МВР чака съгласието на Афганистан, за да връща мигранти

Българските власти ще разчитат на съгласие от страна на Афганистан, за да връщат чужди граждани обратно, пише "Сега".

Обратно в новината

Коментари - МВР чака съгласието на Афганистан, за да връща мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, бе! Ей сега! Те американците затова са ги пратили и са им организирали финансирането за транспорта и превеждането през границата, че сега да ги връщаме. Сега като почнат да вият всичкото соросоид, като почнат да пищят и да ни плюят всичките световни измислени правозащитници дето им пука само да лапат и да организират гологърди акции с балерини, нашите мили продажни политици също ще клекнат след обаждане от Вашингтон. Докато не бъде изрината соросоидната паплач и Тръмп не промени политиката на Америка така, че да спре да се меси навсякъде - ще теглим. А пък ЕС хич не я броя за слива - от тях пък нищо не зависи, ако им пратят терористичен поздрав - пореват малко и после пак забравят щото са горди "свободни" еврогейци!

хахахахахаха и ще го дочакат това съгласие на върба в сряда хахахахаха

Само едно е решението - в всички градове масово протестиране докато: 1)Не се депортират всички нелегални афганистанци(а докато си чакат депортирането издръжката да не им е по голяма от минималната пенсия) 2)Пълно затваряне на границата с Турция,докато не се спрат набезите от към турска страна.Ако се налага да се праща войска и да се минира границата.

От Белггия и Германия се екстрадират основно нелегални за балканските държави (Косово, Босна, Сърбия, Македония) и даже за някои членове на ЕС като България, Румъния, Полша. Много малко се екстрадират към Мароко, Тунис, Алжир, въпреки огромният брой нелегални от тези страни. Само за пример - от 6.000 човека със заповед да напуснат страната, от Германия за северноафриканските държави през 2015-та са екстрадирани точно... 60! Или около 1%! Останалите вилнеят из градовете и си докарват доходи с кражби, продажба на наркотици и тук-там работа на черно из дюнерджейците...

Като не ги искат - товарим ги на самолета, по един парашут на гърба и ги исипваме над родните им територии - няма нужда някой да ги посреща!

ДУМАТА ПАРАШУТ НЕ МИ ХАРЕСВА. ПО-ДОБРЕ ЩЕ Е БЕЗ НЕГО,ЗАЩОТО ПАК ЩЕ СЕ ДОМЪКНАТ У НАС.

Ето това е, ПОДАРЪКА НИ ОТ ББ и СИЕ, ДОКАРАЛ НИ ВЪШКИТЕ от които няма лечение!!! ЗАПОЧВАМЕ ДА ГИ СМАЗВАМЕ, за да ги изчистим, няма какво да се помахаваме.........

Да, обаче представителите на една друга партия в ЕП гласуваха да ги осигурим с жилища и работа тук тези маймуни! Защо всички много умело забравят за този факт!

ПОДЛЕЦ. Не ти е Бойко виновен. Това е европейскипроблем дирижиран отвисоко. Добре че е Бойко та да го държи на що годе спасително ниво до този момент. Всяка друга партия би го влошила.

плюя на еврогейските правила омръзна ми от тъпотии искам комунизъм ..а колкодо афганистанците. къде точно е казано как да им ги връщаме бе. нали въздушното пространство на д Афганистан си е техна територия, метаме ги от самолета от небето и обратно за другата партида.

Ако афганистанците и всички други така наречени бежанци,знаят че всеки който пресече българската граница освен през официалните КПП ще бъде посрещнат с куршум,сигурен съм че драстично ще спадние потокът от нарушители!!!! Който иска да влезе в българия иима си ред и официални места за преминаване.

Една тлъста глоба ще е достатъчна а и ще е законна. За повреда на гранично съоражение. И на който не иска да си ходи след отказ за убежище пак глоба.

И те го спазват. Но някои не знаят реда и се опитват да минат през КПП.

А когато същите тези натрапници рушат имущество, което е купено с мизерията на българи, когато тъпчат с мръсните си крака българското знаме, когато очевадно нарушават българските закони? Важат ли споразумения между ЕС и Афганистан?

за реадмисия между ЕС и Афганистан е това, когато изпълнението зависело от "добрата воля" на афганците? Или нашите не могат да се справят с проблемите и затова си измислят "независещи от тях" пречки. Ако подписаният договор наистина не урежда въпроса за който се договарят, тогава защо плащаме заплати на евродепутатите и на нашите депутати да си клатят ...

Това е типично "ЕС" изпълнение... Всичко в този съюз се върши половинчато, а после се чудят защо "антиевропейските настроения" стават все по-силни...

Един Афганистан от 3-тия свят може да отказва да си прибере незаконно преминалите елементи, а ние не можем да откажем да ги приемем??? Ако ние им пратим нашите ц.игани, те дали ще ни питат може ли да ни ги върнат и дали ще преминат граница там живи и здрави??? Много сме жалки и слаби... и на колене... :(

Крайно време е Европа да се събуди и да узрее за събитията, които я връхлитат. Ако не иска да се превърне в огромен имигрантски лагер с абсолютна анархия е наложително да се затворят границите веднъж и завинаги. Достъпа до Европа трябва да бъде единствено и само на принципа на Зелената карта в САЩ. Който иска и отговаря на условията за прием кандидатства и след проучване е отхвърлен или приет. Точка. Всички останали прииждащи орди се отблъскват дори с прилагане на сила. Няма друг начин. Света се променя динамично и Европа трябва да се защити и да бъде адекватна на събитията.

Има ли още невярващи в Световната конспирация! И докога ще бъдат наричани луди тези, които говорят за нея и се борят за изобличаването и , поне. Защото за борба срещу Световната конспирация се изисква още да узреят зелените глави, преди да са си изгнили зелени!

е населявал до днешните (до към преди 25 -30) години, тези земи. Какво стана през 89 год, та в българската земям останаха само тъпанри, плужеци и смет? Статията потвърждава мнението ми. Онзи, предишният народ, нселявал тази земя, имаше една неприлична поговорка за случай като описания: " Оназ работа, няма рамене. Мине ли главата, няма спиране! Въпросът е , има ли кой да се осъзнае, че актът е в акция?

Тези амуджи вместо да служат в афганистанската армия, са дезертирали, а на тяхно място нашите войници ги пращат да им оправят бакиите в държавата. Такъв срам няма. Веднага всички лешпери от центъра за бежанци към границата да вдигат ограда.

Каква е тази толерастия?!?!? Тези повечето са първобитни диваци!

Така е навсякъде в Европа, и то не само с Афганистан... Подобни са и проблемите с Алжир, Тунис, Мароко, почти всички африкански страни. В Ирак пък никой не може да бъде върнат насила!!! В Сирия пък желаещите нямат право да се изпращат и доброволно!!! Човек с отказан статут може без проблеми да живее нелегално, докато след няколко години на властите им писне "да го гонят" и му дават документи (в много случаи с измислено име)... Изобщо в ЕС е пълно с парадокси...

Протестираме срещу експулсирането на бежанците!!! Решително протестираме срещу държането им в лагери от затворен тип! Тези хора имат право на свободно движение в страната. Протестираме срещу мизерните условия в които ги държи държавата ни! К.Кънев

силно се надявам,че се шегуваш....

Не изобщо не се шегува! Това К. Кънев е председателят на бхк, който е удостоил форума с честта да ни дразни лично! Е, тогава слушай, К. Кънев, ВИЕ СТЕ НЕПОЧТЕН! Най-вече защото това, което правите, много добре знаете, че го правите за откровени престъпници и с откровени користни цели! И НЕ ТРИЙТЕ, ДИРАДЖИИ, КАКТО НЕ ТРИЕТЕ ПСУВНИТЕ, КОИТО СЕ СИПЯТ МЕЖДУ ПИШЕЩИТЕ!

Един въпрос към БХК, чий го търсите в София, а не сте в Хелзинки? Мразят ви поне 90% от българите и със сигурност 100% от финландците. Бог да ви е на помощ, ако ви срещна на улицата. Предлагам да се прекръстите на антиБългарска Хакерска Клика.

А някой ще каже ли чий го дири българската военна част в онази помийна яма, наречена авганистан.

Приятно съм изненадан от коментарите, който чета. На всички е напълно ясно, че ние сме жертва на някакъв зловещ заговор, който в последна сметка ще ни унищожи. Що да педерастки закони ни налагат. Прекосява границата противозаконно някакъв талибан без документи и като го хванеш, не можеш да го върнеш от където е дошъл. Процедура някаква имало. А той спазил ли е процедурата по влизането в България? Искам най после тия проблеми в страната ни да се решават не от Брюксел и не от меки китки. Лично моя последна надежда е, че тоя проблем ще го поемат в ръцете си националистите, за да докажат на българският народ, дали наистина за тях интересите на България са над всичко.

Реадмисията е регламентирана по този начин съвсем умишлено - за да се затрудни максимално процесът на връщане на мигрантите. Защото авторите на този сатанински план не биха искали инвазията на тази паплач в Европа да спре.

А идването е толкова лесно.

Та, някои разправят имали сме били държава.

Имали сме. Някога...

Според конвенцията за правата на човека, Конвенцията за бежанците и куп други международни документи, които България е ратифицирала сме длъжни да осигурим на всички бежанци максимално добри условия за живот! Експулсирането на бежанците е престъпление, по всички международни закони. Настаняването им в лагери от затворен тип също! Тези хора имат право да се движат свободно на територията на цялата страна и да получават закрила и съдействие от всички държавни органи!

ТОВА НЕ СА БЕЖАНЦИ .... А НЕЛЕГАЛНА МИГРАЦИЯ, НЕЛЕГАЛНА ИКОНОМИЧЕСКА МИГРАЦИЯ ОТ МЛАДИ МЪЖЕ !!!!

...

Гръмни се сам пред някой друг да ти причини повече мъки. Ще си помогнеш сам/а ако се застреляш директно в десятката, защото в някой следващ видов ден ще ти причинят смърт по особено жесток и мъчителен начин, заради всичките пъклени дела сторени от вас на отрудените и ограбени българи.

На лодки и обратно в Турция по море. За да запомнят екскурзията. Нека бъдем толерантни и да им оставим избора как и къде да отидат след като бъдат натирени към Турция. Ако и Турция откаже - можем да ги изритаме в международни т.е. ничия водна акватория. Нека се оправят сами с течението и да си навигират със гесеемите дет всеки си носи у джоба.

Афганистанските власти искали ли разрешение от БГ гражданите на Афганистан да се преселят в БГ? Как се преминава границата на Афганистан?Безконтролно? Къде са им документите за самоличност? Защо БГ приема неиндефицировани, а значи опасни хора? Само въпроси и няма отговори.Къде е държавата? А сега ООН иска защита на икономически мигранти.Откъде накъде? Държавата има ли отговор на исканията на ООН? Не.

На първо място МВР изобщо не трябва да ги допуска на наша територия. Ако си бежанец, ще си получиш пропуска на КПП-то. Останалото са терористи, маскирани като мигранти.

Абе ти у ред ли си -кво МВР бе бате тука сме изправени като нефелници пред някакви си споразумения на ЕС,които никой не знае .

На това чакане му се вика тупкане на топката! Какво чакаме от неандерталци, които са се отървали от известно количество неандерталци?!

Вероятно боко ще кара самолета!?

Нормално е да бягат-не са дали толкова пари и не са изминали толкова път тада ги върнат безславно. Това са бездомни кучета,които навсякъде в Европа ще създават само проблеми. Изобщо циганията е пълна. Европа скоро няма да се очисти от тази напаст. В този ред на мисли потъването й е закономерно...

Като се сетя как ни държаха с дни за визи като животни и като гледам сега сополивите как с по една чанта през рамо плюейки на всички възможни законодателства как се разхождат където поискат, където поискат ми се доплаква да Ви кажа !!!!!

Стига безобразия! Имаме ли дипломатически отношения с Афганистан - ДА. Имат ли посолство в София - ДА. Има ли нужда афганистанец да има виза да се върне в родината си - НЕ. Ако му трябват документи, карат го в посолството да му ги издават. Значи ЕС и талибаните са дуп- и гащи, заедно срещу интересите на гражданите. Ако има някаква пречка - всеки хванат афганец моментално в концлагер на границата и да гние там докато не се съгласи да си ходи, нека ЕС да ги храни и да се грижи за правата им, ако някой ги пожелае да си ги приема.

Не само да стоят в лагерите,а и да работят1Ако не мога друго,да чукат камъни за бойковите строежи на пътища.Къде по света се плаща за лентяйство?

а камъни за гранична стена! Ето от къде може набързо да се намерят ресурсите за евтино и бързо построяване! Да ги пращат направо на границата и да строят стената от външната страна, откъм Турция!

Нашите управници лъжат като цигани. Срам и позор. Жалко за нас

Меркел е в мафията с още дузина плазмодия .Печели кинти от трафик.Точи бюджета дори на собствената си Германия. Трябва да се махнем от ес,докъто е време.

Ами, да се разкара източната глупачка меркел!

Надали нашето МВР е давало съгласието си на Афганистан да ни изпраща талибани , така че няма какво да чака ....

Мутрата пак излъга. Сигурно за 523-ти път. Още ли има идиоти в България, които да му вярват?

Има въздушна поща и който може да чете да дърпа сиджимката да му се отваря парашута и толкова. Колко да е разрешението?

Е това остава, техни граждани да не можем да ги връщаме. Що за простотия е това, наистина нещата са толкова извън всякаква логика, че нямам думи.

да ги разположат под магнолията в Банкя

Фири

Стига сте ревали бе нещастници! Тва е РЕШЕНИЕ НА ЕС! Да тъпо е ма трее го изпълняваме! Другата опция е да напуснем ЕС. Кво ми обяснявате кви са бежанците и емигрантите, на мене ми е повече от ясно ма е тва по-горе са опциите.Мрънкала тъпи и малоумни!

Зле си с материала, май са ти пълнили тиквата на семинарите в младежката ГЕРБаджийница. Я преброй колко и къде са в Чехия или Унгария. Ако пътуваш с кола, препоръчвам да се поогледаш на сръбско-унгарската ничия земя.

А тия като навлязоха в България защо не изчакаха потвърждение от хората на България???Поредната бокова манипулация като видя че хората с камъни ще го погнат та и за това се оббажда по телефона да моли докато го охраняват джамбазите да не му задават неудобни въпроси за да може да се самохвали

Ми тогава на самолета и с ПАРАШУТ ПАК ДА ДОЙДАТ

Мисля, че всичко това е измислено още в самото начало от тези сили, които целят ислямизирането на света. То е и със знанието на мюсюлманските държави разбира се. Това е огромен заговор и план. Добре са обмислени всякакви вариации, както и ситуация как при желание на някоя страна да ги връща обратно - да не може да го направи. Това е адска машина. Всеки договор, всяко споразумение и действие е част от плана. Всеки зов за помощ колко са изстрадали ако щете. Дори всяко уж невинно мюсулманско предаване, филм, мода - всичко е целенасочена пропаганда за налагане и постепенно превземане. А в западната цивилизация едната част са изключително тъпи и не съзнават какво се случва и продължават да ги съжаляват и допускат, други имат интерес и са преки или косвени участници в пъкления план, и третите са като нас - дето добре виждат, разбират и негодуват. И ако това продължава, както се очертава, третите няма да издържат до безкрай, ще се надигнат ще стане война, защото няма такова безумие никъде в историята.

Е, да си заработят издръжката. Отваряме урановите мини в Бухово и да работят там.

Фири

Начи мъжката позиция е следната. Като не ни изнаса ЕС го напускаме и тогава нема да сме длъжно да спазваме никакви договорки на ЕС. Докато сме в ЕС квото и да ревете ние сме ДЛЪЖНИ да спазваме договорките. Имна принцип, че законодателствопто на ЕС е НАД НАЦИОНАЛ;НОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.

и като излезем от ес и ние самите ще станем бежанци.

Няма да сме задължени да ги обгрижваме и ще ги пускаме при меркел белким види какво е да си граница срещу бежанци. Ако не сме в ес няма и да идват тук...

Едно е да плямпаш на ПР акциите в Харманли и да се правиш на онбашия -друго е когато нещата трябва да се случат наистина.

Първо, по закон, при влизането на все и вся им дават статут " Тези са вечно ваши!", а после искаме да връщаме- е, няма как да стане! Това все пак не са нормалните българи, които изгонихте зорлем от татковина по чужбини, тези от Афганистан си имат права и привилегии, че и закон ги пази!

Фири

Тука боко кво общо има? Не, че съм тръгнал да го защитасвам ма кажете кво общо има Бокахонтас? Като членове на шибания съюз трее спазваме шибаните им бюрократични и неефективни договорки.

Две години ти набива в главата,че ще следа политиката на Меркел и ти питаш? Нещо склероза ли те гони?