Строител алпинист падна от 8-ия етаж и оцеля

Строител алпинист оцеля като по чудо след полет от 8-ия етаж в Перник.

Обратно в новината

Коментари - Строител алпинист падна от 8-ия етаж и оцеля | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко това не променя ФАКТА че се е опитала ПРЕДУМИШЛЕНО да ПРЕТРЕПЕ този, който е ВИДЯЛА че виси на въжето.

И как разбра, че бабата е видяла, че някой виси на въжето?! Можеш ли да го докажеш?!

Затоплянето на нашата панелка я направиха от скеле преди 5 години. Съседите отсреща миналата година ни се смяха, че им излиза два пъти по-евтино с въжета. Да ама вече около 20% от изолацията им отлетя, а на колко места им тече, не зная, срам ги е да си го кажат.

Aбе момчета, стига сте се правили на "батман"...не си правете шеги с живота...ами искайте двойни въжета! A шефовете да не "блеят" а да си вършат работата. Aко момчето идеше на оня свят, пак някой щеше да се покрие... да сте негодни-не сте, е тогава какви сте!? Mързеливи или........ а она я мухла или патка, да плаща глоби а и в затвора. Tя знае,че така се умира нали, простакиня такава. Tя заслужава голяма глоба и затвор -поне за 1 месец!!! 3драве на "героя"!!!

Това не са алпинисти, повечето в момента са се научили криво-ляво да висят на въже и нямат никаква подготовка.

Колкото и да е луда жената, не може да постъпи така! Най-вероятната причина за падането е непрофесионализъм! Жалко за момчето и дано се оправи изцяло! Не знам защо скачате срещу момчетата, които с толкова голям риск изкарват парите си! Не мога да го проумея, наистина!

"Анкерният болт не е издържал и Александър е паднал със столчето на задните си части."- гъз глава затрива. Всеки който виси на едно въже или на една точка е въпрос на време да се пречука.

"Икономистче", това, дето си го написал, кво е? Ти поне разбра ли си го? Абе, що не пишеш за "надутия строителен балон", ами се занимаваш с някакви въжета на една точка и тем подобни щуротии?

хан тукту,когато усети6 тръпката от свободното падане,ще си наемеш първокурсник "право" да те защитава,че си изхвърлил ненормалната вещица през прозореца.Тази си е за затвора и да си продаде скапаната панелка за морални щети

И какво общо има срязването на въжето с архитектурни и всякакви там решения?

съгласен съм но да отрежеш вьжето не е нормално

Няма доказателства! Поне да се беше претрепал човека, а то така какво да кажем? Окончателната присъда ще издадем след 25 години.

Нито един от тия псевдо алпинисти не си плаща данъците нито има изкаран курс 99% са смоуки и се учат в движение от там и паданията!Огромна част от тях хса и супер нагли и никога не спазват ограничението без шум от 14:00 до 16:00 часа.Не се спазват елементарни условия за полагане на топлоизолация - гледат се единствено свършените квадрати и всичко е на принципа след нас и потоп! Имам много съседи които са запплатили за поставяне на топлоизолация и изпълнението подлежи на всевъзможни критики!!!Времем да започне масова проверка на фирмите които предлагат топлоизолация от въже - Бързо ще се напълни бюджета на държавата!

По-добре не казвай нищо,отколкото да кажеш "НИЩО"!

Това може да се случи само в сбъркана държава като нашата.Ако имаше правосъдие,извършителката щеше да бъде задържана и съдена за опит за убийство.Да ама не,както казваше навремето Петко Бучаров.

За жалост много от старите хора са изкуфяли тотално. И аз мисля, че трябва да се съди бабетката за поука на десетки подобни същества.

а тая е трябвало да я вържат за въжето и да я провиснат през 4тия етаж от прозореца й . и да я попитат да режат ли въжето или да я оставят да си повиси 4-5 часа. . ще си спомня цял живот щом види топлоизолация.

Много хора работят като слагат топло изолации на въже. Много малко от тях обаче са запознати със правилата и законите за този вид работа нито са карали курсове за промишлени алпинисти нито имат лицензи за това. Но въпреки всичко има едно основно правили да се виси на 2 въжета основно и запасно. и да стане нещо с едното въже слизаш по другото. а тази госпожа дето е прерязала въжето съвсем спокойно може и трябва да бъде подведена под одговорност по обвинение за опит за предумишлено убийство. От там натакък законите са ясни.

да, ако е резнала въжето трябва да я закопчаят.. дигането на шум наистина е неприятно, но ответната реакция не неадекватна. трябвало е да го залее с неква помия или нещо подобно..

На жената повдигнато ли е обвинение за опит за убийство и ако не - защо?

Да бе, съд. Да я повдигнат на въжето до нейния етаж и да го срежат, както е направила тя.

Защото пред прозореца и виси въже, което и пречи на гледката. Някъде да се е подписала, че знае какво е това въже?! Някой да и е обяснил, че не бива да го реже?! А тоя с изолирания апартамент задължил ли се е, че ако възникнат проблеми в следствие на строителната дейност, ще и възстанови щетите. И накрая, защото от написаното става ясно,че жената не се е съгласила да се променя вида на красивия панел!

А тъпата баба да е погледната, че въжето мърда и има човек?

Ако се докаже - малоумницата на съд за опит за убийство...