Александър Данаилов, осъден за убийството на Стоян Балтов, поиска да излезе предсрочно от затвора

Софийският градски съд не уважи молбата му, до излежаването на присъдата му остават още пет години и седем месеца

Обратно в новината

Коментари - Александър Данаилов, осъден за убийството на Стоян Балтов, поиска да излезе предсрочно от затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лиле, Лиле, ограмоти се бе Лиле. Не е "до излежаването на присъдата", а до изтърпяването на присъдата. Там не се лежи, а се работи за "кръстчета"(редуциране на присъдата).

Вили Гроргиев търси ли го някой ??

Питам съдиите освободили другите двама да избягат сега спят ли спокойно или и родителите на бегълците са ги мотивирали добре за спокоен сън ??? Кои са съдиите по делото ??? Пак ли тая ченалова ?? Помня това дело по времето на Г.Първанов и дискотека Соло дето са уж го хванали пак ?

ами освен бащата да плати на някой да ги намери и по същият начин да ги затрие,както са затрили момчето му! помня ,че бащата горчиво съжаляваше ,че е възпитал сина си на почтенност и кавалерство,иначе щеше да е жив,сега,плачеше човека!ако има възмездие ,нека бъде на съдиите,които ги протакат и пускат,тези гадове,наглеци мръсни!

Някой знае ли къде са другите двама? Още илсе крият извън България?

В статията пише, че единият е хванат в ЮАР, но в последствие пуснат на свобода, другият е там някъде където са и братя Галеви и останалите напуснали изненадващо държавата след като са им произнесени присъдите

Лично аз и съпругата ми сме горещи привърженици на смъртното наказание и е крайно време да бъде въведено.В краен случай нещо от порядъка на 50 години и повече и чак след това разглеждане на документи за освобождаване

Добре сте се намерили със съпругата :)

"Може да се приеме, че е личност, която в условията на затвора демонстрира сравнително добро поведение, но извън охраняемата среда упорито води един престъпен начин на живот, пише в мотивите на съда" Тогава що не е върнат обратно в затвор тип килия, надзиратели и изолиране от обществото, ами е в общежитие? Или аз нещо не разбирам, като си в затворническо общежитие , излизаш сред останалите неосъдени граждани , когаот си искаш , но трябва да се прибираш в "затвора" веречр или как да го тълкувам тва в затвора бил послуен, а на вън продължавал да върши престъпления?

Тва е същото като с втория обвинен, избягал, хванат и накрая пуснат...иди обясни...в БГ правдата се постига само със законите на дивия запад!

Другите двама избягали и повече никой не ги търси,няма Интерпол.няма екстрадиции.Убитото момче забравено,бандитите си живеят.

Лесно е в България.Докато съдии и прокурори протакат едно дело с години/защо ли така бавно?/ ,подсъдимите духват в ЮАР,Дубай,Бразилия и иди ги хвани.А който няма пари като тоя будала си излежава присъдата.

Изобщо да не излиза! Че даже тези 18 години са му малко!