В САЩ е арестуван мъж, избягал от затвора преди 34 години

От САЩ дойдоха новините за два затворнически случая - арестуван е мъж, избягал от затвора преди 34 г., освободен е човек, лежал невинен в затвора 40 години.

Обратно в новината

Коментари - В САЩ е арестуван мъж, избягал от затвора преди 34 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за него не се притесняваите,тои ще получи обещетение за което не сте и сънували.това което в българия никога няма да се случи.за да се случи,трябва да се води дело в страсбург.

Сега се питам дали лежалият 40 години може най-сетне да извърши излежаното убийство?

....избягалият да го освободят, той е доказал че може да живее на свобода.... осъденият да го държат на топличко, той няма да оцелее на свобода..

Шило

Абсолютно. Не знам този човек, как ще се социализира сега, след 40 години. И при кого ще отиде...Е, все пак е справедливо да го пуснат, но са му и длъжници за пропуснатите години. Не говоря за материално обезщетение, а за това, че държавата трябва, просто е длъжна да му окаже помощ в социализацията.

..... мани мани......един Виновен за убийство, заради съдебна грешка бе осъден от български съд и сега излежава присъдата си......

Тук съм! Майстор Мани е тук......

Модератора,да не се каниш и ти да емигрираш,че оставяш писанките на американизираните ибрици,а триеш тези на българите?

Цял свят ще преобърнат, за да намерят някоя съдебна грешка и да ни подготвят психологически за премахване на тежките наказания за убийци и изнасилвачи.

Дано на теб ти се случи!

браво на американското правосъдие! И там като и у нас имашли пари всичко можеш.

?!?! Иииии брееее....бре бре бре бре бреееееее ...Има ли овчари тукааааа! Или са останали само цървулиииии!!!

КАК СА КРАВАРИТЕ В КРАВАРИСТАН КАК СЕ ПАСЕ КРАВАРСКИЯ НАРОД-ДОБИТЪКА В ДЕТРОЙТУ?!

Ох..какво да ти кажа ...донякъде си приличат с ОВЧАРИТЕ ОТ БУЛГАРИСТАН! Разликата, е че ядът качествено и са от щастливата порода за разлика от селските...

Май, повечето случай за затворени с доживотни присъди, или осъдени на смърт в САЩ и у нас, са изкупителни жертви за пропаганда на Правосъдната система, а не престъпниците извършили престъпленията!

и серГЕЙ лидерите които олицетворяват гей-европата

Това е направо страшно и необратимо. Един човешки живот е бил унищожен напълно съзнателно от някакъв си съдия и някакво си жури. НЯкакви неграмотни следователи са обрекли един човек на живот без бъдеще...... НЯмам думи, просто. Сега как ще го компенсират ? Защото каквото и да му дадат то е нищо. Може би да му разрешат да си отстреля спокойно и безнаказано, когото си поиска?! Макар, че тия дето са го пратили тогава в затвора, едва ли вече са живи! Жалко!!!!!

проспал е ч0 години... сега ще го обезщетят със сума, доста по-добра от пенсиите в бг... блазе му!

Разрбира ти главата трол с трол. Ходи в гулаг; там грешки не са правили нали... и в белене не са.. просто целият народ е бил за там сигурно..

Жалко за човечеца. 40 години в затвора невинен. Поне ще го компенсират някак. При нас цели 2 поколения невинни изгниха за 45 години и никаква компенсация не получихме, даже напротив...

А ЕВРЕИТЕ В ХОЛИВУД БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА НЕ ДАВАТ ПОНЕ 15 ГОДИНИ НА МЕЛ ГИБСЪН ДОРИ РОЛЯТА НА ЧИСТАЧ В ПОРНО-ФИЛМЧЕ :))) .. ОТКАКТО РЕЖИСИРА "СТРАСТИТЕ ХРИСТОВИ" И ХРИСТОС ГОВОРЕШЕ НА АРАМЕЙСКИ , А НЕ НА ЕВРЕЙСКИ Е ОТЛЪЧЕН ОТ "МЕКАТА НА КИНОТО ":))) НА ОСКАРИТЕ ДАЖЕ НЕ ГО КАНЯ Т !

Ебаси, ужаса! Това е чудовищено. Как въобще е оцелял толкова години затворен?

Това никак не е смешно.

Умните и компетентни тикви по-горе: ако имахме 1/10 от съдебната система на САЩ, България щеше да е Швейцария на Балканите!

Швейцария е Краварника...ЧЕ ИМА НАЙ МНОГО ЗАТВОРИ И ЗАТВОРНИЦИ НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО В СВЕТА! КОЛКО МИЛИОНА СА ЗАТВОРНИЦИТЕ В КРАВАРИСТАН А?! 25% от затворниците по света са в КРАВАРНИКА И ПОЧТИ ТРИ МИЛИОНА ЗАТВОРНИКА!!!!

алоо краварина къде ти е гегата дати я навръ в г.за

И в България като са 10 000 много добре живеем ли ?

Вие сте тиква-САЩ стана най-корумпираната съдебна система в света.

аз и мойте симпатизанти сме против сащ ние сме фенове на гейевропата-аз съм лидера

Ненавиждам фашистката държава САЩ, но в случая нямам какво да ги укоря: всяка система допуска грешки,дори и най-перфектната,а тяхната определено не е. Имам само една забележка по статията: кой безсърдечен изрод, ще нарече 40 години в затвора за престъпление,което не си извършил, "затворнически куриоз"?!!! Допускам, че е преведено дословно от прогресивните западни медии това понятие- там са вече напълно зомбирани, не правят разлика между филми и реалност и поради това са се превърнали в напълно неспособни на човешко съчувствие зомбита.

Ебаси смешните куризои! ХАхахахаахахахах!! Мноо смех мноо нещо! Ама на тоя който е лежал 40 години поради "справедливата" хамериканска съдебна система едва ли му е много до смях!!! Направо се смее от все сърце през сълзи!!

При положение, че там се изпълняват и смъртни наказания за убийство, това си е чист късмет за човечеца. Сега ще има обезщетение за милиони и дано да е жив още дълго да си поживее с тях, макар че едва ли знае как се живее след 40 години зад решетките.

А дано...ама нали знаеш нашта песничак: А дано, ама надали!! Бате това са 40 години в затвора! целия ти живот!! Ако ще 1 милиард да му дадат .....бате живота си е минал!

Така е като не си нямат нашата давност!

ЕЕЕХ СВОБОДА,ЕЕЕХ ДЕМОКРАЦИЯ,ЕЕЕХ СПРАВЕДЛИВОСТ,КЪДЕ СТЕ???

Крият се, да не би да ги откраднат по улицата до табелка с надпис: "Пазете си САМИ чантите от крадци! Родната полиция няма да ви пази!"

САЩ- страната на справедливостта... Хахаха- смях в залата...

Не е като в бе-ге нали ? това галеви, това бисеров - няма и след 100 години да разберат къде са

Не. Няма. Щото нашите политици следват заповеди от САЩ и си правят със САЩ военни учение. Какво друго да се очаква при това положение. :)