Ангел Кунчев: Когато има ваксина срещу COVID-19, тя ще е безплатна

В последния месец тежестта на коронавируса стана по-голяма, а това притеснява здравните власти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато има ваксина срещу COVID-19, тя ще в списъка ми на неща, които и за без пари да ми ги дават няма да ги взема. Нищо от информацията за SARS-CoV-2 и случващото се в реалността последните почти шест месеца не подкрепя тезите, че това е някакъв супер страшен, уникално силно заразен и смъртоносен вирус, с който "идва Ада на Земята". А ако Кунчев или някой друг от МЗ или щаба иска да направи добро за хората и да намали поне малко ненавистта към тях, то решението е лесно: издава се заповед, с която носенето на маски назкрито от задължително да стане препоръчително. Не се търпят тия маски в тази жега.

"Безплатно" с пари от бюджета, тоест от данъци и т.н., значи от народа. Но пък ще бъдат безплатни :)

Точно така се казва, безплатни са, защото ще може да я получиш без да даваш пари Какво очакваш, нали се сещаш, че така работи света, данъци, такси, въпроса е какво получаваш срещи тях ...

Е ваксина против 'страшната' китайска кашлица е последното нещо, което бих искал да получа. Не, благодаря! Преотстъпвам я на вас - по-умничките, ахаха.

Когато,а докато това се случи?Естествен подбор?

Управляващата мафия е поела ангажименти с Сovid-19 към чужди служби и държави. При едно служебно правителство карантината и маските може да бъдат премахнати, а това няма да се хареса на Световното задкулисие, което им е платило предварително.

Фрама продукти с по-малко от 5 годишна история не ползвам аз, освен ако живота ми не зависи от това. На 40 ще се пробвам да съм плацбо рамото на изследването

"МНОГО ХОРА ЩЕ ИЗМРАТ. ЯКО ЩЕ ИЗМРАТ!' А ковидиотите се кискаха и подиграваха. За мащабите на страната хората вече яко измират. :( Ама на чужд гръб и сто тояги са малко, нали, ковидиоти?! Само се молете да не бизтеглите и вие късата клечка, че никой не може да е сигурен... И да дочакаме ваксина...

Ковидиотката си ти. Никой от нищо не "измира" извън обичайното. И като ползваш популярни термини виж първо какво означават. А сега нахлупвах 5 маски и си дишай лигите, да не би да глътнеш малко свеж въздух.

Хей, дебиле, да те светна, щото явно не знаеш да смпяташ: От 14 март до 31 юли - за 4.5 месеца са починали 383 души. От 1 август до 28 август за по-малко от месец - 211, това е повече от 50 % от починалите за предходния период. Ама твоето канче ще уври едва когато на теб ти забият тръбата в гърлото. Нямаш достатъчни гънки за друго.

кога ще спрете с тези гадания и врачувания?

Щоо?! Страх ви е да живеете с истината ли?! ДА ОСЪЗНАВАШ РЕАЛНОСТТА Е ТРУДНО, ЩОТО Е СТРАШНА И НЕ СЕ ЖИВЕЕ ЛЕСНО С НЕЯ. Затова дебилите предпочитат да си затварят очите и да се надяват да не е истина. Е да, ама не! Истина е.

Жено, ти си болна. Толко болна, че за теб ваксина няма да може да се измайстори никога. Един проекто-цар беше казал, че проблемът на някои е в чипа. Е, те така и при тебе.

друг път. Ще трябва да си купиш специална спринцовка, от специален човек, да отидеш и да си платиш на специално обучен, като под специален се разбира гербераст по душа

НЯМА НИЩО БЕЗПЛАТНО НА ТОЗИ СВЯТ! Ще си я платим при това на поне двойни, ако не и на ТРОЙНИ цени! Както е било винаги! Лъжец долен... ОСТАВКА!

Ще я подаряват на България ли? Защото, ако се плаща от бюджета, значи не е безплатна, а ще я плащаме ние с данъците си. И ако ще се ваксинираме, то нека първо се ваксинират тези, които са я поръчали. После да си ваксинират децата и роднините си и ако няма странични действия, тогава да ни ваксинират и нас.

Дебил до дебила, мила моля майно льо, ковидиот до ковидиота! Ей на, това е булгаристан!

Ковидиот си ти. Не знаеш даже, че така наричат вас с намордниците, ама тръгнал да дращи. И да си сложиш поне 3 ваксини още преди тестовете. За благото на всички.

Точно така, маймуно, вируса никога няма да изчезне, защото твърде много лица имат полза от него. За нещастие на престъпното ви правителство, у нас нямаше и няма такова широко разпространение, а вие надувате бройките, заразени, болни и починали за да се харесате на евроглупаците.Оставка , тиквенико !

Защо лъжеш бе мухльо, ще плащаме всички са данъците си... на тройна цена.

Кухолейков, то ясно, че държавата няма да ги получи безплатно. Нещо стойностно може ли да роди тиквата ти?

В тоя живот най-скъпо излизат безплатните неща...

Ваксината ще е безплатна, но тестът, който трябва да се направи преди това ще се заплаща от пациента, освен това и престоят в ковид - отделение до излизане на резултата също ще се заплаща! И потребителската такса, и такса за поставянето на ваксината, набор от маски, дезинфектанти, ръкавици, калцуни, спринцовка и игла.

Безплатна ще ее само ако държавата разработи ваксина и който иска може да си я сложи- както в Русия- държавата направи ваксина и ще я сложи БЕЗПЛАТНО на всеко, който иска! Иначе безплатна няма! С нашите данъци тия боклуци ще платят на "тяхна" фирма за да си пробута нещо! МОже и витамини да бият вместо ваксина!

Ако са витамини ще е добре, но май не са витимини, щом Астра Зенека, НЕ ПОЕМА НИКАКВА ЮРИДИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ СЛЕД УПОТРЕБА НА ВАКСИНАТА!!!

Ангел Кунчев само ще ви боде след като си прибере комисионните от бигфармата

няма да умреш!

От ковид - не, но от ваксината не съм сигурен...

Ей, тапир, кажи по колко ще платиш на хората или посмъртно на семействата им, за да си вкарат тая отрова в кръвта! Кажи защо Астра Зенека са освободени от отговорност при евентуална реакция към ваксината! Жална им майка на тези, които ще попаднат в клопката - път назад няма! Преценявайте внимателно, ще си почерните живота!

Следващият дебил, който ми влезе в еднометровото пространство без маска в магазина, директно го нокаутирам.

Каза дебилът-тулуп-ковИдиот!

Казаха ти вече от сзо по два часа на ден на покрива пред антената на А1 и ще оздравееш

Безплатно е само сиренцето в капана за мишки! Погледанто така то и ти си ни безплатен, АМА РЕАЛНО СИ НИ ДОСТА ДОБРЕ ПЛАТЕН. Ей смешник, МАРШ ОТ ТУК БЕ БОКЛУК. МАРШ БЕ, ЧУВАШ ЛИ К'ВО ТИ КАЗВАМ.

Руската ваксина ще е по изгодна и по бързо ще дойде от Астра Зенека

Кунчев не си ритай така трудовата книжка. Данчето и тя обясняваше че третия лъч щял да е готов до края на 2019 г.

Месец след присъственото започване на учебната година, когато стотици хиляди деца, учители и роднини ще си обменят аерозоли и секрети, комбинацията от грип и КОВИД-19 ще доведе до тежки резултати за българското общество. Трябва да знаете, че България и без вирус е на първо място по смъртност от години!

Благодаря за информацията.

и За теб латексов предпазител нахлузен на главата, без антисептичен лубрикант.

Дали ще е безплатна не ми се вярва,но поне да не е по-скъпа от ваксината срещу грип.И още-нека се погрижат поставянето на ваксината да е абсолютно безплатно-никакви потребителски такси и т. н.Отиваш в която и да е лаборатория и те ваксинират, а услугата да е по здравна каса ,дори и за неосигурените.

трябва да ти ваксинират мозък на тебе - Ганьо нали така се беше изказал в един от записите с Дончев...

Ваксина има !

PEYTSCH

Грип нема.

PEYTSCH

Не я искаме. Дори и да ни плащате по 100 лева...

Ваксина има, но нали е произведена в Русия, не струва.....

Най-правилно е да се даде право на информиран избор на ваксина.Нека да са безплатни за пациента.Искаш руска ваксина-няма проблем Искаш тая одобрена от ЕС-също. Иначе ще има рев до Бога коя е по-добра. Мен ме интересува коя ваксина има най-малко странично действие-а това може да ми го каже лекар Това е проблема.

Лекарят пък откъде ще знае, дори да не е продажен?

може би, но тук тя шее безплатна колкото теста нали-110лв. Палячивци

"Когато се появи ваксина срещу COVID-19, тя най-вероятно ще е безплатна" - изразяване на несигурност, но с положителна нагласа. "Почти имаме решение. Ясно е, че ще е безплатна, заяви доц. Кунчев" - от несигурност до абсолютен факт за по малко от минута!?! Дайте направо медал за Гинес на човека! Поредният борец за пет минути слава, който си съчинява факти както си говори.

Обещания, обещания...

Безплатно е само сиренето в капана! Ето я очакваната схема. -Доставчика ще е определена "наша" фирма -Цената ще е доста над пазарната -Ще ги купуват с държавни пари от бюджета -На нас ще ни ги дават без пари -После под друга форма пак ще ние ще ги платим под формата на данци за бюджета

_stankow

Да, може да е безплатна за ваксинираните хора и това е добре. Но ЕС се хвали, че е събрал фонд от 16 милиарда евро за тази ваксина - разработка, доставка. При 500 милиона европейци, пада се по 32 евра от всеки. Има си начини да се съберат от населението и да се връчат на правилните фармакомпании !

До тук добре, но на практика ще стане примерно: 32 евро плаща ЕС с наше участие 32 евро плаща държавата за закупуване 32 евро се дърпат от Здравната каса по пътека 32 евро плаща гражданинът защото е неосигурен последният месец да кажем

Бий си и моята за двойна защита, ахахаха

Този боклук информира какво ще се изфабрикува, че се случва в училищата ли?

Тате ще ми купи колело ама незнам кога:)))))) И как при 2,5-3,5% е голяма ''тежест'' бре или трябва да се плямпа че иначе мангизи няма...

Астра Зенека не отговаря за вредите от ваксината за К19, която сме поръчали. https://19min.bg/news/5/137895.html?page=2 Covid-19 никога няма да бъде решен от днешната медицинска система, защото западната медицина е проектирана да печели от болест. Джон Д. Рокфелер - Covid-19 не може да бъде решен изцяло от тази система, нито може да се заличи някоя инфекциозна болест, защото произходът на тази система е в основата на проблема. Истината е, че медицинската грешка е третата водеща причина за смърт в Америка , отнемаща повече животи, отколкото covid-19, като в много отношения допринася за общата смъртност от това инфекциозно заболяване.

Утре ще има 100 ваксини, коя ще е безплатната, ВАШАТА?

Броя на заразените може да се дължи на липсата на дисциплина в населението. Обаче за смъртността - не съм съвсем съгласен. Доктора Кунчев се опитва да попрехвърли вина... Смъртността зависи преди всичко от качеството на обгрижване на болните, от методите и средствата за лечение и умението на лекарите. В последното (за сега, макар да има доста индикации за обратното) не се съмнявам. Но останалото иска това, което ГЕРБ хич не обичат да разходват извън пряко облагодетеслтващите ги канали - пари! И то пари похарчени с мисъл - не просто изляти някъде.

като сме недисциплинирани и с меки мерки, как в други страни с повече мерки и с дисциплинирани граждани ситуацията е по-лоша??? Ама дай само да плашим и лъжем хората, неслучайно сме партия ГРОБ!

баш безплатна няма да е. Новия министър преди месец подписва някакви договори с не разбрахме кого за близо 300 милиона. Ако това е безплатно,то с пари колко ли ще е? Престанете с нагнетяване на страх и стрес.

Как ще е безплатна от данъците ни ве, мошеник?! НЕ ВИ ЩА ВАКСИНАТА! МАНИПУЛАТОРИ ЖАЛКИ!

Как ще е безплатка като сте я платили с НАШИТЕ данъци?! КАк ве олиго? Как може така да лъжете ве?!