Осъдиха Александър Томов на 9 години затвор

Софийски градски съд призна бившия изпълнителен директор на „Кремиковци" Александър Томов за виновен за присвояване от комбината и го осъди на 9 години затвор.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха Александър Томов на 9 години затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито, българи !!! Още една червено-мафиотска гнида е осъдена !!! Дано поне ефективно излежи тези 9 години. Познавам го лично отпреди 30 години, когато беше първи секретар на комсомола на Кирковски район в София. Беше мазен и нагъл натегач !!!!!!!!!!!

Ми дай да ги пускаме тогава, кво толкава само да се занимаваме с тях я...

Понеже въжето вече му е на врата, Лупи търси последна възможност да се измъкне, като се опитва да припява на герберските басни за лошите Станишев и Алексей. Няма да се учудя, ако двамата баш гербери ББ и ЦЦ заслепени от патологичната си омраза и маниакално желание да докажат, че Ст. и Ал. са престъпници, решат да се възползват от плиткия ход на Лупи.

Eдни го осъдиха а "другите" да не оправдаят??? Oсъдете "цялото хоро".... H е бил сам!!!! A ние сме първа страна в света и по л и ц е м е р и е!!! Dнеска те награждават утре те съдят и ти се подиграват!

ама ще ги лежи ли или ще обжала докато умре?

Адвокат Доковска и всички благи адвокати работещи в кантората й са решили да купят съда на следваща инстанция.

И ся кво? Добрият вълк (Лупи) е лош, да живее лошия вълк?

браво на комунистите - кожто е бил с нас а сега не е ... това му се случва... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Днес има добри новини за обезумелият от недоимък,окраден и измамен народ-САШО АПАШО-9 години в Центалният Затвор,Мария Мургина-само 4 годинки в панделата,на ред са Националните Крадци-Сокола Доган,метресата Ебем Етем,Крадеца Костофф,Мадридският комарджия-Дедо Кобурга,Крадеца Вилхелм Краус,Муравей Радев,Топ криминалният Юпи далавераджия-Милен Велчев,СтаниШеф......Ама-след прочит на присъдите-веднага в Затвора,а после нека техните адвокати да обжалват.....

И какво остана според тебе - Тодор от Правец? Ама той умря, пък и не помниш ли как за кофичка кисело мляко се строявахме от 4 сутринта пред супера?

Дано и горните инстанции си свършат работата.

Сашо е слаба ракия-МИЛЕН ВЕЛЧЕВ за преструкторирането на външният дълг -време е ПРОКУРАТУРАТА да се самосезира. Нека видят в Европа че работи тази съдебна система

ОТ КАКЪВ ЗОР ????????ВСЕКИ ДА СИ ИЗЛЕЖАВА ПРИСЪДАТА,щото като ядоа кИбапчееата ,викаа ОХАААААА......

Станишев и тракторчето ли е, мотокар ли е там, не знам, но те двамата трябва да излежават присъдата на Лупи

Еййй...Голям човек,голям демократ,ама и той се поддал на изкушението.Чак не ми се вярва.Сигурен съм,че не спи спокойно и мисли как да върне поне част от парите.

Дано да си намери свестен мъж в затвора.

Правителството на простаците нарежда на съда, и той изпълнява. Разбързали са се да си подобрят образа в очите на простаците -- техните избиратели. Простаците, разбира се, адмирират действията на любимците си. Такива ми ти работи -- като за простаци...

Този Томов си е чиста проба мошеник.Това наказание е твърде малко за такива като него. Политически хамелеон .Безсрамен лъжец.Такива дето го защитават или имат изгода или се припознават!

Най-после...

Не само че няма да лежи, ами Страсбург ще осъди държавата ни да му плати още 1 мил. компенсация.

Още 10 милиона може, ама 1 не ми се вярва....

коалиця с идеите за драмска ракия и одринско вино,+володя стоянов !! ние сме 5%,но сме с ума си.

Когато го видя по раирана пижама в затвора тогава ще повярвам.Колкото осъдиха Масларова толкова ще осъдят и Томов.Следствената Масларова беше с премиера в Япония.Това ще и е наказанието.

По този начин е изведена тихичко от страната.

от 15 години на 9???Кюстендилски депутат за 40000 лева - 3,5 години. Трябваше да го съдат за 30 години за да го отсъдат на 15 !?!?

Да , ясно. Тук го оправдаха по голяма част от обвиненията. На следващите инстанций ще излезе напълно невинен. А затворите са пълни с хора с нищожни престъпления.

Aма не е бил сам на "хорото" нали? Kъде са "аверите" му!?3ащо чак сега става това? Kъде бяха "тогава" законите!? Cъдебната система е като "объркана прежда"...

след новината с бербатов, ето още една хубава новина! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да влезе в затвора и тогава ще повярвам на новината. Аз не вярвам а ако стане ще си махна скалпа с пинсета.

Той щял да се кандидатира...така са свикнали мръсниците...доживотен в затвора крадец такъв...гад отвсякъде

коалиця с идеите за драмска ракия и одринско вино,+володя стоянов !!

Малко са му!

какво излезе? Лошата и корумпирана съдебна система можела да дава осъдителни присъди - вчера за Мургина, днес за Томов. Е, явно когато има кой да даде ясни доказателства- има и присъди. Когато ченгетата ги мързи да работят а слухтят само по СРС - та, тогава съдебната ситема е лоша. Нали така, другари? :)

не се знае на по-горните инстанции какво ще стане защото баш те са от "другарите". Висшите магистрати са несменяеми докато не дойде оная с косата. Ха сега да видим дали ще се сетиш един магистрат 40 години трудов стаж дали е бил член на "партията"

кво става другари, днес нема национален празник,навсекаде знамето ?

Да му е честита , пожелавам му същия успех и на следващите инстанций !:)))

И от мен да му е честита с пожелания да му бъде отнето и имуществото

Не ми е на нивото да слизам и да споря кои от къде е , но знам че бизнес елитат на Варна ме поткрепя!!!

След като чу присъдата си, Томов я определи като неморална и несправедлива юридически и се надява на следващите съдебни инстанции. Той видя натиск отвън да му бъде попречено да участва в политическия живот и да се кандидатира на предстоящите избори. Няма нищо присвоено, а имуществото, за което става въпрос, е върнато на комбината посочи Томов, цитиран от БТА. За пореден път той заяви, че зад делото стоят бившият премиер Сергей Станишев и бившата барета Алексей Петров. Явно е станал много неудобен за някои и искат да се отърват от него! Няма да е никак чудно, ако последват и заплахи за физическа разправа с него и със семейството му! Това е нещо нормално за условията на българската демокрация!...

Във форума - 5-6 човека си "обменят" - мисли и догадки. Да се пише, че цяла Варна стои "зад Томов и е с Томов" - това е несериозно. Хубаво беше да чуем мнението на бившите работници от Кремиковци, на хора от Партия "Социалдемокрация" - където Председател е Томов, от няколко футболисти от ЦСКА, за за Ем. Костадинов те на приятели и неговото мнение и изказване не е важно и интересно. За какво имушество - за какви 5 лева - се спрягате. Томов е много добър "икономист" и като такъв - си е изпипал нещата. Такива ни са Законите... нещата се преплитат, прехвърлят се от едно дружество в друго, Офшорните фирми и те преплетени. Аз си мисля - като всичките ни "Управници" до сега са "чиста монета" - не са крали... защо живеем такъв скотски живот, къде са заводите, фабриките, селското стопанство, ето хората питат за корабите, летището в София? И пак питам - ако това беше станало в Америка, Испания, Франция, ако Томов беше техен гражданин ... каква ли присъда шеше да има?

сашо апашо дали наистина ще обитава киля? трябва да се барза сас строея на новя затвор, щото има доста желаещи вече *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не те анатемосвам - идея за България, къде го видя това? Изразих скромно мнението си , а именно: по-кротко я карай, по-неглиже, възпитано, не вярвам, че не си даваш сметка,че присъдите , които раздаваш няма как да се осъществят.Предполагам така не е и в западните демокрации, за които с такова усърдие пледираш.

Аз не раздавам присъда бе, къде видя? Аз изразявам мнението си свободно, на това право имам като гражданин и мисля че изразявам мнението на 95% от народа. А от присъди се страхуваш ти, за това виждаш "таласъм на присъда" във всяко мнение -:)

Леке такова! Мислил, че изразява 95% от мнението на Българите - "Една патка мислила, мислила - па се удавила"! Взе да дотягаш вече на форума. Писна ми да ти чета параноично-шизофреничните писания. И последно да ви се изтаковам на такования сайт и умните кратуни вътре!!!

Моя си лична,необективна присъда:МАЛКО МУ Е!

баубауу...гррр ...Kостов ? блблблвч ауу... pздррр... Kостов !

Те ше го дават на мангалите в затвора - па оня се притеснява за политическата си кариера :) Смешник

гледам и не вярвам на очите си, слушам и не вярвам на ушите си, ама не се знае по-висшата инстанция какво е сънувала...

Силно се надяваме присъдата на Томов да бъде завишена от по-горната съдебна инстанция,като се присъди и конфискация на имуществото му,придобито по престъпен начин.Стига наглост.

Аз твърде много се съмнявам , при този политизиран характер от всички страни на самата присъда и политизирания характер на издаващия присъдата-българската съдебна система...

Няма нищо присвоено, а имуществото, за което става въпрос, е върнато на комбината казва Томов. Как като нищо не е взимал го е върнал. Малко са му 9 години.

ДА , ДА .КОЛКОТО И КОГАТО ШАПА ВЪРНЕ ДОБИТЪКА В с. КОСТИ.........

Правилно!

така да ги съдят да не се мислат за недосегаеми

Много лесно раздаваш присъди -идея за България.Бързата кучка, слепи ги ражда.Веднъж ти казах,че си на всяка манджа меродия, но идеите ти са ялови, защото сте световно неизвестен.

Твоите ли интереси засегнах, че ме анатемосваш??? Я си събери вересиите, защото и твоя постинг ще остане "световно неизвестен", след като го адресираш до "световно неизвестен".-:)

За общо 8,5 млрд. евро - 13 години. Ми то си заслужава човек да последва челния опит. На всичко отгоре и отдолу няма да ги лежат. Българийо-о, за тебе те умряха....

и ние...се надяваме на следващите съдебни инстанции..и ние , които ви избирахме.