Джеймс Уорлик: Редовно се срещам с г-н Доган

Провеждам протоколни срещи, но каня и представители на опозицията в резиденцията. За мен е изключително важно да чуя алтернативни гледни точки. Искам да чуя какви са плановете и възгледите на БСП, на ДПС. Редовно се срещам с г-н Ахмед Доган и смятам, че водим доста добър диалог.

Обратно в новината

Коментари - Джеймс Уорлик: Редовно се срещам с г-н Доган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Братчета по оръжие ! Единият строи ЧЕШМИ !? А другият издига паметник на Американски терористи бомбандирали и убили хиляди цивилни мирни български граждани-мъже,жени и деца !!!!? На този озъбеният няма ли кой да му купи еднопосочен билет !??

Все пак с огромно въодушевление и бурни аплодисменти в Народното събрание България е обявила война на САЩ...Безособена нужда, просто ей така, барабар Петко с мъжете...

А сегашните какво правят глупчо !? Това значи ли,че скоро и Китай трябва да ни бомбандира !?? bbb , а представяш ли си какво щеше да и се случи на баба ти,ако по време на американските бомбандировки е била на пазар в София !?? Нямаше да ми го задаваш този въпрос,защото нямаше да те има !

много противна личност ми е този.

Вие си избрахте гроб !, тоя трябваше да е отзован преди да го пратят тук !

Това е генерал -губернаторът,дето потупва глупаците по рамото и казва:"Браво,браво..." Но ще дойде времето ,когато народът и него ще изпрати с поздрави за неговата майка с думите : "МАМКА ТИ,МАМКА ТИ..."

Разбира се, че се срещат редовно. Турция готви въздушен удар по Израел, така че имат теми за разговори,

то не само Турция,а целия свят иска да унищожи Израел и САЩ, НЕ МОЖЕ ЕДНО ИЗМИСЛЕНО ПЛЕМЕ ДА ПРАВИ САМО ЗЛИНИ И ДА НЕ Е НАКАЗАНО...ЩОМ Е ТАКА ДРУГИТЕ НАРОДИ ЩЕ ЗАЛИЧАТ ИЗРАЕЛ ....НАЛИ СПОРЕД ТЯХ ТОВА НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ..

американец или англичанин,кажат ли ти че си на прав път,значи че си на ръба на пропастта,но наи-интересното е че не те лъжат,защото за тях това е твоят верен път.

Ворлик, братчето ми, няма ли и нас да урЕдиш с един мильон от триместните пласмасови сандъчета, дето сте се запасили за края на света, да имаме и ние Ноеви ковчези?!

Тая усмивка май ще да е след среща с Доган. ЕХ тази прекрасна мъжка любов! колко вреди нанесе на България.

Американския генерал губернатор отново се изходи върху българския национален суверинитет. За негово сведение построените от руснаците ТЕЦ-ве работят , а тяхната централа в ТЕЦ -1 още не е заработила. Нещо повече. С ТАЗИ РЕАЛИЗИРАНА ОТ ЯНКИТЕ ТЕХНОЛОГИЯ ТЯ НИКОГА НЯМА ДА ЗАРАБОТИ. Иначе ние обикновенните българи ще сме тези които ще плащаме договорените но не произведени от ТЕЦ- количества електроенергия !!!! Защо бе Уорлик аз трябва да плащам вашето бездарие и вие да сте на печалба от "инвестицията "си която не е нищо друго освен паметник на глупостта ???

Знаете ли защо в България няма демокрация? Защото която и партия да спечели повече гласове смята, че само тя трябва да предлага закони, да решава съдбата на хората. Истинска демокрация ще има когато различните партии съумеят да дават от себе си в диалог с останалите. Изборите не са мач в който един печели друг губи, а баланс от който всеки гражданин може да разбере, че някой мисли и за него.

тогава, когато тя е пряка и народът сам решава бъдещето си. Това става с референдуми. Другото е измама.

И Демокрация има само когато има върховенство на Закона. ЗАКОНОДАТЕЛЯТ ТРЯБВА ДА СПАЗВА СОБСТВЕНИТЕ СИ ЗАКОНИ!!! /ЛИЦЕМЕРНО законодателство за бедни и "изключения" за богатите/ Единствено на Земята не се спазват етичните закони, затова тя е изолирана в Слънчевата система, като злокачествено туморно образование. Времето за терапия настъпи. Източниците за обявяване на това начало ще се увеличават, особено след земетресението на 15 март 2011 година в Япония. Чувствителните люде вече знаят (КАОРУ НАКАМАРУ от Япония, примерно).

Каква "демокрация" бе,драги?! Нали сме със статута на колония и каквото и правителство да имаме,то ще бъде марионетно! Както и досега, ще бъде подложено на "двойна езда" - от една страна ще бъде генерал-губернатора от Южния парк,а от друга - еврочиновниците от Брюксел...

ДЕМОКРАЦИЯТА глупчо в дословен превод означава-ДОЕНЕ и СТРИЖЕНЕ на ОФЦЕ,като българите !? Демокрацията няма образ,цвят и мириз ! Тя е най-висшата форма на експлоатация на ОБИКНОВЕННИЯТ човек !!?

Губернатора-посраник се среща с агента на ДС доган сопола, за да разискват важни въпроси за бъдещето на територията, управлявана от агента на ДС боко тиквата. Дано не поскъпват самолетните билети! И тиквата да направи една магистрала до Терминал 2.

аман от продажни агенти и предатели... НЕ МОЖЕ НЯКОЙ ДА МИ КАЗВА КАК ДА ЖИВЕЯ ....ЩЕ ГО ... ТОВА СА ТЕРОРИСТИ ...ЕВРЕИ...

Излъчване на патологичен лъжец и мижитурка с огромно самочувствие.

Да, убиха дядо, татко, чичо, вуйчо. Убиха ги бавно, садистично. Интелектуалци, завършили в Европа имаха право само да са общи работници по строежите на социализЪма. След като си излежаха образованието по лагерите.

ами ти как оцеля бре, щото умник не си, даже си напълно изтрещял и се самонавиваш. Знаем те кой си, лекувай се! Ако човек вземе да вярва на такива като теб ще има много да се чуди как по тази територия все още се разхождат живи българи, та и са се умножили при социализма. А ако някой от твоите наистина е изпатил, означава, че е имало за какво - сигурно е бил главорез.

като са били по строежите. Ами работили са - къде пише, че като са "интелектуалци" са от някаква специална каста? И сега интелектуалците работят каквото им падне, иначе ще измрат от глад. Доживяхме да четем, че някой си е бил в Белене заради образованието си... Глупости на търкалета - в Белене лежаха престъпници. Днес всеки се прави на борец срещу соца, репресиран юнак и хленчещ боклук. Ето ви капитализъм, за какво квичите сега - работете ако има къде, плюскайте ако има какво.

Др. Увреден, през пролетте на 1952 год. на излизане от ресторант "България" бе арестуван и осъден цвета на випуск 1936 год. на Мюнхенският политехнически институт. Просто бяха пяли закачливи студентски песни, но не на руски а на немски. Минималната ефективна присъда бе 1,5 год. И това бяха хората, въвели модерните технологии в Бг. Което вие шумкарите, успешно унищожихте.

Спонтанно изниква в мен въпроса, дали са разисквали получения от Доган хонорар от 1 милион евро за Цанков камък? Ако искат да помагат чуждите посланици следва да избягват всякакви контакти с корумпирани политици

може доганя да го инвестира в америка :д

ех ,няма ли да се прероди аспарух,крум да ги видим тогава

Уорльо, Доги, може ли и аз да участвам в редовните Ви срещи!?

Винаги когато Цвъчко се накека, Уорлик се появява за да почисти,,,:))))))))

В България има и други посланници освен Уорлик, ама журналистите го питат само него. И като го питат, той отговаря. Няма да мълчи я! Така че се чудя защо се заяждате с Уорлик, а не със журналистите.

Не съм учил нито руски, нито румънски. В училище учих само английски.

Май си учил американски..

Приятел. започни докато е време да учиш китайски .....

Този мазник кога ще си го приберат?!

Ти да не си въобразяваш, че като си го приберат, мястото ще остане празно ?!?

Именцето - Доган ми е достатъчно за да си направя изводите за този палячо!

Партийния живот е неотменна част от вътрешната политика и посраници като тоя скубляк нямат държавна оторизация да се преинформират какво се случва в неговата кухня.Нито някакъв си посланик има оторизацията да журира качеството на работата на правителството на суверенна държава. Не сме го избирали него на избори и е време щатите да го сменят с някой, който не допуска перманентни дипломатически гафове. АМАН ОТ ПИШМАН-ГУБЕРНАТОРИ!УОРЛИК, ОБИРАЙ СИ КРУШИТЕ!!!

Подкрепям :)) Доста е видоизменил посланическата функция.. Само една учителска палка му липсва за да потропка около бюрата.. Ужасен е...

обаче.... България от 20 г. не е суверенна страна, а изборите са измама за назначаване на избрана от колонизаторите ни колониална администрация. В този ред на нещата презокеанския губернатор е в правото си да препитва туземния обслужващ го персонал. Помисли само какъв е интересът на метрополията да постави на върха на България ББ, при все че знаят кой е. И второ, помисли защо Бг се управлява от нелегитимни управници, избрани само с 20-30% от вота на избирателите и си спомни начина, по който бяха "спечелени" последните избори.

Нещо на мухъл ми вони Вашето изказване. Добре е, че мухлясахте, преди години направо ни избивахте.

Нещо си в грешка, България не е суверенна държава от 44-та година. Даже в началото на 50-те Великобритания замисля да прекъсне дипломатическите си отношения с България, защото не сме достатъчно самостоятелна държава.

Каква гротескна физиономия...

Важно е тюфлека да се игнорира - прекалано дразнещ и нагъл. Те гъзолизците го правят такъв! Някой да е чул нещо за Китайския посланик или за Японския?!?!

Писна чи от този. Доколкото зная ние сме суверенна държава и никой няма право да ни размахва пръст в собствената ни страна и да ни кава как да живеем, как да работим, как да дишаме. Този още малко ще се идкаже и за цвета на презервативити, коитотрябва да ползваме. И задължително да са американски!

не сме суверенна страна, а колониална провинция.

Ние, от колонийте свободно посещаваме метрополията. Дори имаме права.

че то коя държaва е суверенна?като изключиме големите сили ,коя по-малка страна може да си води собствена пполитика?погледнете швеицария американците ги натиснаха да си променят банковата политика и така и стана,няма суверенност,има правото на по-силния ,а този че е противен няма спор!

добре че са американците деликатно да ни подсказват какво да правим. ама да ли има кой да ги разбере ?????

по добре тои от колккото рускя посланник онзи деиства подмолно!!!90 процента от икономиката е в рацете на руснаците само че руските фирми много малка част от тях са регистрирани в русся всичките са в американски оффшорки!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И аз искам да си говоря с манафи.

ами говори си сам

Отвратителен човек и американец при това! Защо го показват по телевизията?!?!? Защо се меси където не му е работата да ходи да дава акъл на оная маймуна Хана Монтана- Барак Обама!

...и редовно се онождаме един друг...

Уорлик доказа, че не е безразличен към съдбата на българина, стреми се да бъде полезен и активно кореспондира с най успешните политици в страната.

Когато с боксова ръкавица /"Програмата Ран и Ът"/ хамериканците помогнаха на България, вместо да стане 11 милиона, сега да сме 7 милиона. Югославия също получава американска помощ повече от 50 години, но жена му н Уорлик не се държи по този начин в Белград. Ние МУ даваме да си разиграва коня, а сърбите си пазят малкото, което им остана слод Йосиф Броз Тито.

Американците нямат никаква вина, демографските проблеми на България са пряк резултат от идиотската политика на комунистическия режим.

"Уорлик отново критикува съдебната система и обясни, че тя трябва да заработи по-добре и правителството да направи някои промени. Според него реализирането на тези реформи не е лесно. " Напротив много е лесно за това са нужни две неща ЕДИН СТАДИОН и ЕДИН ПИНОЧЕТ и съдийте да бъдат вкупом прибрани там по бързата процедура без право на обжалване!!!

Абсолютно сте прав! Стадиони имаме, футбол няма. Съдийте са корумпирани от момента, когато са решили да кандидатстват. А това мазно американче да престане да дава мнения.

искам да знам в България има ли посланици на други страни,защото не съм чула някой друг посланик да се е изказвал?

Сиси, има и други посланици, но американската провинция, наречена България, има само един генерал-губернатор, и той е посланикът на САЩ Уорлик

Предпочитам USA-посланник пред СССР-губернатор.

Бате, всички хора с робска психика искат да бъдат управлявани от някой. Разликата е, че ти си се прехласнал пред американците, а аз харесвам ескимосите.

В България има и други посланници освен Уорлик, ама журналистите го питат само него. И като го питат, той отговаря. Няма да мълчи я! Така че се чудя защо се заяждате с Уорлик, а не със журналистите.

Бай Иване, много си прав, че журналистите питат само него. Ама не си задаваш въпроса защо. Защо например в министерския съвет журналистите питат премиера, а не портиера. Защото премиерът е най-главната фигура в правителството. Същото е с Уорлик когато става дума за провинцията на САЩ.

този не е просто посланик, а шефа за съжаление

РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ! само че с мангалите с които сте се хванали, че берете пак ядове! те лесно се лъжат, не спазват законите, ама другото им лице е тероризмът, като ги оставиш на празна ясла

Аз бих го екстрадирал от страната този мутант! Не може една нация подложила на геноцид цял един континент и после цяла една планета да диктува политиките по света! Персона нонграта!

Индиянец си, ако не по произход, то поне по душа. Искаш да си върнем чукчите ли да ни командорят? Заминавай за Сев. Корея!

....бяхме сто пъти по-добре. Бегай у Афганистан - там сега са американските главорези!

уорлик (нарочно с малка буква) пропусна да спомене, че американските "инвеститори" са всъщност крадци. Например: принуждават ни да изкупуваме задължително тока от американските ТЕЦ "Марица Изток" 1 и 3 на цена три пъти над средната за страната. При другата голяма "инвестиция" ни принуждават да изкупуваме тока от соларните им панели на цена девет пъти над средната за страната. Затова уорлик не иска АЕЦ Белене, защото АЕЦа дава ток на цена два пъти по-ниска от средната за страната и като се сравнят цените се вижда размера на американския грабеж, който той нарича инвестиции.

Уорлик ти работиш за руснаците ... няма друг американски посланик, който да е постигнал такава негативна обществена нагласа към САЩ като тебе. При това имаш успех сред всички поколения едно твое явяване по телевизията е напълно достатъчно ...

Всеки, който казва истини за България, предизвиква ненавистта на българите. Не е ли странно, че българинът не иска да чуе за себе си какво би могъл да направи по-добре?! Е гати самонадеяните болшевики, дето се пръкнахме за има, няма 60 години! Това е като мана и докато не се изчисти, ще гнием. Бойко пръв каза за лошия материал. Какво се оакзва?: 21% от младежите нямат работа и не учат! Това е катастрофа! Това е провал! Кажете това добър материал ли е? Ще си построите ли къща от недоизпечени тухли, ще я покриете ли с недоизпечени керемиди? Няма да се очудя, ако го направите, защото българинът стана по-близко до циганина, отколкото до европееца. Не виждам нещо лошо да казва Уорлик тук. И все е казвал откровено изтината. Без истината по принцип едно общество се търкаля надолу. Това е Истината!

Истината е като шило в торба, все намира начин да убоде този, който я крие. И с всеки изминат ден, ИСТИНАТА ще става все по-убождаща за нейните надзиратели. Светът БЪРЗО и "неусетно" се променя, прочиства се от старите заблуди /илюзии/, съвсем видимо в последните 10 дни. А след месец?

Прав си KGB, но само наполовина. По времето на соца руския посланик се правеше на болшевик и се разпореждаше в България, но сега болшевикът се казва Уорлик. Тоя даже задмина руските си предшественици и предизвиква направо отвращение.

Точно така,много сме зле,прав е човека.

Ние друго и не сме очаквали. Специална поговорка си имаме даже за такива случаи - за краставите магарета и т.н.

стандарт корупця между дпс и преставител на уса *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И за какво се среща Негово Превъзходителство господин Губернатора с резидента на Анкара Аамет Доан? Да не би некой да е завъртял кранчетата към бъчвата без дъно,наречена ДПС?!... Нема страшно,ние сме кротък народ,480 годинки ги понесохме,че тия ли ще ни стреснат!? Е сега слушам по радиото,че некой щял да бъде глобен,че не бил почистил пред къщата си,представете си??? Ама моля ви се,ние живеемЕ още в социализЪма на бае Тошо бе...ХАХАХА! Представяте ли си да бъде глобен някой,че не си е почистил пред магазина на Шанзелизе,например??...Абе мнго сме жалки бе...Ама нема страшно,Боко Мутрата ще построи магистралите и ще тръгнат реките от мед и масло!...Чекайте,в чекането му е майката!

Вэривиха мавэолея на вожда Димитров,света не можа да види това иэобритение,сега имате шанса да эапаэите,иэобритението Белене да го гледат поколенията ,тоя гьол

Забравил си да активираш българската кирилица, писал си с руската. Писал си примерно "е абаротное" (обратното ляво е) вместо "з" ;)

Иронията ти е глупава - защото никой не разрушава по света само за да премахне нещо. Ако се руши то се и строи веднага нещо ново и по-хубаво. Виж в България, понеже сме най-Ентелегентната нация по света, направила най-много Езобретения и дала най-вИликите хора на света, затова тънем в кал и мизерия. Защото само рушим - разрушихме заводи, разрушихме предприятия, разрушихме фирми, изпродадохме всичко що е печелившо на безценица, вместо държавата да прибира печалбата и да сме с огромен бюджет. Ти си типичния представител на това поколение, което руши и е прекалено ограничено за да създава. Понеже слушаме такива като Уорлик, затова изпродадохме всичко. И сега плащаме ток примерно на чешката ДЪРЖАВНА ел компания, пълним им техния бюджет, а ние лапаме мухи и се чудим откъде да спестим.

АМА РАЗБИРА СЕ - ИДВАМАТА БЛЕНУВАТЕ БЪЛГАРИЯ ДА Е ТУРСКИ ВИЛАЕТ.

Виждам, че отново заглавието успява да заблуди простия читател. Журналист изважда едно изречение, то вече звучи по друг начин, като е извадено от контекст, но неукият читател успява да разчете само заглавието. Типично за хора, научени да четат, но не и да рабират какво четат. Болшевиките направиха имянно това, народе: технически народът чете, което е достатъчно основание за статистиката - народът е уж образован :-). Фактически четенето е на такова ниво (и поради ниския интелект, и поради системата на образование), че този читател не може да разчита, не разбира и не може да интерпретира в съзнаниео си четивото като смисъл. Така най-лесно се манипулира цял народ. Особено славянски, емоционален и самовлюбен. Пъснеш му фразата и след това всичко шуми в главата му, повече грижи нямаш никакви. Управления на демагогията и простотията.

Колкото и да ми е неприятен Уолрик, той си върши работата - защитава интересите на САЩ. Но тукашните предатели и подмазвачи и един, който като чуе конграчулейшънс и се подмокря - те са истинските виновници за това, че България затъва икономически, демографски и финансово.