ЕК договаря да паднат визите ни за САЩ, Канада и Австралия

ЕК си поставя за цел да договори с властите в САЩ, Канада и Австралия конкретни мерки и график за постепенно отпадане на визите за българи.

Обратно в новината

Коментари - ЕК договаря да паднат визите ни за САЩ, Канада и Австралия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те преговорите са много прости. Има визи - има вето за споразумението. Кратко ясно и точно. За какво иначе станахме членове на ЕС, ако няма да използваме политическата сила, която ни дава това. Само парите по оперативните програми не стигат за да платят доброволния отказ от суверенитет.

Ми това беше идеята на ЕС, те да влизат ние да не можем... и така си го направиха, дори и да махнат визите ще са ни намерили цаката... Да не говорим, кой от ЕС има право да работи в Хамерика и Канада... ние сме тотални аутсайдери ...

Ето го, с две думички само, тоя така раздухван казус. Значи, когато нашите момчета трябва да защитават американските интереси някъде по света, от нас по-верни приятели няма. Но ако те отидат за виза, могат да им кажат, че им липсват качествата да посетят Америка. Просто са съмнителни. Нали знаете, как му се казва на това. Двоен стандарт. Интересно все пак, защо само за американците казват, че използват тоя стандарт? Ами защото ние им позволяваме. Защо никой не казва, че Путин употреблявя двоен стандарт?

Много са зле там хахаха

виж за визите с русся нямам нищо против да отпаднат,поне ги разбирам хората какво говорият...и изповядваме една религия...по-може....

И каква религия изповядват там?

Тя религията не е само за да има няколко празника повече през година! Сещате се за нея само, когато ви е изгодно!

не благодариме от сърце и да ви се връща...ние си държиме на визите.всеки американез за да стъпи на наша територя си е длъжен да си подаде молба за българска виза.вклüчително воиници,певици и политици...не като тоз маккеин скимнало му идва си тука и се разпорежда...

Защо намесвате австралия? Аз не искам да отпаднат визите, чувствам се защитен. Не желая да виждам бг роми и бг тарикати по улиците на красиво Сидни. НЕ! Стойте си там! (А и да махнат визите ще е за 3 месеца за туризъм, и ще ви скъсат гъ*а от претърсване на летището )

"Австралийецо", бръщолевиш за "бг тарикати", а забравяш себе си. Нека отгатнем какво те свързва с красивото Сидни. Долнопробен цигански тарикатлък да седнеш на трапеза, на която не си канен, и да плюскаш докато не те изгонят дори от държава на дребни британски бандити и каторжници и територия без история и култура, територия заграбена от безжалостно изтребеното коренно население, каквато се явява Австралия. Можеш да си завреш тази фалшива идентичност в тарикатския цигански и балкански г*з.

Можем само да си мечтаем да сме като държавата направена от "дребни бандити и каторжници"

Идеята е братята роми да се изнесат по Канада и да освободят Европа

Визите следваше да са премахнати още, когато договорихме да участваме с мисии в Ирак и Афганистан! Но ... преговарящите ни не са на ниво. Дори военна техника не говориха да получим.

Не се делете - българинът е българин навсякъде! Не емигрантите са проблем, а проблемът са всички тези, които крадат в България, за да изпратят децата си в чужбина. Как държавни служители си позволяват издръжката и таксите в страни, където трябват поне 5 техни заплати за месец живот? Как купуват жилища на децата си, а са на заплата от 800-1200 лева?

Sm3hurk0

И всички емигранти ще се наречът ХЪШОВЕ и ше се върнем някой ден в България, за да я освободим !

Като се върнете някой ден в България, няма да я познаете и да я искате. Начина е да се борим за по-добър живот тука.

кога започва боренето? да занеме за да доидеме?

Айде сега юруш на маслините.....

Коментарите тук потвърждават едно мое наблюдение. Мисля, че който е искал да емигрира от България вече го е направил. Останалите никога няма да заминат ако ще и безплатни билети да им дават. Нека да отпаднат визите та близките ни по-лесно да могат да ни идват на гости. На оставащите късмет. България е ваша! Дерзайте!

тия които са останали в българия могат да идат само до село :DD

ТЕЗИ 3 СТРАНИ С РАЗТВОРЕНИ ОБЯТИЯ ЧАКАТ САМО ВАС, ОСОБЕНО АВСТРАЛИЯ - НАЙ РАСИСТКАТа от всички...:(((

Баце, тия у Европата така са ни го набрали, че наистина че направат сичко възможно да ни пратат зад океана, само и само да им се махнеме от главата!

българинът запазва чувството за хумор!

Точно пък в тези 3 страни,пари да ми дават, няма да отида.

Отивай на М. Г

"сега трябва да се подмазваме на Американците и да и дадем да си оставят танковете които така или иначе ще оставят" - Това е посланието

Дори при условие, че паднат визите /в което не вярвам/, договорът ТТИП не трябва да бъде подписван! Затова, че шепа хора с възможности ще могат свободно да си харчат парите из Америка, всички ние, които нямаме пари за това удоволствие, ще се тъпчем с вредните ГМО-та. Против съм!!!

За тебе ,,Равенство , братсто, свобода-Куба ,С Корея

Уважаемо Грозде- банална либералистка щампа. Всеки има естествено право да се бори за отечеството си според своите приоритети и светоглед

Как да не се пръсне от яд човек, че ще може да са простира на всички океани и морета.:( Как хубаво си беше, когато имаше визи за пътуване и живеене дори в страната.:)))

Само простак може да вярва на държава даваща живот на една пуйка, а избила 40 млн. индианци, които са нахранили преселниците с пуйки.И този ден се чевствува като Ден на благодарността. ВИСШ ЦИНИЗЪМ. Хитлер и Сталин са детска градина пред тези мародери

Доста си тъп и необразован!

на една пуйка да даряваш живот и след това да изяждаш милиони от тях. Бред!

Ей,Саше,ама мноо си тъп !

6.5 млн. души са в България. 2 млн. зад граница, 1 млн. цигани, 1 млн. турци, 1.5 млн. пенсионери ??? И тук се пишат простотии ! Благодарение на демокрацията която фалира държавата ни !!

Демокрацията я преиначиха шепа бивши комунисти и две роти назначени за милионери, които направиха колкото можаха за разграбване и преразпределяне. Защо никой не плюе срещу демокрацията в Швейцария, Австрия, Германия и т.н?

Евротроловете нямат пари за билет до Горубляне, какво да говорим за САЩ и Австралия. Циркаджии !

Ако се надяваме на ЕК, все едно да чакаме от умрял писмо! Веднага БГ да въведе реципрочен режим на визи към всички страни които искат визи от нас, включително САЩ!

А руските визи за българи кога отпадат?

не е ли по добре да направим ограничението за непулнолетие от 16 на 17 години и да слозим спецiaлни визи за целия свят?

И дума да не става, ще избягат всички и ще останат само мързеливите путлеристи.и пенсионерите БГ ще загине.

гущира

Ще отпаднат след има-няма 150-200 години.След като ЕС преди 3 години е приел декларация,която още никой не е прочел в Канада,то след 10-15 години ще отговорят.Малко по-късно ще започнат и с декларацията с УСА и т.н.

Трябва ВЕТО за споразумението за свободна търговия със сатанистите.

Аз до колкото знам няма визи за Българи за Австралия,попадна ми някаква информация от преди 1 година .

Никаква отмяна на визите, за таа рашофилистична популация проверки до дупка, да си одат у путлеристан, при лябимия им генсек путлер, да му се кланят и пАри за паметник да му сбират.

ма дядка, ний циганорите исками да путкрепим нашти братя в фергусан, са идвами

Никакъв проблем няма да получиш виза. Освен ако не пикаеш във фонтани. А ако се срещаш тайно с братя Галеви за да бориш дрогата, хептен нямаш надежда. Цялата топурдия е да се уредят Галеви, архонти, пикаещи, сикаджии и висаджии със свободно местене на милиарди в двете посоки.

а боко като продава наркотици в цел свет,що му дадоха американска виза?

Щото е техен агент.

не им стигат мексиканската мизерiя ами сега и бг & ро роми. скоро нацяло ще е закасат

Да не се заблуждаваме - за изпаднали страни като България това няма как да се случи. Точка.

Пак излишни надежди! Ех, САЩ!

Просто хората се легализираха и почнаха да плащат данъци, Камерънчо...

Кат им гледам афроамериканците колко са тъмни, не мога да си представя техните роми каква боя ще да са.

НЕ МОЖЕ СЛУГАТА ДА ВЛИЗА В СТАЯТА НА ГОСПОДАРЯ СИ ОСВЕН,КОГАТО ГОСПОДАРЯ МУ РАЗРЕШИ ДА Я ПОЧИСТИ ! ВСИЧКИ ВИЕ,КОИТО СЕ КЛАНЯТЕ И УНИЖАВАТЕ ПРЕД САТАНАТА ,НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ДРУГО ,ОСВЕН ПРАВОТО ДА МУ ИЗМИИТЕ ЧИНИИТЕ ,ЗАЩОТО СТЕ ДОЛНИ ТВАРИ ,КОИТО ПЪЛЗЯТ В КРАКАТА НА РОГАТИЯ!

Някой се нуждае от ново попълнение роби, а да Ви е честито.

Ако не беше порното със "свободно пребиваващите " в ЕС българи и румънци, по-скоро техните цигани..........

Идвайте братя, че имаме нужда от подкрепа.

Ще паднат на 32 декември визите за Америка. Интересно е американците какво ще поискат в замяна , разполагане на ракети срещу Русия, танкове, самолети ?

На робите ще дават визи и пранги, засега само на ръцете !!!

Най сетне и мене да ме огрее да ида да видя какво е зад океана, че някой път много се дъня неподготвена. Започвам сериозно да събирам пари за билет, че май не е много евтин.

Владо, ти ли си?

Ние да не приемаме робството, наречено ТТИП, пък нека си има визи. След десетина години и с визи, и без визи, никой няма да иска да ходи там.

Прекрасна сделка! ТТИП за визи. Така навремето търговците от цивилизованите страни са вземали злато и роби от диваците срещу огледалца!

Мале, мале, ако знаете какво ви чака, ако отмените визите, таралеж в гащите си слагате директно. Нас българите никъде не ни искат, даже и в България не ни искат, правете си сметката.

напред към Детройт, знайте ли кво джилезу ви чака, малко тамошните мангали ще са ви конкуренция, ама ще има за всички !!

...е-е-е...споко, тамошните мангали са мързеливи, така че конкуренция няма да има - така че - смело напред, докато не остане нито един брит'чет тука!

Ако визите за българите отпаднат, как ще се оправят с тези с българско гражданство ?

Да сложат визи и към ЕС или направо да излизаме от него, че емиграцията реално най-съществено срина България, губейки работната ръка. Емиграцията е една от най-съществените причини България да е в криза.

Емиграцията не е причина, а следствие мой човек! Причините са други!

Ако искаш да ме върнат на сила, за да си ми съсед, а?? Изгонихте бачкащите и сега плачете. Нали навън е зле и само чинии и кенефи се мият? Не ви трябват такива специалисти в БГ.

ladycrystal@live.co.uk

Мързеливите и мафиотите изгониха бачкаторите от завист и защото не можеха да се конкурират с тях - особено на държаните службици - ама не се осъзнаха, че си фкараха сами автогол.... Ся - емиграцията била виновна, че немало кой да работи...а те нале са ноо работливи и кадърни? да си работат сами на себе си...ама ето как работат - точно никак....:))))) Мани - еми менталитета им е, че некой требе да им слага и в устата....Е! точно на тоя момент мене ме обзема хихикаща радосД! :-)

Амчи тъй де, няма циганите само при нас да идват. Да ходят и в Америка. Хиларито например, много ги обича.

в америка не делят хората на цигани и други. но ги делят на спазващи законите и други

В америка хората се делят на такива с много пари, и такива които да им бършат г*зовете.

не бива да отпадат визите. има опастност всички българи да емигрират в братска русия при братушките си :::)))

Да започваме да събираме пари да изпратим циганите в Австралия, та да сме сигурни, че няма да се върнат.

А защо не циганорите и към хамерика, да подкрепят бунтовете в Фергюсен ?

там вече няма бунтове

Изостанал си приятел, вече са затегнали контрола за визите на българи за Австралия, именно заради тях....те като Христофор Колумб...почти веднага след 10ти ноември са стъпили там през нашата зима....при тях лято...и много се хвалели ,че било страшно топло ...което за циганите е супер ....и тамошните хорица били много доверчиви и яко ги крадяли ... докато не ги хванали...и посел българите виновни....а не циганите - българи!