Няма жертви след труса, ураган идва към САЩ

Земетресението, разтърсило източните части на САЩ вчера, не е довело до човешки жертви. То породи опасения за безопасността на американските ядрени централи. Жителите на източното крайбрежие на САЩ са в тревога заради връхлитащ ураган.

Обратно в новината

Коментари - Няма жертви след труса, ураган идва към САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знаех, че в този форум пишат и гъски, и патки и пуйки.

Те Хамериканците са велики Ако искат, ще помолят магьосника си (оня дето спря циклона в подмосковието). Той като си направи магията и урагана ша остане на място над океана - дор два месеца

Вашингтонския монумент се наклонил леееко наляво след заметресението

Първо монументът писаха, че се е пропукал, а сега според Вас се е и наклонил и на ляво. Значи "лявото" в политиката на Барак Обама е предизвикало това земетресение?! Какво ще кажеш за урагана "Катрина -2"?

Монумента се е наклонил леко наляво като кулата в Пица, Италия :) Надявам се урагана да го изправи обратно във вертикално положение... Ти от майтап не разбираш ли?

И един ден /след около 10-на години/ България ще бъде една малка Швейцария на Балканите. Таман нещата у нас ще се оправят и светът ще тръгне на зле. Тези, които са напуснали България един ден горчиво ще съжаляват. Т

Само едно допълнение, тези хора не са заминали от хубав живот в БГ, някои са избягали от комунизма, други по икономически причини - просто няма работа и заплатите са ниски. А като се оправи дано се върнат..... логично е.

Такава новина не би трябвало да предизвика друго,освен съчувствие.Излятата злоба и политикантстване не е от хора, а от някакви нискоинтелигентни същества - дано не им се случи това и на тях.А човечеството трябва много добре да се замисли и да осъзнае величието на природата и да се опита да възстанови изгубеното равновесие.Иначе ни чака гибел.

Този "един ден /след около 10-на години/ България", още не е дошъл. Може би няма да дойде изобщо, защото Второто Пришествие ще го изпревари. Освен това "Таман нещата у нас ще се оправят и светът ще тръгне на зле." Нещата според Севрюкова в България щели първо да се оправят, и чак тогава светът щял да тръгне на зле. От преди 40 минути има статия "Новата криза ни удря с 3 месеца забавяне", по света се вихри непредвидима нестабилност. По един начин са били нещата, когато Слава Севрюкова напуска земният свят на 10.04.1991 г., а сега са още по-бляскави. Със страданията си сме заслужили достойно Божията Любов, като народ. И ако си повярвал, че ще дойде за твоят живот светло бъдеще, че в момента предстои Галактическо зазоряване, няма да ти изненадва последната картина от филма МАТРИЦАТА-РЕВОЛЮЦИИ с Оракула, Архитекта и Детето.

ако американците махнат визите за българи, очаква се огромна вълна от български емигранти да предизвика мощно земетресение на източното крайбрежие с магнитуд 7.9

ЗАБРАВИХТЕ ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ В САЩ НА 29 АВГУСТ 2005 ГОДИНА. Космическа снимка на идващото торнадо е побликувана в материала "Ураганът Айрин се засилва и приближава Северна Каролина" НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СИ СПЕЦИАЛИСТ ЗА ДА КОНСТАТИРАШ, ЧЕ УРАГАНА КАТРИНА СЕ ЗАВРЪЩА ТОЧНО ШЕСТ ГОДИНА ПО КЪСНО И ПАК НА СЪЩАТА ДАТА. Сега вече Белия дом и Пентагона ще обявят война и на извънземните. Мога да им помогна да идентифицират "врага" НАД ГЛУПАВИТЕ ИМ ГЛАВИ ВИСИ ПРОЕКЦИЯТА НА ЕДНА ОТ СПИРАЛОВИДНИТЕ ГАЛАКТИКИ ОТ СЪЗВЕЗДИЕТО ЛЪВ. Ще успеете ли да се преборите с идващото от тази галактика бе господа свръхчовеци ???

Навигацията ти за СПИРАЛОВИДНИТЕ ГАЛАКТИКИ ОТ СЪЗВЕЗДИЕТО ЛЪВ не е в ред. По скоро е Сириусиански фотонен торсионен поток. "Свръхчовеците" от САЩ са втрещени от бъдещето, което безспирно идва, както кометата "Еленин", с галактическа флотилия от междузвездни кораби, "скрита" за наблюдение от астрономите им от нейната "опашка".

Няма да влизам в спор с теб но съм убеден, че при движението си по своята орбита (екватор) в настоящия момент Земята се намира най близко до алфата на съзвездието Лъв - звездата Регул. Проекцията която урагана Айрин е оставил върху повърхността на океана показва огледален образ от спираловидна галактика намираща се близо до тази звезда каквато е М 95 от Лъва. За съжаление ние сме много далеч от познанието на древните ни праотци за космоса. Благодарение на тези които ни управляват сме приели да се кланяме само и единствено на Мамона. Престои да преосмислим поведението си и да намерим своето нормално место в този нелош създаден от Твореца свят.

Що за дълбочина на епицентъра, малко по дълбока от такава на метрото. Известно, че малки ядрени взриви могат да се използват за да се избегне катастрофалното, което се очаква в САЩ, според прогнозите на различни сеизмоцентрове. За да се отличи естествено от предизвиканото, трябва да се видят разлики в спектрите им. Едва ли ще ги публикуват. Затова пък поведение на борсата ще е показателна.

От моят череп Крум вино е пил, а от кратуната на Бойко Обама прясна българска вода ще пие и ще споменава Уйлям Клинтън, защо е приобщил тази прокълната от старите империи Божа страна, БЪЛГАРИЯ.

ДОБРЕ ДОШЛИ В АДА ГОСПОДА АМЕРИКАНЦИ. Забравили сте за 29 август 2005 г. когато пак по същото време ви връхлетя ураганът Катрина. Сега 6 ГОДИНИ ПО КЪСНО нещата се повтарят. ТЕЗИ НЕЩАСТНИ СЪЗДАНИЯ ОБИТАВАЩИ БЕЛИЯ ДОМ И ПЕНТАГОНА КОИТО СИ ВЪОБРАЗАЗИХА , ЧЕ СА БОГОВЕ НАПУСНАХА РЕЗИДЕНЦИИТЕ СИ И БЯГАТ КАТО ПЛЪХОВЕ ОТ ПОТЪВАЩ КОРАБ. Това което идва ще ви довърши окончателно. С КАКВАТО МЯРА МЕРИХТЕ С ТАКАВА ЩЕ ВИ СЕ ОТМЕРИ И ДОБАВИ.

Не мога да повярвам, че съществуват хора като теб, които наистина да желаят смъртта и страданието на толкова хора само защото били американци! И ми е интересно дали ако се случваше на теб, на твоите близки дали щеше да си седиш вкъщи и да се чудиш кое е героично и кое не. Тези стереотипи, които се повтарят в този форум, за капитализма, за петрола, за парите нямат нищо общо с природноте бедствия. А като толкова много говориш се надявам се един ден и ти да осъзнаеш, че не трябва да се злобее по този низък начин. Дано разбереш :)

НЕ МОЖЕШ ДА СЕЕШ СМЪРТ И ОМРАЗА И ДА ОЧАКВАШ ЛЮБОВ И СЪСТРАДАНИЕ. Законите са такива , че С КАКВАТО МЯРА МЕРИХА С ТАКАВА ЩЕ ИМ СЕ ОТМЕРИ И ДОБАВИ. Убитите афгански и иракски деца не са овъзмездени. Нали не забравяш това??? НЯМА ЗЛОБА - ИМА ЗАКОНИ КОИТО ТВОРЕЦА Е СЪЗДАЛ И С КОИТО НИЕ ПРОСТОСМЪРТНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ. Илизията, че Америка е раят на света , а управляващите на тази държава са богове, на които е позволено да отнемат в името на някаква "ДЕМОКРАЦИЯ" най ценното, което ни е дадено от СЪЗДАТЕЛЯ скоро ще бъде разпиляна.

КРАС, бъди сигурен, че не са в Ада! Детето ми е там в момента, точно в С. Каролина и да ти кажа....хората нито ги е страх, нито са озлобени! Ти гледай нас да не удари такова чудо, че тогава 100 години не можем да се оправим! А те ще се оправят, защото бачкат и не гледат в чуждата паница на другите! И слава Богу - не са шовинистични прасета...!

БЪРКАШ. Намират се точно в ада. Нали не си забравил(ла) 28 август 2005 и урагана Катрина. Една площ колкото две Българии бе заличена от картата на света. Сега точно 6 години по късно пак на същата дата Катрина се завръща за да нанесе втория още по тежък удар на главите на тези които вършейки безумия си въобразяват, че са недосегаеми. Справка за техните безумия са Афганистан и Ирак , а сега и Либия. НИЕ ХОРАТА НЕ СМЕ СЪДНИЦИ , НИТО ПЪК БОГОВЕ КОИТО ДА ВЪЗДАВАТ СПРАВЕДЛИВОСТ. Тези които са в Белия дом не са осъзнали тази елементарна истина. Настоящия урок ще им я покаже.

Чети между редовете, драги ГН. Стилът Езоповски съм го тренирал до преди 23 години. И сега е същото. Напишеш нещо, с 1-2 години в бъдеще време или не го публикуват, или след като си го видял на екрана изчезва, а ако много настояваш да бъде прочетено написаното от тебе, имаш отказан достъп до форума. Нека ти поясня някои неписани различия. Примерно, евреи. Евреи в Швейцария, Русия, България, Германия, Полша, Англия, Франция, САЩ, Израел, Турция. При всичките има коренна разлика спрямо евреите базирани на "Тясната улица". Обаче за тях има необявена, но реална цензура. Просто е, когато провериш по собствени канали някоя "абсурдна" информация. В интернет сега има толкова много информация за филтриране - пресяване, но Знание няма. Предполагам, че правиш разлика между двете понятия.

Що за изказване. Там има толкова много българи. Там е и моя син. Дано Бог им помотне и се върнат живи и здрави.

Българите Ivanoff и Petroff не са чак толкова българи, че да четат дискусията на "кухите лейки". Ние дето сме тука, имаме мисията да запазим духовността на Отечеството.

за пореде път с еубеждавам, че сме благословени с това кътче от земята, но колко ли ще ни търпят да го прахосваме, след като навсякъде се пренаселва, а ние тук се ширим на прекрасна земя за пороизводство на здравословни храни и чиста вода

И добре, че сме бедни и нямаме петрол- иначе жална ни майка!

знаеш ли колко много си прав? "БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ." /виж само какво ще стане с шистовия газ/

Да, но имаме много вода и плодородна земя, а и предатели и иноверци в държавното управление. Значи, пак жална ни майка.

всички българи временно или постоянно пребиваващи в САЩ. Не им обръщайте внимание на кухите лейки пишещи тук. Те даже и виза не могат да получат.

Оф божеее , умрели сме си за вашите скапани визи .Аз и много други хора сме родолюбци и патриоти и искаме да запазиме и малкото , което е останало от България . А такива продажници ,майкопродавци и родоотстъпници като тебе , историята,времето ,провидението и съдбата ще ги съди .

Това е писано от комунист или атакаджия , което е подвид на комуниста. Характерна особенност за този вид са високопарните патриотарски лозунги и омразата към всичко което нарушава чувството им за собствено величие, а това си е приблизително 95 % от света и народите по света.

Какви родолюбци, какви патриоти?! Признай си - просто нямаш 2 лева за да мръднеш от тук и после ..гроздето било кисело.

Това, в каква връзка беше рекнато? Да не би, българите в САЩ и в България да предизвикват трус и ураган?!

Ха, дойдохме си на думата, МОЕТО ТАЙНО ОРЪЖИЕ - българите. /Хрущов/ Кенеди го застреляха. Хрущов го "свалиха". Обама го тресат борси, земетресения, урагани, рейтинги, кризи... Вай, вай, завалията?!

ти като не си "куха лейка", що пишеш в коментарите? :))))

Пиша за да ти напълня лейката, ама тя не само е куха, ами и пробита. Но нека опитаме, все пак. 1. Уважавай хората от всички нации, а българите живеещи и работещи в чужбина - най вече! Ако запомниш това - утре ще ти налея друго.

Новини по руската телевизия: Към американското крайбрежие се плиближава нов мощен ураган. Вече му е присвоена най-висока степен на опасност и ... званието на Герой на Руската федерация.

Защо обаче не виждам заглавие за борсата в щатите? Как са им индексите? падат ли, падат ли? :))))) Или вие пишете само негативни неща?! Тоя народ нито земетресение ще го стресне, нито пък тоя ураган. а вие сте си стреснати по рождение! :))))

я бегаи и ми се мани от главата бре в германия е по-убаво сто пъти седи си там при негрите ..хахаха

М ДА РАБОТАТА Е СЕРИОЗНА ,АНАЛИЗА НА ЧАСТ ОТ КОМЕНТАРИТЕ ПОКАЗВА ,ЧЕ Е НЕОБХОДИМА РЕФОРМА В ОБЛАСТТА НА СПЕШНАТА ПСИХИАТРИЧНА ПОМОЩ,МНОГО ЛУДИ ЩЪКАТ МЕЖДУ НАС И ВСЕ ЗА МАСОВИ УБИЙСТВА ЧЕ И ЗА СМЪРТТА НА ЦЕЛИ НАРОДИ СИ МЕЧТАЯТ.ОПАСНО

Правиш ли се или така си се родил? Наистина ли не вдяваш, че хората имат предвид политиката на световния жандар, а не "смъртта на цели народи"?

Абе да ви тресне та да ви затрие во веки веков!!!! ТОЗИ КОМЕНТАР КАК ТИ СЕ СТРУВА КОЛКОТО ДО СВЕТОВНИЯ ЖАНДАРМ ЗНАМ ,ЧЕ ВИЕ ПРЕДПОЧИТАТЕ ТОЙ ДА Е СССР/ВЕЧНА МУ ПАМЕТ/ СЕГА НАДЕЖДАТА Е КИТАЙ НО НЯМА ДА ГО ДОЖИВЕЕМ

Заблудената рекета СКЪД изтреляна вчера от либийците е паднала някъде около Ню Йорк.

Кретените Ого и Аркан да ми изпратят адресите си.

Червените "човеколюбци" от сутрин до здрач чакат щатите да загинат, ако не след социалистическа революция , то поне от природно бедствие. Алоооо със злобата си и човеконенавистнически реакции спрямо други човешки същества ще си докарате и за себе си и за народа си гибел.

кой каквото заслужава!!!

По скоро само просто при това много просто. Ако не дай Боже нещо лошо се случи на Щатите , крахът и заличаването на цялата човешка цивилизация ще е бърз и сигурен.

няма проблем, не се тревожете, сте се оправим. и всички емигранти тук които изкарваме хляба си с честен труд и помагаме на раднините си сме добре, даже много добре. благодарим за загриженоста.

Първото, което си помислих е: ами, нашите хора? Ти разбираш, че негативизма от мненията не е насочен към обикновените граждани в САЩ.

Интересно, преди няколко дни четох за точно такова предсказание - между 23-ти и 25-ти август източното крайбрежие на САЩ ще бъде изличено. Там се говореше за цунами, предизвикано или от земетресение, или от цунами.

Йорданка Николова това нещо го предсказа в началото на м. август. Добре е, че няма загинали, но "пукнатината" във Вашингтонският монумент е повече от символична. Вицът за Клинтън, популярен по времето на неговото посещение в София, започва да се сбъдва. "Боже опази, горката моя Америка.", е краят на вица.

Да можеше да ви затрие от раз и да се свърши!

Иска ти се, но няма такава опасност. САЩ ще си управляват света още много години. Май ти е кофти, а? Хаха

....управление ли наричаш!?!?!?!

Надай се . Блаженни са веруещите . САЩ е пред залеза си и ничия земна сила няма да спре процеса . А тебе да те попитам - ТИ БЪЛГАРИН ЛИ СИ , или чисто и просто един продажник и мижитурка .

Това е знак и предупреждение от съдбата и природата , че нищо ненаказано не остава на този свят .Когато хвърляш бомби , когато убиваш невинни хора , когато подпалваш навсякъде войни и размирици със цел да се докопаш до петрола и парите , когато тровиш хората с ГМО и рушиш света , не можеш да очакваш добро .АЛЧНОСТ , КУЛТ КЪМ ПАРИТЕ И МАТЕРИАЛНОТО ,КУЛТ КЪМ АНТИДУХОВНОТО , ЛИЦЕМЕРИЕ, АГРЕСИЯ,ПРЕСТЪПНОСТ , ИМПЕРСКИ АМБИЦИИ , СВЕТОВЕН ЖАНДАРМ- ЕТО ТОВА Е САЩ .НО ИМА ПРОВИДЕНИЕ И РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ГИ УДАРИ . ВИДОВДЕН ЩЕ ИМА .Ако не човечеството , то природата ще ги накаже за всички безчинства и геноцид над цялото световно население ...

"АЛЧНОСТ , КУЛТ КЪМ ПАРИТЕ И МАТЕРИАЛНОТО ,КУЛТ КЪМ АНТИДУХОВНОТО , ЛИЦЕМЕРИЕ, АГРЕСИЯ,ПРЕСТЪПНОСТ" айде сега кажи кое от горепосочените не се отнася за българина в тези дни!

НЕПРЕДВИДИМОСТ е изконно българско качество. Да не говорим, че в днешните дни протича една трансформация на робското търпение в Божествено Търпение.

"Марко 13:2 Иисус му отговори и рече: виждаш ли тия големи здания? Няма да остане тук камък на камък, който да не бъде сринат."

"Трусът е отворил пукнатина във Вашингтонския монумент". Тази новина показва първа пукнатина, във физическата част на "Империята $". В "надстройката", разрухата е повече от очевадна.

Просто живеем във времена на ускорена карма, защото няма за кога "да ни се връща тъпкано"...

Светът преминава от триизмерен е четириизмерен, като преходът е започнал на 11.01.1992 година. Краят на този преход се очаква в оставащите месеци на тази година и началото на следващата. На какво се дължат всичките тези изменения? В новото измерение лъжата, кражбата, измамата/илюзията са невъзможни. Всяко едно желание се изпълнява на мига, а предупреждението:"Внимавай, какво си пожелаваш." е съвсем уместно. Стари духовни и физически нехармонични структури се разрушават, а на тяхно място се изграждат нови. На пример, българите са строители на държавност, от йерархичен тип. Централизирани, изповядващи атлантически ценности (власт, пари, удоволствия). Управлението на Бойко Борисов, се намира в края на атлантическия тип държавност, която отмира. Трупат се ПАРИ, но като ценност в новия тип държавност, тяхната доминация ще става все по-незначителна. За по-проницателните /Zeitgeist/, този процес става все по открояващ се.

Като в каубойски бар - пиеш -плащаш!

сега остава и Годзила да мине през Източното крайбрежие....