Ангел Кунчев: Когато има ваксина срещу COVID-19, тя ще е безплатна

В последния месец тежестта на коронавируса стана по-голяма, а това притеснява здравните власти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще е безплатка като сте я платили с НАШИТЕ данъци?! КАк ве олиго? Как може така да лъжете ве?!

Как ще е безплатна от данъците ни ве, мошеник?! НЕ ВИ ЩА ВАКСИНАТА! МАНИПУЛАТОРИ ЖАЛКИ!

баш безплатна няма да е. Новия министър преди месец подписва някакви договори с не разбрахме кого за близо 300 милиона. Ако това е безплатно,то с пари колко ли ще е? Престанете с нагнетяване на страх и стрес.

Броя на заразените може да се дължи на липсата на дисциплина в населението. Обаче за смъртността - не съм съвсем съгласен. Доктора Кунчев се опитва да попрехвърли вина... Смъртността зависи преди всичко от качеството на обгрижване на болните, от методите и средствата за лечение и умението на лекарите. В последното (за сега, макар да има доста индикации за обратното) не се съмнявам. Но останалото иска това, което ГЕРБ хич не обичат да разходват извън пряко облагодетеслтващите ги канали - пари! И то пари похарчени с мисъл - не просто изляти някъде.

Утре ще има 100 ваксини, коя ще е безплатната, ВАШАТА?

Астра Зенека не отговаря за вредите от ваксината за К19, която сме поръчали. https://19min.bg/news/5/137895.html?page=2 Covid-19 никога няма да бъде решен от днешната медицинска система, защото западната медицина е проектирана да печели от болест. Джон Д. Рокфелер - Covid-19 не може да бъде решен изцяло от тази система, нито може да се заличи някоя инфекциозна болест, защото произходът на тази система е в основата на проблема. Истината е, че медицинската грешка е третата водеща причина за смърт в Америка , отнемаща повече животи, отколкото covid-19, като в много отношения допринася за общата смъртност от това инфекциозно заболяване.

Тате ще ми купи колело ама незнам кога:)))))) И как при 2,5-3,5% е голяма ''тежест'' бре или трябва да се плямпа че иначе мангизи няма...

Този боклук информира какво ще се изфабрикува, че се случва в училищата ли?

Бий си и моята за двойна защита, ахахаха

_stankow

Да, може да е безплатна за ваксинираните хора и това е добре. Но ЕС се хвали, че е събрал фонд от 16 милиарда евро за тази ваксина - разработка, доставка. При 500 милиона европейци, пада се по 32 евра от всеки. Има си начини да се съберат от населението и да се връчат на правилните фармакомпании !

Безплатно е само сиренето в капана! Ето я очакваната схема. -Доставчика ще е определена "наша" фирма -Цената ще е доста над пазарната -Ще ги купуват с държавни пари от бюджета -На нас ще ни ги дават без пари -После под друга форма пак ще ние ще ги платим под формата на данци за бюджета

Обещания, обещания...

"Когато се появи ваксина срещу COVID-19, тя най-вероятно ще е безплатна" - изразяване на несигурност, но с положителна нагласа. "Почти имаме решение. Ясно е, че ще е безплатна, заяви доц. Кунчев" - от несигурност до абсолютен факт за по малко от минута!?! Дайте направо медал за Гинес на човека! Поредният борец за пет минути слава, който си съчинява факти както си говори.

може би, но тук тя шее безплатна колкото теста нали-110лв. Палячивци

Ваксина има, но нали е произведена в Русия, не струва.....

PEYTSCH

Не я искаме. Дори и да ни плащате по 100 лева...

Ваксина има !

PEYTSCH

Грип нема.

Дали ще е безплатна не ми се вярва,но поне да не е по-скъпа от ваксината срещу грип.И още-нека се погрижат поставянето на ваксината да е абсолютно безплатно-никакви потребителски такси и т. н.Отиваш в която и да е лаборатория и те ваксинират, а услугата да е по здравна каса ,дори и за неосигурените.

До тук добре, но на практика ще стане примерно: 32 евро плаща ЕС с наше участие 32 евро плаща държавата за закупуване 32 евро се дърпат от Здравната каса по пътека 32 евро плаща гражданинът защото е неосигурен последният месец да кажем

Месец след присъственото започване на учебната година, когато стотици хиляди деца, учители и роднини ще си обменят аерозоли и секрети, комбинацията от грип и КОВИД-19 ще доведе до тежки резултати за българското общество. Трябва да знаете, че България и без вирус е на първо място по смъртност от години!

Кунчев не си ритай така трудовата книжка. Данчето и тя обясняваше че третия лъч щял да е готов до края на 2019 г.

Най-правилно е да се даде право на информиран избор на ваксина.Нека да са безплатни за пациента.Искаш руска ваксина-няма проблем Искаш тая одобрена от ЕС-също. Иначе ще има рев до Бога коя е по-добра. Мен ме интересува коя ваксина има най-малко странично действие-а това може да ми го каже лекар Това е проблема.

Руската ваксина ще е по изгодна и по бързо ще дойде от Астра Зенека

Благодаря за информацията.

Безплатно е само сиренцето в капана за мишки! Погледанто така то и ти си ни безплатен, АМА РЕАЛНО СИ НИ ДОСТА ДОБРЕ ПЛАТЕН. Ей смешник, МАРШ ОТ ТУК БЕ БОКЛУК. МАРШ БЕ, ЧУВАШ ЛИ К'ВО ТИ КАЗВАМ.

Следващият дебил, който ми влезе в еднометровото пространство без маска в магазина, директно го нокаутирам.

Ей, тапир, кажи по колко ще платиш на хората или посмъртно на семействата им, за да си вкарат тая отрова в кръвта! Кажи защо Астра Зенека са освободени от отговорност при евентуална реакция към ваксината! Жална им майка на тези, които ще попаднат в клопката - път назад няма! Преценявайте внимателно, ще си почерните живота!

Каза дебилът-тулуп-ковИдиот!

Казаха ти вече от сзо по два часа на ден на покрива пред антената на А1 и ще оздравееш

трябва да ти ваксинират мозък на тебе - Ганьо нали така се беше изказал в един от записите с Дончев...

Ангел Кунчев само ще ви боде след като си прибере комисионните от бигфармата

Лекарят пък откъде ще знае, дори да не е продажен?

Безплатна ще ее само ако държавата разработи ваксина и който иска може да си я сложи- както в Русия- държавата направи ваксина и ще я сложи БЕЗПЛАТНО на всеко, който иска! Иначе безплатна няма! С нашите данъци тия боклуци ще платят на "тяхна" фирма за да си пробута нещо! МОже и витамини да бият вместо ваксина!

Ваксината ще е безплатна, но тестът, който трябва да се направи преди това ще се заплаща от пациента, освен това и престоят в ковид - отделение до излизане на резултата също ще се заплаща! И потребителската такса, и такса за поставянето на ваксината, набор от маски, дезинфектанти, ръкавици, калцуни, спринцовка и игла.

В тоя живот най-скъпо излизат безплатните неща...

няма да умреш!

като сме недисциплинирани и с меки мерки, как в други страни с повече мерки и с дисциплинирани граждани ситуацията е по-лоша??? Ама дай само да плашим и лъжем хората, неслучайно сме партия ГРОБ!

От ковид - не, но от ваксината не съм сигурен...

Защо лъжеш бе мухльо, ще плащаме всички са данъците си... на тройна цена.

Кухолейков, то ясно, че държавата няма да ги получи безплатно. Нещо стойностно може ли да роди тиквата ти?

Точно така, маймуно, вируса никога няма да изчезне, защото твърде много лица имат полза от него. За нещастие на престъпното ви правителство, у нас нямаше и няма такова широко разпространение, а вие надувате бройките, заразени, болни и починали за да се харесате на евроглупаците.Оставка , тиквенико !

Ще я подаряват на България ли? Защото, ако се плаща от бюджета, значи не е безплатна, а ще я плащаме ние с данъците си. И ако ще се ваксинираме, то нека първо се ваксинират тези, които са я поръчали. После да си ваксинират децата и роднините си и ако няма странични действия, тогава да ни ваксинират и нас.

НЯМА НИЩО БЕЗПЛАТНО НА ТОЗИ СВЯТ! Ще си я платим при това на поне двойни, ако не и на ТРОЙНИ цени! Както е било винаги! Лъжец долен... ОСТАВКА!

и За теб латексов предпазител нахлузен на главата, без антисептичен лубрикант.

друг път. Ще трябва да си купиш специална спринцовка, от специален човек, да отидеш и да си платиш на специално обучен, като под специален се разбира гербераст по душа

Ако са витамини ще е добре, но май не са витимини, щом Астра Зенека, НЕ ПОЕМА НИКАКВА ЮРИДИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ СЛЕД УПОТРЕБА НА ВАКСИНАТА!!!

"МНОГО ХОРА ЩЕ ИЗМРАТ. ЯКО ЩЕ ИЗМРАТ!' А ковидиотите се кискаха и подиграваха. За мащабите на страната хората вече яко измират. :( Ама на чужд гръб и сто тояги са малко, нали, ковидиоти?! Само се молете да не бизтеглите и вие късата клечка, че никой не може да е сигурен... И да дочакаме ваксина...

Фрама продукти с по-малко от 5 годишна история не ползвам аз, освен ако живота ми не зависи от това. На 40 ще се пробвам да съм плацбо рамото на изследването

Управляващата мафия е поела ангажименти с Сovid-19 към чужди служби и държави. При едно служебно правителство карантината и маските може да бъдат премахнати, а това няма да се хареса на Световното задкулисие, което им е платило предварително.