Горещините влияят на психиката на всеки трети българин

Горещините отключват агресия, могат да усложнят депресивни състояния, вляят и на кръвното налягане. Препоръчва се намесата на лекар.

Обратно в новината

Коментари - Горещините влияят на психиката на всеки трети българин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за психичното здраве на хората са журналистите. Горещините са нещо нормално и организма реагира нормално, ако някой непрекъснато не натяква колко жегата, студа, влагата, храната или нещо друго са ужасни и опасни.

вижте скакво ни засипват отгоре: :Химтрейлите влияят върху времето и върху психическото състояние на хората, т.е. в съчетание с облъчването от страна на ХААРП, всичките тези фактори едновременно работят като климатично и психотронно оръжие" link

явно горещините силно са повлияли на "поклонниците" от селския събор на бузлуджа.

През зимата обясняват депресията с липсата на слънчева светлина, през лятото - с многото слънце и топлина?! Адски удобно - само да се почувстваш малко зле - тичай при доктора, дай му там 50 лв за преглед, или чакай на опашки - ако случайно си осигурен - още 2 часа, побъркай се от нерви и приказки на постоянното присъствие от бабички и вечно "болни" наоколо, накрая той ти изписва най-скъпото лекарство от аптеката, която му плаща за това, и те праща вкъщи с мъдрото заключение, че "от ЕГНто е, какво искате - не сме вечно на 18", и сега, в тия жеги ... Глупости на търкала! Мафията в белите прстилки се чуди какво да измисли вече, министърът им е първи пациент с тия пръстови отпечатъци, дето го гонят, и с тия оцъклени очи на всяка снимка, а истинската причина за нещастията на българите е това шантаво некомпетентно правителство, тия откачалки-министри, които са в управлението само за един мандат и в него бързат да уредят цялата рода на службици и с финансиране по проекти ... Това е, а който няма роднина-министър и пари от проекти - той има депресия, агресия, напрегнатост или отпуснатост ... и да пие хапчета! Как ли не?! Ако питате мен - ако имате някакви пари - отидете на плаж, пийте биричка, прекарвайте си весело с компания, не се напъвайте излишно в жегите - те и без това бързо отминават!

Вчера бе категорично доказано,че върху психиката на истинските българи, влияе отрицателно присъствието на "Дондуков" 1 и 2, на двамата генетично увредени мафиоти!!!

"Съветът на специалистите е, ако забележите странно поведение у близък - прекалена агресия или силна меланхолия, потърсете психиатър." А това сигурно влиза в категорията платена реклама. Станахме като американците - първото излагане на слънце и психиатър. Разбира се не само слънцето е дразнител - котката вкъщи, това как е свършил мача или фактът, че нямаш време да ловиш покемони. Разбирам човек да има сериозна причина да ходи на психиатър, но това наистина счупи тъпомера.

На спряха да плют по това слънце тези експерти. Точно излагането на слънце събужда хормонът на щастието, а най-многото депресии са в северните държави, където липсва светлина.

А тези, които са в житейска криза и безработни, ако нямаше топлина, щеше да им идва десет пъти повече да се депресират и самоубият, отколкото сега. Като е топъл слънчев ден, поне може да се порадват на нещо.

Каквото и да казват журналистите и колкото и да се оплакват вечно недоволните, аз се радвам на лятото! Истинско, разкошно, слънчево лято! Носим леки дрехи, светло е до късно и прекарваме повече време навън. По-добре ли е през есента и зимата, когато е влажно, мъгливо, ходим в киша, навличаме се с дебели дрехи, харчим пари за отопление и постоянно се заразяваме с вируси?! Хора, оценявайте това, което имате, което на всичкото отгоре е и безплатно. Има места по света, където могат само да си мечтаят за климат и природа като нашите.

спасението е в сладоледната вода. анадънму

не ме засяга

Всеки втори е полудял от геноцита,а всеки трети от топлото!

Ние още от 1990-та сме Слънчасали. Много Кораво Племе сме, щом още сме "под слънцето" и Ни Има.

То на българите все някой им е виновен. Сега е жегата!

1,2, герб 1,2, герб и т.н.н...

1 Язе съм БКП 2 язе съм бсп 3 язе искам искам и пак искам 4 ама язе не давам

Не е това от горещините...

моля без обиди за психическо състояние,при нас в карлуково няма жега

Така е, чувствам се смачкан и изтерзан. Красиво момиче ме отряза и се опитвам да осъзная защо се случи това ...

Нямаше нужния подход към мен.Аз обичам груби и брутални мъже,а ти беше мекушав,и неуверен!

ганьовците зобат много парцуца и затова са вечно махмурлии

Ха, що да ходя на психиатър? Я, какъв хубав форум си имаме тук.

Де ги видяхте тия българи, то само мангали и депутати в кочината бре.

,Добре съм, добре съм честна дума! Пия си хапчетата редовно и вече не залитам в жегите. ;-)

Горещините отключват агресия на тия които карат москвич, в БМВ-ето винаги е 18 градуса

Не си прав.Я като карам ЗАС ;ЗАПОРОШКА; имам страхотно охлаждане и никоги нема ме уловат тия бацили депресионни.Та това исках да кажа--мамка му и жега коги ще свърши това чудо

Ама моля ви се! Българите винаги са били най-най, те имат най славната история, от която половината са били под чуждо робство, те имат най-ниските доходи, те имат най-високото ниво на корупция, те имат най-зле функциониращо здравеопазване, образователна, съдебна система и МВР, най-гъвкавите магистрали, най-невинните престъпници, те са най-големите скотове на два континента! Нямат нужда от някакви си жеги, за да оскотяват допълнително, могат и сами.

:)))

Жегата винаги ме е зареждала с енергия. От край време си мечтая да живея на място с тропичен (влажен или сух - няма значение) климат. Тази година изгорях на слънце вече два пъти - и в момента още се люспя. Важното е да се приемат необходимите за нормалната функция на организма вещества, защото потта, освен токсините извежда и голяма част от тези жизненоважни вещества от организма, което води до физическа отпадналост и психични разтройства.

Препоръчвам сок от ечемик, леко ферментирал.

горещините на всеки трети,новините на малоумните.

Горещините влияят на българина, студовете влияят на българина... То туй животно може да живее САМО при 20 градуса по целзии, без да вали, без да духа вятър... РЕдко капризни хора са българите. Гърците и испанците живеят на 40+ градуса, па като гледам нищо им няма и никой там не се оплаква. Даже и климатиците в колите си не ползват. Трябва да е наистина над 40 градуса, за да видиш тук там някоя кола с пуснат климатик. А тук животното кара кола и при -20 и +20 и при + 40 на климатик. Айде вземете да престанете да мрънкате и си живейте живота. Баси простият народ. Направо се чувстам наказан от Господ, че ме е сложил да живея в тая тъпа страна с тоя прост и злобен народец.

майка ти хубава ли е ?

Не знам що така, ама аз нещо трети българи не срещам - само първи и втори.

трети или трето качество или мангус?

Потърсете психолог или психологически консултант, а не психиатър, бе, льольовци! Точно ходенето при психиатър при такава сезонна депресия ще направи проблемите ви дълготрайни и трудни за повлияване. Лечението при тях е само с химически средства, които най-често не пасват на такива депресии, а само на сериозни психиатрични заболявания. Ама тя глупостта не ходи по гората...

Психолог, може врачка, баячка, екстрасенс. Психологията е лъженаука.

а на всеки. И не само тук е жега.

Че повечето българи просто са си луди целогодишно, жегата какво общо има?

Два шамара и кофа с вода.

Ей за това в такова време не ходя на Бузлуджа - връх Хаджи Димитър .

Мене най-ми лазят по нервите от Топлофикация, за които всеки месец е с по-голяма консумация на топлоенергрия от предходния! И все има някаква очевадна и неоспорима причина за това!

причината,че плащаш.

Ти не усещаш ли ,че целта е да те запалят --Бегай докато е у време ,спасявай се бе човече.