Станишев: От донор ЕС да се превърне в инвеститор за Африка

От донор ЕС трябва да се превърне в инвеститор в мир и икономически възможности за Африка, посочи президентът на ПЕС Сергей Станишев. ,

Обратно в новината

Коментари - Станишев: От донор ЕС да се превърне в инвеститор за Африка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От донор ЕС да се превърне в инвеститор ============ от мъртвец става единствено донор!!!

ниска,по-ниска,най-ниска топка-сс

Колко е "умничек" горкичкият, толкова, колкото е бившето му гадже, което вместо да си гледа бебето, навира си носа където не и работата!!!!!

с африка е свършено, щом лидерът на пес и бивш премиер на територията се захваща с нея. пък като се знае и как бе избран на клатикурна длъжност в европарламата и закопаването на африка не мърда, след закопаването на европа, разбира се...

другаря станишев знае ли, че между африка и европа има подписано споразумение, подобно на сета и ттип? защо тогава африка е зле?

Миграциония натиск от към Африка се решава с 0.5% от парите за негрите и политическа воля в Европа. Казва им се " не ви искаме тук" и засилване на бреговата охрана в Средиземно море.

Пишат, че Бойко си назначавал калинки. Вчрно е. Лелка курни разбрала, не разбрала, си назначила най-малко 2 чочолинки в парламента. И то със съгласиие на чичко Станищко.

Бежанец-напуска своята страна заради опасност за своя живот и свобода .Право на убежище е посочено в международното право.Мигрант-човек,който отива в друга страна в търсене на по добър живот,да намери работа,да ползва различни блага.Станишев говори за устойчиво развитие на ООН-намаляване на бедността,качествено образование,стабилно икон.развитие и преодоляване на неравенството.От България има много мигранти по света,търсещи работа и по достойно заплащане .От над 9 милиона,населението се е стопило под 7 милиона.Станишев какво направи за България за такова стабилно развитие,нали беше във властта?Тия думи на дело трябваше да се докажат в собствената родина.А сега се борят за европредседателство.Те родината не са оправили,а хукнали света да оправят.

Другарю Станишев, защо Вие инвестирахте в имение на Женевското езеро, а не в нива, намираща се в Зимбабве?

Преди двайсетина години конфискуваха нивите на белите и който успя да избяга, отърва кожата! Останалите - справка 9 септември 1944 г. - безследно ...

Ами да , национализираха процъфтяващи ферми и ги превърнаха в руини. От много акъл така става. А тоя "убавец" иска да инвестира...нямам думи.

Комсомолски плам в стил "Другари, дайте да дадете!" Не виждам опашка от желаещи.

Ох . . . . . . От Комсомолеца се отървахме, Десито ще го утешава. Ми тоя ко ши го праим . . . освен да му пуснем Никол Станкулова . . . ама толкова голяма жертва от нея . . .Вчера в Сочи седнаха заедно Рохан, Путин и Ердоган и решават за Сирия. През декември в Русия ще се проведе Конгрес на политическите сили в Сирия под егидата на Путин. Там НЯМА да ПРИСЪСТВАТ САЩ и ЕС. Какви ми ги плещи, тоя? Единственото нещо дето направи в България беше, че редовно с 10% вдигаше пенциите и сега велик стратег в ЕС! . . . . Боже мили! . . .

Какви инвестиции? Инвестиции на сила не стават. Няма ли обективни условия, ще стане едно пръскане на европейски средства без полза. Инвестициите искат ред, сигурност и специалисти. В Африка няма ни едно, а специалистите още са по дърветата, и който слезе веднага хваща пътя за Европа.

Съсела правилно говори. Китайците отдавна са вече в Африка. Това е последният континент който ще трябва да се развие и следващият да попадне под мерника на големите пари след като приключат с Азия.

Този пък се затресал за Африка.....демагог?

Господи Боже, защо трябва да храним празнодумци като Съсела - човек без нито 1 ден трудов стаж, който се събра и с жена, замесена във финансови далавери?!?

Ми то и братчето му е най-големия инвеститор по българското Черноморие . Половината бетон е на фамилията !

Егати ЕС щом този е фактор в него ? Плосък данък, заменки на земи плажове срещу чукари. И той като предшественика си Гоце направи милиони € и сега джитка по Швейцария.

Недей лъга ! Не милиони , а милиарди крадна Станишката !

Щом тоя се захвана с Африка , очаквайте скоро време недостиг на чернокожи на континента, и дефицит на пясък в Сахара !

Сирия бе разрушена от руската авияция,но сега Путин няма пари за възстановяване и Станишев се опитва ЕС да покрие финансово кремълските поразии!Няма да стане!Само САЩ помагат и възстановяват,някогашните си врагове,като Виетнам,който сега процъфтява!

САЩ помогнаха ка Виетнам с убиството на 3 милиона виетнамци. Нищо друго. Това че Виетнам процъфтява е защото подобно на Китай не се отказаха от комунизма, и не си унищожиха производството като нас. Западняците най ги е страх, някой да не произвежда за собствена сметка. Всички трябва да са им слуги и само те да инвестират и печелят.

Бла-бла, Станишев. Много е лесно да се говори на ангро от позицията на високия ти пост, от който нищо не зависи. Типичен брюкселски чиновник. Кой да инвестира в Африка? Бившите колонизатори са заграбили каквито могат ресурси. И в момента го правят чрез разни концесии. С извоюването на независимостта африканските държави бяха оставени сами на себе си - е, видяхме докъде го докараха. За съжаление, Африка се оказа провален континент по много причини - и вътрешни, и външни. От близо десетилетие Китай се настанява там, изкупувайки плодородните земи на безценица, тъй като са все още чисти, а имат да хранят над милиард жълти гърла. Според някои данни притежават и арендоват около 30% от плодородните земи на континента. Но дори и Китай не е инвеститор в класическия смисъл на думата, а ползвател. Та кой да инвестира в Африка, Станишев?

Станишев: От донор ЕС да се превърне в инвеститор за Африка Станишев , пак ли откриваш "топлата" вода. Този скучен човечец, с единият си добър английски и без нито ден обществено полезен труд , пълен с клишета и глупотевини е начело на европейските социалисти. Откакто е там те губят всички избори в Европа.

а аз си мислих, че говори за България, щото по-голям донор за ЕС или за Щатите от нас няма. Къде учат и работят децата на всички депутати - в Русия - ха-ха, в Европа и Щатите! Не ме гледай какво правя, а слушай /Станишко/ какво говори. Интересно, децата му като пораснат ще ли напуснат имението на Женевското езеро и дворците къщи и ще дойдат да учат и работят у нас или в Африка - ще умра от смях!!!

Трансректалния масаж на простата жлеза на евросоциалистите от мъжки пол е ключов фактор за нормалното функциониране на техните организми, без него те не могат да се почувстват истински хора, истински европейци със социалистически наклонности.

Joint Training - 5.. Разтягане, трениране, фи - 5..

МИШКАР !!! КОЙ ТИ ПРЕЧИ ДА ИНВЕСТИРАШ В АФРИКА ?! ДА ВИДИМ БЛЯСЪКА НА ПРОМЕНИТЕ !

а бе комундел, ми тя европа навремето инвестираше в африка бе! ма вие им викахте колонизатори, измислихте разни мугабета и манделовци, и ето резултата!

Този плазми, защо не е в затвора ?????? Какво го чакате още ?

Цялата Мара втасала, давай да оправяме и Африка сега! СерГей добре че не си в БГ, стой си в Брюксел и да не си се върнал повече в БГ!

В Африка, в Азия, в Антарктида.... само не и в България, сакън.

ражда безумия.