Активисти на ”Грийнпийс” проникнаха във френска АЕЦ

Активисти на "Грийнпийс" проникнаха рано тази сутрин в атомна централа в Крюас-Мейс, Южна Франция, а някои от тях се провесиха на една от сградите там.

Обратно в новината

Коментари - Активисти на ”Грийнпийс” проникнаха във френска АЕЦ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

франсетата имат голямо самочувствие, но без покритие. нека да се замислят, ако вместо доброволците на гринпийс, фанатизираните терористи на идил бяха проникнали какво щеше да последва... не само за франция, но за цяла европа и света

Във Франция еколозите протестират срещу АЕЦ,а вБългария т.н. "еколози" от протеста срещу изсичането на горите направо отидоха да се подписват в подкрепа на АЕЦ Белене. Направо са за книгата на Гинес - еколози в подкрепа на АЕЦ! Ебати ташака! Ама с комунягите е така....

Ако не беше кръгъл идиот, щеше да знаеш, че всяка АЕЦ е в пъти по-екологична от която и да е ТЕЦ. Ама нали си гербер... простено ти е.

Вярно сигурността е на нулево ниво. Нито един застрелян. А е трябвало всички да се оставят на място. Ето така се демонстрира успешно изградена система за сигурност.

Хубаво е , че има обществен натиск в страни като Францив. Иначе ще е като в Челябинск - 2 милиона , облъчени с рутений сто пъти над нормата и армията не ги пуска да излязат от града. Единствените , които не съобщиха за замърсяването са българите и ... облъчените руснаци.

Да ги топнат набързичко в басейните с отработено гориво... Абе,как се пали отработен уран,че не разбрах нещо?

Неолибрална идеология/СМЪРТ НА ДЪРЖАВАТА/ и БЕЗОПАСНОСТ.......Няма как да стане.Затова и ИД процъвтява...ако не вярвате попитайте се колко знамена имат и не се показват......мръсна работа.

Много са заразените райони от френсски АЕЦ. Там си се произвеждат всякакви хранителни продукти. Някои/повечето се изнасят в други държави от Европа и други континенти. някои се предоставят за благотворителни цели. НИКОЙ не търси сметка на Франция за това преднамерено причиняване на вреди с особенот рагични последици за консуматорите. ЗАЩО?

Докато поредната група "активисти" не бъде "случайно" затворена за 2-3 часа в близост до активната зона/ или до басеина за отработено гориво/ подобни безобразия ще се случват. Тези маймуни излагат на риск всички за едното нищо.

Интересно, какво всъщност искат? Защото за това би трябвало да бъдат разстреляни на място, а не задържани. Така ще се докаже ефективността на защитата на централите. Но слабост има - охраната се колебае да използва смъртоносна сила, а не би трябвало. Всеки Аллах Акбар може да каже, че е активист на Грийнпийс. Виж, мъртъв няма да може!

насоки - как да действат терористите. И там е пълно с дебили!!!