Родители спряха шофьор на автобус с 0,7 промила алкохол

Шофьор на автобус с 0.7 промила алкохол в кръвта е бил спрян от притеснени родители, чиито деца трябвало да закара на „зелено училище” в Трявна, съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - Родители спряха шофьор на автобус с 0,7 промила алкохол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ето, пак опряхме до човешкя материял.

Сори пич сбъркал си държавата...

Браво на родителя ! Такава отговорност и контрол трябва да има към всичко в мърлявата ни държава !

Търси се съзнателен българин за отговорна работа.

Всяка работа е отговорна. Който е безотговорен трябва да е безработен. Докато осъзнае това!

Ако не беше този родител , сега може би щяхме да четем други новини за този шофьор. За мен той е потенциален убиец на 50 деца. Той не трябва да шофира никога повече, а на управителя на фирмата да се отнеме лиценза и да си плати като поп за трошките които изпраща на път. Безумници. Родителите трябваше да му ударят един як бой на шофьора и да изтрезнее бързичко, убийци на деца!!!!!

Всичко е до съвестния гажданин. Къде е той е въпросът?

Има ли изобщо нещо изправно в тая страна и някой който да си гледа работата както трябва. Колко случаи имаше с повредени автобуси и накрая пак тръгнали деца да возят и с дефекти. Абе тия хора нормални ли са?! Пък и шефовете им, толкова ли нищо не ги интересува, толкова ли човешкия живот не е важен за тях.

е толкова ли е трудно да се въведе праг за фирмите които извършват превози. автобуси до 5-7г и Евро 3 или повече и готово.

Ако това се случи, цената на превоза ще се завиши няколко пъти и рязко ще намалеят хората ползващи автобусен транспорт! Разберете го бедни сме да ползваме качествени услуги.

Не само, че пият ами много често съм ставал свидетел как спокойно си говорят по телефона докато шофират !!! Да им направят и по една проверка имат ли хендсфрита и дали ги използват. Браво на отговорния родител ! Шофьора сигурно се е напил като талпа предната вечер с домашна ракия и още не го е пуснало, за това е отчел дрегера ! "Някакви лекарства " що за глупаво оправдание. За такива тарикати оправдаващи се с "някакви лекарства" трябва да посочат какво точно са пили и да се прави кръвна проба за да се установи дали наистина са вземали лекарства.

Фирмата го проверява с дрегер менте... Автобуса с неизправности, а на всичкото отгоре и деца вози... Не ми се живее в България!

Аз викам да си купуваме от тези лекарства с алкохола... Излиза по- евтино... Сядаш вечер на салатка и сервираш две таблетки- алкохолни... Какво е това висене с часове на 50 грама и салата.... Да береш джанки, да купуваш захар, да търсиш казан... У вашето село не продават ли алкохолни лекарства случайно...:?

Гадните алкажи в действие

Това е абсолютно безобразие!!!

Човека наистина може да не е пил! Но ако е взимал подобни лекарства пак не трябва да шофира! То дори и на сиропите за кашлица пише да не се шофира защото може да доведе до замаяност и сънливост!

Сънливостта и замаяността се дължат на други съставки- не на алкохол в лекарствата. Спиртните извлеци са за външна употреба при лекарствата- за мазане. Не ми се вярва да е пил обезболяващ спирт...

В зависимост от дрегера, много лекарства които нямат алкохол могат да бъдат отчетени като такъв. Отделно, само за протокола: пиячка СЕ използва във фармацията не само за външна употреба - без майтап. Няма нищо общо със случая.

Фирмаджията проверил шофера... Сигурно си е купил дрегер от ибея тип ключодържател за едно евро.

Като няма полиция и дай да го спират, ще го спират родители, до къде я докарахме.

МАСОВО, шофьорите на автобуси са... със "странно" поведение... Ама няма как :(