Русия иска САЩ да върнат дипломатическите обекти

Русия призовава САЩ незабавно да върнат всички иззети дипломатически обекти, заяви министерството на външните работи в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Русия иска САЩ да върнат дипломатическите обекти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе обирайте си партакешите и цървулите и заминавайте, бе измекяри, не разбрахте ли, че вече не минават лъжите и подкупите ви! Не ви искат нормалните хора, спрете да досаждайте и се изпарявайте! И когато станете нормални хора и нормална държава, тогава може да се обадите и да говорят нормалните хора с вас! Чукундури!

Ще падне ли цената на газа при това свръхпикаене ?

Какво иска терорашка- говняшка ?! Конят рИве за да си оправдае зеРплатата...

А в Америке негров бьют!

обаче САЩ вече десетки години потъпкват Международно право, Виенската конвенция за дипламатически представителства, правят всичко като слон в стъкларски магазин. С това приближават унищожаването си на гнусна, високомерна и подла империя, която говори едно, а право съвършено друго.

българска работа , ще се задавите направо ..... бахчованците-американците си бутнаха кулите близнаци та за някакви си згради , само ще си го преместят в другя крачол , не че на руснака му пука но поне има закакво да се хване че ето това е проблема , и от двете страни си серат в устите ,,,, ще се оправят ние да не ги мислим , нека мислим за българия

Положи началото на Разковаването на азиатската кочина рашка- говняшка. Рейгън освободи Европа от се се серето Тръмп ще освободи света от хибридната кочина

айде рашките никъде по света не ги искат с изключение на двама трима пропаднали талибана.

Някой много го е яд, че брадатите му отрочета пак загубиха територия. Трябва да са много отчаяни и тъпи, за да пускат в ход такива действия.

Напишешь плохо про евреев - антисемит, про негров - расист, про геев - гомофоб, про русских - честный и смелый либеральный журналист.

а в русия даже не им дават и да пишат, только руские новости.

Безобразията на Вашингтон са вече норма на поведение. Това не са възрастни разумни хора, а хора с ум на 5г. деца.

Не обиждай децата. Това са психопати не нормални хора.

типично поведение на наследниците на РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ, основали сащ. - вие кви сте? - индианци! бам-бам! и тая земя вече НЕ Е тяхна... - радвайте се, че сме ви унищожили, а не продали в робство! - казаха робовладелците и отидаха да напишат Конституцията, къде всичко всички хора са РАВНИ, с изключение на жените, децата, негрите и индианците...

Тоя колхозник на снимката кръвното ли си мери с тия слушалки......нещо много започнаха да им вдигат кръвното и ще вземат да гушнат букетчетата тия отломки от миналото:)))))))

Русия са на път да останат с две мисии-В Северна корея и в Сирия.С тази политика,това ще е резултата.Путин няма пари да си поддържа мисиите.

Що се напъвате толкова На всички е ясно че военно промишления комплекс на САЩ командва парада. Няма сенат. Какво кажат те това става. Обикновеният американец само страда от това и няма право за нищо. Тука сте като малки деца "Дай си ми куклите на ти си парцалките" Направо сте жалки като Ви чета коментарите.

Ти се напъваш.Руснаците да си вземат всички паметници от България,да освободят консулствата в София,Варна,Русе и т.н. и да си ходят в Сибир.Защо ни занимават със себе си?

Постановление на Министерския съвет на Република България #208/а : Закриват се посолствата на РФ във Варна и Бургас и се задължава министър-председателя на Република България, господин Бойко Методиев Борисов ---мазно на оближе задните части на НЕГОВО ВИСОКОПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО ЕРИК РУБИН--двукратно!"..... :)))))))

я докара джуджето с неговите провокативни действия. Сега хленчи и мрънка за консулствата, но "късно е чадо".

Америка съвсем я закъса щом пада до такива подлости и извращения. Дипломатическата култура и традиции имат хилядолетна традиция, но 250-годишните каубои и ликвидатори на коренно население, не им пука! Това им поведение издава пълно безсилие, силните така не се държат. Не им се напуска сцената, а хегемонията им завършва, но пък не могат да губят.... Жалки нещастници, и като си помисля, че владяха почти целия свят - има нещо сбъркано в човешката цивилизация, но пък всяка тъпанарщина си им край колкото и да изглежда непоколебима! Адиос Америка!

Виждали ли сте Лавров ---да танцува "Калинка"---като Захарова?---НЕ!:))))))) ..... Виждали ли сме Тръмп да се прай на клоун---в шоуто на Винсънт Макмеън----ОООООО, ДАААААААА.......:))))))))))) ....

Пройчо, защо сте се гаврили с батко така, ти, адаша и оня със снимката на цветнокож? Изключи си компа, заключи се в стаята и рИве, като магарица. Не ви е срам, как да го успокоявам сега!?

Срам ме е !:)))))

мъка, мъка

Това са американски имоти, рашаните го духат яко, щото нито тези, нито други имоти ще получат за въртене на мафиотските гасударствени мръсни далавери. Всичките кранчета ще се затворят, всичките им каналчета ще пресъхнат. Тръмпича ако не от друго, то от имоти разбира, хахахаха, хахахаха!

То къде се е чуло и видело кравар да разбира от дипломация и международни отношения? Действат като квартален хулиган или общ строителен работник - за тех нема ни международно право, ни договори, ни конвенции на ООН. С хамалските си постъпки искат да демонстрират, че са всемогъщи, ама показват само, че са истерясали до крайност и от устата им капе пяна от бяс, задето им се изплъзва "световното господство", което всъщност никога не е съществувало

Боли, нали? Толкоз усилия хвърлите за Тръмп, а и каксе радвахте като стана президент, а сега свой ви оноде, а? Ей, тъпа руска паплач си бяхте и такива ще си останете!

25 руснака вече са поискали политическо убежище Зер едно е да си в Сан Франциско, друго е да си в Челябинкс :)

общо има това с консулството бе, палячо? Политическо убежище в САЩ искат и обикновено го получават престъпници и корупционери, бягащи от правосъдието в Русия заедно с откраднатите милиони.

Политическо убежище искат и получават свободолюбиви руснаци, чийто живот е застрашен от хунтата на Путкин! Никой неще да живее в бедност и мизерия с луд диктатор на гърба си!

Закриха рускишпионски центрове в САЩ. Ако блядоврте знаят за подобни в раССия да ги закрият и те. Иначе конят става за смях само...

Краварите побесняха, защото повечето от изгонените бяха позиционирани в Новосибирск, където руснаците развиват голяма част от военните си технологии; наблизо е и АкадемГрад. Например, Сухой там разработват Т-50 (ПАК-ФА), МиГ имат завод в региона.

Когато рушнаците ги получат обратно обещавам да се обрежи публично и да се кръстя Петкан ;) Конят цвили жално, все едно някой му дреме за расииката им... жалкари

По повод конфискуването на руските дипломатически обекти призовавам всички да излезем дружно на гей-парад, за да потвърдим евроантлантическата орентация на България.

Колко хубаво и лесно стана замитането на рашаните къмто тяхната собствена кочина. Сега всички реват като на умряло, даже и Путин и Ларвов са щипят сега и си викат йй, кво стана ся бе! Ай ся чак толкоз, нека да останем бе... хубаво ни е тука във Вашингтоне, и Ню Йорками, Сан Францискаму и так дале... Обаче Държавния департамент рече - къш. Взимаме си имотите, а вие опразвате всичко за 48 до 72 часа.... айде 100 часа ви даваме, от нас да мине... и да сте аут! И раят настава, по-малко руска проивна глъч.

Аман от глупости прочети малко повече за дипломатическите имоти и си вземи хапчето

Тръмп очаква руските окупатори да върнат Крим на Украйна.Тогава....

Доста ще трябва да почака,ще стане по същото време като върнат южните щати на Мексико ! ))

е тогава руснаците ще пътуват от США за сибир.ха..ха.ха.хха

Дървосекачът работи за Дир-а. Разкрит.

...и понеже Колега (тук по-преди) Взиска изясняване отн. Исканията за Убежище В САЩ от Руснаци/кини : а. за 2016та има Рязко Увеличение - което Незабавно Е предизвикало високаХибридност (от ДнешенКремъл) да ги изкара Всичките с-отклонения и/или LGBT б. Сега - поНачало - Тръмп затегнаЯко визите...хеле пък отн. ТърсещиУбежище ...но Конкретно (в Шамаренето чрез затварянията) - ще Се бонифицира кандидат който Предоставя Доказателства на Недопустимости от страна на ДнешенКремъл.

...спОко бре, Шмоко ! --> Всички Ви знаем що Сте Ченге 'наше' Locco !

Не се излагай бе, смешник. То и наш Цветан Василев иска убежище, щото сгази лука. Винаги ще има още затворници и алчни авантюристи в Европа, които искат да избягат в говедарника!

Вярно. Наистина си Ви пасва кадротооо... - Си запишете ! - Василев НЕ търси и неМоже да търси закрила виа ЗаконаМагнитски ! --> СЕ Удря Директно В-Главата Ламята (давайте описанието ;-) задунаица незнамкваси .

001111=7 двойчна системЪ:)))))

А бе мунчо ТИ НЕ можеш да смяташ, а и си Верваш - това е 15 !!!!!

Уморените коне ги убиват.....дали?

Цялата пропагандна активност на соросоидните еничари в момента, има за цел да отвлече общественото внимание от факта, че Американска Държава на практика окончателно загуби войната в Сирия срещу сирийския народ и е също толкова безсилна пред Ким и неговата Северна Корея, надявам се ясно е това нещо...

Кой Ким, бе простако? Нали тоя Ким умря и сега е некакъв друг Ким ІІІ.

как наакан до ушите, мурзилажа квичи обиден.

О, да ! ...ама ВсеПовече съсипват Форума-Ни, Колега... - чудя им се на Нивото-на-Толерантност на Домакините/Дир.бг !

...ерго - В тази Насока виждам Евентуален потенциал да Си попооправите Читаемостта, Дир.бг ! (Успех !)

Това е много общо с темата! Откак разнищихте проблема със Сан Франциско---и сиренясали хуйове, намесихте, Ваше Високопреосвещенство!:)))))... ...домакинитени от ДИР--верно са търпеливи!:))))))

Този сайт си е техен бе, Секачо. 85% от т.нар. "статии" са за Путин и Русия. Това е хибриден сайт като по учебник. Не им пука изобщо за някакъв си форум. Важното е хибридната да тече.

дойде тръмп и се прецака всичко, при Обама не беше цвете, но се търпеше

Затова

...и отчитайки Катастрофата с Читаемостта-Ви, Домакини/Дир.бг - позволете Предложение : Имайки предвид че докато 'наште' Продължават да 'управляват' у Нас - България Е Аут от Всякакви инфо Данни&Процедирания - Е ли възможно поради Бясното Хибридничество (особено напоследък) И-виртуално И-наяве у Нас - да Иде сакатлък ? ...и респ. Що Трябва Да правим ? ------ ...ерго - В тази Насока виждам Евентуален потенциал да Си попооправите Читаемостта, Дир.бг ! (Успех !)

ТОМАЗО ДЕ ДОРКВЕМАДА---Е ИМАЛ ОЧИЛА!:))))))),

Направи си сайт и си пиши квото искаш вътре. Не поучавай другите, дали пък и те не ядат кИбапчета?

Много, ама Много Сте зле... - Откровено отчитам каква Е читаемостта, респ. Тенденцията-й...и Давам Предложение. КаквоДруго Освен Форумът-Ни (от дискусии) Имат Домакините/Дир.бг я ?!

Ами - Се гответе я ! --> за НовияНюрнбергски у Нас . ...Ясно че ИТ/интернет Свинствата ще СА 'в прожектора'. ..откъдето И-ВиеЛично.

...като Процедиращ параЛегал - Парекселанс ! ------ Що НЕ спрете с тезиПоредни Ваши тъпотии (копи-пейст от мои текстове), Колега ?! - за Смях Сте. ..и то Хептен.

Говедата няма да върнат дипломатическите имоти, защото са бесни, че Вова изгони пет самолета Сиви Искърски от Русия. От бяс направиха тая свинщина, но ще си носят последствията. Това не е времето преди 70 години, когато говедарника се оказа единствената неразрушена държава от целия свят. Сега ще разберат това по доста болезнен начин, но такава явно е съдбата на говедата.

Аааа - Вие сте от Командированите ЯсноЧии в Америкаааа.... - дали пък Вече Ви чукат ? (на вратата де )

Явно Сте МайсторИнсинуацией..... Дано Съответните Органи в МБАЛНП успеят да ТЕ Спасят !

Бясна е майка ти (простата рускиня) на тоя от профилната ти снимка!

това на снимката е боико мутров методиев с партизанско име суджук паша бе простак от герп

Това е затваряне на шпионски центрове - грубата работа Следваща седмица излизат доюълнителни санкции срещу мужикистан А след шест месеца ще готов доклад които цели ограничаването на руски капитали в САЩ

Така си мислят говедата, ама няма да им се отвори парашута. И без това говедарника ври и кипи и е пред гражданска война.

Напълно подкрепяйки-Ви - нека доИзкажем : - Е Факт че имотния 'балон' Бе поради Целево дебалансиране на пазара виа кешови плащания от ЯсноКои командировани - Е Факт че Лавините от Целево-генерирани Свинства с 'компании'Бидони и/или Измамни айпиота - Е от Същите ...но И Е Факт че Неминуемо има И оцеляли командировани и Схеми ! => Дано ОрганитеТам СА СъответноПодготвени !

Руснаците са наистина чуден народ. Тръгнали са да търсят разум в избягали от Европа затворници и алчни авантюристи. Е, няма да стане, ами да вадят тоягата и да започват - както се полага към говеда.

Ми конят че си остане с хленчетето Очаквам Путин да наложи асиметрични санкции на руснаците в отговор на затварянето на тез шпионски центрове

Нещо руснаците хапвали европейски и турски зеленчуци въпреки забраните... ще видим! Гулаг за нарушителите!

Хапват Сиренясалия (за Срамотите) ... - напоследък Се оказа че Има изпипана 'логистика' за 'лични' пратки виа Филипински (Филипински!) спедитор ! Да ! - Внос В Русия.

Ми е жал за рублопитеците- от Сан Франциско да идеш в масква...

Дискретно : - Имайки предвид че Немалко от служителите Вече действат за Оставане (Задължен на Колегата който упъти ! .. Да - потвърждавам.) -- Би следвало да Се очаква 'админстрирането' на от Онзи 'чай' Масово. ... Дано Съответните ОрганиТам успеят да Спасят Хората !

Не се хващайте на тъпчовчинчинстетва на 'ВАШИЯ'--многоименясников-- info!:))) ...човека фейква просто!:)))

Те хората се радват, че напускат тая кочина, той за жал се размечтал.

Да. СнимкатаВи - Ви пасва .

На русогъзолизците плащат ли ви, или просто вкусът ви харесва?!

Алберт Айнщайн, Ото Сцилард, Енрико Ферми, Вернер фон Браун----що не ги гонехте за черен дим през комините? :)))))),

Обама клатеше Пусин на черното колче с финес Тръмп го клати както и Мелания не е клатил навярно

Този инцидент от руско-американските отношения ме накара да си спомня един филм за времето на Студената война -Мостът на шпионите/по книгата на Джеймс Донован Непознати на моста/.В този филм главният герой е адвокатът Джеймс Донован/Том Ханкс/,защитаващ в съда съветския шпионин Рудолф Абел.По време на процеса агент на ЦРУ с име Хофман иска от Донован да наруши закона и да измъкне от клиента си данни, полезни за разузнаването. Отговорът на Донован е следният -"Виж какво ,аз съм ирландец по произход,ти -германец.Знаеш ли кое ни прави американци -конституцията!"Аз считам,че точно американската конституция, законите и свободата ,произхождаща от тях направиха САЩ модел за подражание, създадоха американската мечта/макар че ,голяма част от това е просто медиен образ,художествена измислица,капан за наивници/.Но така или иначе САЩ спечелиха Студената война точна заради своята конституция и законите си ,поне според мен,и произтичащите от тях последствия!Сега виждам,че част от американците/тези ,които седят в Сената и Конгреса/ се отричат от Конституцията и законите си!Мисля,че не е трудно да се предвидят последствията !

Г-н Путин е Най влиятелния човек на планетата,и то не според кого да е,а според Форбс ,при това няколко поредни години ! От друга страна оранжевия петел Дончо не спира да се излага.Той е нещо като американския Плевнелиев ! Това вече е скучно,та Путин явно е решил да го остави малко да надигне главица,но не се знае след моркова дали няма да има тояга.А може и г-н Путин да си реши да го разкара и да сложи някой латинос,или някоя печка дето ще са му по послушни !))

другарю, ти си прост комунист и ми харесваш

Ти си само прост,без да ми харесваш !

Като е гуема работа Що Пичин не дръпне един телефон на Тръмп и да му нареди да не му закачат консулствата...

Б(ълхаро)А(налнопоет)Х(ейоспесканец) ли Е Пълното-Ви име ?!

Всички големи мозъци на САЩ----са от чуждестранен произход, много от тях руснаци----питайте сергей от Гугъл!:)))))) ...и тях ли ще изгонят, щот им димял комина с черен дим?:))))

пройчо е комунист

..и Защо Пак се Опитвате да Инсинуирате ?! - Се Изказа : -> се отнася за Персонала ! -> Вече Има действия за Оставане на Хора !

Не се опитвам! Info-- лъже, не му се доверявайте!

Такова мощно наритване на рушки задници не е имало от времето на Рейгън, да се свети името му!

Тук малко се объркваме. Русия вече не е комунистическа, верно има имперски мераци , но това е различно. Въпроса е нашите комуноидни дебили наясно ли са ? То комунистическата утопия ги храни , но тя е илюзия. Горките , те са жертва на глупостта си.

Е жертва на Путин и хунтата му. Прекалено много вреди нанесе Олигарсите търсят заместник, който да не пречи на бизнеса им

И докато ..фашисткият САЩски "елит" ..панирано ни занимава с измислени проблеми с Русия.. ..сбирщината САЩ са на дни от Гражданска война,след Божието им наказание Харви ..и на часове от ядрено ракетна Война със Северна Корея !! САЩ са лош епизод със вече Ясен,близък и Лош край !

Не. ...просто Е Крайно време да престанете с Тъпотевиците.

Руснаците като да се наакат, на родните русофили им мирише на топла храна.

скоро няма да е сред проблемите, за които ще ти се налага да мислиш.

най добър коментар за деня!! Много точен.

Пътя е бой по червените гумени глави.

Седем милиарда и половина население са прекалено много за тази планета. Ама дърпат се. Не било хуманно. По-добре да се избиват с малки войни.

Времето за преговори май изтече. Щом както на американците им е тясно в САЩ, май е време леко да се по разредят. Белким им уврат кратуните. И ако не знаете как, просто пуснете Кимчо. Той знае какво да направи.