Ако му разрешат реформа, Кацаров може да остане и редовен здравен министър

Внасяме промени в наредбата за медицинската експертиза, така че хората с тежки увреждания да не бъдат преосвидетелствани, обяви той

Обратно в новината

Коментари - Ако му разрешат реформа, Кацаров може да остане и редовен здравен министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този мангърчо, антиваксър, да ходи да консултира (не лекува) рашо тарашо с 12 тоалетни!!! Смях!!?!

и чистач на кенефите в “Пиригов”

Наглецът иска да е министър, ако може до края на живота си. Той да каже, как прибира пари от прегледи с съмнително качество, което провежда неговия център с лекари. Как се преглеждат по 100 - 150 човека на ден с един лекар и прочие. Кацаров да каже и защо излъга хората - едно говореше преди да стане министър, сега пее друга песен. Не трябва повече да се дава шанс на хора като Кацаров да стъпват във властта! Този остане ли министър, нищо няма да остане от без и това умрялото здравеопазване.

А кой ще работи в тази болница? Кадрите от къде ще дойде?

"хората с тежки увреждания да не бъдат преосвидетелствани" Защо удобно забравя измислените инвалиди? Тях да преосвидетелстват, нооо с честни комисии.

Време е да има една национална детска болница. А хората с тежки увреждения , на няколко месеца да ходят и доказват че.не им е порастнала.ръка или крак е покъртително. Трябва да се изчистят тези грешки на предишните правителства.

Каква реформа какви пет лева

Кацаров сам си прави интервю за сайта на съмнителния си център за не знам какво си. Това нормално ли е? Сам да се предлага за министър? Всъщност този център и Кацаров от какво се е издържал досега?

Абе кой пусна продажбите ДСБ в правителство с техните мижави 3% и 7% излъгани по време на протестите?? Марш от властта и обратно на Костоф да целувате там ръка (или каквото искате)!

Би се пожертвал, значи! Станаха двама с психоадвоката Хаджиганьов!

Далеч от този човек! Ще ни погребе, само далеч от правото да взема каквито и да било решения! Да решава единствено само за себе си. Иначе сме осъдени!

Не знам дали е неволно, ама заглавието косвено приема, че в момента Кацаров е нередовен здравен министър. Много точна диагноза.

Ааааа мерси много , но не бягай далече отивай да пиеш някъде с другите две недоразумения Рашков и Минеков само за това ставате

насилсвено ваксинирване ли това ли е реформата му

Нито този идиот, нито гербаджийска калинка!!! Абе само олигофрени ли има в това здравеопазване???

Този не измисли ли и предишната реформа, когато беше заместник-министър на здравеопазването от април 1999 до 2001 г.

имаше доброволен здравен фонд по едно време и фалира..от тогава е злобен

тотално ще разкаже играта на здравеопазването ни!!!!!

2021-06-29 12:16:44 Ко? Нье! (нерегистриран) Осигурил той? Забрави ли? 15 милиарда заем изтегли! Ето това е истината. ГЕРБ са изтеглили огромни кредити за да крепят що годе положението и мизерията тепърва предстои. Типичната байтошовска история. Няма нищо ново под слънцето както пише в НАЙ-мъдрата книга.

Този човек никога не е практикувал.И е неприятен като човек и началник.

Ало къруцару ,дий!

Кацаров е долнел лъжлив ПРЕДАТЕЛ!!!! Кацаров си продаде честа и душата за няколко сребърника!!!! Преди да стане министър беше против ваксинация, ПРОТИВ МАСКИТЕ като абсолютно ненужни, безполезни, ВРЕДНИ, с изказвания че носенето на маски няма никакъв медицински смисъл, никаква основание, беше против локдауните, но като захапа министерското кресло и след посещението на Херо Мустафа при него, обърна палачинката и стана най-заклетия поддръжник на носенето на маски навсякъде, както и засилии пропагандата за ваксинация, както и подготвя населението че ще ни затварят пак като овце за зимния сезон. Е този боклук заслужава да бъде претрепан и изритан на улицата и кой де го види да го заплюва. Докато предните здравни министри си бяха явни лица на глобалилсткото фарма лоби и на фондация Гейтс, тоя ни лъжеше че е честен и почтен, а се оказа по сатанист от предните! ПРЕДАТЕЛ си Кацаров! Хората МРАЗЯТ предателите и ги презират. Аз плюя върху теб и съм обявил гражданско неподчиниение относно всякакви мерки които идват от това фашистко министерство на 'здравеопазванет' Който има чест и поне мако смелост ще обяви също гражданско неподчинение. Останалите маскирани роби си заслужават съдбата на офце в кошара без право на свободна воля и на доизживяване а междувремено стригани като за последно!

Този конски доктор ще реформира ветеринарната медицина или хуманната,не разрах.

Парашутист

Кацаров, за теб важи следната поговорка: те не го пускат в селото, той пита за поповата къща.

Няма лекар който да иска връщане на Здравеопазването. Сега има Здравна каса и всеки правоимащ граби колкото и както иска.

Кантарджиев нали ви каза : този е бил част от здравното министерство при НДСВ, когато направиха болниците търговски дружества. Сега, май го влече промяна в НЗОК, където почти всички трупаме пари.... Представям си какви "реформи" може да направи. Тъй като сега е малко трудно да фалираш търговска банка, може да фалира Здравната каса! Тя е държавна и чрез държавни лостове и политики може да бърникаш в нея!

И как точно ще остане министър, като това не зависи от него?

Сигурно зависи от кукловодите му. Ако те поискат..

този същият ни натресе здравно осигурителната каса, а сега да направел промени. какво още да осере иска и ако ние допуснем този да е начело отново МЗ да му мислем какво ще ни очаква за бедеще. мислете когато отидете да гласувате и ГЛАСУВАЙТЕ, НЕ ЧАКАЙТЕ ДРУГ ДА ОПРЕДЕЛЯ БЪДЕЩЕТО ВИ И ТОВА НА ВАШИТЕ ДЕЦА.

Обаче, какво ще правим с венецуелския софтуер, податлив на манипулации

Това няма да чудесно! Здравен министър трябва да бъде д-р Александър Симидчиев от Демократична България той ще се справи най-добре.

Ма то и аз мога да проведа реформа бе.

Пази боже,тоя изпълнява чужди поръчки само

тези наистина са решили да разпродадат това което не успяха през 1998

Не бива да го допуска новия парламент на България Само демократично избрано управление

Червен, по-червен, най-червен и завинаги боклук.

Тези се оказаха по-нагли и от ГЕРБ! Бива ли такова безочие!?