Кремъл: САЩ провалиха срещата Путин-Тръмп във Виетнам

САЩ са виновни, че Тръмп и Путин не успяха да се срещнат във Виетнам, заяви говорителят на Кремъл.

Обратно в новината

Коментари - Кремъл: САЩ провалиха срещата Путин-Тръмп във Виетнам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През 2002 г. САЩ приемат закон да работят за развитие на гражданското общество и демокрацията в Русия. С 20 милиарда от тогава досега са финансирали над 65 000 NGO, които са особено активни в предизборните периоди на Русия.

NGO = НПО

УСМИВКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ! Само се облегнете назад, четете и се опитайте да не се спукате от смях: -"САЩ са виновни, че Тръмп и Путин не успяха да се срещнат във Виетнам, заяви говорителят на Кремъл." - "Тръмп и Путин се срещнаха за кратко в кулоарите на срещата на върха на Азиатско-Тихоокеанското икономическо сътрудничество (АТИС) във Виетнам и приеха обща декларация за Сирия,..." И сега - ВЪРХЪТ НА САЛДОЛЕДА, ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА - НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ НА ТОЗИ УНИКАЛЕН БИСЕР: ""ВЯЕРВАМ!?!. ЧЕ ТОЙ СМЯТА!?!?!?!? (забележете КАК "ВЯРА" СЕ РЕДУВА И ПОСЛЕДВА ОТ ... УСЛОВНО НАКЛОНЕНИЕ ). ЧЕ ТОЙ И Русия НЕ СА СЕ НАМЕСВАЛИ В ИЗБОРИТЕ", заяви Тръмп в Ханой на пресконференция с виетнамския президент Чан Дай Куанг. (това и звучи по-смешно и забвано, по-неубедително и от "БИЛ СЪМ СЕ БИЛ НАПИЛ...") и веднага след това, в случай че все още има някой НЕОБЪРКАН: "АЗ СЪМ НА СТРАНАТА НА НАШИТЕ АГЕНЦИИ!?!? (които пак да напомня, ВСИЧКИТЕ ТВЪРДЯТ, И С ДОКАЗАТЕЛСТВА, И ТО ПРЕДСТАВЕНИ И НА САМИЯ ТРЪМП (точно след тази среща той СМЕНИ ТОНА...) ТОЧНО ОБРАТНОТО НА ОНОВА, В КОЕТО ВЯРВА Тръмп и го смята добрият му приятел и колега по милиарди Путин), добави американският президент. "Тъй като те в момента са водени от отлични хора, вярвам много на нашите разузнавателни агенции", подчерта той. И като капак, достойният финал на този невероятен нов цирк, но не Буш този път, а Тръмп: "Всеки път, когато ме види, Путин казва: "Не съм правил това". И аз вярвам - наистина вярвам - че когато ми казва това, го мисли", обясни Тръмп. Майтап бе, Уили! Аз не съм бил свидетел на подобна инфантилност в реаклния живот може би от годините си в детската градина! Не ,май и там нямаше чак толкова глупави.

Тръмп има да се среща с далеч по- важни регионални лидери от него...

Не са се срещали от 20 години на преговори. Още по-добре. Не си си измерили ракетите? Още по-хубаво! Следователно Северна Корея не знае, кой какво си има в джоба. Китай знае, но не е е много сигурен, а виж Турция е "в час". А, ние не знаем нищо. Лошо, много лошо.

Не бил на кеф Путин , докладвали му на Тръмп тая работа и той се скатал ! Ама няма да се размине , не е сън ! Пак ще си пишем тука !

Великия Путин не може да накара загубеняка Тръмп да седне до него на масата и да му набива чивиите! Такава излагация няма в историята на взаимоотношенията между САЩ и Русия, откакто двете държави съществуват като държави!

abasador

кратка, сентенция без коментар; ... на калпава маймуна и клоните и пречат ...! Стара африканска поговорка. Лек ден.

Нещо май не беше с клоните, а с вЪлната, ама нейсе и така минава!

каква Русия бе, какви пет лева. Тя го каза Корнелия Нинова безапелационно, т.е. за по-ясно и за дебилите го ПОКАЗА. Синът ѝ е толкова гениален, че не е за Русия, тя не е достойна за него.Ама той Рафаел май се казваше дебелото момче не работи в изследователски центрове, а в банка в НюЙорк на Ротшилд срещу горля-ямо възнаграждение. Ха-ха - интересът клати феса - няма място за приятелство, братство и други лигавщини. И червени кухи лейки - това е ИСТИНАТА - можете да проверите.

Точно. А ако предположиш, че Корнелия, Първанов, Станишев и всички други политици са кукли на конци, управлявани от САЩ, то всичко ще си дойде на мястото.

И да допълня, синът на Нинова е на обмяна на опит с Американската Комунистическа Партия.

Проверих, няма такова нещо.

Не само американците. Европейците също са виновни за провала на тази среща. Кремъл е в изолация заради прилапването на Крим. Не е гот, сърби, кисело е, но изолацията продължава. а с нея и ембаргото. Иначе казано- много харесваме рашаните , но не щем да си говорим с тях, защото като се напият не се контролират. Изявлението на секретаря на руския Първи е хвърлена кука във въздуха белким се хване врабче, понеже и риба не остана.

За какво ви е среща с Тръмп, бе братушките ни. Никой няма да ви признае заграбването на Крим и Донбас, няма да панат никакви санкции, вашата агресивна и войнолюбива политика няма да се промени, САЩ ще продължават да летят напред с отдалечаващи се темпове, вие ще продължавате ежесекундно да изоставате назад.... Среща не ви трябва

Да летеше САЩ напред към светли бъднини, та всички да полетим заедно с него, но... Всъщност най-добре си е този, който лети сам. Ей орлите - кръжат сами. А гаргите като нас - винаги в ято. И само грачат и чакат нещо да ги огрее, някой залък на големите...

Не виждам за какво дядката тръмп ше се среща с милиционера.Вече нито е 1980г,нито идиотите клинтън и буш са на власт.Както и тези които са стояли зад тех.А те са интересните.Тези които са зад тех и зад дядката.Те осигуриха съхраняването на целоста на ционистката собственост наречена съветска русия.Е вече света е друг и на тех нема кой повече да се връзва. А дали ше има догодина първенство по ритане на топка в русия.Хаха.Ше е много забавно да се види.Това е все едно света да плати ракетите на русия с които евреите искат да ни държат в шах. А иначе ритнитопковците се стараят,тичат,ритат се,блъскат се,удрят се гладиаторите с големите пари.С големите пари,но нищо че са малообразовани,или по скоро тотално НЕОБРАЗОВАНИ.

се среща с човек, от когото вече реално нищо не зависи? Тръмп се правеше на гомял открехльо, но истинските управници на САЩ му показаха кой кара влака и той вече не смее да гъкне.

блядовете пак реват като вдовички

Защо не съобщават истината? Американската страна ясно заяви, че Тръмп иска среща, но графикът му за срещи е запълнен докрай. Това е.

Т.е. нашият русски президент Путин е втора категория, така ли? Аман от лъжливи новини, кравар!

С руснаците бандити никой не иска да се среща.

да се срещат с руснаците. Ама руснаците ги срещнаха и им разказаха играта

Аа срещахми са и договорихме и получихме билям голямо количество оръжие и експлозиви чрез нашите чеченски братя от бащицата Амджи... НО проклетите кравари затвориха банката на Илюмжинов и малко попрекъснаха алъш вериша ама пак я праим с Москва далаверата

Кои кравари? Онези дето продават Българско оръжие на ИД? Или като онзи, дето се самовзриви?

Българското оръжие беше и е предназначено за опозицията срещу Путин и Асад! Или обратно!Пръдлимушките се възмущаваха,че голяма част от парите от продажбата на оръжието отиват в бюджета на България чрез данъци или стимулират икономиката ни чрез големи и редовно получавани заплати от работниците във военните заводи!Може вече със сигурност да се предположи,че пръдлимушките са източили и изпапкали парите от военните ни заводи! За нос остава утехата,че с нашето оръжие в Сирия са поразени голям брой джихадисти от Русия и Средноазиатските им республики както и от руския спецназ изпълняващ ,,интернационалният си дълг,, в на путиновата майна

Вероятно му е прошепнал на ухо:" Вярвай ми, нямам нищо общо с Крим и Украйна!". Филмът (руският) за брилянтно проведената военна операция в Крим е "соросоидна" пропаганда! Нали всички си спомняте как Путин пред всички се кълнеше и божеше, че не руски войски установиха контрол върху украинските държавни служби и учреждения в Крим и блокираха с мвоенна сила украинските казарми.

loyola

Интересно би било Тръмп да коментира достоверните разкрития от страна на службите му за химическото оръжие на Садам?

оръжие, което предупреден от руснаците изнесе в Сирия преди атаката. Дори един от неговите министри се наричаше химическия.

Да, наричаха го Али Химика и беше екзекутиран.

малиии, къф лош е космосът!!!

Ами,нали получихте потупване по рамото,бе товарищи?

искам да питам, абе верно ли некво джужде, мноооооого малко джудже, било назначило ПРЕЗИДЕНТЪТ на най-Великата държава в света ?

Муджиците трябва да целуват краката на всеки американец, защото ако не беше Америка през ВСВ, сега Русия нямаше да я има, Третия Райх щеше да обединява Европа и Азия от Атлантика до Пацифика.

За кого ли го казва този алкохолик !!!!! Тези винаги невинни, винаги прави, никога не грешащи пияници, явно има ДЕБИЛИ които им вярват !!!

Ние сме единственият народ, който е готов да се избива помежду си заради Кремъл Авторите на фейсбук групата България и Русия - заедно вовеки(виж ТУК) издадоха смъртни присъди на осем български политици и общественици. Въпросната страница се радва на над 65 хиляди приятели в социалната мрежа, а съдържанието й е открито проруско, антиевропейско и антинатовско. Водеща илюстрация на страницата пък е снимка на Владимир Путин. Набелязаните за екзекуция са: Едвин Сугарев, Георги Марков, Евгений Михайлов, Иво Инджев, Методи Андреев, Александър Йорданов и проф. Калин Янакиев. Публикувани са и снимките им. Съобщението е от 10 ноември тази година.

За какви политици, за какви пет лева ми говориш??? Всеки си има становише и моето е че повече от 80% от изброените от теб не стават за политици. Стават за слугинаж и за хейтване.

Кой глупак би повярвал в искреност на Русия и нейните главатари, ако руснак да ти каже "добър ден" се огледай ден ли е или нощ? Може ли да се вярва на алкохолиците шовинисти и болшевици?

Хахаха то си личи зе вЕрваш на Маккейн. хахаха

Обединена Азия, това е краят на сащ.

А СКРИТИЯ КИТАЙСКИ КОЗ С КОЙТО ЩЕ УДАРЯТ САЩ ??? .. СПОРЕД СТАТИСТИКА КАНАДА ДО 2035 ГОДИНА 35% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА КАНАДА ЩЕ СА АЗИАТЦИ :)) ДОРИ ДНЕС ВСЕКИ ТРЕТИ В ТОРОНТО И ВАНКОНГ (ВАНКУВЪР) В "БЯЛА ЧАНАДА" Е АЗИАТЕЦ :)) ... ЗАЩО ТОЛКОВА АЗИАТЦИ В ЧАНАДА - АМИ АКО КИТАЙЦИТЕ ВЗЕМАТ ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА НА ЧАНАДА , КВО ИМ ТРЯБВАТ САЩ ??? ... ЧАНАДА = ЧАЙНА + КАНАДА :))

БВП-ТО Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖАВ СЪВРЕМЕННАТА ИКОНОМИКА :)) ... ЗАЩО? КИЛО ДОМАТИ В САЩ - 2 ДОЛАРА = 3.60 ЛВ КИЛО ДОМАТИ В БГ - 1 ЛЕВ .. ПРОДАЖБАТА НА 1 КИЛО ДОМАТИ ВЕДНАГА ПРАВИ С 3.6 ПЪТИ БВП-ТО НА САЩ ПО-ГОЛЯМО ОТ БЪЛГАРСКОТО

abasador

ето, на, чак сега разбирам от кого е взел (иначе казано плагиятствал) Адам Смит познанията си за систематическото изложение принципите на пазарната икономика.... Лек ден.

В момента САЩ мачкат слаба Русия по всички фронтове - жестоки икономически санкции, унижения като обиск и затваряне на дипломатически представителства. Скоро ще им спрат "Russia Today", плюс ще изхвърлят Русия от Олимпиада 2018 г. Абсолютно унижение за руската дипломация...Такова нещо бе недопустимо по времето на СССР.

МАЛКА И БЕДНА РУСИЯ ПРОИВЕЖДА ПОВЕЧЕ : - ПШЕНИЦА - ЗЛАТО - ТИТАНИЙ - ДАМАНТИ - МЕТАЛИ ОТ ПЛАТИНОВАТА ГРУПА ОТ НАС В САЩ ПРИ 2 ПЪТИ ПО-МАЛКО НАСЕЛЕНИЕ

НЕ ВСИЧКИ РУСНАЦИ , КАКТО И НЕ ВСИЧКИ АМЕРИКАНЦИ МОГАТ ДА СЕ ПОРАДВАТ НА ИЗБРОЕНИТЕ ПО-ГОРЕ БОГАТСТВА - НУЖНА Е ОКТОМВРИЙСКА РЕВОЛЮЦИЯ И ЯК БОЙ ЗА ДА НАПРАВИМ МИЛИАРДЕРИТЕ ПАК ХРИСТИЯНИ .... НО ДОРИ ДА ВЗЕМЕМ МИЛИАРДЕРИТЕ НЕ СЪМ ВИДЯЛ АМЕРИКАНСКИ ИЛИ РУСКИ МИЛИАРДЕРИ ДА ПОДАРЯВАТ БЕЗ ПАРИ НЕЩО ОТ ТИЯ БОГАТСТВА :))) ....

Ние прзивеждаме и най-много Боярищник - елексира на щастието!

babavimeca@abv.bg

Произвеждат СУРОВИНИ, драги. Нормалните хора от суровините произвеждат стоки с висока добавена стойност и съответно печелят повече... Ама де акъл у теб, да го осъзнаеш?!

рашняците имат компромати срещу тръмп, притискат го и той се гърчи като улав ??? Най-добре за него и за ЩАТИТЕ е да си подаде оставка поради здравословни причини.

ПРИНЦ ЧАРЛЗ ПИШЕ ПИСМО КОГАТО Е 38 ГОДИШЕН ДО СВОЙ ПРИЯТЕЛ : .. Сега оценявам, че арабите и евреите са семитски хора", пише в писмото си 38-годишният принц на Уелс, добавяйки, че " притокът на чуждестранни i европейски евреи (особено от Полша) е помогнало да се предизвикат големи проблеми "в Близкия изток". Знам, че има толкова много сложни въпроси, но как може да има край на тероризма, освен ако причините не бъдат отстранени? - попита той. ... Prince Charles suggested 'influx of foreign Jews' was partly to blame for Middle East unrest and asked who will take on 'Jewish lobby' in America in letter to close friend dailymail.co

Психичните отклонения са трудно доказуеми.А при положение че трътлюто Дончо има и множествени персонажи ;хептен.Ама биля някой му тегли куршума че да не се мъчи!

напъват като щури за среща между тръмп и путин ??? Явно са притиснати до стената и им пари под г.за ???

Вчера Тръмп порица бивши ръководители на американските разузнавателни служби, като заяви, че има много причини за подозрения към техните разкрития ???

Че кой вярва на американските тайни служби. В зависимост от ситуацията те сами си пишат сценариите и фабрикуват "новини".

На калпавата руска ракета космосът и пречи

АМЕРИКАНСКИТЕ ФЕРМЕРИ ФАЛИРАЛИ ЗАРАДИ РУСКАТА ПШЕНИЦА :)) ... ГЕЙПЪЛ ПРОИЗВЕЖДА В КИТАЙ , НО НЕ В САЩ ... ФОЛКСВАГЕН ПРОИЗВЕЖДА В МЕКСИКО ЗА САЩ ... САМО СТАТУСА НА ДОЛАРА НИ ДЪРЖИ КАТО СВЕТОВНА СИЛА .... ОЕТО Е НА ПЪТ ДА СЕ ПРОМЕНИ ОТ АМБИЦИОЗНИТЕ КИТАЙЦИ :))

От цялата ситуация за пореден път стана ясно че американските президенти не управляват Америка и нямат право на мнение! Някой другдърпа конците. Тръмп а се е опитал да изкаже мнение или да направи крачка в страни и някой го бие през пръстите докато не се коригира :) Жалка демокрация зад океана!

Руснаците се правят на велики . Такава среща не е била планирана , за какво американците да са гъвкави . Това място не е за такива срещи .

Въпреки, че нямаше среща, Тръмп използва всяка възможност, за да си говори с Путин...

Ами май Тръмп няма да изкара мандата си. Американците си вкараха автогол с него. Хилъри каквито и недостатъци и прегрешения да има (всъщност какви са те?), когато става дума за Овалнио кабинет, нещата отиват на съвсем друга плоскост. И Ленин беше предупредил да не избират Сталин за Генсек, но историята се произнесе по друг начин.

Е най-талантливият шоумен, влизал някога в Овалния кабинет.

Кой ги бръсне за слива нещастните пияни ватенки ? Те отдавна са станали една от последните 3 дупки на кавала Сев. Корея, Иран и дивото азиатско племе от раша

Товарищи! Машината за Бояришник във фоайето на русското пасольство се развали и ги пуска бесплатно, току що взех последните три бутилочки! Ха наздоровье! Ще продължа работа утре, време е за русско щастье!

Товарищ, прямо в моем кабинете!

Ну, погоди!

Нема по-лъжливи новини от българските, особено когато става дума за Русия!! Тръмп отиде да го търси и се строй до Путин.

Май само ти и другарчетата ти по русофилстия сте го видели това:) Цял свят видя обратното:))))

на Путкинчо му е харесало да го потупкват като помиар и сега се разлая като болонка пред санбернр

Не разбрах , Песков оплаква ли се или се радва?

Трябва да го признаем: Величието на Вашингтон е в миналото...

Не е вярно това! Другаря Путин като истински чекист е отказал категорично да се срещне с империалиста Тръмп!

Пускат се фалшиви новини, че срещата не се е състояла, защото нашият президент Путин си бил забравил обувките на токчета и Дончо му се присмял колко е нисък. Нарекъл го ботоксово джудже... Абе вие кравари не разбрахте ли, че Путин не носи токчета!? Той е най-великият президент и ние, русснаците, го обожаваме какъвто е!

като е твой президен путьо що дириш в ЕС и България? Марш в евразийския съюз!!!!

Така е, соросов копелдак недоубит - всички нефелни копелдаци искат да са известни, затова копират профили на ИЗВЕСТНИТЕ.

копелдак си ти, защото не е ясно майка ти с кой пиян ватник те е правила докато се таркаля в турските кенефи.

Тръм Велики няма за какво да си говори с Вовка Регионалното...

Едно време и Боби Фишер така избяга от Анатоли Карпов. Не, че Фишер беше слаб шахматист, напротив - но не посмя да се срещне с Карпов, защото предчувстваше провал. Доналд Тръмп следва същата "мечта".

Кой карпов? Онзи пиклю, дето на състезание ходи по 250 пъти до тоалетната или дебила карпов, който твърди, че кирилицата е от византия??

Ти лично ли брои колко пъти ходи в тоалетната? Че как преброи до повече от 10? А кирилицата наистина е от Византия - Областта "МАКЕДОНИЯ" е там.

почна се театрото ...видите ли трампата не е наш човек, тои не пожела да се срешне с путин...истината е много по прозаична. и да се бяхя срешнали, няма какво особено да си каят

Кво има да се коментира? В САЩ са наясно, че не могат да стъпят на малкия пръст на Путин при една пряка среща. Как няма да я провалят? Вече Дончо стана за майтап.