Алжирецът, нападнал Вики, беше задържан в Гърция (снимки)

20-годишният алжирски бежанец Салахедин Бин Аладин, издирван за нападението срещу 20-годишната Виктория Христова в София, беше арестуван на гръцка територия, след като успял да напусне България през границата. Помагал му е българин.

Обратно в новината

Коментари - Алжирецът, нападнал Вики, беше задържан в Гърция (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоз хубавец го чакам отдавна с широко разтворен дюкян. Само след месец на поп Доньо ръкава ще бъде като девствен в сравнение с алжирчето.

"Аз не повдигам обвинения, но очаквам освен за грабеж и опит за убийство, да се повдигне и обвинение за незаконно преминаване на границата" Че това с границата незаконно ли било?? По общежитията имаме хиляди такива- действайте най-после!

"В момента се подготвя командироването на служителите. Те ще са от всички дирекции, с изключение на Столичната, предвид усложнената обстановка в София. И сега ще стане една... "Тишина, спокойствие... няма милиция..."

а тия който са му помагали в затвора ако не са съдействали за задържането му.

Къде е БХК? За африканците обаче може, нали? Боклуци! "72-годишна бивша детска учителка от Хасково изнемогва със 150 лева пенсия. От четири години живее без вода, защото не може да си плати сметките. Оцелява благодарение на стотинките, които изкарва, като продава стари вещи."

В ГЪРЦИЯ НЕ СИ ПОПЛЮВАТ И ИМА РЕД ДОРИ И В ПРОТЕСТИТЕ ХУЛИГАНИТЕ И УЛИЧНИТЕ ДЕСПОТИ СИ ПОЛУЧАВАТ ЗАСЛУЖЕНОТ, А ТУК ТОРМОЗ ОТ ШЕПА ХОРА ВЪРХУ СОФИЯНЦИ ВСЯКА ВЕЧЕР ПО УЛИЦИТЕ С ТЪПАНИ И СВИРКИ , В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ВСИЧКО СИ ИМА МЯРА

КАКВО ПРАВИМ СЕГА, ДРУГАРЮ ЙОВЧЕВ???(както обичат да казват просяците ченгета) ОТГОВОРИ БЕ, ЦЪРВУЛ!!!!!!!!!!!!!!

КАКЪВ АЛЖИРСКИ БЕЖАНЕЦ БЕ, МАЛОУМНИЦИ??? АЛЖИР Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРЕД БУЛГАРИСТАН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ами това българия всичко оприра до дупе

Как бежанец има връзка със столичен травестит? Или травеститът е ходил в бежанския лагер или алжирецът е напускал лагера. И в двата случая няма контрол над бежанците. И много се е активизирал сексуално тоя бежанец. Като за беден, нещастен, изпаднал човек, когото ние трябва да търпим и съжаляваме. Дошъл в България и си развъртял оная работа. Ние затова ли храним бежанци?

"Първи снимки на заловеният алжирец" - Демек кво? - Очаквайте още. Ще го раздуем до медийна звезда и когато хелзинкския комитет издейства освобождаването му, ще цъфне по сутрешните блокове. Ми ей го - осми декември се задава - може и водещ на тържество на студентски празник да стане както стават изгонените от Бай Брадър - да дават светъл пример на студентите, тръгнали да събират ( ама нашите май само раздават) ум и разум

Не съм защитник на това правителство, но не плюйте САМО него. Така наречениете бежанци са започнали да влизат като у лелини си още август 2012. Оп-паааа... Кой беше тогава министър и в чие правителство? А кой беше главен секретар на МВР? И тоя август се пада месец подир атентата, когато ужким бдителността беше завишена. На свой ред атентаторите са влезли пак като у лелини си, необезпокоявани от никого. Усъмнил се е само един човечец, който не е никакъв полицай, ами дава коли под наем и не им е дал кола. Направили атентата ( интересно де са зяпали охраната на летището) и след това пак необезпокоявани са напуснали ( през границата естествено или със самолет - няма значение) страната. И после се чудим как пък братя Галеви са написнали страната... и те може да са си идвали няколко пъти откак са в неизвестност и пак д са си ходили. Е Огнян Дойнов когото Татарчев щеше все в чувал да го води как си беше идвал за избори, посрещнат от журналисти ( гледах репортажа), гласувал и си заминал. Ни полиция, ни прокурор. А един понат който живее отдавна в Англия си идва и го лепват вернага и кафеза защото не се явил на някакво дело за кражба, в което той е обраният.

P.S. И въпросният е влязъл в страната ни преди 8 месеца, когато на власт беше правителството на ГЕРБ

Забелязахте ли, че на тази мангуста и е помагал БЪЛГАРИН . Ето затова си заслужаваме живота . Наблюдавал съм тази измет ,как се крие по кьошетата и входовете около Халите. Хората от квартала даже казват, че в един фризьорски салон наблизо им се раздават лични карти . ВИНАГИ ОКОЛО ТЕЗИ ГРУПИЧКИ ИМА ПО НЯКОЙ БЪЛГАРИН . А после ревем, че имаме проблеми . Ами заслужаваме си го, защото сме продажно племе .

OT KONTINGENTA NA BHK

Да го линчуват ижица по ижица да го дерат.

Къде е Веско Маринов да изпее една песен за полицията?

С Веско като деца сме играли в пясъка. Пред мен той за пръв път дебютира на сцена в село Сашево преди да е прет в консераторията, но това е друга тема. по същество: Веско е в творческа пауза. Подготвя нови парчета. Не се явява пред публика, за да е по- интересно когато все пак се яви. Ако ГЕРБ се върне на власт, ще запее парчето "Казвах ли ви аз, казвах ли ви аз" А ако не е ГЕРБ, тогава друга песен ще запее според който дойде на власт...

Не бъркай творческата пауза с творческата менопауза!!!

Само се питам да ли този боклук и другия "ГОРД" Бьлгарин ,който се упоменава в статията ще бьдат наказани така както ги наказват по арабските даржави или...

няма тук българия!

Ето какво ни е ежедневието. И ще става все по-мрачно и несигурно в този зъл капиталистически свят... А точно преди 96 години, в утрото на днешния ден, край река Нева стана най-грандиозното събитие.Историята на човечеството тогава достигна връхната си точка. Революцията на болшевиките, водени от Ленин и Троцки разтърси целия свят и даде надежда на милионите угнетени....

ПОЛОВИН ГОДИНА ВЛАСТТА УСИЛЕНО ПОДМЕНЯ ХОРАТА ОТ СЛУЖБИТЕ С ЕКСПЕРТИ ,КОИТО НЕ МОЖАХА ЕДИН БОКЛУК И УБИЕЦ ДА ЗАЛОВЯТ.ХУБАВО,ЧЕ БЯХА ГЪРЦИТЕ....

Всеки българин ще плати средно по 4494 лв. за издръжка на държавата през 2014 г. - със 175 лв. повече, отколкото през т.г. Това показват изчисления на Института за пазарна икономика (ИПИ), оформени като касова бележка на базата на заложените разходни политики в проектобюджета за догодина. Най-скъпо през 2014 г. ще ни струват пенсиите, социалните помощи и обезщетенията. За това перо всеки българин ще плати средно по 1564 лв. - с почти 200 лв. повече спрямо т.г. Икономистите направиха уговорката, че реално работещите ще дадат много повече, тъй като финансират системата и като данъкоплатци, и като осигурени. За издръжка на администрацията всеки ще отдели средно по 261 лв. - с 43 лв. повече, отколкото през т.г., показват изчисленията на ИПИ.

Не мога да повярвам. Как не са могли да го задържат в страната, друг е свършил работата на полицята отново. Тия защо вземат пари и 20 заплати за изпроводяк. Дебели шишковци. Гърците им свършили работата. Гати и одремалите ченгета. Знаят само "и ся ко праим"?

при положение, че ни един познат който е бил тази година в Гърция редови полицай не е видял се едно няма полиция, Но те си вършат работата без да ги виждаш на всеки ъгъл как спят в патрулката

Интересно как го хванаха за има няма ден и половина?Защо не могат да хванат 150 поръчкови убийства,точещите милярди ДДС,печелещите с далавери обществени поръчки и всички останали крадци цицащи от държавата и народа?Скоро нещата ще излезнат извън контрол и ще има линч и обесени по дърветата!Нацията ни си заминава!Само ние можем да я спасим.Политиците не хаят!

Интересно как го хванаха за има няма ден и половина?=========================== абе вие не четете ли че гърците са го хванали , не българите !?!?

защото от това се захранват партиите, от крадене на ддс, от силови структури не си мислете че,вечи ги нама,от контрабанда,от евро-програми и и и и

3а теб -пре3 крив макарон...,3а мен -не..по3драв от мячките на чинии и прост... на запад...глупак си ти ,а не просветен..чуда се не си ли вече при петното 3а всяване на расова омра3а..помна като слон .нали???

извинете но в алжир няма воина и лицето не може да е бежанец.тои може да е незаконен или законен имигрант.в случаи че е незаконен-защо до сега е стоял в бг,а ако е законен значи не е бежанец?

единият бягал с такси,другите го гонили с велосипеди

Веднъж видях питка от една торба Викам си -сигорно е топла и сигорно е мека Не неможе да е мека Истинската питка е твърда ама леко твърда Ама защо твърда Тя е ухаеща... е заради това е питка.

Готов е за ВИП брадър...

Личен опит... през българската митница минаваш лусно, но я да видим какво те чака на гръцката? И майчиното ти мляко изкарват... Та, има още много да се учим... и от тях дори.

На границата ни с Гърция митница няма от 2007г.

Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли? Поздравявам майките на наште ръководители. Довчерашни мухльовци, днеска дупета. Играят си на страшни, безкомпромисни ченгета. БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ Е СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА !!! ЧЛЕН 1 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА ДЕЛИГИРАЩ ПРАВОТО НА ВЛАСТ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВЕЧЕ НЕ Е ДЕЙСТВАШ !!!!!!!!!!!!!!!! СУВЕРЕНА Е ПОДМЕНЕН С РАКОВОТО ОБРАЗОВАНИЕ НАРЕЧЕНО ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ !! ЕВРОКОМИСАРИТЕ НИ УПРАВЛЯВАТ С ДЕРИКТИВИ , РАЗПОРЕДБИ, НО НЕ И СЪС ЗАКОНИ ЗАЩОТО ТЕ НЯМАТ ТАКИВА , КАКТО НЯМАТ И КОНСТИТУЦИЯ !!! ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ КОЙТО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВА КОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ ЩЕ ИЗБЕРЕМ !! ЗА ТЯХ Е ВАЖНО ДА СА ПОСЛУШКОВЦИ, ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ТОВА КОЕТО ЕВРЕЙСКИТЕ КОМИСАРИ РАЗПОРЕЖДАТ !! Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно? Докога ще си траем вече става банално Толкова ли е трудно да живеем нормално?

Pesh0

комунист болен , суверена е подменен , от раковото образование БСП и ДПС , с помощта на манипулации на изборите и редовно купуване на гласове.

Tani4ka69

Мозъка ти е променен от раково заболяване наречено "тиква от Банкя".......и филиите с мас са ти в повече.

ДИРА, С ТОВА ЛИ СЕ ХРАНИТЕ СЕГА, А?! ТОВА ЛИ ВИ Е ТОП НОВИНАТА, А?! хващането на този човек ли ще разреши проблемите на БГ? Дира, вие сте некадърници и лижете постоянно нечий задник!

Pesh0

Сега му лепнете 1 година условно и го пуснете пак да щъка . За 2 седмици от 7000 станали 1000, за колко време ще станат 30 000 , колкото армията ни :)

Цветанов- кажи на тези на границата да спират вече да боядисват оная сграда, където толкова ни е важна за Шенгена и да си разуят вече зъркелите какво става на границата, че се оляха- гърците втори ден хълцат от смях!

Pesh0

какъв шенген ? Ако останат тези до няколко месеца от европа ще ни изхвърлят.

tino1904@abv.bg

С най- голямо удоволствие!

Вместо да консолидираме нацията си и да защитим земите си, шепа фашизирани лумпени разиграват държавата и проявяват магарешки инат. Става дума за т.н. "ранобудни студенти". Нямате шанс, лакеи! Времето работи за бедните и онеправданите! Утре е денят на Великата Октомврийска Революция!

Ето това представлява натрапваният ни от 20 години "глобализъм"! Само тъпите българи се хванаха на тая въдица и се разпръснаха по света като пеперуди.... Глупаци! Докато другите нации се капсулират, докато ислямът гони връхната точка на своята експанзия, тъпите и сервилни българи прегърнаха "глобализацията" и превърнаха страната си в разграден двор. И с това подписаха смъртната присъда на нацията си!

Добре, че са гърците. Приказваме против византийците, ама те си гледат държавата, а ние се връщаме назад към феодала, а оттам нататък Крали Марко и Момчил войвода могат да ви кажат какво следва.

Тоя явно няма абсолютно никакви проблеми при пресичането на турската и българската граница , а как така има проблеми с гръката и то забележете от гръката страна само но не и от българската - там просто си минава с таксето !?!?!?!?

тоя въпрос е хубаво да му бъде зададен на другаря Йовчев , как се получава такава избирателност с тия граници ?!?!

Нека пита Бойко, нали двамата с ЦецоУУУ обясняваха как сме готови за Шенген......

Като чета каква простотия и невежество се излива тук, ме е срам, че съм българин, прост народ, слаба държава. Виновни сте вие, тъпаците, които имате мнение за всичко, знания нулеви и не смеете да пръднете пред началника си в службицата....

аде на бас че живееш като плъх в мухлясала панелка и гласуваш каквото ти кажат Гей-Сергей-еврей и мая манолова ..

Tani4ka69

А на бас че живееш в тиква и правиш само каквото ти каже Бойко...

Йовчев да си подаде оставката. Положението с родната поплиция никога не е било тъй зле. Алжиреца е ясно, че и първо държавата ще го осемени, а след това ще го тикнат в някое заведение за разплод. Ще плати за греховете на всичките си събратя. Той е бил с нож, действал е сам и не е бил обучаван. Горко ни ! Никой не е в безопасност.

Тя границата не се е разградила самичка. Това чесме разграден двор ( а както се оказа и село без кучета) е колективно творение на всички политици за последните 24 години. През 2011 беше предложено да се загради границата, че да не иват от Турция шапави животни, но... Туй границата пречела на зайците и костенурките да се чифтосват... Земи трябва да се отчуждават - пари струват... Не че от балканската война до 2011 когато е разглеждан въпроса не е имало граница и животни не са минавали, пък на - оцелели са, размножават се... Реално за стената която е строят и за отчуждените земи държавата щеше да плати по- малко отколкото ще даде за чужденците само до нова година. Ама Дянков е иконимическигений, пък аз съм от селски произход и де да ми чува главата от макрорамки на бюджета... То туй да не е да се асфалтира границата я? (то до там път за свят нямаме ама айде сега) Сега като им построим и джамии за наша сметка и като ги осигурим здравно ( познай на чий гръб) и ние ще цъфтим, пък нелегалните емигранти ще ни таковат и невързани

заявява "Успяхме да задържим заподозрения " кои заподозрян бе иовчо ? педераса дето епомагал ли ,щото алжирскят манаф го задържаха гърците а не ние ! да оставиме на страна че национално -издирван е минал границата с такси ....

Те нашите го гониха да му дадат статут на бежанец, чак като им го върнаха гърците са разбрали защо трябваше да го гонят!

Тоя може да е най-долният мерзавец, но не трябва ли закоността да е преди лични преценки и чувства? Щом е бил в Гърция, където има закони за екстрадиране, не трябваше ли да се приложат? Ако той е виновен, което още не е решено от съда, не трябваше ли законосъобразността да има приоритет? Утре може аз или ти да бъдем обвиняеми. Ако защищаваме процедурните права, това ще е полезно за всички.

Тоя явно няма никакви проблеми при пресичането на която е и да е граница, независимо от обстоятелствата.

ако фактите са верни какво излиза тази чалма вероятно е изпулнявала поручки в бг педерите са снесли че има врузка с тяхното обшество полицая нарича помагателство в укриване на потенцялен ъбиец лични врузки укриваш факти от обшеството г-н секретар пазиш някоъ ваш човек кажи името и на суочастника *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо не сте толкова активни, заграждащи с родните престъпници ? Това момченце си няма никой тука, лесно Ви е да го щурмувате.

Подкрепям мнението. Това си е криминален случай. А кат стана дума за криминални случай, то що ни ривети против мангалете дет правят милион, не милиард повече золуми - от ежедневни кражби, измами, до точене на държавата по всевъзможни начини. И това пряко се отразява на сите назе.

Български предател помага на убиец да избяга. Кога ще се отърсим от предателите на рода си?

Алоууу, Десислава Димитрова ти некадърна ли си, или си неука. Тоя не е бежанец - това от къде го измисли. Тоя е от алжир и е нелегален емигрант. Там в алжир няма от какво да бяга. Ама от дилетанти журналя търсещи сензации.

Може и да е бежанец човека.Може да бяга и от тяхната полиция,както успешно избяга от нашата.Само от гръцката не можа,ама то не пречи да мине за бежанец.Зер бяга човека.

Всички са (сме) бежанци! Местни са са само тревата, дърветата и храстите!И то не винаги!

Ще го регистрираме като поредният рекорд по полицейска некадърност!

И в няколко дена тайно и полека бежанците (ей сега чувам по новините) станали вче 10 000. То щото границата е здраво завардена заради акцията да говят тогова

То щото границата е здраво завардена заради акцията да гонят оногова...

Всеки месец ще има +10 000 и така до 200-300к. 300к x 1000 лева ще струват на месец. Да пратят армията да пази границата.

цветелине цветелине и ти си гола вода, окъкак си пак името с тези некъдърни полицаи, ама добре 4е са гърците.

Полицията просто показа пълно безсилие да залови престъпник.Гонили го и не го стигнали. Маса народ на заплата с власт и оръжие не могат да заловят едно келеме.Единственото което правят успешно е да вардят парламента от "народната любов" и да се изправят с щитове срещу недоволни протестиращи.Хвала на такиви полицаи.

dirddd@

До преди малко четох, как са пуснали бакшиша, отнел един човешки живот и осакатил още няколко души, забележете под парична гаранция от хиляда лева. Та, мисълта ми е, човек убил друг човек го пускат на свобода, а някакъв си Бин Мин Аладин, който "просто" е намушкал момиче няколко пъти, дали изобщо ще си помръднат пръста да се занимават с него или ще гледат да изкарат някой лев и от него?

миналата година се чудихме как терористите излезнаха от страната?!?!?! представете си сащят да беше взривил бомба без да го види някои??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мъ как бе? Мъ нали тогва Цветанов тъко изнасяше реч как преборили престъпността, когато го прекъснаха с изънредната новина за атентата. Начи... тогава атентаторите са влезли в страната без никой от властите да се осъмни в тях ( освен един човечец който двал коли под наем). После са направили атентата пак без никой да се усъмни накрая са се измъкнали при ужким завардени граници пак ни яли ни мирисали. И накрая 72 часа след атентата МВР нито беше разпитало човечеца дето дава коли нито го защитиха по някакъв начин, че го резтръбиха по всички медии и можеше и него да го думнат

Наще гранични служби пак са си чешали ташаците!

чешиш нещо което го имаш!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.