Анатолий Макаров: Удивен съм от забраната на САЩ, наложена на съдия Миталов

Американците може и да не предоставят информация по случая, коментира руският посланик

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав е...кравара не дава никакви доказателства. Малкият брат също! ЕС е послушен!

а какво го интересува еленовъда че щатите са наложили някаква възбрана на български съдия?? като какъв се изхожда по въпроса??

Какво ли толкова е удивен от забраната на САЩ наложена на съдия Миталов господин Макаров. Я за миг да си представи, че в Русия има обвинен руски гражданин в шпионаж в полза на САЩ и някой руски съдия вземе, че го пусне да отиде до САЩ за да го награди Тръмп?! Това ще стане точно НИКОГА. Ама абсолютно НИКОГА! Този съдия не само, че няма да е никога повече съдия, ами ще копае урановите мини в Сибир, заедно с други свободолюбиви волнодумци. Същото е положението и в САЩ. Някой съдия да пусне обвинен в шпионаж гражданин на САЩ да пътува в Русия, докато тече следствието?! Това не само е невъзможно, но и немислимо. И това да стане в условия на липса на юрисдикция на този съдия, който даже не познавал онзи, когото пуска?! За американците случая е повече от ясен. За тях няма нужда от повече и допълнителна информация за какво иде реч. Това е човека, който не играе по правилата. А как и защо не го прави-това не ги интересува. Дали са му платили, изнудвали, чукали него или някой от семейството му- не е важно. И обективно погледнато са прави.И така трябва да бъде. Ама нямало доказателства, че бил корумпиран. Ами по делата им ще ги познаете. Този съдия може ли да обясни как се произнесъ, вурху казус, за който не е бил компетентен и не е в негова юрисдикция? Защо е издал такова разрешение? Ами нали не е познавал обвиняемия? За речните му очи и зализаната прическа? Или за да възтържествува справедливостта? Или за нещо толкова близко до здравия разум, което се нарича пари. Ей такова съждение в САЩ се нарича обоснова предположение. Защото този съдия, когато е прибирал парите едва ли викал снимачен екип.И практически е почти невъзможно да се докаже корупция, когато и двете страни не са съгласни да разкрият начина по който е осъществена сделката. Но факта си е факт, както и настъпилите последици от това. Аз се учудвам не на учудването на руския посланик, а се учудвам на учудената вяра на тези, които му вярват. Ама то не си е за чудене!

заболяха ме пръстите да го пиша това обяснение та белким някой русофил се окаже наистина патриот измежду тези измити мозъци. Ще го обясня по-просто. Това е все едно да пусне разследван за педофилия на детско парти за да му връчат медал за сексуално ограмотяване при положение че легитимен съдебен орган му е забранил да припарва до деца. Така схващате ли абсурда на ситуацията?

Аз мисля че американците желаят да доминират Всичко колкото за русия тия е наша братсдка Страна за мене русия е брадска славянска страна Янките изкат да ни разбият нашите отношения С братска русия това няюа да стане аз казвам Бог нами с цялия славянски народ

русофил.

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета

Как пишеш, явно си от крепостниците емигрирали в България И като си я харесваш толкова московията, стой си там

накива съдии трябва да им се изземе власта.. ще пускат руски шпиони и престъпници да се разхождат свободно по българските улици Трябва даже него да го съдят.

АЗ ПЪК НЕ! НИЩО ВЕЧЕ ИДВАЩО ОТ ФАЩ НЕ МОЖЕ ДА МЕ УДИВИ!

Нищо удивително няма, рубладжиите никой не ги харесва.

Молбата до съдията със сигурност не е включвала "връчване на медал", а само пътуване до чужбина. НО по-интересното е, че тече промяна на правилата за кандитатсване за американска виза. Същите включват задължително даване на достъп до профилите в социалните мрежи. Тълкувайте си още ...

Адвокатите на Малинов са описали подробно целта на пътуването. Звучи още по тъпо от досегашните увъртания че го пуснали защото му се ходело и не го питали къде и за какво ще ходи.

До имигрант: Има разлика, ако руски съдия пусне обвинен в шпионаж, той няма никога да се върне в Русия. А нашия човек се върна, което показва правилната преценка на съдията, че този е набеден за шпионин.

дето въобще няма значение дали се е върнал. И между другото как този съдия е преценил? Ставате смешни вече. От една страна Малинов твърди че не се познават, от друга съдията е длъжен да решава на базата на доказателства каквито при неприключило разследване все още няма. Така че за да вземе такова решение излиза че или има пророческа дарба, или е малоумен до ниво инвалид с чужда помощ или е незаконно мотивиран което е най- вероятно.

Какво го засяга Макаров какво става в България и САЩ. Явно е само че подкрепят корупцията в България за да могат да си продават руските боклуци (с рушвета) и да им вървят руските проекти....затова е цялата истерия.

А какво го засяга Пимпео и защо се меси в български въпроси?

Господин макаров дали щеше да има нужда от доказателствата, за които говори у нас, ако у Россия някой съдия безспорно освободи с подписа си човек с ограничителна мярка за шпионаж?!

СЛОЖЕТЕ МАКАРОВ ДО МУСТАФАТА! И ВИЖТЕ ДЕСЕТТЕ РАЗЛИКИ!

толкова много. На едната снимка патка с пу..а, а на другата пу..а с патка.

Макаров и Русия, никой не осъдила в България, за разлика от помпата и фаш.

Ваше превъзходителство. След съдията, ще забранят на някой книжар,който продава руски книги. То параноидната шизофрения е сериозно заболяване, а във великата могъща и процъфтяваща империя психиатрите и психоаналитици те вече изнемогват. Не успяват да обслужват дори елита във Вашингтон.

тука не е Русия. Тук всеки може да чете каквито книги иска без да се притеснява. Виждаш че и твоята премъдрост даже краси пространството като петно в топли цветове върху бельо.

на софийска градска десница !Няма по смешно определение на тази шайка! Какво мили ми десни не разбрахте още? Някой от оралния кабинет се е произнесъл срещу решението на легитимен ,независим ,според законите на милата ни родина съдия! Какво още не ви е ясно?Без доказателства! Най вероятно ,предполагаме че ! Егати смешниците!! Когато в България е имало закони и е била държава , ай да не продължавам...Ако сте българи защитете българския съдия и българския гражданин , срещу когото досега няма доказани обвинения ! Ако сте българи де !!

се притесняваме че въпросния съдия е пуснал някого заподозрян в шпионаж за чужда държава да получи медал за заслуги към същата чужда държава от лидера на тази държава при положение че българската съдебна власт му е наложила забрана да напуска границите на страната докато не разследва тези подозрения. Притесняваме се че по този начин въпросната чужда държава се е подиграла с българската съдебна власт и държавност чрез този съдия независимо как е бил мотивиран и какво е казал политик на друга чужда държава. И за да не правите погрешни интерпретации не казвам дали заподозреният е виновен или не, не казвам и че съдията е корумпиран или не но изреждам фактите които са безспорни и са се случили. При такова стечение на обстоятелствата истинските българи са сериозно притеснени и защитават достойнството на БЪЛГАРИЯ а не интересите на ЧУЖДИТЕ държави замесени в случая.

.....не казвам дали заподозреният е виновен или не, не казвам и че съдията е корумпиран или не но...И какво всъщност се опитваш да кажеш!?? Абе ти да не си американец? Ха ха ха ...!!

не съм американец. Българин съм и българофил, а случката си е подигравка с България. Но понеже огромната част от т.н. русофили сте заслепени платени или просто тъпи научени на наглост и чуждопоклонничество не можете или не искате да видите за какво става дума.

Бойко, много неща не знае. Малко е живял и малко е разбрал. 1959,1989, само на 30 години. Да е жив и здрав, но интелигенцията бе ликвидирана и изхвърлена на псета.

и ако вземат и други държави да правят същото за всеки дипломат та дори и за турист щото във фейса казал нещо си или негов приятел е казал нещо си до къде ще стигнем. И като няма да получи виза та голям праз, колко ходят до сащ в живота си, а тия дето никога не са ходили да не би да са загубили нещо.

Като човек запознат повърхностно с тези неща и изживял някои последици - ще ти кажа : ами една мързелива шайка, дето ако разчитат на собствените си усилия и талант, ще са на дъното на социалната стълбица, в удоволствие са верни на една велика сила, заради облагитре. Ти какво да не мислиш, че всички хора са принципни. Някои за облаги, други за пари, трети за постове, продават душите си. Не всички хора са почтенни и са свикнали по трудния начин. Стига обвинявахте русофилите, те не са виновни че са лъгани 75 години Това беше лъжа на държавно ниво, държава васална на Москва Спокойно народе, язовира се вдига нивото вече с 57 см, растат заплати и пенсии, БСП се разпада, Радев оглупява, изгонихме руски шпиони, олигарсите са по арестите, корупцията се изкоренява дори САЩ помагат,...... А Бате доволен се шегува с вас за да ви затвори русофилските усти Нарече репортерките мисирки Радев Келеш - очаквам до месец да го шамароса Нарече Курнелия лъжкиня А сега от Брюксел ви цитира за да няма как да го опровергаете

Никога в България не е имало комунисти, всички искаха да вкусят от благата на царската власт С Червената армия начело и убиеца от три преврата Кимон Георгииев шепа хора организираха рферендум и унищожиха царска България. Станахме васали на Москва. СССР можеше да изпрати танковете във всеки един момент до 1989г Предпочитахме да не мърдаме много да не ни влезе по навътре Сега Използваме всеки един удобен момент да си върнем на руснаците Но и те не си поплюват, успяха да сложат техен човек за Президент на България с помоща на русороба Миланов. Не мога да разбера как някои хора защитават руското робство в България

Ами просто е нямало такова робство. Цялата ти писаница е лъжа от начало до край. Комунисти е имало, не е имало комунизъм. Кимон не е убил никого, за разлика от царя, който е поръчал убийството на Александър Стамболийски. Васали не сме били, били сме съюзници, също както сега на САЩ. СССР нямаше как да прати танкове, защото нямаме сухопътна граница, а бази е нямал тук, за разлика от САЩ. Това за аналното мероприятие си е твое лично преживяване, не говори от името на околните. За президента ни е клевета, показва че си човек без достойнство. Къде ви инструктират? Смешна милиционерска работа.

да го помним времето когато бяхме руска колония. Това със съюзниците го разправяй на някой който вчера се е родил.Иначе реално комунисти също почти нямаше ако приемем че такива са хората приели някакъв идеал. Партийното членство по принцип беше средство за постигане на материални облаги, възможност за кариерно израстване и какво ли още не. По отношение на танковете също не си прав. Примерно СССР и с Чехословакия нямаха граница ама като нещо като не харесаха чехите на руснаците по едно време и по магически начин се образуваха танкове там. Базите са на НАТО и служат за провеждане на съвместни учения каквито се правеха и по соца само че навсякъде където си поискат руснаците така че обособени бази не им трябваха.Иначе съм съгласен че президента е институция която сме длъжни да уважаваме щом е законно избран, но за добро или лошо е институция с доста малко реална власт.

Доктрината „Брежнев“ или Доктрината на ограничения суверенитет е съветска политическа доктрина, която носи името на съветския лидер Леонид Брежнев. Обявена е публично за първи път на 13 ноември 1968 и е актуална чак до 80-те години, когато е сменена от Михаил Горбачов с Доктрината „Синатра“. От 1945 г. насетне външната политика на СССР се осъществява на много равнища: държавната дипломация на съветската държава, връзката на КПСС с комунистически партии в чужбина, двойната връзка между СССР и неговите сателити, от една страна, и връзката на тези сателити с останалия свят, от друга. Взаимната връзка между тези различни политики зависи и от други променливи, на първо място от тенденциите в съветската вътрешна политика с нейните изисквания и противоречия. През октомври 1964 г., когато новият управляващ екип взема властта, натрупаният пасив от „волунтаристичната“ външна политика на Хрушчов е доста значителен: силно разклатено единство на социалистическия лагер от разкола с Китай и от непокорството на Румъния; все така обтегнати отношения Изток-Запад след кубинската криза и все още нерешеният въпрос с Германия

Посланик Херо Мустафа потвърди за още българи със забрана да влизат в САЩ, тъй като с дейността си довеждат до засилване на влиянието на Русия в България а не на САЩ.

ами това е демокрацията - уж си свободен да пътуваш,но само ако ни хвалиш и плюеш по "врага" , даже в интернет ще следим как се справяш, а при лошия соц те пускаха само в нашите а на запад при "врага" - не. Ама това било соц а другото демокрация, та къде е разликата, махнахме едно да сложим същото с други действащи лица. А за нас все същия ...че и по-зле.

да проливаме кръвта си за тях – поробените и изтерзаните, и изведнъж видяхме китните български къщички с градинки около тях, цветя,’ плодове, добитък, обработена земя, която богато се отблагодарява за грижите, и като връх на всичкото по три православни църкви на всяка джамия — и ще се бием за вярата на поробените! „Как смеят!” — кипнаха мигновено оскърбените сърца на някои освободители, лицата им пламнаха от обида. „Ами ние сме дошли да ги спасяваме, значи те трябва да ни посрещат едва ли не на колене. Да, ама те не коленичат, те ни гледат накриво, даже май не ни се и радват! Не ни се радват на нас! Вярно е, посрещат ни с хляб и сол, ама гледат накриво, накриво!…”

не говори за изгонените руски шпиони и терористи от много цивилизовани държави? При нас събираха данни за починали българи та руската имотна мафия да се възползва...И такива съдии бяха в основата на сделки с имоти на имотната мафия.

някои си мислят, че като напишат "кравари", това е страшно обидно за САЩ и им пада сърце на място. Само че пропускат, че това е най-мощната в научно, икономическо, технологично отношение държава, чийто БВП петнадесет пъти надхвърля този на Русия, основната част от който се формира от износ на суровини (енергоносители). И САЩ имат своите проблеми, и те имат имперски амбиции, но поне народът там живее далеч по-добре от руския...В това е голямата разлика, а не в поведението на световната политическа сцена.

ядат мляко от бик

а краварския дълг, колко пъти Х100 надхвърля дългове е на Русия бе деби?

ама много го защитават този съдия руските окупатори.. Що не си го вземат в Русия ?

руснаците не ги искат в село те питат за поповата къща..ха.ха.ха Гоним им дипломатите те се самопоканват като никой не ги кани..ха.ха.ха ама нагла работа.. Трябва да сме признателни на Путин и Газпром за освобождението от турско робство...ха.ха.ха ако може финансово и да има повече руски проекти да лапат руските олигарси за сметка на българския народ.. Айде чиба рашка-куфар,гара,сибир!

Значи един посланик на една държава да е удивен от това че някакъв съдия е обвинин в корупция, то той 1. Познава този съдия - откъде го познава и защо го познава? Ккаво общо може да има между един посланик на огромна държава с претенции за величие, и един съдия от малка държавица? 2. Той знае, че съдията или не е корумпиран, или че няма как да се доакже корупцията! И тъй като няма как да знае че не е корумпиран, оства другото - че знае, че е корумпиран, но е сигуренм че не могат да се намерят доказателства,

един чакаше да излязат по площадите всички червени, а излязоха стотина лумпени...Това ли са тези 65% се пита? Някой здравата се е объркал в сметките.

казусът е: български гражданин не се допуска да влиза в САЩ. Исконно право на американците е да решават кого да пускат в страната си и кого не...От какъв зор руският посланик ще коментира това сабитие, ако руснаците не са замесени в играта? Както казват руснаците: "Он каким боком?" И това е пар екселанс намеса във вътрешните работи и на САЩ, и на България! Безвъзвратно отмина времето, когато за своите действия България най-напред се допитваше до Русия! Няма ги отдавна онези "съветници" на последния етаж на ЦУМ. Колхозниците още не са си научили урока...Много дълго ги държи онова чувство, че са господари у нас...

Отдавна сме спрели да се ''удивляваме'' на краварската арогантност та се питам защо и вие въобще и обръщате внимание.. Да не би санкциите дето ги налагат краварите да са с доказателства и обяснения някъде???Тръмп'' Трябва ни петрола на Либия и не ни вълнува живта им''....

абе колхозник стига с тия кравари... яд те е че руския колхоз субсидии не дава

За какво ще ми идват тук едно джудже от КГБ и един перманентен пиандурник. Тук никой не ги иска тия азиатци, освен шепа съвеЦки подлоги, да не казвам идиоти.

Schilo

Защото поне 65 проц;ента от българите го искат. Твоето мнение няма никакво значение.

Да бе, искат! Блянове на блядове :)))

Schilo

Не, според Дойче веле. Забрави ли вече, къде се спука да тролиш?

Даже и според тях са 62% но са пропуснали едни 59% хибридни рашки като теб!

Schilo

Смятай, ако беше обективно изследване, какъв щеше да е процента

ти да не ги брои тези 65%? Ако тези проценти ги имаше, нали на изборите щеше да печели червената партия БСП, която е захласната по Русия?...А всъщност БСП губи катастрофално вече две десетилетия...Нещо не ти се връзва сметката. Така, че шилото знаеш къде се намира, нали? На най-неудобното място...

Schilo

не аз, дойче веле

Ще ви се да изглежда че са 65% русофилите затова и тая масовка на кремълски тролове по българския интернет на тоя сайт и където и да погледнеш, за да се създава илюзията че едва ли не всеки е русофил , за да се легитимира русофилството като норма в българското общество ... но българина тъпо и упорито си преследва пътя към Европа и за 18 път догодина ще избере Граждани за Европейско Развитие на България ... кастатрофа комунделите ! Катастрофа! Задунайската губерния още 5-10 години по тоя път ще я забравите напълно!

дано джуджето дойде ама без охрана..ха.ха щото българския народ го обича..ха.ха

обича го, вярно

ами като го обича да се разходи без охрана както наш Бойко..ха.ха.ха та да видим..

савецкия болен най здравия болен

По принцип си прав. Но само по принцип.

да си припомним за какво става дума. Пуска този съдия Малинов да иде до Русия докато го разследват за шпионаж в полза на Русия... Изглежда нелепо. Всъщност нагло до нелепост е самото искане за такова разрешение, което само по себе си говори много, а че е дадено си е абсурдно и много обидно... Освен това говорят че съдията решава нещо дето не е за неговата инстанция, постановява решение по казус за който не е сезиран във вида в който се произнася и след това решението кацва при гранична полиция преди да отиде в българската прокуратура. Тя научава за това разрешение чак когато Малинов е в Москва вече. Ами на мен друго ми не требе да се сетя както се казва... А посоля се чуди... Интересно той ли е идиот или нас има за такива? Не че са на изчезване де като чета някои коментари...

Schilo

И кво общо имат щатите с този случай? Айде, съдията е некадърен, то е ясно...Ама да говориш за корупция без доказателства е безумие. Най-малкото показва едно- че се погазва основен принцип в правото на демократичните държани- презумпцията за невинност. Ако има нещо, щатите да го предоставят, не е сложно.

те никого не са вкарали в затвора и не водят съдебно дело по тази причина. Освен това в тяхното право има едно понятие основателно съмнение а тука има доста основателни съмнения за почтеноста на този съдия. Освен това случая показва че Русия демонстрира че може каквото си иска да прави у нас, а и вероятно цялата история е измислена точно като демонстрация на мощ, която нашите тикви поне официално проспаха, но явно американците внимават. И е нормално американците да са кахърни когато Русия демонстрира такива възможности на територията на техен официален съюзник.

Schilo

При положение, че някой си, някъде си те замесва в нещо, няма ли да се интересуваш? Айде, по-сериозно!

ми е интересно разбира се да знам точно какво имат, но иначе извършеното което е безспорно, ясно показва за какво става дума и вероятно е било замислено да е така иначе ще е тъпо да си дадат труд само за да иде някой да получи медал дето не е проблем и да почака докато приключи разследването.

Всъщност самото обвинение срещу Малинов е нелепо! За да шпионира, той трябва да има достъп до класифицирана информация, а доколкото знам, той не е на такъв пост, на който да има достъп до такава! Второ, за да е ефективен даден агент, държавата, от която той шпионира не трябва да подозира, че той е шпионин, докато Малинов открито си признава, че е русофил, и е председател на русофилска организация! Трето, дори обвиненията срещу него доколкото знам, не са за шпионаж, а че се е опитвал да промени "геополитическата ориентация" на страната ни! И как е планирал да прави това - като открие нов проруски телевизионен канал! Доколкото знам, това не е забранено от нашите закони, а и част от демократичното общество е да има свобода на словото, т.е. да се чуят всички гледни точки, включително и тази на Русия! Така че в случая е очевидно, че прокуратурата обслужва американските интереси, като се стреми в крайна сметка да забрани русофилските организации в страната ни, и да наложи пълно информационно затъмнение на всеки, когото американците обявят за враг!

Нелепи са умотворенията ти, при това до безумие!

е че след тази демонстрация на задкулисна мощ като го типосаха случая в медиите американците всичките руснаци и путофили изведнъж омекнаха и ревнаха - ама не сме ние, той се объркал тоя случайно щото глупав, ама не го познаваме, пък едно пък друго.... Май знаят какво правят янките...

Господин Макаров , поздравявам ви с Професионалния Празник - ден на Дипломата ! България е с Росия , които са против са турци и с купени паспорти !!!

говорихме за идиоти... Ей го на един... Възторжен...

се заяждате путофилите за правописа обяснете му на този дебил, че на бългрски се пише Русия а на руски Россия. Росия е грешно и на двата езика.

България е с всеки, който не нарушава националните ни интереси и понеже очевидно си русофил, да ти обърна внимание че руснаците също си купуват бг паспорти, щото са 1000 пъти по ценни от руските. Обратен казус не ми е известен! Така че не обвинявай само турците, които в момента са първи приятели с русия!

на български, пише се Русия, а ако пишеш на руски, пише се Россия...Нито едното, нито другото си написал вярно, така, че няма как да приема човек сериозно твоите душевни излияния....

Ако в русия Правоприлагащите органи задържат някой за шпионаж, а даден съдия го пусне зад граница, въпросният руски съдия има да трие наровете в някоя изправителна колония....дълги години. И много интересно дали тогава гусин посланика би искал някакви по сериозни доказателства?..апропо за вината на съдията, който е дал съгласие.

Уточнявам: в Русия има специален параграф в Закона- Предатель Родину. Вариантите са 2: или "к стенку" или пожизнена екскурзия в Магадан.

Ей Тикво ! Русия се пише с главна буква , може би тези с купени паспорти не знаят , вече знайте !

Русь няма нищо общо роССия. РУтените в античността и вождът им Одоакър са днешните украинци.

Това наистина е забавно.Спомнете си как русия искаше доказателства с отравянето на скрипал.Да поискаш такива доказателства е все едно да поискаш от англичаните нещо което те са измислили и ти си нямаш и хабер какво е то.Ако англичаните не бяха измислили такова нещо,скрипалът щеше да е пътнииик.Обаче ингилизите явно са дооооста напред в материала и сега руснаците си скубят косите ЗАЩО СКРИПАЛ НЕ Е УМРЯЛ.Руските идиоти искат под наистина много тъпа форма да разберат колко напред в материала са англичаните.А явно те са дооооста по-напред от от руснаците.А да се надяваш че по такъв балъшки начин ше излъжеш теа дето са измислили таа игра,трябва да си наистина много тъп.Та и у наше село аналогичен случай.Руссские искат да разберат какво знаят американците и разбира се до кога те ше търпят руските подлоги да управляват в БГ.ЩотУУУ това е обществена тайна.Русия позволи през 1980г на комунистическата върхушка на живков в БГ да почне "прехода",разбира се при условието че нейните интереси ще са гарантирани от тази върхушка.Спомнете си цената на газа по договора на овчаров-костов през 1996г-530 евра за 1000 куб,това ако не е безумие, или "продажбата" на нефтохима от същия този костоффф или...Само бебетата под 6 месеца не знаят че БГ е тоянския кон на русия на всякъде и във всичко...И сега тези идиоти искат доказателства...хаха.Разбира се че тези обяснения за този как му беше името са весели.Но за идиоти са напълно подходящи.Явно русссские и техните господари по света..(.хихи,кои ли са те,) се интересуват на къде върват нещата с търпението проявено към руските подлоги в БГ.Един евентуален БГ мейдан колко е далеч във времето?Много или малко.То всъшност БГ мейдана е само въпрос на време.И Въпроса не е дали, а по-скоро кога.И русия ше загуби още едни подлоги.Та така стоят нещата.А боко тиквата нали знаете е личната мутра на свинара от правец и неговото обкръжение.А те всъшност са руските подлоги в БГ.Така че не се заблуждавайте ...

Ей Тъпунгер , Русия се пише с Главна Буква !

Ужас...Ама аз с малка буква ли съм я написал?Ауууу,каква ошибка.Ужас...А ти на кое викаш русия?На ротшилдовите подлоги в кремъл или на останалите 56 МИЛИОНА нещасници които ротшилдовите подлоги избиха,за да превърнат ВЕЛИКИЯ РУСКИ НАРОД в едно стадо.В една зомбирана маса...Та кое се пише с голема и кое с малка буква.Иииии колко нови оръжия имате а ... Много ли са?хихиНомера с оръжията говедо вече не вървой разбра ли

Ами като е удивен - да се обади на Тръмп и да му каже: - Йоо, ма мен, Дони!!! Защо така бе? Да внимава колко се възмущава, че ръката на Путин не се простира до САЩ

Тоо па, кой го пита ?

Кой ще ми даде телефона на тази руска свиня?

НЕ ФЕН на съдията, САЩ и Русия. А защо трябва въобще да питат руският посланик по този случай? В България има органи, които след събрани доказателства, могат да се произнасят по казуса. "Виновен или не" не е работа на САЩ или Русия да се произнасят. Не е работа и на Д. Кирилов /МП/ да праща писмо с препоръки да го освобождават от работа. Нали има разделение на властите /съдебна и изпълнителна/, както каза ББ. "Невинен до доказване на противното", а не "виновен до доказване на противното". Ако НАШИТЕ власти установят вина да го съдят.

работа само на САЩ е, кого ще пуска на територията си. Но България, като член на НАТО, е получила удар в лицето от съюзник. А коментара на руската сволочь е намеса във вътрешните работи на България. Така стоят картите на масата....

кога е трезвен?

Американците са му снимали ведомостта за заплатата на "съдията" в КГБ...

Блядовете нема да ги бьде

Мили Руснаци, по-добре ни върнете Българията, която е на 1/3 от цялата ви територия!!! И която завладяхте съвсем незаконно!!! Иска ме си Казанската столица!!! Искаме си Дворецът Кремъл, отнет незаконно!!!

един шут по тъпата си тиква не искаш ли?

кому слугуваш?

Руски некадърници, само дървени колиби може да строите …. Останалото сте го присвоили от други народи ….

Този батюшка ми се вижда направо удавен след водката.

Типичен руски подход "Я вие докажете! Няма как да докажете защото всичко беше на 4 очи!"

Schilo

Теб не те ли интересува, на каква база могат да те посочат като корумпиран?

А теб, като руска подлога, поне малко не те ли е неудобно "братята" да ни шпионират нагло?!

Schilo

Ха, че кой не те шпионира?

А аз съм удивен че руснаците дето имат минимална заплата 230 лева се мислят за велика сила.

Schilo

Хм...Доколкото виждам, при Путин ходят все световни фактори...А при теб?

Ами то Хитлер идваха още по-световни фактори, а какво стана с него?

Schilo

Е, фактора "Сталин" му е подпалил мустаците.

при теб се блъскат май!!! Затова шеташ из форума с парцал на кръста и бришеш ли бришеш руския облик в българските очи...Аман от безродници, за които чуждата държава е по-свята от собствената!!! Но Господ вижда и въздава справедливост. Рано или късно. Няма по-голям грях от това да вървиш срещу собствената си държава и да славославиш чужда!

те и самите руснаци оставиха Сталин да умре като кучевъв вилата...Въпреки, че приживе коленичеха пред него и го боготворяха...Толкова е руската любов. За сведие на червеног..то шило...

Удивен ,надявах се че забранят на Радев да посещава Щатите ,а то на съдия...

не ни интересува, стига сте се отърквали с нас, разберете се Русия и САЩ и ни оставете на мира! Ти пък наистина ли не знаеш?

Този Макаров в качеството на какъв коментира действията на администрацията на Щатите, за решението кого да допускат и кого да не допускат на територията на САЩ ?!

Втръснало ми е да ми пълнят главата важни КГБейци. 40 години. Не ги бръсна вече за...нали се сещате.

САЩ никога не говорят празни приказки. Но независимо от това посланика на рсфср у нас няма връзка със забраната на САЩ за съдията тоест това не е негова работа. Не ми е ясно защо го коментира.

щото ходят журналистки и го питат и го съблазняват пък той се поддава. Те така и на САЩ и на UK и на Франция техни пр. ходят да дават акъл по медиите.