Коментари - Над 800 бойци са убити при опит за настъпление край Алепо | Днес.dir.bg

Над 800 бойци са убити при опит за настъпление край Алепо

Над 800 бойци бяха унищожени при опит за настъпление край Алепо, заяви руската армия.

Обратно в новината

Коментари - Над 800 бойци са убити при опит за настъпление край Алепо | Днес.dir.bg

Коментари

Руснаците се отчитат за всеки убит, за всяка атака към позициите на разните шарени терористи, за всяка пратка хуманитарна помощ, за всеки свой човек, който е загинал и при какви обстоятелства. Добре, че поне някой говори истината в тоя побъркан свят! А защо не напишете колко цивилни загинаха през последните дни от бомбардировките на "западната коалиция" - краварски, италиански и френски войски, които никой не е канил там, са избили зверски стотици хора, сред тях много деца ... Специално са бомбардирали жилищни райони - както винаги, а не бункерите и позициите на терористичните банди - защото те са техни хора, а бункерите и базите им са общи!!! Има купища сателитни снимки и клипове из нета ,на които са показани всичките обекти - намаляващи, защото руската авиация методично ги унищожава, но не са един и два ... за съжаление! Колко изстрада сирийският народ!

русия обича да играе с цифрите - и на храма Александър Невски пише че 200 000 руски войници за минали Дунава по време на руско турската война - действителние цифри обаче за значително по ниски.

Пускай чеченците господин Путин и след един месец няма да има и помен от ИД. Те се знаят. Светът ще им благодари.

те са там, само че в другия отбор.

много добър съветник си има путин, колко ли му плаща?

Жалко че не са унищожили цялата тая паплач от заразни изверги и паразити. А който плюе и кълне да е жив и здрав и да му се връща трикратно!

Къде да се запиша да мажем орки?

на руснаци и на цигани не вярве да се вярва...

Отчайващо - промит и объл - няма хабер, ама с мнение, е, чуждо, но толкоз си му стига:((

сирииците се оплакват " повикахме руснаците че да ни помагат в срещу оцепниците от сирииската армя ( сов ) , а сега кого да поканим че да ни помагат вав воината в против рф " .

не, сирийците се оплакват от твоя идол смърдоган, който им подпали къщата, а сега реве като обран е...., колко другите са лоши. Така и така си отишъл рая на земята - Турция, какво още ти трябва?

за другарчето на путин така да не говориш

интересно , сащото казва и сов /( сирииска освободилна воиска ) че са снели вертолет на рф , и са убили 276 воиници на асад .. . ;ваообще рф и иран са вав воина в сирия , убити са около з0 ирански генерала , сащо и около 20 руски генерала, но те не са убити на боиното поле , а в между " воината " между рф , и и ран за налагане на волия в сирия ..

ПИЧ ЩОМ НЕ ХАРЕСВАШ РУСНАЦИТЕ, ГЛЕДАЙ РУСКА ТЕЛЕВИЗИЯ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ, ЧЕ РУСКИТЕ УСПЕХИ СА ВИНАГИ ПРЕЕКСПОНИРАНИ. ТЕЗИ 800 ЧОВЕКА СА НАЙ-МНОГО 8. АКО РЛУСНАЦИТЕ ИМЧАХА РЕСУРС ДА УНИЩОЖАВАТ ПО ТОЛКОВА ХОРА, КОЛКОТО СЕГА ТВЪРДЯТ, ПО ВРЕМЕТО, КОГАТО ИМАХА В ПЪТИ ПОВЕЧЕ САМОЛЕТИ В СИРИЯ, ОТКОЛКОТО В МОМЕНТА, ЩЯХА ДА УНИЩОЖАВАТ НА ДЕН ПО 8000 ЧОВЕКА. ВПРОЧЕМ МОЖЕ И ДА СА УНИЩОЖИЛИ 800 ЧОВЕКА, ОТ КОИТО 795 ЖЕНИ И ДЕЦА.

Ало, "обективния", ти откъде си толкова компетентен за чужда армия?? Браво - и предимно жени и деца, ега си наглата пропаганда:-(( Що ли американците не слушат и не се съветват с теб, а се засъобразявали с Русия

НЕ съм русофил, и дори не харесвам руснаците , но няма как да не се радвам от факта че са ликвидирани 800 фанатизирани полу-човеци! Иначе американците голяма работа и те , ама освен да въоръжават терористи - друго не правят!

Велики хора са руснаците , единни от децата до възрастните, обединени, това е народ достоен за уважение.Ние сме шепа народ, действаме всеки срещу всеки.Нямаме бъдеще!!!!!

ти руснак наживо виждал ли си или само от съветските филми?

Не питай руснаците , какво дирят там, моли се да не ни сполети съдбата на сирийския народ!!!!

Абе, Рудской, къф го дирите там с тези ваши самолети ?

американците, к"ъв го търсят в БГ

Ами президента на Сирия ги покани ... ама не както нашите лайнa поканиха нето и педсъюза ... тук си ги поканиха да ни заробят и ограбят, а той няколко години се опита а върне мира, съвсем неуспешно и чак тогава. Тъй като българския ти е чужд, може да опиташ да го минеш това през translate модула на гугъл.

Навремето един наш радиоводещ беше казал, че Алепо е най-красивия град, който е виждал. Алепо е и един от най-древните градове. Сега е само руини. Чудя се, дали не го разрушиха от завист?

не разбирам , тръгнали 5 000 м итова е цяла войскова част, дошли самолетите и избили само 800 ...другите 4 200 къде са....един самолет с няколко крилати ракети ще избие половината без да говорим , че хеликоптерите стре;ят по 10 000 патровна примерно в минута ...или не разбирам или не искат да разберем

Идиота тутко в действие. Не се бият срещу окупатора. Окупаторите дойдоха от САЩ, Израел, Саудитска Араабия, Катар, Турция. Така наречените бунтовници са над 80% военни от изброените държави и чуждестранни наемници. Нормално е такива да будат наречени нашественици и агресори. Вас, от пропагандата на американското посолство, да не ви подбират по конкурси за идиоти? В България не сме туземци и прекрасно знаем кой какъв е в Сирия. Кого си тръгнал да лъжеш? Глупак!

БРЦК

Всеки убит джихадист - умерен или не е повод за радост за всеки нормален човек. Само платените боклуци плюят щото тайно подкрепят терористите. Като господарите им през океана които ги създадоха.

и всеки убит руски терорист.

Джихадист, а?

Всеки ден по 800.

Те са 40000. Всеко ден по 800 са 50 дни. Малко нереално, защото поливината се преселиха при майка си.

Точно така се прави пратете ги при техния измислен бог!

ДА ама не. Нито са били ИД войници. Нито са били убити от руснаци. Четете статията поне бе чебурашки. Стига сте тълкували залавията само.

Да не са ислямска държава, по-леко радикалната група от Ал Кайда са. Малко като левия и десния туикс са. Еднита те колят с нож, другите те разпарят с нож. И друга разлика има Ал нусра се въоръжаваха (може и още да се въоръжават) през Турция, като умерена опозиция. Иначе и двете понастоящем са признати за терористични организации, даже и от САЩ.

Ти внимавай какво говориш за братята турци, ей!!!!!!

да преговаря за нещо с тях или да ги интегрира някъде някога, докато подкрепят сатрапа в Дамаск вместо да ударят дружно с янките по джихада и т.нар. исл. д-ва!!! Винаги са били клин във всяка коалиция и си следват някаква своя си логика и мъгляви интереси в контра на останалия свят.

По-глупави писаници от тези отдавна не бях чел!!!!! От къде ти се изля този мозък и тази мисъл???? САЩ и Русия ръка за ръка?!?!?!?

Еййй, винаги съм казвал, че руснаците са родени бойци!

като се напият (правят го често) и се сбиват

Ти не ставаш и да се напиеш.

Руснаците само лъжат,за всичко лъжат и за това са на това смешно положение

И ти ли стана еврогейче !

не бива да се вярва дори и на една дума, изречена от руснак.

Защо ?

Щото предпочита гейския подход, изменя смисъла на думите.

Какви бойци ??? Терористи с промити мозъци не са бойци спрете да ги изкарвате умерени ...всички знаем какви са ... А заради хеликоптера сега пясъка ще стане стъкло руснаците ще разтоварят доста бомби и ракети срещу побърканите ви " бойци "

Пак опаткали един руски въртолет . Нещо почнаха да ги свалят всяка седмица. И за да замажат ситуациятя путинския генщаб се дуе. Изтрепал незнам колко си джихадисти. Путиноидите по принцип за всичко лъжат, та да не излезе обратното, като компютрите и компотите от вица.

докога ще ги наричате "бойци" тези главорези сатанисти????срам нямате ли колко хора избиха ????

Голяма част от статиите в дир. се превеждат от руски. Подозирам че и този път е така. Вероятно поради недобро познаване на руския език "боевик" е преведено като "боец". Всъщност на руски "боевик" означава "член на въоръжена терористична групировка" , т.е. нещо като "разбойник". Така се наричаха чеченските терористи воюващи срещу руските войски.

Бойци или терористи? Мисля, че нещата трябва да се казват с точните им имена. Не знам руснаците ли им казват бойци или преводът е поамериканчен?

Това е ясно! А ФАЩ днес колко болници и деца унищожиха?

Точно ти ли ще говориш за болници???? Дето господарите ти събориха 2 плюс една детска за една седмица. Тъпак.

Хане, не се опитвай да подценяваш Путин. Той започна тая война в Сирия, за да я спечели. Ти как мислиш по въпроса? Русия може и да не започне една война. Но Русия винаги я завършва.

Още помним как бягаха от чичковците със Стингърите.

Айде сега и ибречек да се изходи ! Асанчо, асанчо ! Бавно превключваш имената асанчо геновче смърдливо ....

Мм верно и едни мармоти завивали шоколада "Маша и мечока" в станиол, за да утешат насилените немски момичета, че всичко е наред и няма страшно вече. Серьожа опъна каиша.

Казват, че когато пратениците на султана отишли при Влад Тепеш (първообраза на граф Дракула), било редно да си свалят чалмите. Те отказали. Влад наредил щом е така да им зачукат тия чалми с пирони за главите.

не ми говори за този предател бе. на 10 ноември 1444 г позорно бяга от турците и изостава Владислав и Хунияди сами. Щяха още тогава да се избавим от турско робство.

От съвременна гледна точка няма проблеми да кажежеш че е предател, който пропускаш факта че се връща и му отрязват главата ........ Нито той, нито кръстоносци, никой не е можел да ги победи ........ просто са били много силни и брутални !

Хора,живял съм по тези места ,говоря езика им и мога да кажа,не говорете ако не сте видяли. Лошият Кадафи когато беше ,хляба беше 0.05 , 5 дини за динар,човал пиртокали 0,5, мандарини човал 1,25 ,кола в заведение 0,10,каса кола 24 бутилки 1,64,за всяко дете 50 динара на продоволствена книжка от магазини където всичко по 50 кг. струва 5 динара. Какво е сега после демократичното освобождение от САЩ... Мога много да говоря ,но малко ще ме разберат,всеки момент ви лъжат а даже и не разбирате,купете боза ,прочетете какво има (Е954), какво е това,защо е забранено и кой е най-големия производител,мога много да говоря но мисля че няма смисъл...съжелявам

за малко да си помисля, че са били ИД войници и за малко да си помисля, че руски войници са ги избили тези 800 военни.

Европа повече се интересува кога сем. Асад ще се нанесе в новата им дача, до тази на Янукович. Ако не го разстрелят неговите, като псе.

коя европа бе педи?

Над 800 бойци на цензурата от канада в дирника са убити при опит за настъпление край Алепо.

Хайде, хайде! Тук има само една опорна точка и тя е следната. Русия остава в Сирия и тя няма интерес да избива хората, с които ги свърза старо приятелство. А ето един спомен на германец, преживял ВСВ. Настъпва първият ден на мира и хората изпълзяват измъчени от подземия и скривалища. И о чудо - вместо очакваните репресии, веднага ги нареждат пред руските полеви кухни. И още по голямото учудване на немците - за първи път от години ядяха истински вкусна храна. Някой да е чел или гледал подобно нещо да се правили немски войски в окупирани територии? По скоро - едва ли. Хуманитарни коридори не са използвани, защото главорезите убивали тези, които се опитвали да минат по тях. Не се опитвайте да преписвате на руснаците качества, които те не притежават. При тях Сирия беше процъфтяваща страна, за разлика от сега.

сенюрина амичи , оди учи история че от такива идиотиц кат тебе сме на тва дередже

като ти бръкне оцад ще разбереш, но наи вероятно на тебе отдавна ти харесва стоика г

русия в сирия се бори и за българия. тая паплач ако я пуснат от там ще запали българия. а това е тоя османски башибозук които турция изпозва от столетия.

бори се за българия да и купува газта и ядрените реактори

Някой ден, ако след бедствията Путин, Асад и техните идилски камили, е останал камък върху камък, свободна Сирия ще празнува Денят на Независимостта /от Русия/!

Ти виждал ли си как в Дубай и Рияд как празнуват 11 септември що радост, смях и фойерверки са?

Защо наричате тези пустинни чакали "бойци"? Тогава наречете и Абу Бакр ал Багдади - ангел на милосърдието!

Този Багдади няма ли да го трепят вече. Какво чакат специалните части? Великото Нато размаза цели държави с армии, а група маймуни не може. Иначе се изсипват танкове, самолети, кораби и войски по източния фланг, заради руската мечка, която видиш ли всеки момент ще премаже източна Европа. тцтцтц

създадени са седем хуманитарни коридора! никой не минава по тях, защото на другият край на коридора е русия!

Мисля, че САЩ и Русия са се разбрали по ключови въпроси. За руснаците никога не е било проблем да воюват, до някъде е и въпрос на чест. Това, че американците са въоръжили с контролиран брой ракети земя-въздух умерената опозиция и случайно с тези ракети биват поразявани хеликоптери, изпълняващи хуманитарни мисии идва да покаже кой точно им е приятел. Е, мисля, че петима срещу 800 е добър коефициент. И от тук нататък тези наемници подкрепяни от СА и техните приятели няма да видят покой. Смятам, че това, което се говори за САЩ в Либия е истинско и нищо хубаво не чака чаршафосаните. След като омекнат ще пратят легионите на Кадиров да изчистят терена. СА си помислиха, че с много долари могат да огънат САЩ и световния ред, а една проста сметка показва, че доларите купуват оръжие за техните отрочета, оръжието бива унищожавано от руските ВВС, СА купуват оръжие от САЩ, което отново се унищожава и така бизнесът върви, докато чаршафите се качат на камилите! А бедните ... да го д...хат бедните!

оу! ти си ми любимия коментатор - човека с фалшивата диплома.

Омръзна ми да се е..вам с теб. Не си достоен противник. Продължавай да се упражняваш!

А.а за стратегическия съюз Русия -Турция ви писах миналата година по това време --не вярвахте --Сега ви казвам --Не бързайте да приключвате с джихадистите в сирия--както си мислите--щото веднага след това фронтовата държава и бойно поле става територията българия-- по куп причини --а пък нека не разбирам --копайте мазета насело-бягайте в чужбина-правете консерви-- оръжие не вие позволено

няма 800 убити джихадисти--има 26 убити цимилни-- няма такъв коефицент ---бъди по скептичен към официалните информации--чети между редовете

Инженерче

Реалната бройка ще се узнае след няколко седмици или ... никога ... но така или иначе ще изчезне като скучна статистика. Статистиката е интересно нещо, показа, че около 850 военни на САЩ са загинали във войната в Ирак срещу 100 000 иракчани, но никъде не спомена ранените и отровените около 25 000 американци от химическите оръжия и страдащи от бруцелоза и подобни болести. Та ... прав сте, човек винаги трябва да се съмнява, но срещу тази диващина на югоизток от нас ми се ще САЩ и Русия да си стиснат ръцете!

dobrin

липсва ни една година б повече за смжствата.

Когато ги бомбардират руснаците са борци, а когато ги избиват американците, се превръщат в терористи?

айде и аз да напиша коментар, че само ви пържа. защо е хеликоптера днес са били пет човека? не е ли точно това бойния разчет на машината. двама пилоти, двама на картечниците отстрани и един помощник? хуманитарна мисия, а?!

Ученик ли си какъв си. Ми 17 е транспортен вертолет. Екипажа му е от двама пилоти и един инженер. Капацитета му е да носи 30 войници. В България тези вертолети помагат при гасенето на пожарите, което се случва и в момента поради многото пожари. Ползват се и за спасителни операции. Например с такъв ходиха да приберат падналия пилот на Су-24. Джихадистите го удариха с ракета TOW докато беше кацнал на земята.

алепо е 190 кв. км. една трета от площта на софия! година време как всички унищожават всичко там, и още има за унищожаване!

трудно е да сринеш жилищен блок с автомат.

а военнокосмическите сили на негово величество путин какво правят?

Коментари - Над 800 бойци са убити при опит за настъпление край Алепо | Днес.dir.bg

Над 800 бойци са убити при опит за настъпление край Алепо

Над 800 бойци бяха унищожени при опит за настъпление край Алепо, заяви руската армия.

Обратно в новината

Коментари - Над 800 бойци са убити при опит за настъпление край Алепо | Днес.dir.bg

Коментари

Руснаците се отчитат за всеки убит, за всяка атака към позициите на разните шарени терористи, за всяка пратка хуманитарна помощ, за всеки свой човек, който е загинал и при какви обстоятелства. Добре, че поне някой говори истината в тоя побъркан свят! А защо не напишете колко цивилни загинаха през последните дни от бомбардировките на "западната коалиция" - краварски, италиански и френски войски, които никой не е канил там, са избили зверски стотици хора, сред тях много деца ... Специално са бомбардирали жилищни райони - както винаги, а не бункерите и позициите на терористичните банди - защото те са техни хора, а бункерите и базите им са общи!!! Има купища сателитни снимки и клипове из нета ,на които са показани всичките обекти - намаляващи, защото руската авиация методично ги унищожава, но не са един и два ... за съжаление! Колко изстрада сирийският народ!

русия обича да играе с цифрите - и на храма Александър Невски пише че 200 000 руски войници за минали Дунава по време на руско турската война - действителние цифри обаче за значително по ниски.

Пускай чеченците господин Путин и след един месец няма да има и помен от ИД. Те се знаят. Светът ще им благодари.

те са там, само че в другия отбор.

много добър съветник си има путин, колко ли му плаща?

Жалко че не са унищожили цялата тая паплач от заразни изверги и паразити. А който плюе и кълне да е жив и здрав и да му се връща трикратно!

Къде да се запиша да мажем орки?

на руснаци и на цигани не вярве да се вярва...

Отчайващо - промит и объл - няма хабер, ама с мнение, е, чуждо, но толкоз си му стига:((

сирииците се оплакват " повикахме руснаците че да ни помагат в срещу оцепниците от сирииската армя ( сов ) , а сега кого да поканим че да ни помагат вав воината в против рф " .

не, сирийците се оплакват от твоя идол смърдоган, който им подпали къщата, а сега реве като обран е...., колко другите са лоши. Така и така си отишъл рая на земята - Турция, какво още ти трябва?

за другарчето на путин така да не говориш

интересно , сащото казва и сов /( сирииска освободилна воиска ) че са снели вертолет на рф , и са убили 276 воиници на асад .. . ;ваообще рф и иран са вав воина в сирия , убити са около з0 ирански генерала , сащо и около 20 руски генерала, но те не са убити на боиното поле , а в между " воината " между рф , и и ран за налагане на волия в сирия ..

ПИЧ ЩОМ НЕ ХАРЕСВАШ РУСНАЦИТЕ, ГЛЕДАЙ РУСКА ТЕЛЕВИЗИЯ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ, ЧЕ РУСКИТЕ УСПЕХИ СА ВИНАГИ ПРЕЕКСПОНИРАНИ. ТЕЗИ 800 ЧОВЕКА СА НАЙ-МНОГО 8. АКО РЛУСНАЦИТЕ ИМЧАХА РЕСУРС ДА УНИЩОЖАВАТ ПО ТОЛКОВА ХОРА, КОЛКОТО СЕГА ТВЪРДЯТ, ПО ВРЕМЕТО, КОГАТО ИМАХА В ПЪТИ ПОВЕЧЕ САМОЛЕТИ В СИРИЯ, ОТКОЛКОТО В МОМЕНТА, ЩЯХА ДА УНИЩОЖАВАТ НА ДЕН ПО 8000 ЧОВЕКА. ВПРОЧЕМ МОЖЕ И ДА СА УНИЩОЖИЛИ 800 ЧОВЕКА, ОТ КОИТО 795 ЖЕНИ И ДЕЦА.

Ало, "обективния", ти откъде си толкова компетентен за чужда армия?? Браво - и предимно жени и деца, ега си наглата пропаганда:-(( Що ли американците не слушат и не се съветват с теб, а се засъобразявали с Русия

НЕ съм русофил, и дори не харесвам руснаците , но няма как да не се радвам от факта че са ликвидирани 800 фанатизирани полу-човеци! Иначе американците голяма работа и те , ама освен да въоръжават терористи - друго не правят!

Велики хора са руснаците , единни от децата до възрастните, обединени, това е народ достоен за уважение.Ние сме шепа народ, действаме всеки срещу всеки.Нямаме бъдеще!!!!!

ти руснак наживо виждал ли си или само от съветските филми?

Не питай руснаците , какво дирят там, моли се да не ни сполети съдбата на сирийския народ!!!!

Абе, Рудской, къф го дирите там с тези ваши самолети ?

американците, к"ъв го търсят в БГ

Ами президента на Сирия ги покани ... ама не както нашите лайнa поканиха нето и педсъюза ... тук си ги поканиха да ни заробят и ограбят, а той няколко години се опита а върне мира, съвсем неуспешно и чак тогава. Тъй като българския ти е чужд, може да опиташ да го минеш това през translate модула на гугъл.

Навремето един наш радиоводещ беше казал, че Алепо е най-красивия град, който е виждал. Алепо е и един от най-древните градове. Сега е само руини. Чудя се, дали не го разрушиха от завист?

не разбирам , тръгнали 5 000 м итова е цяла войскова част, дошли самолетите и избили само 800 ...другите 4 200 къде са....един самолет с няколко крилати ракети ще избие половината без да говорим , че хеликоптерите стре;ят по 10 000 патровна примерно в минута ...или не разбирам или не искат да разберем

Идиота тутко в действие. Не се бият срещу окупатора. Окупаторите дойдоха от САЩ, Израел, Саудитска Араабия, Катар, Турция. Така наречените бунтовници са над 80% военни от изброените държави и чуждестранни наемници. Нормално е такива да будат наречени нашественици и агресори. Вас, от пропагандата на американското посолство, да не ви подбират по конкурси за идиоти? В България не сме туземци и прекрасно знаем кой какъв е в Сирия. Кого си тръгнал да лъжеш? Глупак!

БРЦК

Всеки убит джихадист - умерен или не е повод за радост за всеки нормален човек. Само платените боклуци плюят щото тайно подкрепят терористите. Като господарите им през океана които ги създадоха.

и всеки убит руски терорист.

Джихадист, а?

Всеки ден по 800.

Те са 40000. Всеко ден по 800 са 50 дни. Малко нереално, защото поливината се преселиха при майка си.

Точно така се прави пратете ги при техния измислен бог!

ДА ама не. Нито са били ИД войници. Нито са били убити от руснаци. Четете статията поне бе чебурашки. Стига сте тълкували залавията само.

Да не са ислямска държава, по-леко радикалната група от Ал Кайда са. Малко като левия и десния туикс са. Еднита те колят с нож, другите те разпарят с нож. И друга разлика има Ал нусра се въоръжаваха (може и още да се въоръжават) през Турция, като умерена опозиция. Иначе и двете понастоящем са признати за терористични организации, даже и от САЩ.

Ти внимавай какво говориш за братята турци, ей!!!!!!

да преговаря за нещо с тях или да ги интегрира някъде някога, докато подкрепят сатрапа в Дамаск вместо да ударят дружно с янките по джихада и т.нар. исл. д-ва!!! Винаги са били клин във всяка коалиция и си следват някаква своя си логика и мъгляви интереси в контра на останалия свят.

По-глупави писаници от тези отдавна не бях чел!!!!! От къде ти се изля този мозък и тази мисъл???? САЩ и Русия ръка за ръка?!?!?!?

Еййй, винаги съм казвал, че руснаците са родени бойци!

като се напият (правят го често) и се сбиват

Ти не ставаш и да се напиеш.

Руснаците само лъжат,за всичко лъжат и за това са на това смешно положение

И ти ли стана еврогейче !

не бива да се вярва дори и на една дума, изречена от руснак.

Защо ?

Щото предпочита гейския подход, изменя смисъла на думите.

Какви бойци ??? Терористи с промити мозъци не са бойци спрете да ги изкарвате умерени ...всички знаем какви са ... А заради хеликоптера сега пясъка ще стане стъкло руснаците ще разтоварят доста бомби и ракети срещу побърканите ви " бойци "

Пак опаткали един руски въртолет . Нещо почнаха да ги свалят всяка седмица. И за да замажат ситуациятя путинския генщаб се дуе. Изтрепал незнам колко си джихадисти. Путиноидите по принцип за всичко лъжат, та да не излезе обратното, като компютрите и компотите от вица.

докога ще ги наричате "бойци" тези главорези сатанисти????срам нямате ли колко хора избиха ????

Голяма част от статиите в дир. се превеждат от руски. Подозирам че и този път е така. Вероятно поради недобро познаване на руския език "боевик" е преведено като "боец". Всъщност на руски "боевик" означава "член на въоръжена терористична групировка" , т.е. нещо като "разбойник". Така се наричаха чеченските терористи воюващи срещу руските войски.

Бойци или терористи? Мисля, че нещата трябва да се казват с точните им имена. Не знам руснаците ли им казват бойци или преводът е поамериканчен?

Това е ясно! А ФАЩ днес колко болници и деца унищожиха?

Точно ти ли ще говориш за болници???? Дето господарите ти събориха 2 плюс една детска за една седмица. Тъпак.

Хане, не се опитвай да подценяваш Путин. Той започна тая война в Сирия, за да я спечели. Ти как мислиш по въпроса? Русия може и да не започне една война. Но Русия винаги я завършва.

Още помним как бягаха от чичковците със Стингърите.

Айде сега и ибречек да се изходи ! Асанчо, асанчо ! Бавно превключваш имената асанчо геновче смърдливо ....

Мм верно и едни мармоти завивали шоколада "Маша и мечока" в станиол, за да утешат насилените немски момичета, че всичко е наред и няма страшно вече. Серьожа опъна каиша.

Казват, че когато пратениците на султана отишли при Влад Тепеш (първообраза на граф Дракула), било редно да си свалят чалмите. Те отказали. Влад наредил щом е така да им зачукат тия чалми с пирони за главите.

не ми говори за този предател бе. на 10 ноември 1444 г позорно бяга от турците и изостава Владислав и Хунияди сами. Щяха още тогава да се избавим от турско робство.

От съвременна гледна точка няма проблеми да кажежеш че е предател, който пропускаш факта че се връща и му отрязват главата ........ Нито той, нито кръстоносци, никой не е можел да ги победи ........ просто са били много силни и брутални !

Хора,живял съм по тези места ,говоря езика им и мога да кажа,не говорете ако не сте видяли. Лошият Кадафи когато беше ,хляба беше 0.05 , 5 дини за динар,човал пиртокали 0,5, мандарини човал 1,25 ,кола в заведение 0,10,каса кола 24 бутилки 1,64,за всяко дете 50 динара на продоволствена книжка от магазини където всичко по 50 кг. струва 5 динара. Какво е сега после демократичното освобождение от САЩ... Мога много да говоря ,но малко ще ме разберат,всеки момент ви лъжат а даже и не разбирате,купете боза ,прочетете какво има (Е954), какво е това,защо е забранено и кой е най-големия производител,мога много да говоря но мисля че няма смисъл...съжелявам

за малко да си помисля, че са били ИД войници и за малко да си помисля, че руски войници са ги избили тези 800 военни.

Европа повече се интересува кога сем. Асад ще се нанесе в новата им дача, до тази на Янукович. Ако не го разстрелят неговите, като псе.

коя европа бе педи?

Над 800 бойци на цензурата от канада в дирника са убити при опит за настъпление край Алепо.

Хайде, хайде! Тук има само една опорна точка и тя е следната. Русия остава в Сирия и тя няма интерес да избива хората, с които ги свърза старо приятелство. А ето един спомен на германец, преживял ВСВ. Настъпва първият ден на мира и хората изпълзяват измъчени от подземия и скривалища. И о чудо - вместо очакваните репресии, веднага ги нареждат пред руските полеви кухни. И още по голямото учудване на немците - за първи път от години ядяха истински вкусна храна. Някой да е чел или гледал подобно нещо да се правили немски войски в окупирани територии? По скоро - едва ли. Хуманитарни коридори не са използвани, защото главорезите убивали тези, които се опитвали да минат по тях. Не се опитвайте да преписвате на руснаците качества, които те не притежават. При тях Сирия беше процъфтяваща страна, за разлика от сега.

сенюрина амичи , оди учи история че от такива идиотиц кат тебе сме на тва дередже

като ти бръкне оцад ще разбереш, но наи вероятно на тебе отдавна ти харесва стоика г

русия в сирия се бори и за българия. тая паплач ако я пуснат от там ще запали българия. а това е тоя османски башибозук които турция изпозва от столетия.

бори се за българия да и купува газта и ядрените реактори

Някой ден, ако след бедствията Путин, Асад и техните идилски камили, е останал камък върху камък, свободна Сирия ще празнува Денят на Независимостта /от Русия/!

Ти виждал ли си как в Дубай и Рияд как празнуват 11 септември що радост, смях и фойерверки са?

Защо наричате тези пустинни чакали "бойци"? Тогава наречете и Абу Бакр ал Багдади - ангел на милосърдието!

Този Багдади няма ли да го трепят вече. Какво чакат специалните части? Великото Нато размаза цели държави с армии, а група маймуни не може. Иначе се изсипват танкове, самолети, кораби и войски по източния фланг, заради руската мечка, която видиш ли всеки момент ще премаже източна Европа. тцтцтц

създадени са седем хуманитарни коридора! никой не минава по тях, защото на другият край на коридора е русия!

Мисля, че САЩ и Русия са се разбрали по ключови въпроси. За руснаците никога не е било проблем да воюват, до някъде е и въпрос на чест. Това, че американците са въоръжили с контролиран брой ракети земя-въздух умерената опозиция и случайно с тези ракети биват поразявани хеликоптери, изпълняващи хуманитарни мисии идва да покаже кой точно им е приятел. Е, мисля, че петима срещу 800 е добър коефициент. И от тук нататък тези наемници подкрепяни от СА и техните приятели няма да видят покой. Смятам, че това, което се говори за САЩ в Либия е истинско и нищо хубаво не чака чаршафосаните. След като омекнат ще пратят легионите на Кадиров да изчистят терена. СА си помислиха, че с много долари могат да огънат САЩ и световния ред, а една проста сметка показва, че доларите купуват оръжие за техните отрочета, оръжието бива унищожавано от руските ВВС, СА купуват оръжие от САЩ, което отново се унищожава и така бизнесът върви, докато чаршафите се качат на камилите! А бедните ... да го д...хат бедните!

оу! ти си ми любимия коментатор - човека с фалшивата диплома.

Омръзна ми да се е..вам с теб. Не си достоен противник. Продължавай да се упражняваш!

А.а за стратегическия съюз Русия -Турция ви писах миналата година по това време --не вярвахте --Сега ви казвам --Не бързайте да приключвате с джихадистите в сирия--както си мислите--щото веднага след това фронтовата държава и бойно поле става територията българия-- по куп причини --а пък нека не разбирам --копайте мазета насело-бягайте в чужбина-правете консерви-- оръжие не вие позволено

няма 800 убити джихадисти--има 26 убити цимилни-- няма такъв коефицент ---бъди по скептичен към официалните информации--чети между редовете

Инженерче

Реалната бройка ще се узнае след няколко седмици или ... никога ... но така или иначе ще изчезне като скучна статистика. Статистиката е интересно нещо, показа, че около 850 военни на САЩ са загинали във войната в Ирак срещу 100 000 иракчани, но никъде не спомена ранените и отровените около 25 000 американци от химическите оръжия и страдащи от бруцелоза и подобни болести. Та ... прав сте, човек винаги трябва да се съмнява, но срещу тази диващина на югоизток от нас ми се ще САЩ и Русия да си стиснат ръцете!

dobrin

липсва ни една година б повече за смжствата.

Когато ги бомбардират руснаците са борци, а когато ги избиват американците, се превръщат в терористи?

айде и аз да напиша коментар, че само ви пържа. защо е хеликоптера днес са били пет човека? не е ли точно това бойния разчет на машината. двама пилоти, двама на картечниците отстрани и един помощник? хуманитарна мисия, а?!

Ученик ли си какъв си. Ми 17 е транспортен вертолет. Екипажа му е от двама пилоти и един инженер. Капацитета му е да носи 30 войници. В България тези вертолети помагат при гасенето на пожарите, което се случва и в момента поради многото пожари. Ползват се и за спасителни операции. Например с такъв ходиха да приберат падналия пилот на Су-24. Джихадистите го удариха с ракета TOW докато беше кацнал на земята.

алепо е 190 кв. км. една трета от площта на софия! година време как всички унищожават всичко там, и още има за унищожаване!

трудно е да сринеш жилищен блок с автомат.

а военнокосмическите сили на негово величество путин какво правят?