Ципрас уверил Путин, че продължава преговори с кредиторите

След референдума гръцкият премиер Алексис Ципрас е разговарял с германския канцлер Ангела Меркел, с шефа на ЕЦБ Марио Драги и с руския президент Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Ципрас уверил Путин, че продължава преговори с кредиторите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ заявиха,че Русия не е в състояние да помогне на Гърция заради наложените санкции!Май и сами не си вярват на тези лъжи!!!

Хи-хи, и квооо? Путин казал на Гръчко да дърпа кредити, помощи и каквото му дадат и е добре дошъл като партньор в Кремъл?

ко го грее Путин продължаването на преговорите на Ципрас ... Нема евро. Това не е КТБ да си го точим дълго време.

пожелавам на КОМУНИСТА ЦИПРАСТ ДА СЕ ПРИСЪЕДЕНИ КЪМ РУСИЯ и ТЯ РУСИЯ ДА МУ ДАДЕ ВСИЧКО КОЕТО ИСКА +опрощаване на 300 милиарда дълг .ДАНО МУ СЕ ЗБЪДНАТ СЪНИЩАТА .ДАНО !

Недей че Путаракис па ша рИве пе има много натовски оръжия около ново окупираните земи.

Да те светна- По големи комунисти от ПАЩ и ЕХ няма с тяхната планова икономика! :)

Кои са тези. Някакъв виц от централата на ЮРУШ ли е това?

61 % от гърците също се надяват пожеланията ти да се сбъднат.

Ципрас показва на западняците, че има и резервен план. Предполагам, че ще му клекнат до 2-3 дни. Ципрас и Орбан = политици с топки, Боко = йесмен и родоотстъпник.

Само веднъж отиде Ципрас при Путин и Европа е в нокдаун. Блудницата предвиждаше преднина с не повече от 4% за Ципрас, а се оказа огромно НЕ! За сведение Германия никога не е изплатила дълговете си на никого. Даже обложи Франция с огромни репарации и т.н. и т.н. Така че Меркел да не се прави на щипана игуменка....

Европа не е в нокдаун. Напротив.

Ципрас уверил Путин, че продължава преговори с кредиторите: ДА СЕ ЧЕТЕ: Ципрас казал на Путин, че продължава да иска пари от ЕС! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

А Путин му казал: "Спокойно мойто момче,тия еврогейски измекяри,ако не ти дадат,аз ще ти дам срещу руски военноморски бази в Средиземно море!" ------------------------------------- Ужас за соросоидите и техните западни господари! :)

Да Ви светна!! На дипломатичен език това означава -да събира и къта париците за ... Новия полуостров!!? Е, не че не могат да му продадат и Цял полуостров - остров ,де ! Имат доста!!

Абе ДИРа.... що не отразихте рок концерта в Русия. Тези дето на времето проклинаха рока и гониха все едно са прокажени и наркомани, тази година го организираха на чело с Путаракис. Гадния капиталистически рок наркомански е любим врче в Русия. ИВАНЕ-ПЕДЕЛГАНЕ.... КОМЕНТИРАЙ.

Да бе точно на вас ще кажат какво са си говорили то това не е за телеф. те с Путин какавото е имало са си го казали преди само че Европейцте много л айна ядоха преди референдума и така цъфнаха задниците им пред всички нас сега е късно резето хлопна !!!! аде джа

Единственият Лъснал - Е този на комшиите-Ни за съжаление... - докато от Кремъл/Лубянка - тя ВОНЯТА Е Все-Същата.

Опит за Скуиз ала Ципрас ? (Ако ЕС НЕ пусне - аре у Кремъл) Опит за Импас ала Варуфакис ? (Хем Се покри, Хем при Даване парса от ЕС - аре И от Кремъл)

По европроекти ли ги сечеш тия дърва , му-а , ха , ха , ха ......

Не. Просто задавам най-Уважително въпроси към Всички-Ни. - А Вие ?

толкова борба за независимост от европа за да може да се отчита на путин??? тоя е много сбъркан

Ципрас е НЕЗАВИСИМ като нас в Замунда. Така казал наш учител - от нас нищо не зависи, затуй -независим. Искам предложи Ципрас бързо бартер - дава толкоз кила банана колкото тежи тлъст охранен гръцки политик.

Извинявам се ,но не разбрах Меркел и Оланд по коя скала ще измерват последиците от референдума - по скалата на Рихтер или по скалата на Медведев-Шпонхойер-Карник!

По скалата на съвършенната простотия Борисов-Плвневлиев.

Лъжливото овчарче ЦипРУС....

Абе май не му е казал само, че е проведен референдум и отговора е "не". Медиите пишат, че днес Путин е имал и телефонен разговор с Кристин Лагард, шефката на МВФ,тъй че ......

месеца Ципрас два пъти ходи на крака при Путин...днес му се обажда....на къде отиват нещата:))

където ги сърби!

Ципрас и Меркел ще обсъждат новите предложения на кредиторите във вторник, а срещата на БРИКС е в сряда...Как мислите дали не е имало за какво да си говорят Ципрас и Путин?

И защо го уверява?! Русия не е кредитор. Разговор м/у палячовци.

Русия като цяло е от кредиторите на света, т.е. има да взима много повече отколкото да дава!!

ПРОСТОТИЯ, ПРОСТОТИЯ, ХАХАХА

Е да. Русия кредитира и помага безкористно на паралелния и на онзи свят.

ама на по-добрата му част - Садам Хюсеин, Муамар Кадафи, др.Живков (добър ловец), др. Хонекер (добър целувач) (тия двата са изплатени отдавна!), кореецът Ким, непоправимият жребец Ф.Кастро и т.н. и т.н. Разбира се кредитите се получават под формата предимно на АК47, Т-72, Миг 21, Миг-29, гаубици и САУ и т.н. На бездарното момченце Ципрас Путин нищичко не даде. Чичоко ви Владимир не е толкова глупав. Вярно, пусна му филма "Москва не вярва на сълзи", безплатно, потупа го по рамото, па си го прати по живо, по здраво и много поздрави на народа и пенсионерите...

някак си не върви Путин да финансира страна от вражески алианс - нато. То по тая логика и на нас да ни намали газта и на германците отстъпка, че изтребителите им били калпави и в момента не могат да си покрият съюзническите задължения. А да и в последната си реч точно това беше новото което каза - вече няма ''западни партньори'' (макар и с подигравка) а ''стратегически противници''. Та Гърция ако чака нещо от Русия ще трябва да излезе и от ес и от нато. Всъщност когато Турция нападна Кипър тогава Гърция понесе тежки загуби а нато не си мръдна и пръста. В резултата Гърция веднъж вече е напускала нато.

Всъщност Гърция напада незевисимата държава Кипър - и тогава Турция се намесва.

Пети инцидент в руските ВВС - разби се изтребител Су-24М, двамата пилоти загинаха

Не е губил изтребители само този който няма. Ние скоро няма да имаме нищо за губене повече.

Пети инцидент за месец НЕ Е ЛИ МНОЖКО?

някакви си Су-та? Путин ги произвежда като салами - на конвеир. Ако ме питате - на руския народа не му пука толкоз и за Крим или някаква си Курск(подводница). Ама само да вдигнат цената на водката... тогава ще видят какво ще им се случи в кремъл. Дотогава споко...

Пети кошмарен инцидент за последния месец в руските ВВС. В Хабаровския край се разби бомбардировача Су-24М. Двамата пилоти загинаха. В момента всички полети на Су-24М в Русия се спрени до изясняване причината за инцидента. Специална комисия разследва на място причината за аварията.

Кой сега ще дава пари за гръцкото сиртаки? Телефонът му отговорил: Ти Тииииии!

гърците са разкрили повече работни места, за българи 120-200 000 по думите на социалният ни министър??! и сега се страхува, ако тези българи се върнат по домовете си?!

Новата Кабаева се отчита пред Путин.

Гърция вече пое пътя към БРИКС.

Там ги чакат яко натопорчени! Балами в БРИКС нема! Паре нема, действай!

МОГАТ ДА ПОКАНЯТ И СЪРБИЯ ! ЩЕ РАЗБЕРАТ ЦВЕТИСТО КАКВО МИСЛЯТ СЪРБИТЕ ЗА ТЯХ!

Не мисли, че рускините които "работят" в Гърция ще съдействат за това!

По-рано даваха сливи за смет! Днес ще има слива за пържола!

До края на 1964г. България изплаща до последен цент тази огромна сума, чиито сегашен еквивалент надхвърля половин милиард долара. Спомням си, че заради изплащането на този дълг много години на трапезата на българите нямаше агнешко месо, което бе изнасяно основно за Гърция, а стойността му се прихващаше като изплащане на отсъдените срещу България репарации", свидетелства историкът Андрей Пантев. Най - големият номер Е : -Какво ручат елините не ме интересува , да ПИТАТ кой от техните го е ручал?

е един от четиримата достойни българи, които в парламента гласуваха против членството ни в ес.

Кога го видя трезвен?

Вова без да исцка ти падналис рублата и горивата.. Де трагнал па тоз Путин на грък да верва...

Путин, какво го лъже тоя, "версеремос". Докараха се до банкова ваканция с очаквано начало и не известен край. Днес понеделник, трябваше банките да са отворени, ама ОХИ.

Аргументите в полза на членството ни в ЕС при нас започват с 14 атанка и допулнително неизвестно оборудване.

Пети инцидент за месец в руските ВВС. В Хабаровския край се разби бомбардировача Су-24М. Двамата пилоти загинаха. Е не разбрах с какво ще им помогне путя? С помощи от падащи самолети?

Гръцката авиация са предимно стари немски и френски самолети, заради които натрупаха и тоя дълг. Падаха като круши миналата година. Какви викаш ние да вземем?

по време на втора световна подготвили 90000 пилоти за една година, и са изгубили по време на обучение 20 000. А другото което ислам да кажа, инфо от днес Hillary Clinton: If Im President, We Will Attack Iran Ясно, че трябва да се готви за сериозни неща.

И при нас преди 89-та ставаха редовно катастрофи понеже имахме над 100изтребителя(Годни за полет,не говоря за общата бройка) които ни ги(СИ)унищожихме!Където има интензивни учения има и редица катастрофи!Военното учение не е полет до Цюрих с България Еър!

С кого преговаря Ципрас, май, единствено със себе си. Тези, от които зависи да му дадат пари, нито го търсят, нито му се обаждат. Не съм някой от Брюксел да го е поздравил, то и Путин нямало да му се обади, ако Ципа не му звъннал да се самоизтъкне. Зле, много зле, Ципрасе. Гръцката трагедия е пълна, ще има жертви.

Фалит на Гърция, означава засилване на долара, което води до падане на цената на петрола. На Путин никак няма да му хареса.

При тоя дълг най доброто е да ти поскъпва валутата.

Cега, се започва извиването на ръце на е..геиовете...хихихихи...!

Да си гей не е срамно. Срамно е да си педераст!

Aма ти си и двете! Tова е вече ужас!:)

Циорас се е обадил на работодателят си и му е докладвал,че е съсипал Гърция.Путин го е поздравил за изпълнението на задачата и му е заръчал да продължава в същият дух и да взима пример от българските си колеги от бсп-е.Като Станишев,Първанов,Доган .И Цичрас е отговорил че ще се постарае да ги надмине.

Бате, батее, преговорите вървят добре и може скоро да ни отпуснат хуманитарната помощ! Благодаря за мъдрите съветииииии!

........A,...знаеш ли как му отговорил?? Kримският вариант ти помогна момчето ми!!! Pеферендума!! Tова е мои патент на "Pазработка" добре, че ме послуша!!хахаха..

Кримският вариант ще ги измете и двамата!

На Путин хич не му пука за преговорите - той си иска тръбата.

Този Ципрас не представлява ли държава от ЕС? Вместо да се обади на Юнкер или Шулц, докладва от първа ръка на Путин. Тоя нещо съвсем се е объркал и не се сеща на кой да целува ръцете. Не стига, че досега държавите от ЕС ги хрантутиха, а сега за благодарност ги обявиха за терористи. То бива неблагодарност, ама чак толкоз! ЕС да беше толкова щедър към България, ние най- малкото щяхме да сме признателни.

ох НЕ!

путин просто му казал: Bиждаш ли ги,.. как се "Bъртят като обрани евреи",.. и се чудят кои път да хващат!... добре, че направи Pеферендума както аз направих в Kрим! Cтрах ги е, от Hародната тояга "псевдо-демократите"!! Oплетоха се като "пиле в калчища"!... ще ти платят! Aко не, "ще им направя предложение, на което не могат да откажат"!! ;)))xaxaxaxa...

България и останалите страни от Източна Европа трябва да напуснем неолибералния -мошеннически ЕС фашисткия блок НАТО начело с Америка и да се ориентираме към Евразииския съюз на равноправните народи !

Чамодан вокзал Сибир!

...ще се забавя още малко ганю! искам да се насладя на бедняшките ти страдания!! ;)

Положението в Гърция е OXI мъни!

Ципрас уверил Путин, че продължава преговори с кредиторите Оттук натам Ципрас ще преговаря само за хуманитарна помощ.

путин, просто е посъветвал това момче гърчето, да направи като него в крим..пеферендум в предният разговор и сега му е честитил, че го е послушал и резултата е налице! хахаха...;)

Кой ли от двамата византийци ще излъже другият: Ципурас - Путен или обратно

Въпросът е че ти ще продължаваш да надничаш от витрината и да си бършеш сопола с мърлявия ръкав...

+100 Х 100 Закова го БАНДЕРГЕЕЦА};-))))

Договорили са се кого да прати Ципрас на срещата на БРИКС в Уфа, започваща в сряда.

верно ли брикс се преименува на бикс след тази среща

Едно време имаше един Египтянин, президент - името не си спомням - който много имело играеше между САЩ и СССР за да измъкне максимум дивиденти за Египет. Беше толкова добър, че му уредиха среща с Господ (бомбен атентат). Известен е подхода да се играе със силните на деня - приказка с Путин, после с ЕС и САЩ, и така всички да са в шах и да коткат клиента - в случая Гърция. Да видим до къде ще стигне това. Въпреки че никой от Гръцките политици не е на ниво или печен играч а просто го карат на инат и руска рулетка :)

Те щото не си знаят телефоните?! Ама и да не ги знаят могат направо да се включат в конферентна връзка...

защо когато асоцирам пъстрата с теда уса, щерев с пешев, онзи с другия и т,.н., коментара ми изчезва, oxi.. ???джъст уондеринг....

ВЪПРОСЪТ Е :КОЙ ПОВЕЧЕ ЛЪЖЕ И В КАКВО- ПУТИН ИЛИ ЦИПРАС???НИКОЙ НИКОГА НЕ УЗНАВА КАКВО СИ ГОВОРЯТ ЛИДЕРИТЕ ПО ТЕЛЕФОНА. ТОВА СА МАНИПУЛАЦИИ.

Че има ли някой,който да лъже повече от гърците? Те и арменците им дишат прахоляка :).

Ципрас знае какъв съюз е ЕС и работи за мирно напускане на Гърция от ЕС без война или преврат. Тази година има доста срещи с Путин и всичко е уточнено със Си Дзинпин и БРИКС. Разбира се че е трудно, хиената никога не пука жертвата, в ЕС също има аналитици, цветна революция мениджъри и те движат едни процеси в Гърция подобно на Киев. Сблъсъка БРИКС-Израел започна от давна, дедоларизацията върви, правят се всички условия за срив на САЩ и ЕС, Гърция е един от фронтовете с локално значение, Хубаво е Ципрас да спечели и напусне ЕС, тогава нещата ще вървят по-бързо.

Значи не само аз познавам гърците :).

е хазартна личност и най-вероятно е заложил гръцката газова инфраструктура, поне на тоя етап руснаците не се интересуват от друго - вече си договориха военна база в Кипър. Та общо взето на САЩ и Русия им скимна и размазаха ЕС. Двете наистина печелят доста от това.