Андрей Гюров: Надяваме се БСП да осмислят тяхното становище

Според председателя на ПГ на "Продължаваме промяната" преговорите са на някакъв етап, но сега трябва да се преосмислят позициите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гюров, трай си бе, не се излага и ти! Кажи нещо за пенсиите, за подпомагането на бизнеса, за климатичните промени....

Уй за киро и усраина :)

Тука оставете!

Да върнат на Киро порно играчката му Гуглена , че момчето явно яко го бие хормона и започва да превърта.Ако не го заведат на дупка не е ясно какви още идиотщини ще сътвори.

Тези про американски боклуци трябва да бъдат изхвърлени моментално от властта.По тяхната логика Козяк трябва моментално да се опразни.А Коце Копейкин трябва да ги черпи ,защото тези абсолютни идиоти му наляха яко вода във воденицата..И сега розово бузестия педал от Разград ще гледа власт през ключова дупка.Проектите му ПП/педераси за подмяна/ и ДеБъ скоро няма да помиришат власт.

дай едно рамо на Кирчу , че никой не го слуша момчето , даже и главата му :))) Пък Гюро има ли глава ?

Министерски съвет да гласува 720 милиона за пазаруване на депутати. Неможе няколко депутати за едно гласуване на правителството да взимат по 3млн. а другите да гласуват по съведт.

Интересно дали е спазен принципа на пропорционалност и със САЩ. Дали броя на нашите дипломати в САЩ е равен на техните у нас. Май се съмнявам сериозно с оглед на огромният заграден и строго охраняван американски комплекс, наричан скромно Посолство в Лозенец. Може ли някой да отговори компетентно. За един приятел питам де?

1 към 100 :)

Надявал се той? Надявал се бсп-то да се вразуми? Като се замисля за много неща се надяват от ПП. То не е надяването, че ще има още отцепници от ИТН и то не е надяването, че партиите един ден ще решат ей така да ги подкрепят безусловно. Докато от ПП просто чакат всички да им предоставят подкрепа и прочие! С "надявам се" и приказката "те ще постъпят правилно" не се води политика и нищо не се постига. За това са преговорите и дипломацията ама Кирчо като по-модерен решил че за този онзи става само с телефонно обаждане!? "Взето е решение за руските дипломати, това е нормално действие на премиера, действа правото на пропорционалност" На премиера да, но Кирчо в момента е в оставка, като не е ясно дали ще може да направи нов кабинет без да има избори. И сега точно преди евентуалният му край на поста и властта ли беше времето? Пък и нали трябва да се допитва до партньорите си? А никой нищо не знае! "По думите му, от ПП продължават да правят всичко възможно да излъчат правителство в този мандат." Е с този ход като гръм от ясно небе как изглеждат възможностите ви г-н Гюров?

про100киру се оказа един пос....ко

асен василев заяви, че още 3-4 души им трябват още и всичко се срина, Петков веднъж каза, не мога да повярвам как може толкова много хора да държат за Русия, той не познава страната изобщо, дори царят не се осмелил да върви срещу народната воля и се опълчил на Хитлер и за войски на източния фронт, и за евреите, а петков реши да ни променя по канадски образец

Май ще им трябват още 30-тина, депутата! Ха, Ха, Ха!!!

тоя малоумник не виждал драма в тая антируска позиция на Канадеца ! Бах ти и олигофрена.

Сега какво правим, Киро трябва да напазари 30 нови депутата. Време е за нов дълг!

Напрежението между НАТО и Русия ЩЕ Нарства все повече, а Простото Киро е решил едва ли не да превърне Бг в Плацдарм при евентуален въоръжен сблъсък между враждуващите сили?! Този треторазряден хАрвардски "Меринджей" е напълно и тотално изтрещял! Простото Киро демонстрира лоялност срямо задОкеанските си куратори и въобще не му дреме за националната сигурност и безопастност на Бг!!!

Той не може да решава. Те са му го имплантирали в кратуната и за това го държат.

Вчера по малко бели косми имаше. Явно сресът че парите наистина ще секнат е допринесъл затова.

тържището се закрива,май?!

Няма какво да преусмислят махай те се от властта, че ни Загубихте времето

"...Взето е решение за руските дипломати, това е нормално действие на премиера, действа правото на пропорционалност..." От кого ? Еднолично или е било подложено на обсъждане или гласуване каквито се изискват по закон ? На базата на какви факти и доказателства ? Защо другите министри и коалиционни партньори твърдят че не знаят ? Защо президента не е виждал този доклад ? Чий подписи стоят под това решение ? Гюров изглежда на разумен човек, в момента защитава партията си, но истината е че ПП потъна. А ако Петков е взел това решение еднолично и си е измислил доклада от службите или не е спазил закона (дори и пунктуално), не трябва да си ходи в Канада, трябва да остане в България за доста дълго време, настанен в едностайно помещение с решетки по призорице и вратите ! А хората които са му помагали и прикрили/прикриват нарушаването на законите да са му "съквартиранти" ! Така че умните от ПП да си опичат акъла докато е време и да решават дали ще са на страната на България или на страната на Петков !

Политиката е друга бира.. Тези не стават.. Добре, че Слави го видя по-овреме.. Айде със здраве, харвардци!

Аз така разбрах позициите им: Петков : -Гоним ги защото са шпиони. Гюров(ПП) и Христов(ДБ): -Гоним ги заради пропорционалност. Чакай сега, шпиони ли са? Ако да - правилно. Ако е реципрочност - пак правилно. НО! Кой казва ИСТИНАТА И КОЙ ЛЪЖЕ?

Абе да се махат, какво значение има. Само корумпират цялата държава. Половината ни партии са на хранилка там

е в друго измерение,май?!

Продължаваме промяната вече не могат да се крият зад декларираното намерение да се борят с корупцията и стария модел. При тях е тотална политическа корупция, която ще унищожи страната скоро. Старият модел не го искахме, но искахме някакъв модел, а не единолично упралвние под пряката диктовка на американските посланици. Това не е политика, а слугинаж, който унищожава интересите на България. ПП не могат повееч да компенсират погрома, който направиха само за 6 месеца с някакви кухи декларации, че ще събарят корупционното статукво. Кирил Петков си осигури пари за пенсия от САЩ, което се отразява на България и на българите по-лошо, отколкото корумпираните от предишното статукво. Но не искаме и предишното! Т.е. българите нямаме политически капацитет. Вярно имаме една част много неуко насление, но и образованото сме некомпетентни! Има да се учим! Първата стъпка е да не робуваме на големи нации като САЩ и Русия, а да водим гъвкава политика, която да съхранява нашия интерес. Фоби и фили са боклуци предатели.

БСП патерица на антирусизма, ще е интересно да се види

Просто Киро да тръгва за Белене. Или за Сибир. Демокрация е нека си избира

не знае какво прави и мисли да прави собственият им премиер...

Тия изроди до кога ще съсипват България?!

А просто Киро кога ще започне да мисли за България?

Тези до последния ден ще закопават, според възможностите си. Радев какво чака, че още не е дал първия мандат???

какви малоумници се оказаха тия от ПП.

Как се събраха тия недорасляци, дето и партията си още не са регистрирали! Смрад!

Продължаваме Провалите решиха със снето доверие преди да си отидат да ос..рат всичко

Нагло зализано напудрено педалче.. тоя по-противен и от началника си, канадския мошеник. Кво да преосмислят бе, педал смотан?? На луди направихте цялата държава с глупостите на онова инфантилно и психически нестабилно подобие на премиер! Никакви преговори с тая мафиотска групировка, наречена 'пп'! Веднага избори и никой да не гласува за тия идиоти!!

Андрейчо тъп си като задника на баба меца,БСП не може да си позволи да подкрепи простотийте които идиота Кирил върши,само кретни като вас са способни на това

паметник трябва да му вдигнат българите! Закривайте руското "посолство" !

От Козяк вече търсят склуптор ,българите нямат желание

мдам козяците казаха че ще е до паметника на американските летци бомбандирали София

ПП, каква стана тя, а? Последен валс, сбогом любима! Ходете си и не се обръщайте, за да не се превърнете в солни стълбове, когато видите народната любов...

Ха дано, ама надали!

Гюров край с доверието към вас .Оказахте се политически неграмотни ,голями подлоги и лизчи в борба за чужди интереси. Нищо не схванахте от царуването на Борис трети и ще си останете като най- голямите предатели лекета в историята на България.

ПП = Прости Пидиразчета

Да върнат даван мандат и на избори. Няма никакъв смисъл да го мислят. И не, не е правово взетото решение. То трябвало да се вземе от МС, а не еднолично от премиера.

Не можеш да кажеш, че си изгонил 70 човека по подозрение за шпионаж, и точно след 12 часа да кажеш, чакай малко, няма драма тук, действа принципа на пропорционалност. Дадохте на заден, но е късно. Лице не може да запазите. Омитайте се! За малоумни ли вземате целия български народ? И това е след като правителството е подало оставка!

Толкова много пари отидоха , на вятъра!

И този и Кирчо Т развинтиха "глупомера"!

Гюро михайлов,пътнико свиден,заминахте в глух коловоз воглаве с киро тъпото.

вече разбраха,че падате в киреча,бе! Язък за пазарлъците и покупките!

вече не били изгонени като шпиони, а била нужна пропорционалност, наистина са възприемали БСП като изтривалка и сега не могат да повярват, а така добре вървят нещата, и Гунчева станала "отговорна", за 10 дни все ще съберат необходимия брой, какво иска Нинова, ПП без Кирил Петков е кръгла нула, заминава без остатък, хората гласуваха за него персонално, дори от БСП.

Как е възможно правителство в оставка да взима такива тежки и сериозни решения!? Този „народ“ наистина е малоумен !!! От днес в Булгаристан започна ЧЕТВЪРТАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА !!!

Народът против тях, партиите в НС против тях, с изключение на отрочето им ДБ, и те пак да са на власт

не е сигурно, че ДБ е с тях, търпят ги, защото временно можаха да омаят публиката и послушно изпълняват всичко каквото им кажат, не случайно ДБ не са избрали Петков за председател, ако е имал и там такива изпълнения

Кирето не го мислете. Ще си намери работа в някой офос на мобилните оператори и ще прави луди кинти с уменията си да омайва доверчиви клиенти.

Аз мисля, че може зеле и компот да продава някъде. Или лед в Арктика и кожуси в Африка. Може да лъже много и на всякакви теми.

А 1

Когато заповедта идва от Москва не мислиш а изпълняваш !

Вуйно, май скоро не си онождана ????