САЩ предупредиха Русия да не се меси в Източна Украйна

Белият дом предупреди Русия да не се намесва в Източна Украйна, заплашвайки я с нови санкции. Ако Русия нахлуе в Източна Украйна, ще има сериозни последици.

Обратно в новината

Коментари - САЩ предупредиха Русия да не се меси в Източна Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щатите като международни джандари са си присвоили правото да предупреждават. Техните политици страдат от перманентна амнезия и не си спомнят как ги изритаха виетнамците, като мръсни кучета от Виетнам.

Не разбирам какво го бавят още Путин,да пратят тюлените да го арестуват,да го съди трибунала в Хага и да лежи 20 години у панделата

Тия говедари отзад океана съвсем се самозабравиха....Май им се ще още един Виетнам. Но за зло куче, зъл прът.

В качеството на какви ковбойските щати си позволяват да отправят заплахи. Да не би южна и източна украйна да им е бащиния.

Точно САЩ ли ще раздават справедливост, които са нарушили суверенитета и териториалната цялост на половината свят, които си позволиха да бомбардират една европейска столица - Белград и които са утрепали сума ти народ.

Подозирам, че при всяка заплаха Путин си го мести в другия крачол! :D

Каква е САЩ на Украйна, че прави такива предупреждения? Още повече , че народа на Украйна се е самоопределил и знае какво иска. Лесно е да запалиш света , далеч от своите граници. Но ще им бъде ли позволено ?

Какви се явяват САЩ в случая, за да предупреждават Русия, която има преки интереси в Украйна?!!!!

САЩ не може да предупреждава, не им стигат талибаните. А сега и славяните ще са срещу тях. Скоро ще ядат дебелия!

"САЩ предупрдиха Русия..." Тези наистина са стигнали много далеч...Това не Ирак, Залива, Авганистан...НАТО също, от Великобритания ще останат малки островчета...

Тези наглеци се месят по цял свят, правят каквото и когато си поискат, в своя изгода нарушават всякакви правни норми и човешки права, без никой да ги заплашва предизвикват войни и масово избиват хора по цял свят и сега седнали акъл да раздават и да предупреждават!?! Я си натискайте задниците и не предизвиквайте световна война, че още преди да я започнете ще се сринете финасово и ще фалирате напълно вече банкрутиралата си държава, че "глупаците" от Западна Европа си знаят интереса и едва ли ще ви пригласят във всичко.

Как би изглеждала кризата, ако Украйна беше запазила ядрения си арсенал от 1800 ядрени бойни глави ? ? ? Много скоро забравихме, че Украйна доброволно се отказа от ядрения си потенциал, а Русия се ангажира да бъде гарант за териториалната цялост на Украйна . . .

забравяш че 80 процента от украйнците са про руски настроени само хора със звучно име като турчинов, или сталин мразят руснаците, а тези които създадоха федералния резерв с парите на руския цар, които си преватезираха , сега пак се върнаха да крадат от русия

и ти доброволно ходиш на работа ама ко да праим такъв е животът други пък доброволно одят по круизи пиче ...такъв е животът

Тъй като САЩ вече успяха да вкарат Украина в робство, явно Русия не е успяла в обещанието си да им запази териториалната цялост. В крайна сметка- важно е какво иска украинския народ.

Да, защото бе новосъздадена държава а и ядрените установки не бяха нейни. Не бе и правоприемник на ССсР.

за тези, които се натискат да станем част от руската империя, с намерение да чешат повече рускини: точно обратното, тогава рускините няма да ви бутат, защото не сте чужденци и ще се пропиете от мъка, като техните мужици.

не на имперските просавецки амбиции на кагебеиската путинска клика, да на великя руски народ! професоре, явно си комуняга, други не ставаха професори, освен тях. просто професорството беше номенклатура на цк на бкп. та лъжовни професоре, трябва да ти е ясно, че няма как от древни времена америка да върти номера, защото америка не е древна, а нова държава, от 250 години, но такива подробности вие комунистическите професори не сте учили в раб-фака георги кирк офф.

не на имперските просавецки амбиции на кагебеиската путинска клика, да на великя руски народ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ало, Карни,измисли нещо по-добро и не се излагай като кифладжия. А какви юридически пълномощия има сегашната власт в Украйна да върши каквото и да е. По-долни и мерзки постъпки от вашите няма. Готови сте да свалите всяко законно правителство когато е против Вас и в същото време сте готови да подкрепяте всяка шайка бандити и мошеници, щом съм с Вас. То и такава политика се прави, ама с малко акъл, а не по този просташки начин.

САЩ нарушиха суверенитета на Украйна и няма никаква причина Русия да се съобразява с техните фашистки марионетки.

Бихте ли ни разказали, как нарушиха суверенитета на Украйна, защото съм пропуснал този момент? Благодаря!

150-те военни съветници да не са духове?!

Абе тиква такава, докога щибаните амерканци ще казват кой как да живее и как да се самоопределя!

Като си пратиха рейнджърите- какви бяха Грийнстоун ли Грейстоун - все црушници.

Ако немедленно се прекръстя на Българан Россиевич, защото съм патриот, ще ме направят ли партиен секретар след окупацията от Русия, за която бленуват шепа български безродници и майкопродваци?

Щото в Русия нещо партийното строителство забуксува.

Колко кал има по магистралата от Москва до Най-нов северен сибирски Китай? Питам, защото смятам да създам защитен от комари и и други едри птици калоход, с който да преодолея това разстояние и да поставя рекорд по калоходене и комарозащита.

И за бизне

Когато България най-после заеме подобаващото й място в Евразия, ние футболните запалянковци, как трябва да вика ме по стадионите? Българи юнаци или Калмици юнаци, Бесермяни юнаци, Ногайци юнаци, карачаевци юнаци? А може би ще се наложи Путин е юнак на юнаците!? Питам, за да знам от какво ще изпитвам национална гордост в Евразия?

И ще изпитваш путинска гордост.

Време е да се предупредят САЩ да не се намесват във вътрешните работи на страните. този заплашителен тон може само да предизвика смях, защото силите в света са променени, където се е намесил американец, само кръв, граждански войни, ненавист и ограбване на нациите.

След присъединяването на България към Русия, във вестник "Славянски чук без сърп" ще може да се четата обяви като - "Търся купони за вобла, предлагам купони за гречка. Българан Россиевич"

България е суверенна република, троле. България просто иска мир разбирателство с Русия. Не разбирам, защо лансирате подобни версии?

Щото нищо друго не могат да им измислят тъпите кратуни!

"някои от проруските протести там са платени и че в тях участват хора, които не са местни жители. Това позволява да се предположи, че зад този развой на събитията стоят външни сили" Баш по американски сценарий. От къде ли са се научили братушките на тези трикове а? Има една народна поговорка за това - "Каквото повикало такова отговорило" време е УСА да я разбере и усети на сибствен гръб

си е много руски - с вековни традиции!

Тъй като някои искат България да се присъедини към Русия. Нека сравним двете страни и да видим, какво ни очаква, ако това се случи: Убийства на 100 000 Bulgaria 3.6 Russia 9.7 Затворници на 100 000 Bulgaria 151 Russia 484 Самоубийства Bulgaria 12.3 Russia 19.6 Жертви на пътя Bulgaria 10.4 Russia 18.6 Продължителност на живота Bulgaria 74.5 Russia 70

А сега сложи до цифрите и статистиката за щатите...па да видим! Ама за статистика говоря, не за твоята стъкмистика!

Средна възраст на пасажерите на круйзи е 68години. Сред тях партийните секретари се броят на пръстите на едната ръка..

70 години беше продължителността на живота на комунизма. Човешкият живот (какая жизнь) е много по-малко. :)

Глупако, никой не иска, да се присъединява където и да е. България е суверенна република и ще си остане такава. Това което иска българина е, балансирана политика и приятелсъво с всички. Една добра политика с Русия, може само да ни помогне. Ние не сме врагове и не искаме да бъдем. Кое не ти е ясно, троле?

за момент сбъднати мечтите на българските безродници и БГ се е присъединила към РФ. Как ще изглежда? Ето едно примерно начало (всеки може да допълва или оспорва): 1. Границите се затварят. Пътуване (ако въобще е възможно) само с визи. А и за да се попречи и на последното читаво останало да не напусне България. 2. БГ става ядрена площадка на руската армия, заобиколена отвсякъде от армии на вражеското НАТО (Сърбия и Македония много скоро ще са там). Задължителната военна повинност се възстановява (за минимум две години, поне докато набере необходимия брой). Командният състав ще е руски, но войничетата ще са наши. Всички тролчета, драскащи по форумите, между 18 и 30 години няма да видят за тоя срок комп, а може и да ги пращат да се бият безплатно в размирни райони като Чечня (Путин вече анонсира подобни възможности). 3. Масови протести, възможни кръвопролития, дори гражданска война. 4. Пълна смяна на законодателство, нормативи, стандарти (само за ж.п. линиите колко ще ни струва). 5. Еврофондовете и програми спират , вместо тях жестоки икономически санкции от Запада. Търговските вериги Метро, Кауфланд, Лидл, Билла, Карфур, Пикадили, Пени, Т-маркет, М. Бриколаж, Практикер, Баумакс и т.н. се изнасят и празнитев халета по търговските гондоли се пълнят с буркани с паприкаш (ако има) виждали сме го. Няма НР, Apple и Самсунги, BOSH и AEG, няма части за овехтелите западни коли. 6.

Ами от твойте писаници изглежда резултата ще е събрани отново заедно семейства, повече и по-щастливи човешки животи!

Харесва ми!

Ненецката информационна агенция съобщи на всички нени, че - В ближйшее время в Галивуде будет появится новый Роналд Реган и тогда будет страшно для россиянам. Так предсказала известная ненецкая шаманка Банга.

Американците винаги са водили войни на чужди територии и сега се мъчат да си намерят нова.Но този път са си намерили достоен противник.

Моля, всички,които могат- направете нещо! Спрете бръщолевенията и славянската алчност на поляците за украинските земи. Те са в основата на ескалацията в Украйна! Моля, повлияйте на американците да се приберат у дома си и да си затварят устата! Най-после нека Западна Европа направи нещо за себе си без да изпълнява заповедите на САЩ! Знаете ли, можете ли да си представите какво предстои? Сега ще дойдат НАТО изтребителите на Граф Игнатиево, Безмер и Доруджа и след няколко дни нищо няма да има от Украйна, Румъния и България. Защо си играят със съдбата на хора, които не с нищо виновни за амбициите на страни далеч от Източна Европа. САЩ явно се подвеждат от Виетнам Авганистан Ирак... Ще сгрешат съдбовно, но повече за нас, отколкото за Запада...!

целият свят е наясно, че пусин е агресорът... откъде пък ти дойде идеята за алчна Полша??? Досега в Украинската криза Полша ли анексира територия от Украйна???

Извинявай, но хамериканското правителство не е света!

Обещавамеда направим нещо по молбата ви, ако.... Ако си приберат всички руснаци които се бият сега в Афганистан, Сирия и останалите части на света. Тези, за които другарят Путин призна, че се бият там.

за аВганистан не съм сигурен...

Ха,ха-ВИЕ НЯМА ДА СЕ МЕСИТЕ-само ние ще го ПРАВИМ.

Този световен терорист и длъжник до кога ще пали пожари по света? Какво търси той в Украйна? Пак замириса на война.Където влезе САЩ и пламва огъня на разрухата.Да оставят Украйна сама да реши къде да бъде! Останалото е тероризъм и агресия!

"...то ако избори, референдуми и прочие променяха нещо щяха да ги забранят." А-а-а-а, те затова в Крим, Донецк и Харков се опитват да ги забранят!

Браво ДИР-а... изкарахте Сенкевич етнически нетолерантен... Големи сте палячовци!

Интересно: САЩ предупреждават Русия да не се намесва в украинската криза... А кой ще предупреди САЩ, да не се намесват също там, където нямат никакво право?! От другата страна, майдановското временно правителство обявява, всички, които не са с него за терористи, точно както Янукович ги беше обявил само преди няколко месеца... Странно нещо е политиката в наши дни - характеризира се най-вече с късата памет на тези, които я упражняват, както и прилагането на двойни стандарти и нагло двуличие, когато става въпрос за оправдания...

Защо незаконните управници на Украйна искат ДА УПОТРЕБЯТ НАСИЛИЕ над Майдан 2 ? А ако с тях се бяха отнесли така? И то все още не е късно!!!

Още когато заграбиха властта, им казвах да помнят Мохамед Морси. Чака ги в най-добрия случай неговата съдба.

КАКВО ЧАКАТЕ ПИЯНДЕТАТА ДА РАЗПАРЧАТ УКРАЙНА ?

Пияндета са британците. Явно си забравил/забравила, но летния сезон идва. Ще започнат пак балконинга и ще си спомниш.

Г-жо Карни, какви са Вашите юредически правомощия за да се месите в толкова отдалечена страна от Вашата. Кои сте Вие за да се бъркате и да дробите попарите по цял свят и все Вие да сте правите а другите виновни? Гледате беден народ , който с малко пари ще купите и после експлоатация до дупка на хора и природни богатства. Тая политика, Ваша, целият свят я познава. Бъдете щастливи в собствената си страна, а не налагайте сила, както направихте в Ирак и Авганистан.

неграмотник, че и въпроси можел да задава. пусни си телевизора и удари една белким ти олекне

delly

Моля, не поствайте на чужди езици. Ако искате да споделите нещо с останалите, преведете го.

колкото по-скоро американските политици забравят този вид изказвания, толкова по-добре ще се впишат в новия свят. Пък и е добре да помислят повече за собствения си народ, измежду който има прекрасни хора, които имат нужда от спокойствие, а не от параноя.

Другари прости и грозни демократи, официално вече има статии че америка се управлява от две правителства, едното е официалното доминирано от евреи милиардери които финансират оръжеен бизнес, холивуд с неговите така наречени бестселъри, наркотрафик, и най фрапиращото- АНБ. И второто правителство- на извънземните с които са подписали договор още при Айзенхауер и базата им е в зона 51 която наскоро я разсекретиха като такава. А американската армия е платена и никой не си залага живота за жълти стотинки, и при 24 трилиона напечатани всеки разбира че тези хартийки не стават и за задни цели. Единственото което им остава е да слагат послушни тям правителства от такива грозни и прости като вас, както го направиха в украйна и опитаха и тука с петмесечните стачки и сега сценария е с бареков.

За извънземните е малко спорно, но другото е така. Евреите от край време се опитват да съсипят неевреите по един или друг начин. Тяхната книга Талмудът не може да се купи току така. Няма я преведена официално на друг език и съдържанието и е с инструкции как да се унищожи не еврейската общност. Не е случаен и фактът, че единствената религия срещу която ако кажеш нещо лошо и те обявяват за антисемит, расист, демон и прочие глупости. Не е случаен фактът, че на никой не се дава да провери дали действително е имало Холокост и ако някой се опита да го направи го грози затвор от 2 до 15 години. И това се случва в цяла Западна Европа!

Явно си бивш шестак и за това си пишеш глупостите-я се опитай да кажеш нещо лошо с/у исляма и да видим какво може да ти се случи но нали сте си комбина с резняците замълчаваш небрежно а руските евреи в Израел са повече от останалите та като си драскаш глупостите се замисли ,че животът не върви по комуноидните закони от миналия век!!!

Тия извънземни като гледам са доста некадърни и изостанали. Дошли на друга планета, а всичко което правят го умее и местен абориген.

А, няма ли КОЙ да ПРЕДУПРЕДИ САЩ да престанат да се НАМЕСВАТ НАВСЯКЪДЕ !!!

Написаното по-горе, може и така да се перефразира: "Според говорителя на Кремъл, има сериозни доказателства, че някои от проамериканските протести в Киев са платени и че в тях участват хора, които не са местни жители. Това позволява да се предположи, че зад този развой на събитията стоят външни сили". "Говорителят на Кремъл добави, че ако САЩ се намеси в Западна Украйна открито или прикрито, това ще бъде много сериозна ескалация на напрежението и ще има сериозни последици." Написаното по-горе, може и така да се перефразира.

Написаното по-горе, може и така да се перефразира: "Според говорителя на Кремъл, има сериозни доказателства, че някои от проамериканските протести в Киев са платени и че в тях участват хора, които не са местни жители. Това позволява да се предположи, че зад този развой на събитията стоят външни сили". "Говорителят на Кремъл добави, че ако САЩ се намеси в Западна Украйна открито или прикрито, това ще бъде много сериозна ескалация на напрежението и ще има сериозни последици." Написаното по-горе, може и така да се перефразира.