Доган: Русия се възражда като алтернатива и гаранция за мир

Новите геополитически реалности ни изправят пред явлението "Тръмп", което трябва внимателно да се изследва, казва пред Епицентър.бг Ахмед Доган.

Обратно в новината

Коментари - Доган: Русия се възражда като алтернатива и гаранция за мир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рублофили това е шефа ви в България. Срам.

умен, еродиран... спор няма. той си оправя техните хора. работа, бащите им строят сараите, а децата им след завършване на висшу веднага на работа, демек връзки. водното огледало....бол работа за строители, техни хора... българомохамеданин строителен техник водно... лично той е споделял с мен-синът му първо, второ висше, жилище в София, и когато паднаха от власт се страхуваше да не би да го осъдят. на кои даде хляб, работа... сега джамията... сервитьорки в един от хотелите, ресторант, въртят се много пари...въртят се, ама за кого? и по време на избори, канят ги в ресторанти-първо, второ, трето... да дадат гласа си за тях. нерде права, нерде справедливост спрямо всички останали граждани в смесените региони. Умен бил, никой не оспорва /отрича, че е еродиран благодарение на бай Тошо. Щракнете в търсачката... изпишете Ахмед Доган You Tube и ... Пожелаваме им всичко най-добро, Предадоха властта на БСП...- секс, пари, роднински връзки. лошото свърши. започва по-лошото.

за мен лично ахмет доган е примитивен и прост човек,чудя се защо още е на свобода в българия,а защо и кои му е почитател,толкова ли няма по нормални български граждани!от мен един силен шут на доган и никога да не говорят за този гнил продукт на българосъветската дружба ,днес са други времена!не е никакъв професор хидролог а рафиниран мошенник сред глупавото население!

виж ти, кой бил на-големият русофил в България !

Иво Инджев още преди години твърдеше,че не само Атака,но и ДПС са руски проекти,създадени за да разделят и противопоставят обществото ни.Обвиняваха го че е западен агент,платен соросоид и т.н.Оказа се че е прав.Сега,когато предупреждава за руската инвазия по българското Черноморие,някои отново го обвиняват че говори глупости.Трябва ли да ни приложат кримско-донбаския сценарий за да се усетим?

браво догане!ти си по голям атакист и от наш волен,каракачанов и веизар енчев взети заедно!само доналд тръмп да не те обяви за мошенник терорист и да ти бомбардира сараите! доган - българският бен ладен!

Майка му е хвърлила пъпа в Саудитска арабия.

Винаги съм смятал Доган за един изключително интелегентен човек. Не особено етичен и възползващ се от недъзите на демокрацията за лично обогатяване. Но изключително умен и еродиран политик!

Съгласна. Само с малка забележка - пише се "ерУдиран".

Пише се не интелЕгентен,а интелИгентен,въпреки че произхожда от думата интелект.Вярвам че дамата отново ще се съгласи и няма да ми се разсърди заради посочения пропуск.Аз съм културен,галантен и дипломатичен почти колкото и сър Джон!(Но все пак,миледи,не ме обвинявайте в нескромност).

със това завидно изказване ние от обединеният патриотичен фронт се присъединяваме към ахмед доган от дпс като наш съмишленик! браво догане, така те харесваме!

браво,молодец!такива политици и със такива изказвания като на този български гении на мисълта! доган-президент на българия-българският васил левски! дори волен би му завидял на мисълта на изказването му!волене доган те задмина!

Според мен, никой нормален човек не харесва политическото явление Доган, но е факт, че както прословута му реч от преди една година, така и сегашното му изказване съдържа много истини, които никой друг наш политик не е казал (новоизбраният президент още не е встъпил в длъжност, за да го видим и чуем...). От 1989 година насам, Доган все е на печелившата страна. Няма друг политик в България, който може да се похвали с такова трайно и значимо влияние...друг е въпросът за какво го използува. Бил човек на Русия? Ако е така, това нагледно показва колко по-ефективно работят от западняците...

Ами да, казва истини, защото ги знае най-добре-нали той раздава порциите! Боже, какви глупаци, възхищават се на човек, заради когото са бедни и прости! Сега остана само да се възхитите и от Пеевски, Бисеров, Цонев и всички доганови "юнаци"!

Ами като няма българи на които да се възхитим? Оооо, пардон имаме великия послушко Бойко...

Не - той Е печелившата страна.

Руснаците наистина работят ефективно - Доган е първият милиардер в България, вторият е Божков, третият е Тиквата ;-)

Още едно доказателство че именно Русия създаде Доган - най-голямото зло за България.

Грешиш, създадоха го българските неолиберални предатели!

Истината е, че Русия не е тази комунистическа държава от едно време, а един стожер на мира в света, който благодарение на Путин е толкова силен и всемогъщ! Единствено Путин прозря истината за наглия запад и Америка ръководена от Обама и неговите терористични инструктори в Сирия, а и не само там...Либия, Ирак!

Да, Русия не е същата комунистическа държава. Тя е пос-комунистическа. И няма как да е иначе когато Путьо и путьовците около него са представители КГБ и висшата партийна номенклатура. Русия винаги е била агресивна държава. Сегашната Русия не прави изключение . Не го знам Путьо колко е силен ( в Русия сигурно е), но когато умре ще се види що за стока е - в Русия винагои така става. Аз се опитвам да направя паралел между днешна Русия и СССР от средата на 80-те. И се оказва че има много общи неща. накрая може да се окаже че Русия ще се скапе по същия начин както СССР - просто няма да издържи на надпреварата въа въоръжаването и ще фалира

Не харесвам доган въобще, обаче твърдението, че Русия се превръща в гаранция за мир е неоспоримо. 1. Заради Русия Иран не беше нападнат 2. Заради Русия Сирия не бе нападната от сащ и марионетките от ЕС Това ако не е гаранция за мир не знам кое е. И последно, стига с тая украИна, която е по корумпирана отвсякога.

Ридните комундета изпитват политически оргазъм от глупотевинитем както на Доганя, така и на Путьо и путьовците около него. Това е поредният рецидив на синдрома "другарят Хитлер". В периода 23.08.1939 (когато е подписан пакта Молотов-Рибентроп) по заповед от Москва родните комуняги титулуват самия Хителр с "другарю". Както и съветските другари, де. И това почти 2 години (по-точно година и 10 месеца). След нападението над СССР от Москва постъпва друга заповед и Хитлер става най-големия гад. С Доган се наблюдава почти същото. Преди 2 години беше гад, Сега стана най-способния политик. И двете по заповед на Кремъл. Щеше да е смешно, ако не беше жалко

Просто си смешен в желанието да намериш някаква "опорна точка", както соросчетатат казвате. Ако не си разбрал, неолиберализма с кухите слова си заминава, сбогом!

Вземи и прочети в Интернет колко други държави сключват договори с Хитлер преди Русия! Първата от тях е ... Полша. Само че днес всеки говори само договора Молотов-Рибентроп и забравя за другите. Четете историята!

Г-Н ДОГАН Е НАЙ-ДОБРИЯ ДЪРЖАВНИК СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ,А СЕ ПОМЪЧЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ЕКИП ЗА СПАСЯВАНЕТО НА СТРАНАТА.ЗА СМЯХ СМЕ БСП И ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ СА НАДЕЖДАТА ЗАСЕГА-БЕЗ МУТРЕНСКАТА МАФИЯ.

ВСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА,МЪДРЕЦ Е ДОГАН,БОРИСОВ МОЖЕ САМО ДА МУ НОСИ ЧАНТАТА И ДА МУ ПРАВИ КАФЕ,НИЩО ДРУГО НЕ СТАВА ОТ НЕГО

не само борисов, тои задмина волен сидеров,каракачанов,велизар енчев!

гениална мисъл на философа-кука на ДС мъдрия Доган! Виж какво великий мъдрецо-ченге,руска подлого, не знам от какво и как точно се възражда Русия,но с помощта на диктатора Путин Сирия се превръща в руини,пепел и пустиня. Жалко за прекрасната страна Сирия!

Бъди реалист, руснаците бяха извикани на помощ, кога? Когато всичко бе в руини след 5 г. война. В Сирия влязоха джихадисти от Турция, С. А. Катар, Азия и Европа. На практика бяха останали само 18 % от територията. Руснаците действително са Освободители на човешкия дух. И това, ще остане в историята, завинаги. Русия вечно, ще бъде там, както е при нас.

Няма спор.Доган има заслуги за етническият мир., НО годината е 2016, а не 1983. Меди добре си изигра картите..., но осъждат дребните риби... човек е гневен... неудовлетворени, защото отсъства думата "СПРАВЕДЛИВОСТ". Не можеш да накараш човек да спазва законите, като самите вие не гО ПРАВИТЕ... далавера, далавера...много са... именно Той трябва да сътвори закон и върне парите за образование, защото на запад български дипломи не са легитимни ... винаги българите - депутати, управители... са се съобразявали с Меди, защо ли? защото е умен, или защото парите му идват от незнайно къде??? И сега се готвят неговите авери да управляват с комунистическата партия...

Шеговито погледнато, ние действително сме велика нация. Турци, германци, поляци, вече и американци се страхуват от Русия. Само ние декларираме , че не ни е страх и е така действително, защо тогава не правим така, че да печелим от това? Доган както винаги е крачка напред. Не че не го виждаме всички, но той прави нещата, докато другите гледат.

не се отчайвай народе български. Тези дитирамби дето ги пишат тук - Доган бил най-българин, най-умен и пр. го пишат турци. Ама нас ни мързи да четем - нап.досието на Доган - книга е от Тома Биков - всичко документи - няма лъжа, няма измама.

Доганчо ага, а деведесетте години в нощния бар на хотел София с курвите около тебе беше на друго мнение нали? Мнооого репресиран си бил от БКП-то а? А?

ердоган ли ти го подсказа? та хвалиш россия

Догане, тези твои прозрения са известни дори на 18 годишните. Ти верно ли си мислиш, че си по-умен от средно статистическия форумец?! Българите знаем, че си руска разработка на КГБ, която чрез ДС съществува и до днес. Селски, ти си доказателството,че руската служба - ДС отново играе ключова роля в България!

От 27г.до ден днешен най-умелият и гъвкав политик.Каквото си пожелае го постига и лошото е,че му се позволяваше да постигне целите си.

Доган го е страх от Турция, той е стара лисица, ако се подмазва на Русия, то е заради смяната на управлението в САЩ, което смята да се занимае с вътрешните проблеми на америка и да зареже останалата част от НАТО да се оправя. А ние сме застрашени от агресивен съсед като Ердоган, затова трябва много да се подмазваме на Русия. Ама много, щото Роско дебила направи каквото можа да ни скара с нея.

долен агент Сава, алчен и тъп

Рано или късно - въшката се показва на челото! Доган с червен хастар :-)!

писатели и никой не чете. Още в началото на 1990-те години излезе куп информация, че ахмет доган е кадър на десе и е предаден за употреба на кагебе, но масово се тиражира лъжата за турска партия ??? Американците я нарекоха руска партия.

по интересно е че съшност ДПС бе създадено като партия с активната помощ на САЩ ! То бе гражданско движение нещо като сегашните НПО-та. Та в началото на на 90 -91 г. то си беше само НПО без да е партия. Та конституционния съд го пусна по точно с равни гласове за и против пак под влиянието на САЩ. Така че айде да кажем и другата част от истината! Влезна в Народното събрание при първия кабинет на СДС когато бе Филип Димитров министър председател!

руски лъжлив трол

Дай да намажем филията, ама по-дебело. Цената няма значение.

Този лъжлив шестак не беше ли най- големия ЛИБЕРАЛ в България? Не създаде ли той либералния модел у нас??? За какъв " българо - руски приятел се гласи, нали е турчин????????

от неолибералите "Ту насам-Ту натам"! Девизът му е:"интересът клати фесът"...Действа според:"накъде духа вятъра"! Не се впечатлявайте, че повтаря това, което болшинството хора ясно осъзнават, виждат и усещат! Гледайте какви ги върши! И той, и неолибералите са манипулатори, лъжци - грабили от всички Бг граждани!Нищо добро не е направил Доган за народа! Нищо!

циганин е, някои твърдят че е татарин от тия дето са ги докарали преди 1878г. на разменни начала, българи към Русия и татари към Османската!

НЕ МИ Е ПРИЯТНО ДА СИ ПРИЗНАЯ,ЧЕ ОТ ЛЪЖЛИВИТЕ ПОЛИТИЦИ НА ПРЕХОДА,ДОГАН ВИНАГИ Е КАЗВАЛ В ПРАВ ТЕКСТ ИСТИНАТА!!!ДАЛИ НИ Е ХАРЕСВАЛО ИЛИ НЕ,ТОВА НЕ МОЖЕ ДА ОМАЛОВАЖИ ТОЗИ ФАКТ!!!

.Павлов в своята Нобелова реч казал следното: "Всъщност, аз трябва да изразя своя тъжен поглед върху руския човек. Руският човек има слаба мозъчна система и не е в състояние да възприема действителността като такава. За него съществуват само думи. Неговите условни рефлекси не са съгласувани с реалността, а с думите. " (За първи път публикувано в списание "Звезда" през 1927 г.). 2. "Руснакът е най-големият и най-нагъл лъжец в целия свят." Тургенев; 3. "О, колко трудно е да се живее в Русия, в този смърдящ център на физическа и морална поквара, подлост, лъжи и злодейства." Аксаков; 4. "Хора, които блуждаят из Европа и търсят, какво могат да разрушат и унищожат само заради забавление." Достоевски; 5. "Не хора, а скотове, простотия, дива орда, душегубци и злодеи." Булгаков; 6. "Най-важното достижение на руския народ е неговата садистична жестокост." Горки;

някои чехльовци са я съчинили тая статия. Доган русофил - я стига глупости.

Ех соколе, соколе какъв си помияр...

Той е агент на КГБ! Затова си получава наградата за добра служба!

Боже господи! Корумпираният дискредитиран Доган показва 100 пъти повече усет, разум и мащабно мислене, отколкото която и да е българска партия в парламента! Доживях и това - Доган да казва ясно това което и децата знаят, а нашите псевдо-патриоти усърдно да се молят и да се кръстят, че "такова животно нема"!

Е, има ли още някой съмнение чий продукт е националният предател-Доган! Руска подлога!

много си прав,Догане,мислехме,че си гад,но не си......гад е Местан и тия,които го разрешиха-враг под наша кожа.....

Как не те очистих аз тебе , продажнико !

СЛУЖУ ВЕРНО И ОТВЕРЖЕНО СОВУТСКОМУ СОЮЗУ !!!

За съжаление или не, казаното от Доган е на 99%истина и се сбъдва. Не забравяйте, че 30 години модела на етническия мир в България го крепи Доган!

"Доган бил поддържал 30 г. етническия мир"...Този ли Доган възнасяш бе, дето предаде "оня списък" със секретни документи в турското посолство?! Я не дрънкай глупости на търкалета! Етнически мир имаше при далновидеца-Държавник-Т.Живков! Той бе наясно със спада на раждаемостта на българите и двойният прираст на турци и цигани и за да я има България в бъдеще, проведе тъй наречения Възродителен процес. Живков искаше да избегне исканията на турците за автономия, мислеше как да избегне, възможния "кипърски вариант..., дори такива неща, които сега Местан прави: да"пришие" България към Турция...Грешката на Живков бе,че не започна със смяна на малките имена на новородените, както правят в Америка, но това е друга бира и за съжаление- вече изпита...

за голямо съжаление България никога няма да стане нормална европейска държава, дори от ранга на Полша и Чехия. Изградените по времето на комунизма връзки м/у КГБ и ДС се оказаха по силни и здрави отколкото и най-смелите предположения. Щом турчина го направиха русофил... страшна работа

ДОГАН ПАК ПОКАЗА НА БОРИСОВ ЧЕ СЕ Е КАЧИЛ ,ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НА ГРЕШЕН ТРАМВАЙ

Доган е по Българин от Плювналиев, Ненчев, Борисов и цялата останала паплач от реформаторския блок

Ха-ха-ха! Кое му е българското и има ли още някой съмнение чий продукт е този национален предател?! Доган е руска подлога!

Най-големият крадец в България е и най-голям русофил... Дали това е случайно, лумпени? Питам и отговор не искам... :-)

ДОГАН ЗНАЕ ОТ КАДЕ ЩЕ ИЗГРЕЕ СЛЪНЦЕТО А ЗАБЛУДЕНИТЕ КАТО ТЕБ ГО ЧАКАТ ОТ ГРЕШНАТА СТРАНА И ЗАТОВА ЩЕ ХВАНАТ НА ДОГАН ТОЯГАТА

Доган е български гражданин. Това е факт. Това което прави напоследък заслужава адмирации. Та това е чудесно. Работи за сближаването на двата братски народа. Които други;вече българи се опитваха максимално да разделят. Да ви кажа ли от кои политически сили са тия българчета, или сами ще се сетите. А не заслужава ли аплодисменти Доган,затова,че се противопостави на Лютфи Местан и ДОСТ? Отдавна е доказал,че е умен,ерудиран и интелигентен политик. Така че,спрете да поставяте етикети и да плюете. Та той работи много повече за България от един Плевнелиев например! Така че, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ДОГАН И СРАМ ЗА МУШМОРОЦИТЕ В ОСТАВКА!!

Ахахахахахаха - Доган тотално обърна дупето, леко, бе - ще се изтепате кой да се поклони първи!