга страна имат по 5 деца и тъй като родителите не работят, ги издържат работещите европейци. майката не може да работи с толкова много деца, а бащата не иска да чуе за работа - всеки ден се събира с приятели и пие кафе. меркел вкара 1 000 000 и сега не може да ги изгони. англия и е виновна, че не иска да взема от тези хора. това е една от причините за излизане от европа - англичаните искат по- строг контрол по границата, тоест не искат повече мигранти.

с тази логика ще ти кажа че по-мързеливи от нас няма. все ги ловят по европа,я крадат коли,я по червените фенери,я пласират дрога.ние сме много по-зле.ще се интегрират и всичко ще бъде ок.представи си да зависеше от нас подмладяването на европа,сам си знаеш че говорим за абсърд

Фири

Принципно германец в истинския смисъл на диумата не остана. Езика им е станал американско-гермаснски а психиката педераска. тия от источна германия па ги скопиха русняците. с две думи от германското тесто става или расист или педераст но нормален човек не става.

гледам много навътре си в нещата? да не си германец? :-)))

Фири

Начи има един лаф прекла;ления светец и богу не е драг.Германеца е или откровено нацистко копеле или на другата крайност- расдва се и га му ебът жената арабите. демек в некво нормално положение на махалото никога не е. По това си приличат с русняците. Русняците също са откачени но само на 2 теми- алкохол и свтовно господство, за друго русняка го не дири не става за нищо.

не знам някой да се радва. много от хората нямат право на глас и се страхуват да си кажат открито мнението, заради прикритата диктатура на социалистите и меркел не се чува нищо по медиите.

Сега всеки, на който е отказано да остане в Германия , обжалва и си стои в Германия. Ползва помощи и дори безплатен адвокат за обжалването. Всичко това струва много пари на Германия. Междувременно много от тях усещайки , че няма да им мине номера да живеят на гърба на германците, се радикализират и правят зулуми... За всичко това е виновна нещастната женица от снимката.

Фири

Едно сравнение между англичанин и германец има доста прилики но и доста клардиналнио разлики. 1 в душата си расисти.Разликата е, че англичанина никога не я показва открито и директно.Германеца я показа набиха му канчето и са е обърнал резбата в неква психиатрична реакция но си е пак откачен. 2 мързи ме да пиша повече.

90% от бежанците са икономически имигранти и те ще се върнат обратно а с другите 10% политиците мътят водата.

Нали генерал Р.Радев иска да е во веки веков рамо до рамо с ЕС и НАТО- те ви го този калпав генерал докъде ще докара България.

Фири

вие немците сте сбъркана нация. Или сте нацисти или сега наобратно- свръхчовеколюбци ама като ората никога не сте били и зарад вас си пати целия континент.

Чакаме ги, чакаме ги фрау Меркел с наточени ножове.Айде да идват.

меркел не е сама. тя от отбора на обама, клинтън, оланд, юнкер, умерените главорези... и... другарката кристалина, която се върна при отбора на с.б. . нещата не са прости, а свързани. не напразно има още цели ек и еп, които спускат директиви, планове, закони над законите, които никой не може да прочете, дори и да поиска, защото и компютърна програма, поставена на суперкомпютър трудно ще се справи с всичките им страници.. :-)))

Чакаме ги .Сега разбрахте ли как се печелят пари и при ненавист от цяла България си все ,,спечелил" изборите.

да дадем да се разбере, че достъпът до общия европейски пазар ще бъде възможен само ако тя спазва четирите основни свободи - свобода на придвижване на хора, стоки, услуги и финанси. В противен случай ще се наложи да говорим за ограничения", каза Меркел. Свобода за придвижване на араби и нетри. Кажи си го.

Проста п,ка...

фик дас фрау - фик дас меркел

кОГАТО НИ ВИДИТЕ С фанелки на звездите на EU ни цунете задниците: ИРОН МАЙДЕН--------СРЕДЕН ЗА ВАС

Такаааааааааааааа, значи терористите към България, а читавите мигранти остават в Германия...Така, ли фрау Меркел>>??Ние ли сме най-простите, че да се съгласим???

Не сме прости - бедни сме - дава х0 000 000 евро и нашите деПУтати и ... :)) Няма друг отговор освен да да :) пред милионите които Меркел ни дава да приютим емигрантите. Знам че ЕУ ни плаща за всеки регистриран емигрант!!!

Бедни, но не луди, нали.

няма кой друг, освен геният Боко, да ѝ се върже... И то за едното потупване по рамото от държавната лотария...

Меркел ще ни ги сервира тук.Само че тук в България на тази мизерия и студ могат да оцелеят само българи.

... Уапе ако иска за гъза, но ние в БГ сирийци, изпратени за Германия, обратно НЕ приемаме .... да си ги карат със самолети !!!!!!!!

Поправете ме ако греша. Първата страна в която емигранта се регистрира - става во век и веков гражданин на тази държава, не на ЕУ, а на тази държва по първа регистрация. Една от границите....... на ЕУ умишленно е България за да може да поема първите вълни - по план! Обаче плана не работи....... защото никой не изка да стои в бедна държава! Добре обаче регистрирани веднъж тук и отишли в ДЕ, могат да ги върнат.... до тук само!?

Това е престъпно съглашение и ние не бива да го изпълняваме!

то и без това не струва вече пукната пара, защото бе нарушено лично от меркел. ако иска да съди някого за неспазването му, тя трябва да започне от себе си и членовете на правителството си.

Не ми слагай минус, ами кажи истината на хората! Това са Българи не говори каквото са ти казали от Брюксел подплатено с 10 000 000 евро под.... масата, а кажи истината!

Интересно сега ако започнат да ги връщат, папата на кого ще мие краката?