Проруски US лобисти с мирен план за Украйна

Личният адвокат на американския президент Доналд Тръмп е представил план за мир в Украйна, подготвен от хора, които не са дипломати.

Обратно в новината

Коментари - Проруски US лобисти с мирен план за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевидно е, че тези, които очакват Русия да върне Крим за да плаща лизинг са загубили всякаква връзка с реалностите, а идеята за референдум на "украинци", с който да решават съдбата на кримчани е повече от безумна. Всъщност, единственото смислено нещо в публикацията е за "доказателства, уличаващи президента Петро Порошенко в корупция", за която цял свят и без това знае. А за санкциите е ясно, че ще продължават, както е ясно също, че с тях или без тях Русия си е Русия, но надутият с дългове до спукване балон наречен САЩ, неизбежно ще се пръсне.

хахаха пълна безпомощност от една страна на киевската хунтта от друга- сащисаната гротестка.Пълен шах мат и сях.

А Знаете ли Кой НЕ ЦЕНИ ГЛУПАКЪТ !

Така е КОГАТО НЕ ЦЕНИШ ТОВА КОЕТО ТИ ДАВАТ !!!

дир.бг-fake news(фалшиви)новини

партенка, типична за НЮТ. Всички тези украинци, нямат нищо общо с русия, нито са проруски. това си е чисто разчистване на сметки между украйнски олигарси чрез връзкарство в белия дом. Селяндурка и пошла история. Потрошенко беше поставен от демократите, сега републиканците искат да поставят своята кукла на конци вместо демократската. Русия тук има място, само и единствено, като граничеща с Украйна държава и нищо повече.

Въпросът за Покрайната , както и за Сирия -ще се реши от мужиците и ..краварите! Другите са статисти, ба!

Той планът за циганяшката Покрайна е напълно ЯСЕН!!! Всички околни си прибират техните циганя и ..ако нещо остане у средата -тогава ще го мислим!? Нима ще допуснем Коминтерновско .образувание. , като Покрайната, да взривява Баба Европа??!

ХА ХАХА уКРАЙНА я ОТПИШЕТЕ ......

..тя отдавна ни е "увиснала"..!!

Хубава територия БЕШЕ !!!

МИНАЛО БЕШАЛО !

Един вагон глупости! Може ли Русия да получи нещо , което и принадлежи под наем? На мен ми звучи доста налудничаво. Нещо като "дървено дърво". А що се отнася до източна Украйна; там просто руски войски няма. Ако ги имаше,нямаше да има украински части,които да щурмуват Донбас. Има хора, които си бранят земята и домовете. Вярно е,че получават оръжие от Русия. Вярно е обаче,че тяхната кауза е справедлива и че там огромното мнозинство от населението е рускоговорещо. А виж нашите "демократични" медии ги наричат "сепаратисти". По западен тертип.

Няма такава държава - Украйна, точка. - няма място за дискусии.

Леле! Сега не бих се учудил ако кажеш и че има такава държава като Русия?!?

С какво ще се чудиш, като главата ти плува като шамандура у Бргаски залив!?

Колко,ще е?!

Сега остава и Албания да плаща на Сърбия за Косово... А и ние може да поискаме да ни плащат комшиите...

хахаха....ужасно смешна новина. Писана и съчинена от аматьори... Искрено се забавлявах, докато я четох. Лизинг, допинг, шифтинг, глупинг...

Чета мненията и се плаша колко много хора пишат за Русия като не биха писали и за родината си България на тях бих им казал да си заминават за Русия а да не стоят тук

най голямото престъпление на носителя на нобелова награда за мир банан-обама е не това, че обърка северна африка и близкия изток и в резултат загинаха милиони невинни а това, че финансира преврата в украна който прерасна в война в която буквално се убиват братя и сестри в центъра на европа.

От 1917г еврейската общност има своя държава наречена съветска русия и от тогава тя я защитава.Защити я и през 1980г когато нейното творене ОСНОВАНО НА КРАЖБАТА("закон" за национализацията) банкрутира.Не мога да не отбележа факта че в човешката история НИКОЙ И НИКОГА не си е позволявал ТАКОВА НАСИЛСТВЕНО ОТНЕМАНЕ НА СОБСТВЕНОСТТА ОТ ЦЕЛИ НАРОДИ.Позволиха си го единствено евреите.Те присвоиха тази собственост за себе си защото такава форма на собственост като "общонародна собственост"- хаха-ПРОСТО НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА.А "учението" на маркс за "диктатурата на пролетариата"-ебати малоумието-е само един доста тъп параван за прикриване на тази кражба.И след това тоталното УНИЩОЖЕНИЕ НА РУСКИЯ НАРОД САМО ЗА ДА СЕ ЗАПАЗИ ВЛАСТА В РУСИЯ-това минава отвъд секви граници. Еврейската общност използва съветска русия за шантаж,натиск и създаване на проблеми на световната общност.Явно в цивилизования свят евреите не могат да си създадат такива механизми за въздействие върху света какъвто е съветска русия.Реалния резултат от всв(освен колко беха ,май 80 милиона жертви) е разширяването на русия с така наречения "съветски блок" а с това и влиянието на еврейската общност.А това доведе до съсипване на живота на ТРИ ПОКОЛЕНИЯ ИЗТОЧНО европейски народи.И това не се прощава,това не се забравя.

Първо, не е много по темата. Второ, хайде нека да бъдем обективни. Евреите си имат държава и се нарича Израел. Израел е подпомаган от ... САЩ. Така, че довода, че "на евреите номерата не минавали пред нормалния, според вас свят" издиша. Евреите като хора са си ок, но има шайка бандити-ционисти, които ги поведоха като едно стадо към обетованата земя и най-наивните тръгнаха. От тогава са милитаристична държава, основана на насилието и мъката както на техни, така и на чужди. Никой не ги иска там, където си направиха държава и единственото, което ги крепи са оръжията продавани им от ... САЩ и 10-те милярда долара постъпващи всяка година от САЩ и Германия. Иначе до сега тази държава нямаше да съществува. Но това е съвсем друга тема. Та евреите като народ са си ок, но шепа бандити, намиращи се в Лозана, Цюрих, Вашингтон и Ню Йорк са за бой. И в момента в който нормалния евреин се усети, че цялата работа е една манипулация тежко им горко на тези калпазани.

".... Евреите си имат държава и се нарича Израел..".Момче гледай това да не казваш у първа група на некоя детска градина щото там са най-малките и те немат все още изградена втора сигнална система.У първа група ше почнат да те замерат с квото имат.Можеш да го кажеш у втора група дето са по-лемичките.Те нема да те замерат. Просто само ше почнат да си постават ръчичките пред истата за да не се виждат ехидните им усмивчици по адрес на глупоста ти.Сигурно си виждал к'во прават възрасните в случаи когато некой демострира колко е "умен".

си дооценен драги ценителю

И как може да стане това...

Комунизмът щеше да завладее целият свят, САЩ щяха да фалират, СССР щеше да го има завинаги... Кво стана? 25% от колхозниците се наливат с боярищник и не могат да произведат един качествен телефон. Живеят на газ и петрол като Саудитска Арабия, но тя е 100% пустиня. Единственото качествено колхозно нещо са оръжията им - все едно Мордор, нищо за населението, всичко за средства за унищожение. Милиони руснаци живеят в САЩ, колко са западняците избягали към колкозната кочина? Или пък дори българи? Никой не иска да има нищо общо със североазиатската сган, особено съседите и. Цялата история на Северна Азия е насилие и мизерия. Колхозна сган!

"...25% от колхозниците се наливат с боярищник...".Неприлично е,грозно е ,тъпо е да се присмиваш над човешкото нещастие и падение.Да не би да го прават от хубаво бе "02507".Та този народ преднамерено е докаран до това положение от едни там...,които ЗАРАДИ СВОЯТА ЖАЖДА ЗА ГОСПОДСТВО ПОДЛОЖИХА И СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД ДО ТАКОВА ИЗТРЕБЛЕНИЕ ПРЕЗ ВСВ.Еврейския народ не е "червенощитко" и приятели.Прочее да не се заяждам ама ЗАЩО ЗНАМЕНАТА на "пролетарската революция" са ЧЕРВЕНИ...

Тия американци, нормални ли са? След като руската рубла се обезцени два пъти, след като се бори със санкции и изолация, след като Крим е руски и бяха платени майчински , майчински капитал за 5 години назад, бяха изградени наново електрическа система и водопреностна система . Руснаците да се съгласят да плащат наем? На кого ? На Украйна ? Украйна след година вече ще е се разцепила 3 пъти.

Каква е тази "новина" в стил една баба каза?

Кой ги пита хамериканците ? Да си строят стената с Мексико, че и мексикснците може да си поискат заграбените земи

За сетен път светът се убЕждава - хамериканците са много тъпи

Тези са смешни- Крим да се даде на лизинг- Крим е руски и никакви договорки за лизинг.НИКОГА.

Следващата стъпка на тези съветници смятам, че ще бъде да върне на Мексико завладяните щати:-Тексас, Канзас, Арканзас и Калифорния и да им изплатят наем за ползването им през годините на владение! Също очаквам да върнат и Аляска на Русия, тъй като договорът за продажба за 100 години изтече!

Пияните руснаци ще има да плащат

дотук плати и продължава да плаща глупавият запад и народа на жалките укри .

Няма как да се случи това! Колкото и пищят, руснаците ще си построят керченския мост и това ще е краят на американо-турско-уркаинския "Крим". Крим ще бъде отново не-руски вероятно след 200+ години. Дотогава, няма как да е неруски.

Явно евреите в територията украйна много пушат. И не точно тютюн. Халюцогените са на мода тази година.

ВЕДНАГА ЩЕ ОТРЕЧЕ ДА ИМА ТАКОВА НЕЩО. Артьоменко твърди, че бил насърчен в тези усилия от високопоставени помощници на руския президент Владимир Путин.

Този украински дипутат се е объркал. Искал е да каже че Украйна се дава на лизинг за 1000 години на Русия. Тогава наистина ще има мир. А Потрошенко на лизинг в САЩ за същия период.

С чужда пита помен правят. Но това си е типично за американците. Тук се гледат дълги позиции. Крим е Русия. Точка по въпроса. Тези пушилки дето ги вдигат са единствено за да замажат факта, че те финансираха и сътвориха цялата тази каша. Настроиха един срещу друг брат срещу брата. За това сега се правят на толкова загрижени. Позициите са им по-дълги и целта е изпълнена - разделяй и владей ... или поне така си мислят те. Според мен са в монументална грешка - правят всичко по шаблон и третират славяните като арабите. Славянската душа, обаче, е щедра към тези, които и помагат, но и безпощадна към тези, които я унищожават. Един ден САЩ ще платят сметката за това, че са се месили там, където не трябва. В Украйна, в България и в много други държави. Няма да е скоро според мен - поне не в близките тридесетина години, но ще дойде и този момент. САЩ е една изчерпана откъм идеи държава и им остава само колониализма - в противен случай са загинали. Светът започна лека полека да се отърсва от долара като международна валута, САЩ задлъжняват със стремителна скорост и един ден ще си плащат.

А РЕФЕРЕНДУМ В РУСИЯ АКО РЕШИ АЛЯСКА ДА СЕ ДАДЕ НА ЛИЗИНГ НА КИТАЙ НАПРИМЕР --- КО ПРАИМ

Руснаците в подобен случай казват : "Без меня меня женили." След разпадане на СССР в САЩ всички специалисти по СССР (Русия) тоест съветолози са се пенсионирали, а други не са обучавани затова сега приемат аматьорски решения.Пак според руска пословица:" Ни Богу свечка ни черту кочерга." Тоест на никой няма да свърши работа. Само вдигат пушек. Как Русия, която счита Крим, и с основание, за своя територия ще се съгласи на това абсурдно предложение? Как самите кримчане, които считат,че са се върнали в своята Родина, ще се съгласят? Впечатлението е, че тези хора, които се занимават с подобни предложения имат низки аналитични умения и не висок интелект.

Това са абсолютни глупости. Все едно аз да плащам на комшията наем, затова че използвам спалнята си.

А , не може ли да се смята че Русия е дала на Украина Крим под наем от 1954 до 2014 . Срока е приключил и конфликта е изчерпан. Страните нямат претенции една към друга.

Не разбрах обаче, Русия къде фигурира в тоя план. Щото това е пълен цирк. Щото е ясно и на децата вече, че само 3-та световна война, спечелена от противниците на Русия, може да "върне" Крим някъде си.

Аз

Мухахахаха... Нема толкоз тъпа манипулация, баси... Проруски дипломати аматьори?!?! Що за проруски план, който включва: 1. Руските войски да се изтеглят от усрайна, при положение, че в усрайна няма руски войски и това би представлявало признания, че има руски войски там. 2. Русия да плаща на усрайна за владеенето на собствената си територия?! Що за кретенизъм?! Се мий на ума, че баш пък по тоя тъп начин ще излъжат Путин и Лавров. Проруски американци, как не - усраински политик и тъп чифут, женен за украинка... Айде холан... Лавров ще ги навре обратно откъдето са излезли само за 5 минути. Макар че според мен подобни новини не са насочени нито към Тръмп, нито към Путин, ами към баламурниците, които вярват на всяка простотия из медиите. Пробват, да видят какво ще стане.

и да ги пратят на заточение в Аляска, да ги онождат лосовете.

Има някой тук, който да ми отговори на следният въпрос : "Кога и от Кой е създадена държавата Украйна ??

Аз

1918 от Ленин.

УФ, ама много са тъпи тия мириканци! Те никога няма да схванат руската душа! Та във Втората световна война са загинали 20 милиона руснаци заради думите "Ни шагу назад!". А краварите ще платят ли на Мексико наем за 100 години за щата Тексас. Барабар с Далас!

Боевете в Крим през втората световна са едни от най тежките боеве в цялата война. В боевете за Севастопол за пръв път във военната история разходът на арилерийски боеприпаси надвишава разхода на патрони. Загубите само при отстъплението на Крим са над 200 хиляди, а още около 100 хиляди при настъплението. И някой си мисли че руснаците ще си плюят на физиономиите и ще изтъргуват тази земя.

Руснаците и в Чечня дадоха много жертви, а сега плащат данък на режим със Шариа закони.

Taя статия все едно я е писал Соломон Паси.

русия води война с турция-по-точно две и превзема крим.знае се кой е руския цар и кой е турския султан-има и документи.баща ми роден 1916г. е бил 1956г. в крим,който е руски.кой е украинския цар по време на руско турските войни?това че хрушчов е женен за украинка не му дава право през 1958година да го прехвърля административно към ОБЛАСТ УКРАЙНА!ние българите сме предали книги,християнство на киевска рус!нека съставителите на това предложение предложат на тръмп да върнат на русия к.аляска,като руснаците им върнат златото,да вълнат хавайските острови,да си махнат базата от косово което е сръбско,да върнат на мексико завоюваните територии ,да кажат най-после като демократична държава коя държава за 300години има най-много убити държавни глави в това число кой уби президента джон фиджерал кенеди!

Аз

Няколко корекции: 1. Не сме давали нищо на Киевска Рус, дали сме на Рус, със столица в построения от Българи Киев. "Киевска Рус" - такова чудо никога не е съществувало. Все едно Софийска България. Как не... 2. Русия почти няма какво да връща за Аляска, защото: - не е получила сумата по сделката и - каквото го е получила, а било в американски ДЦКта, което противоречи на договора. Всъщност сделката е нищожна. 3. Путин. Путин уби Кенеди.

Значи,американските политици ,може и да са много влиятелни ,но в повечето случай ,когато става дума за събития извън САЩ,оплитат конците тотално.Първо ,за Крим изобщо не може да се разговаря за даване под наем -Крим вече е руски!.Имаше прекрасна статия в един норвежки вестник ,защо присъединяването на Крим отговаря на всички правила на международното право!На Запад вече им светна пред очите ,че това е така и сега гледат как да се измъкнат!?Но вече има и малка подробност -Западът вече не иска и Украйна,каквото отмъкнаха ,това беше ,край,няма повече.Сега и Западът и Русия,ще си предлагат един на друг Украйна и всеки ще казва -"Не,Вие я вземете!".Резултатът от това ще бъде разделянето на Украйна на 3/а може и на 4/части след 3-4- години -Донбас +Харков+Одеса +Николаев към Русия,Киев заедно с 4-5 области като буферна държава и Западна Украйна-като западен протекторат!...Но това може да стане и по-бързо!

Че това е несериозно.

Кофти стана.Цицонистите бяха подготвили хубава война срешу Русия.Направиха цветната революция в Украйна имаше повода, всичко беше точно само трябваше Хилъри да спечели...Е, не спечели и сега цицонистите извадиха медийните бухалки срещу Тръмп.

украините са нещо като бълхарите през 90 -те.Американците гепват предприятия ,заводи ,мини ,хващат ги на кучичка и почват да ги доят за НАТО и ЕС.Малцина стават богати за сметка на милиони бедни .Богатите са умерено богати и не могат да се изправят в пряк двубой на американците завладяли огромна част от богатството на Украйна и България.Явно Порошенко няма възможности да се пребори с американските богаташи и понеже не може да им осигури още лапачка понеже е към привършване вече им става ненужен.Толкова познато ми се струвавсичко това.

Страно,евреите са с леви убеждения,а тръмпи е номинация на консерваторите.хаха

Нищо ново под слънцето. Евреина Коен се опитва да помогне на еврейско-комунистическа Русия.

Аматьори в дипломацията, защото искали да се постигне мир. Очевидни аматьори бих казал! Обикновенно се говори за мир, докато се налива масло в огъня

И какво се оказа? Предлагат изтегляне на руските войски от Източна Украйна. Ама как така, Русия твърди че там няма руски войски. Само може би някакви отпускари, дето за забавление си карат отпуската по бойните полета на Източна Украйна. По-голям идиотизъм много трудно може да се измисли. А навлизането на военни колони с неустановен произход, с военнослужещи без отличителни знаци е престъпление. А реално това си е Спецназ, особено като проследи човек какви ги вършат. Тръмп може и да иска да си подобри отношенията с Русия. И лично с Путьо. Но никой няма да му позволи да нарушава установените норми. просто защото вече живеем в 21 век, но все още много хора помнят как и защо е започнала ВСВ. И не искат трета световна война.

Дай някакви доказателства за навлизане на военни колони. Над Украйна е пълно с щатски военни сателити.

Чичо сам ли твърди, че ще има "изтегляне на руски войски" от източна украйна?!

не се безпокой задължително теб ще питат кво може и кво не, ако не си съгласен нищо няма да правят

Баце, И Д И О Т О ? ? ? ?