Пиянско меле ЦСКА или ”Левски” в центъра на София

Полицаи разтърваха "светкавично" масов пиянски бой заради вечния спор ЦСКА или "Левски" пред столичния клуб "БИАД".

Обратно в новината

Коментари - Пиянско меле ЦСКА или ”Левски” в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко,че полицията ги е разтървала бързо.Трябваше да им погледа още сеира.

Футболът за света е като онанизма в секса - и двете са излишни и... доста грозни.

празнували са в чалготека потурчването си...

А къде е полицията която трябва да патрулира по улиците.Крият се и само по сигнали действат когато е настъпил в повече моменти фаталния край. Те са съучастници с престъпната си небрежност.

Оставете чалгарите и мангалите да се избиват.Не искам да ме занимавате и харчите парите ми за тази гнусна сган!!

Сбили се за някаква глупост.Отборът на" ЦСК или Левски".Почти нищо не се прави за разширяване на съзнанието на младите хора,за да дойде високата култура,която ще ги освободи от тия низши стасти.Кръчмите са навред ,за сметка на културните центрове,площадките за масов спорт.А и безработицата е огромен бич.Хората по тоя начин се лишават по честен път да си изкарват прехраната.

Не се интересуваш от футбол разбирам. Милан-Интер Лацио-Рома Евертън-Ливърпул Дали не се мразят привържениците?

Точно срещу входа на БИАД е заведението - Домът на покойника, който ОНЕЗИ, го построиха, за да изчезне завинаги Свето Място за всички Левскари - Левскарската Градинка.На това място, се взема решение през 1913г., за регистрацията на клуба.

А да бутнеме станцията на метрото и да постройме кемезарника "Синьото кафе", искаш ли? Левскарска градинка.....тъпанар.

ех, тези полицаи няма да се научат.. що са им прекъснали забавлението на хората.

САМО КУКИТЕ ДА СА ГИ ПИПНАЛИ ПО ГРУБО

без революция няма развитие. но понеже няма левски или ботев, всички стоим и чакаме. а то когато е имало левски и ботев какво е станало? руснаците са ни освободили. проблема не е в тези които са избягали или тези които са останали. проблема и в двете. дори заедно сме единаци и единици. още бащата на Хан Аспарух е казал какъв ни е проблема. за жалост хиляда години след това е същия.

"Печално"? Кое му е печалното? Много силни думи използваш. Има си запалянковци, които се интересуват мачовете, пеят си песните, пътуват с отборите и т.н.. Кое е "печалното" не разбрах?

Хаха, Левски и ЦСКА( и не само) се чудят как да прилапат пари, а онези шматки феновете нека се избиват помежду си.....

Лека сутрешна партенка за разнообразие в дир - а ... Кандидати за коментар на тази тема - много ...

Левскар съм, но ега не се сбия за тия чалгари, които носят синята фанелка в момента.

Де го чукаш, де се пука. както стана ясно това е една най-обикновена пиянска работа на агитки на "Левски" и ЦСКА. В която МВР си е свършило работата перфектно. Сега съдът и прокуратурата с на ход. И тук някакви мушмуроци започват да мрънкат за социално-икономическото положение. Който може да пие до 5 часа сутринта не е за оплакване. По-скоро въпросът е защо хора в трудоспособна възраст са безделници. Щото ако си по цял ден на работа, а пиеш до 5 часа сутринта насред седмицата никой няма да те търпи. А философии от рода "битието определя съзнането" са малко остарели - с тях оперираше доносник Гоце в историята ан БКП и уроците по марксизъм-ленинизъм.

Какво толкова е станало? Две групи пийнали футболни запалянковци са се посборили и са се разкършили малко. Няма убити, няма ранени, няма материални щети. Станало е малко гюрлутия. Има го по целия свят.

ключовата дума е чакат... точно това е проблема, че всички чакат.. какво чакат? ами влака чакат. сега стоите отвън и ми казате как нацията била умирала. ами когато бягахте не бяхте нацията нали? щото не бяхте длъжни да се борите за нацията.

И така да е, за тази паплач, ще седне да реве някой, освен роднините им?

Ами тогава защо ревете, че който докопа кокала краде като за последно - нали и те се борят само за себе си и не са длъжни да мислят за останалите!

Откакто селяндурите превзеха софия с чалгата си - културна, битова, мутренска, политическа, всякаква...оттогава ежедневните убийства и побоищата станаха прекалено многобройни за обществено изтърпяване.

айде стига сте опявали като стари бабички на умряло, всеки уважаващ себе си мъж се бие поне няколко пъти в живота си!

Я стига глупости... някъде тук по-надолу четох за безработните млади и прочие!!! Няма такова нещо - да ви светна в БИАД ходят мамини синчета и девойки със силно изразени ЧАЛГАРСКИ манталитет. Също така -мутри, селски тарикати и т.н... Тези хора имат джобни повече от колкото вие изкарвате на месец, така че моля не ги съжалявайте, че ставате за СМЯХ!!!

няма значение левскари или чорбари щом са в биад всичките са за износ в анадола :))))))) да се трепят - дори приятно ми стана

От дълги години живея в чужбина и всеки ден правя преглед на печата. Сърцето ми се свива като попадна на подобна информация, а тя все по-често става ежедневие. Вече се замислям дали изобщо да пътувам повече до родината си. Имам големи деца, които са женени тук. Миналата година дъщеря ми посети баба си и като се върна каза, че не иска повече да се връща в България. Синът ми също не желае да ходи там. Ами как да искат? Народът е станал толкова агресивен, невъзпитан и с нисък морал. Жалко, жалко за този млад народ, който си отива ей така залудо, както се казва.

така е да. защотото кадърните вместо да останат да се борят и да поведат нацията подвиха опашки и избягаха поединично навън. сега пишете от там, че никога няма да се оправим. ами как да се оправим като останахме само некадърните.

Е много хубаво правиш, колега! Ако вярваш, че новините на Дир-а са отражение на това, какво става в държавата, не си на прав път! Българската журналистика е характерна с това, че новината трябва да е за насилие, убииство, кражби, скандали иначе сеирджията Българин няма дори да я погледне. От друга страна, ако смяташ че коментарите на новините са отражение на настроенията в обществото, пак бъркаш. Тук пишат основно сигурно не повече от 10тина човека, половината платени, другите откровенно луди (включая и себе си във втората категория). Намери си други източници за информация за родината - тука са основно лични комплекси и партийна пропаганда.

Браво -снайперско попадение +100

+++++

Когато на такива като теб престане да им се "свива" сърцето, вместо да им се свият ръцете в юмруци, готови за борба - само тогава може да има надежда!

Битието определя съзнанието

пълна глупост

Не е глупост а реалност.

а кой определя битието?

Къдърността ти. ;)

Преди години, когато имаше софийско жителство, такива следкръчмарски пиянски сбивания имаше само по селата и провинцията.

До Мария от 11,21 ч. Вие сигурно нямате представа, че за младите няма работа. Има деца завършили по две висши образования, с два езика и не могат да си намерят работа.Навремето вярно имаше разпределение и осигуряваха работа, а сега завършваш висши образование и оставаш безработен и търсиш работа, като продавач или общ работник. А за да си намериш работа по специалността, трябва някой отвътре от фирмата да те препоръча на шефа. И всички тези конкурси,които се правят са бутафорни.Те са за определен човек, който може да не е по добър от останалите кандидати.Имам близко момче, което завърши УНСС и въпреки,че е отличник и кандидатства на много места, не може да си намери работа.Детето изпадна в депресия, защото иска да работи, а няма работа, а родителите му не са връзкари.Така,че има причини за тази агресия в младите, но никой не мисли за това.Всичко е само на думи от управляващите.

баце, в частните фирми няма нагласени конкурси. ако твоята позната си търси работа държавната администрация и кажи, че си е загубила времето да учи такива неща. Чатника неможе да си позволи да наеме капав работник колкото и да е симпатичен. Защото той(частника) трябва да работи добре за да оцелее.

Бре, бре - колко онеправдани хора! Много умни, кадърни, честни - направо светци! И когото питаш, всеки се оплаква, че е недооценен и неподобаващо платен! Ами драги "висшисти" - вземете и впрегнете своя "гений" и променете нещата във ВАШАТА държава! Или сте малцинство, или не сте чак толкова умни! На други места хората успяват при много по-тежки условия - не са чакали друг да им даде, а сами са давали и създавали!!

Висше образование в нашия Студентски град означава висше образование в публичния дом. Така че ако са завършили тази специалност, нищо чудно че са безработни.

Светкавично пристигнали те, вече почнаха светкавично да пристигат. Моите приятели като ги преби една тава компания не се появиха светкавично не знам що, сигурно щото не писаха за тях ...

нашия народ не е за европа или за коя да е цивилизация. тези българи които са цивилизовани отдавна се махнаха и живеят там. с такива изцепки в центъра на столицата, трябва да ни срам.

Лудия че е луд , види ли пиян - бяга .

Нас полицията ни пази!!!

Да умират кучетата и без тва няма пържоли за всички. Само Герб, да живее Европейска България!

Я не се пени толкоз , за да не те боли главата . ДОЛУ ГЕРБ .Българите масово мразят ГЕРБ..

Ти кво не се ли почувства Европеец вече?

Не мога да повярвам че тука има толко глупави хора.Наистина ли смятате че забраната на алкохола ще намали лумпенизацията на населението ? Лумпеницаията може да я спрете Вие като задавете нулев толеранс към такива хора,както и възпитавате децата си да не бъдат такива.Лошото е че като чета мненията повечето тука са....

Така е ама едно е да го знаеш, друго е да го прилагаш на практика! Иска се усилие, което е непосилно за повечето хора вкл. и младежите, които само се правят на много модерни и отворени, но всъщност са пълни Лумпели.

Аз лично го прилагам.Толеранса ми към лумпените на улицата , съседите , на работното място ми е нулев. Повечето хора освен че допускат такива да бъдат близко до тях , правят още по лошо - възхищение.Как става това- много просто.Четат лумпенски списания , гледат лумпенски филми , карат лумпенски коли , живеят в лумпенски квартали и естесвено от тук нататък пътят до побоищата в центъра е една крачка.

Младите не искат 1000 лева заплата и бонуси. Младите искат каквато и да било работа. В моя кръг от познати има момиче, завършило журналистика, което от половин година си търси работа като продавачка. Момче, завършило икономика, което разнася по пощенските кутии рекламни дипляни и е благодарно и на това. Майка на три деца не си получава майчинството, защото я съкратиха ден преди да излезе в болнични за раждане. Вчера съкратиха и мъжа й. Двамата са вишисти на по 30 години и имат три деца. Сега, ако някой ми каже - ми защо са ги раждали, сещате ли се какво ще му отговоря?

Напълно вярно и за съжаление това не са отделни случаи. Навсякъде се тръби, че държавата имала нужда от млади, амбициозни и учени хора, ама до там. Никой не се наема да им осигури достойна работа, подобаваща на образованието им, пък защо не и добра заплата, ако човека е наистина кадърен (поне така е на запад). Както винаги сме богати на приказки и обещания, но не и на действия, уви.

Айде пак старата песен за "тази" държава, която все е виновна и длъжна за всичко! "Някой" да им "даде" работа и хубави заплати! А защо не ТЕ сами да го направят - да си вземат държавата и я изградят както смятат за добре! Или се бориш или си вечно мрънкаща жертва - българина или бяга, или се бори с бутилката или ако докопа кокала бързо забравя $светлите$ идеали и става досущ като предишните! Достатъчно е човек да погледне балконите на един блок - всеки строил и боядисвал както му скимне, без ред, дисциплина и чувство за общност! Такава ни е и държавата!

Мария, съгласна съм с твоя коментар.

мисля, че закона забранява уволнението на жени, които са бременни. Една позната се опитаха да я уволнят, но тя занесе документ, че е бременна и не я пипнаха повече. Говоря за частна фирма при това.

що не ми кажеш за някой твой приятел дето е завършил нещо, от което има смисъл да е в такова положение? аман от такива с "вишо", дето се бутат да учат, за да дойдат в София, а не ставата за НИЩО... питай някой работодател дали има работна ръка... щото има работни места и то с високи заплати, ама няма кадърни хора, а само мързеливци...

Няма да ти кажа това, но ще ти кажа, че в България вече всеки е висшист. Много лесно става, и там е проблемът.

Какво общо има това с боя на тъпири в чалгарник?

Така се получава като се съберат на едно място хора от две съседни села - Перник и София :)))

Напълно съм съгласен с казаното от Милена.

Пребориха корупцията , сега е ред на пиянството и хулиганството и така до премахване на българите като народ и нация

Само цигани ли живеят в тази държава или има и няколко българи . Става дума не само за случващото се , но и за бонусите в държавата ... Все повече започвам да вярвам ,че живея в държавата Цингания ! То бити и неизкрадени хора от кого ли не вече са рядкост а будалите пре-много .

Сега тея дето са хванати да ги набият ида ги пуснат.

Ще ви кажа и за Русия,там ако види полицията да залита само човек,веднага го качва в колата и го държи 10 дни в изтрезвително,като му дават да работи тежък физически труд.От всичко това по-малко ако вземем за пример ще постигнем големи резултати.

Всъщност малко по-различно е. Прибират го ако е паднал, или ако е седнал и не може да стане. Затова, когато някой види "Лунохода" гледа да се подпре на първия стълб или да се хване за нещо. Ако е в компания, приятелите го държат. Щото приберат ли го - няма прошка. Това съвсем не значи че в Русия не пият. И не се напиват зверски, "до беспамятства". И още по-маалко е индикация ЧЕ ТАМ НЯМА ПРОБЛЕМИ С АЛКОХОЛИЗМА. ТОЧНО ОБРАТНОТО. И въобще някой да дава Русия като пример за борба с алкохолизма ми се струва малко смешно. И доста несъстоятелно

Май обяснението е по-друго. Младите са безработни. Няма къде да се реализират. Държавата е пред разпад. Навсякъде е Содом и Гомор. Ценностите са объркани. Моралът е само дума. Млади мъже по цял ден се занимават с далаверки - я дребни кражби, я някоя измама. А вечерта какво? На опера ли да отидат? Отиват в кръчмата и излизат цялата си негативна енергия. Може ли да се опитам да отгатна в мелето имало ли е работници, или каквито и да било честно трудещи се, което ще трябва да станат в 6 да отидат на работа, а предната вечер са се върнали скапани?

Да Мария за съжаление това е истина.Нали всеки в предизборната си реч обещава,работа,и цветя и рози.Накрая тръни.

Нямало е работници Мария. Защо ли във всяка една "нормална" държава алкохола е скъп, и няма заведения работещи до 5 сутринта?!? Защото искат да напълнят хазната?!? Глупости на търкалета, както би се изразила баба ми. Просто хората са разбрали, че това е един съвсем нормален начин да имат развитие - икономическо, социално, каквото искаш го наречи. Когато пийнеш "предната" вечер - толкова ще си и работоспособен на следващият ден. Представям си как германец изпил една бутилка шнапс седи зад струга или фрезата, или каквото и да е там... Просто Държавата търси развитие... И решението е простичко - работеща полиция, митница, и жестоки цени - преди година и нещо бях за около месец в Норвегия - бутилка коняк - 180 лева, кутия цигари - 26 лева... След 16 часа - продажба единствено на безалкохолна бира. И въпреки, че имат заплати в пъти по-големи от нас - пиян човек не видях...

Младите са безработни, защото искат от първия ден да са началници и да вземат от 1000 лв. заплата нагоре, не става така! Да започнат като нас едно време и да имат само сирене и хляб в хладилника, да пътуват по разпределение като вишисти до някъде, да отглеждат с любов и по-малко пари по две деца и да чакат да им дойде времето да остареят с 200-300 лв пенсия.

И защо бабе, да са като вас? Защото вие сте се мъчили и мизерували, та и на тях да им е гадно! Няма да разберете че животът се променя, светът се променя и цялата тая мизерия в България е защото световната промяна ни свари със свалени гащи! Иван Вазов го е казал за България, много преди на власт да дойдат комунисти и демократи: "ние се намираме во чрево адово"... Хайде и със здраве! А на младите хора им пожелавам, един ден да живеят достойно и качествено, нещо дето бабите и дедовците не са успяли!

В Америка пълнолетен е 22 годишен.Тогава на тази възраст наистина по друг начин расъждаваш.Ставаш по- уравновесет и мисленето не ти е: давай аз съм голям,пълнолетен,мога всичко да правя.Мога да се напивам да се друсам,да се продавам и така е тук за съжаление у нас.Спешно трябва да се създадът закони за да променим начина на живот на младите,та нали на тях чакаме да градят Бългапия.

Ако знаеш само колко не си прав поне в това отношение . НЕпрекъснато ги гледам тези , които стават пълнолетни . На 21-я си рожден ден реват от кеф , че можели официално да се напиват , и го правят като най-долнопробните диваци , независимо дали са мъже или жени . Виждал съм ги по улиците , крещящи "днес ставам на 21 , мога да пия и ще се напивам " . Не че не го правят и преди това , и понеже им е забранено , го правят така, че последиците са потресаващи . Истината е някъде по средата . Това , което става в България също е ненормално . Не може деца да ходят по улицата с бутилка в ръка , не трябва въобще деца да консумират алкохол , но и американската изгъзица не носи резултат .

защо бе? какъв е проблема всеки да прави каквото си иска? Просто трябва да се затегне контрола в частта "поемане на отговорност за действията"

Чакай, чакай да видиш как ще оправят България снабдени с билети за Терминали 1 и 2.

Не само в Студентски град, навсякъде да се забрани продажбата на алкохол след 23 часа! А ако някой се разхожда пиян по улиците да бъде прибиран в ареста!

Бил съм в Англия и там горе долу улиците с пъбовете са съсредоточени на 1 място и на улицата стоят 2-3 бронирани джипки пълни с маскирани барети.Те си стоят и не излизат от колите дори и някой да повръща по тях,но някой наруши ли обществения ред качулатите влизат и всички са по очи,отгорника за боя съответно е вътре и е заловен на място и след това отнася такава глоба и бой,че следващия път като отиде е по тих от тревата и никой не смее да шукне и да се прави на Роки.Жалко,че при нас такава еволюция едва ли ще настъпи.

искаш да кажеш че в англия повръщането върху джипка на барети не е нарушаване на обществения ред или друго престъпление?

В МАНЧЕСТЕР НА УЛИЦАТА СИ БЯХА ВДИГНАЛИ ПОЛИТЕ И ПИКАЕХА КАТО КРАВИ 3 МАДАМИ С ГОЛИ ГЪРБОВЕ ЯНУАРИ МЕСЕЦ КЪМ 11 ВЕЧЕРТА ПИКНЯТА СЕ СТИЧАШЕ ПО ТРОТОАРА И НИКОИ НЕ ИМ НАПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКА