Коментари - САЩ и Русия ще избягват въздушни инциденти над Сирия | Днес.dir.bg

САЩ и Русия ще избягват въздушни инциденти над Сирия

Русия и Съединените щати подписаха меморандум за избягване на инциденти между самолети на двете страни в небето над Сирия.

Обратно в новината

Коментари - САЩ и Русия ще избягват въздушни инциденти над Сирия | Днес.dir.bg

Коментари

гого

колко пъти е преразказана тази новина докато стигне до нас ? съобщи руският заместник-министър на отбраната Анатолий Антонов, цитиран от руски агенции, предаде Франс прес, на която се позова БТА." защо никой не казва че американците не плачели че руснаците не говорили на английски и не разбирали нищо .... , явно не всеки американец знае руски , докато е вероятно руските пилоти да знаят английски .... и защо модератора ми трие съобщението ? какво не му харесва ?

Наборе,къде си,бе,иди...т, къде си позициониран?В САЩ,Западна Европа?Ами да ти кажа-след като летиш на френска територия е логично(по руски стандарти,разбира се)в небето да патрулира френски самолет.Изтребител.Заради кратуни като теб в българското небе грешките ще стават повече-никой, освен ръководителита на полети няма да знае кой лети в небето на България-турци,гърци или...Та, ти, който явно си краен въздържател би ли могъл да определиш националноста на изтребител, бидейки на борда на пътнически самолет, изхождайки от разликите в скоростите.

Първа задача на американските пилоти е да катапултират, когато забележат руски самолет.

е основно изискване в устава на българо-руския тролетариат.

Руските удари са повече от успешни. Джихадистките касапи се превръщат в кротки ханъми. Бръснат си брадите, обуват шалвари, намятат бурки и бягат в Турция. Проблемът е къде отиват след това, когато брадите им пак пораснат.

ВОДКАДЖИИТЕ НЕМОЖАХА ДА РАЗЛИЧАТ ШВЕЙЦАРСКИ ИЗТРЕБИТЕЛ ОТ ФРЕНСКИ, ТА ЩЕ РАЗЛИЧАВАТ САМОЛЕТИ НА ТОЛКОВА ДЪРЖАВИ КОИТО СА ТАМ.

Към всички псевдобългари, позиционирани в САЩ и Западна Европа, несправящи се добре по всяка вероятност с местните наречия и по тази причина-драскащи простотии в българските форуми, вместо да пишат и обсъждат проблемите си по местоживеене- та да попитам, господа-колко от местните там знаят нещо за България,къде се намира тази страна,каква е историята й и т.н.Изключвайки идеологемите-български чадър, комунизъм....И каква е азбуката, на която пишем.

На руските комуноиди признавам само едно-така добре са зомбирали най-тъпота част на народа ни та вече 25г. няма лек за тези изкукуригали старци......каквото и да се напише за това поколение все няма да е достаъчно колко е пагубно за страната ни.....като слепи кокошки само едно исъщо повтарят и не чуват и не виждат на къде върви светът и какво искат хората които не са зомбирани като тях

Защо мигрантите отиват в Германия, Австрия и Франция? Защото в банките на тези страни са им парите заработени като войници на ИД.

Голям мъдрец си, да знаеш

Та те си го признаха официално, само българските НПО проституки са в невидение заради опорните точки. По CNN вече показаха един такъв командир. Разбира се бяха избрали небрадат терорист. Коментаръб беше, че е съюзник (да и на Росица Плевнелиева) и не могат да го зарежат на бойното поле. Той даде интервю, зе се е борил за интересите на западните "съюзници" и сега не разбира защо не са искали да го пуснат да премине свободно през Европейските държави за да достигне до Франция. 40% от тези мъже са бивши терористи от ИД!

това беше рамзан кадиров !

Крайно време беше за такова споразумение. Няма да се налага на руснаците да казват: "Ми не искахме да изплашим американския пилот".

САЩ е световната сила, Божия наместник на Земята. Затова имат право да летят на всякъде и да мачкат злите комунисти и ислямисти с огън, където си пожелаят.

По твоята логика САЩ=Нацисти, глобален диктатор, терорист.

Ха,ха ,ха психар, пий си хапчетата.

Вземи си щерю, бггея, там абсирдистанци и останалата гмеж и заминавайте задружно към Карлуково или някъде по-далеко, но задължително под под постоянен лекарски надзор. Ужасна изперкала пасмина нещастници.

Не ми трябват в карлуково, тук няма място и за вас и за тях

САЩ са циреят на света! Без тях животът щеше да бъде много по-спокоен. Но и те, като всяка друга предишна империя, с претенции за световно господство, скоро ще си заминат..

"Ключово военно споразумение", вече така ли се наричат подобни формални меморандуми? Много гръмка новина, но по същество нищо не се е случило.

Който не се съобразява с Божият закон си проваля бъдещето. Започва да дегенерира и единственото последствие е тление. Да се бориш срещу Бог означава да се бориш срещу живота, който създава и поддържа.

???

диагноза: прекалил с ракията евреин.

Яяя дай отначало, че се бях нещо разсеял ...

Който умее да гледа и слуша с открито сърце, необременено от греховни мисли, ще разбере. Мнозинството за голямо съжаление ще бъде изненадано в спящо състояние.

Американците са страхливци. Су 30 приближил до 3 км някакъв Ф 18 и американците се паникьосаха. Веднага осигуряват видеоконферентна връзка с Москва и предлагат споразумение за избягване въздушни инциденти. На руснаците им е все тая, те може да се приближават и до 3 м към американски самолет

Американският пилот е бил на косъм да катапултира без никой да е стрелял по него. Командването го е спряло със заплахи. После тази новина беше много бързо забърсана ...

ОФ дружинката на разпивка в партийното клубче си дрънкат лакардийки за героичния си партизански живот......пенсионирани памперси.......вие се попикавате само като започне зарята но тук сте големи мъжаги,бабите ли са около вас та така се дуете за авторитет:))))))

Новината е: Терористите създадени от САЩ си оставиха брадите и избягах и САЩ нямаше друг избор но да подпише сътрудничество за да не стане напълно смешна пред света.

Дали някой ще даде обяснение - НА КАКВО ОСНОВАНИЕ самолетите на САЩ и компания летят няд Сирия???

Законът на джунглата - силният има право. Обоного е много запознат с него и се опитва да го наложи като закон на международното "право".

Как са новите тойотки на ИД? Фащ трябва да им пратят някой да им ги обслужи - малсо, гуми алабала...

Разбира се ,че тойота е добра кола, особенно за такъв пресечен терен както сега в Сирия. Не е току тъй пратиха няколко хиляди от тях. Обаче както се разбра ,че именно САЩ снабдиха ИДИЛ с Тойоти - нещо са млъкнаха гузно.

Май се очертава сирийско ГДР и ГФР?

Американските крадци и терористи трябва да напуснат Сирия,Ирак,Афганистан и цяла Европа.Не се ли накрадоха?

Черна алчна дупка в космоса са американците.

Те да напуснат, но на тяхно място ще дойдат аборигените на товариш Путкин.

толкова си глупав,но опитваш да бъдеш духовит. И като резултат - демострираш глупостта си. Защото "абориген" е синоним на "местен жител". А щом руснаци, по твои думи са местни жители на Сирия - то имат пълно право да дойдат. И друго - имаш си президент с тъничко гласче, та той епитет, който си използвал много му пасва, собствено както и на тебе.

щатите имат каквото си искат ! руснаците искат каквото имат щатите!

Щатите нямат нищо, само крадат. Ако не беше глупак щеше да го видиш.

Слъцепека /високотехнологична огнехвъргачка предназначена за градски бои и поразяване на противника в укритията му/ е докаран от Русия. Почва изпичането на остатъците от И.Д. в укритията им- в сгради, пещери и бункери. Сирийската армия ще прави хербарии от остатъците от разгромените Идилци! Аллах ще ги приема печени убийците,изнасилвачите мародерите...

абе русофили нали щяхте да ги изнасяте американците - защо подписвате мирни споразумения с тях - кво стана с опорните точки?

ПИПО

По тази логика мога да кажа, че е станало точно обратното:)

Пародия

пипо ти винаги казваш някой неща дето нямат нищо общо с реалността.... още от много много отдавна.... така че говори си... на никой не пречиш.... още от времето за южен поток те помня как се насираше и не можеше да отговориш на конкретен елементарен директно зададен въпрос а си тръбеше опорните точки.... нима си се променил оттогава?

Батко, като гьобелсова пропаганда си. Всички знаем за отношението на САЩ, към мисията на Русия в Сирия, не неможе, вървете си, ама как така, сега добре заедно ще летим. До онези ден с трепет в душата, чакаше новина са свален руски самолет, сега уж си доволен. Русия имаше нужда от подобно споразумение, САЩ не толкова, така че на политическо ниво успеха пак е за омразния ти Путин, вече ако разбереш к'во пише в споразумението, сигурно ще се ратечеш от кеф, щото 100% е сигурно, че има определени рестрикции, които руснаците е било наложително да приемат.

Пародия

както виждаш нямам нищо против споразумението нито пък защитавам сащ или пък плюя по Русия - просто искам да припомня как русофилистиците тролиха и едва ли не предвиждаха че Русия ще изнесе САЩ а пък сега им рухна поредната опорна точка - ЗАЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ГО РАЗБЕРЕШ ТОВА??? Нямам нищо против Русия - да си подписва с който иска и както иска - проблема ми е с лъжливите русофилски тролове - и както се видя поредната им опорна точка рухна..... Защо мислиш толкова ограничено че съм за САЩ или Русия(и че изобщо това са единствените възможност - може и за Китай да съм, за Норвегия, Швеция, Швейцария - спри с това ОГРАНИЧЕНО МИСЛЕНЕ - НИТО САЩ НИТО РУСИЯ СА ЦЕНТЪРА НА ВСЕЛЕНАТА) - виж обаче имам прблем с мурсалските лъжливи тролове - И НЕКА ВСИЧКИ ДА ВИДАТ ЧЕ ПОРЕДНАТА ИМ ОПОРНА ТОЧКА ЛЪСНА И РУХНА - белкем се засрамят веднъж....... РАЗБЕРИ ГО НАЙ ПОСЛЕ НЕ БЪДИ ОГРАНИЧЕН МОЛЯ ТЕ ЗА ТВОЕ ДОБРО Е!

Путин им го предлага това споразумение още от началото на руските атаки.

Ех другари, другари че те великите сили отдавна си гукат още преди да сте били проектирани за белия свят. А скандалите между тях са за такива балъци като вас. А между другото има ли съществена разлика между пентаграм каквато е и сградата на Пентагона, петолъчка и звездата на Давид която е шестолъчка т.е. потъналия континент Атлантида. По важното в случая е да има роби на труда.

Вижте Ку Ку Бенд тук link

По време на Пустинна буря американците извършваха по 1100 (хиляда и сто) излитания на ден. При операцията в Югославия американците имаха средно по 543 излитания на ден. През последната година в Сирия и Ирак американците пряват средно по 7 (СЕДЕМ) излитания на ден. Май липсва мотивация за унищожаване на ИД?

И малките деца го разбраха това вече.

ееех надежди , надежди напразни . никой нищо няма да подпише с крепостните след ония договор с украина !

Е какви инциденти да възникнат? Те ФАЩ въобще летят ли... оо да, верно те доставяха оръжие и амуниции на ИД.

"Как трябва света да се бори с ИД?". Аз гласувах - "чрез единна коалиция". За вас не знам. А споразумението е и вид признание за нуждата от руската намеса.

Бих формулирал въпросът така: Трябва ли т.нар. "коалиция" водена от САЩ, да продължава да подкрепя създадената от тях ИД?

И отговора е - не. Обама имаше години свобода на действие да реши проблема, но както виждаме не е решен. Това осмисли руската намеса, дори я направи задължителна.

Всъщност място за радост няма. Руснаците се договорили с американците да не си стрелят самолетите, бомбардирайки Сирия. А бежанците продължават насам Ние за какво да се радваме за Путин?

НЯКОЙ ДА ТИ Е КАЗАЛ ДА СЕ РАДВАШ ? СОРОС ОЩЕ НЕ ТИ Е ПРЕВЕЛ ЦЕНТОВЕТЕ,МЯСТО ЗА РАДОСТ НЯМА !

Давайте повечко крилати ракетки. Работа вършат добра

loyola

Не бързайте да се радвате! Така де Ирак си остава хамерикански, сирийските самолети си остват застрашени над собствената им държава, само дето на руснаците са им въвели редица ограничения...

Малииии как ще го преживеят сега това тролчетата - САЩ и Русия да работят заедно и да не се стрелят един друг..... А те толкова се надъхваха че Русия щяла да изнесе САЩ.... рухна им поредната опорна точка..... сигурно им стана лошо като на Али Раза в 35 епизод.....

Справедливостта се завръща. На роби държава и армия не се правят/Цезар/ Грешката на Руския император се поправя. Потурнаците ще си бъдат в потури, защото са неблагодарни и раболепни от Освобождението на България до момента ! Цигани и турци са бъдещето на България !

Провокативен постинг.

Първото нещо, което се сетих, беше точно това. Тролската продукция деградира до фенско скандиране и нищо повече, та всяка новина за сътрудничество и договореност би следвало да ги постави в шах.

Соросоидният трол е като крадеца, който викал дръжте крадеца.

Пародия

не думай....

Че то 100% това споразумение е в някакъв ущърб на руските пилоти и мисия в Сирия, но Русия има нужда от него по ред причини. Разбира се троленето ви и радостно подскачане, че всеки момент сащианците и турците ще свалят руския самолет, за което вероятността беше към 0,2%, сега ще се наложи да спре.

Защо руснаците крият някои клаузи по договора? С какво искат пак да излъжат собствения си народ?Явно има доста излагащи ги факти,които ги правят смешни пред света!Все пак е ясно,че САЩ са си запазили правото да накажат Асад когато си поискат и Путин не може да им пречи,което по всяка вероятност искат да скрият путиновите гавази!

Следващото споразумение ще е руснаците да не избиват американските "инструктори" и търговски представители в ИДИЛ. Оборотите им са спаднали тревожно.

Шило

Браво, вярвам, че е за добро! Айде, хаирлия да е!

най-малкото поне на много хора опорните точки ще паднат - дано това вдигне нивото на форума

Русия и Америка се "договориха"!!!!! Жална и майка на Сирия!!!!!

Защо пък Сирия? За Сирия има надежда! По скоро жална им майка на чалмалиите главорези!

Ама ти наистина си коч! И акъла ти толкоз, колкото на дребен рогат добитък!

Всеки път ми оправят настроението журналята като кажат "Предвожданата от САЩ коалиция в Сирия". Нещо като бандата на Хасан за брулене на ябълки в съседа". Крайно време е янките да разберат, че има международни закони и ООН. Последният който не го беше разбрал това, Хитлер, причини доста вреди преди да изчезне.

Тя тази коалиция, не стига че е куца и беззъба, ами се и разпада. Кандците си бият камшика.

Накрая ще стане така, щото: вълкът сит, агнето цяло, лека му пръст на овчаря САЩ и Русия ще се разберат, ами дайте да видим какво ще стане със Сирия, че беше една хубава страна

От Сирия камък върху камък няма да остане.

Сирия ще се възстанови. Пък и помощ отвън ще получи за това. Наскоро гледах едно интервю със сирийски православен свещеник., който възстановяваше разрушената си църква заедно с хората от градчето си. Думите му бяха: "Ако пак я разрушат, пак ще я възстановим. Ако ни убият, децата ни ще я възстановят".

Беше! Както бяха Иран при Реза Пахлави, Либия при Кадафи, Ирак при Садам, Египет, Тунис, ЮАР, Югославия. Преди някои да наложат "демокрация". Да се готвят Украйна, Саудитска Арабия и разните дребни емирства.

много ми харесват почитателите на гущерите и чалмите, които си живеят в БГ! за съжаление, никой не им позволява да се заселят отвъд голямата вода, за да могат да пасат крави и говеда на воля! господарите им, някак си, не ги искат, колкото и наще САШофили да се напъват ли напъват?! и затова ще трябва да си ги търпим тук...

Световните жандарми се договориха! "Пълният текст на меморандума няма да бъде публикуван по искане на Новия Световен Жандарм Русия" Интересно кви ли мръсотии е включила Русия в текста, та се налага да ги крие?

Това, ако разбира се се сещаш, е военно споразумение. Разкриването му пред света би имало неприятни последици за ефективността на водените бойни действия. Елементарно е.

Неприятно само за руснаците! Те 70 години криеха, че милиони живеят в концлагерите им! Само днес там са над 700 хиляди души!

Квичайте таварищи .Жужацити са до пояса на бат Бойко и немогат да порастат колкото и да се таралежат.Повечи залпове на Аврора нема да има и пак ши рупати чравено цвикло и томовете на мАРКС лЕНИН И Тодар Живкав

Нека плюенето запачне сега

ЦвИкло, това нещо от цвик ли е? В кое НПО си учил граматика? :)))))

Добро утро, козяци-аналитици! Не знам кай какво ще рупа, но нова "Берлинска стена" може пак да има. И 10000 джамии в християнска Европа. Отивам в библиотеката да чета "трудовете" на бай Тошо. Щото неговата бивша охрана не пише, а само чете - Винету. хе-хе

А ти, с доброто утро, вече си започнал да ми го рупаш един дебел ръбес

Като четеш тука си даваш сметка, колко бедни и нещастни са руските подлоги в България. Руските подлоги - най-големите подлоги. Веднага ще ме обявят за проамериканец. Не просто съм българче, а гледам съм от много малкото тук. Тук се слави Руския православен фашизъм и Американския нов ред.

Деца, има една приказка: "Гарван, гарвану око не вади." Добро утро!

Много добре звучи следното : То бива човек да е малоумен и неграмотен, но чак да е простестър... :))))

Просто си си просто руско мекеренце, дето не иска да живее в Русия.

Нещо много си се объркал приятел. Кой изобщо говори тук за Русия. Май много си психясал на тема - Русия. Аз се опитвам да правя нещо за България. Не ме интересуват другите държави - както някои НПО защитават чужди интереси.

Време е нашите, български рубладжии да докажат голямата си болшевишка любоФФ и да се заселят в селенията Путинови. И така да се наслаждават с пълни шепи на руските ценности и достижения на руската цивилизация (родееща се с джунгла) лагери, студ,алкохолизъм,мизерия, глад и смърт! Това Гоцета, Буди, Димитровци, Божовци, БоленСидеровци, Енчевци,Станишевци, пишман политолози и социолозии вся остальная болшевишка, рублолюбива част от българите спокойно може да емигрира в имперска(та) Русия на Путин!

Рамаданка Кънева, Асенка Харекинтева и Цонко Общов къде ще се преселват? :))))

Нали!Важното е да направиш разлика между любов и проституция!Сега кажи каква ти е цената, не питам за мен, за един бежанец?

"SOS", ще се изселим, както го направиха 2,5 милиона българи, но твойте тъпи гербери ще ти заселят арабески, а те не са от работливите. Та въпросът е: Какво ще ядеш или от кого ще крадеш бе главуняк?

Време беше за споразумение, иначе още доста американски пилоти ще се насерат от страх от близко летящи руснаци.

Изкара надника и ватенка.

Командир на ескадрила от 30 броя - Ф-22 чете споразумението на пилотчетата. Прехвърля няколко страници с ХМ, хм, хм ... така! - Гледайте да не срещате руски самолет, щото това сигурно Псаки го е подписвала!

Как е времето в Питер? Или ти си нощна смяна и още не си излизал навън? Установил, съм, че имате по 14 работни места и навсякъде слагате по 14 минуса А всъщност е едно работно място Пожелавам ТИ успешна смяна, бивш български бок*ук

Някой неща са трудни за разбиране, пич.

До москаляките: ако не бяха САЩ , Русия щеше да е най-великата, чиста и подредена държава, единствената разлика щеше да е, ме руснаците щяха да говорят немски.

Ако не бяха руснаците, сега цял свят щеше да говори на немски. А ти си свали капаците от очите и попрочети малко история!

Да, ама освен това щеше да се вози на "Мерцедеси", а не на "Масквичи"!

То бива човек да е малоумен и неграмотен, но чак да е простестър... :))))

Русия съществува благодарение на САЩ. Трябва да им целуват не само ръцете, ами и други части на тялото. Неблагодарни, пияндета.

Абе грездей, ако не бяха САЩ, цяла Европа щеше да говори на руски! Те, заедно с Англия и Франция, спряха руските войски на средата на Германия, уплашвайки се точно от тази переспектива.

Не мога едно нещо да разбера: Руснаците са в Сирия по молба на правителството на тази суверенна страна. В какво си качество (от гледна точка на международното право) са там САЩ, освен в обичайното си - международен терорист номер 1 на 20в и първата четвърт на 21в.? Ако има някой сведущ да ми обясни, ще го замолА. Ама много.

Сирия - това е нашата земя. От там дойде нашата цивилизация. Това е нашата свещена територия, заяви директорът на руския Център за изследване на Близкия изток и Централна Азия Семен Багдасаров

Има се предвид християнството, Геец. Корените му наистина са в Сирия.

Руснаците са в Сирия по молба на правителството на тази суверенна страна. В какво си качество (ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО) са там САЩ, освен в обичайното си - международен терорист номер 1 на 20в и първата четвърт на 21в.?

Да ти отговори и за Украйна

Няма как да разберете. То акъл трябва.

Опитай - цитирай някакъв член, някаква договореност, споразумение... Изобщо някакъв документ на международното право.

Пък уж, според нашенските простестъри и най-вече според тези от Козяк/АзБ, които им пишат текстовете за тиражиране, с Русия никой нямаше да преговаря. :)))) Една от причините, при това съвсем немаловажна, за възхода и триумфа на Русия и Президента и, е абсолютно неадекватната антируска пропаганда, която постига само допълнителни симпатии към руснаците. Маймуно-краварите и прислугата им от ЕС харчат милиарди за оплюване на Русия и Путин, но резултатът е засилване на одобрението за Русия по целия свят, включително в собствените им страни. Наблюдавайки това, започвам да си мисля, че освен Джудо, Путин задълбочено е изучавал/тренирал Айкидо. В това бойно изкуство, както е известно, един от водещите принципи е използване на силата на противника срещу него.

Те го плюят, той (Путин) си мисли, че дъжд вали Тия всички простотии отидоха в историята още с окупацията на Крим Светът възприема Путин и Русия като мафиотска държава, опасна като маймуна с граната в ръката

"Маймуно-краварите и прислугата им от ЕС харчат милиарди за оплюване на Русия и Путин, но резултатът е засилване на одобрението за Русия по целия свят, включително в собствените им страни. "

Геец, ти изобщо не си на татами-то. :)))

Николовв

Геец забрави за Крим! :)))) Даже Меркел вече го призна за част от Русия!!! :))))))

Вие сте боклуци,нaли си знaете !?

САЩ,НЯМАТ РАБОТА В СИРИЯ!!!ТАМ ЩЕ СЪЗДАВАТ САМО ПРОБЛЕМИ!!!

ИД няма авиация и всички са наясно с това. Следователно всичко което хвърчи в небето на Сирия е насочено срещу ИД. В такъв случай не би трябвало един самолет в полет да възприема някакъв друг, несвой самолет за опасност, заплаха, с потенциално враждебни намерения и т.н. Затова малко странни ми се струват страховете на Русия и САЩ за възможни инциденти между техните самолети. Достатъчно е да се даде категорична заповед на пилотите да не стрелят по други летащи обекти, пък даже и на НЛО да приличат. А самолетите да не се зареждат с ракети въздух/въздух, а само с въздух/земя. Бордовите оръдия и картечници да не се зареждат със снаряди и патрони, тъй като всякакви въздушни боеве са забранени и изключени. Това е.

А някоя рецепта за туршия да ми кажеш?

Баината ти трънкина...!!!Много точно го е казал човека!Питай кой да е военен пилот и ще ти каже че това е единствения начин!

Ти сигурен ли си, че всичко, което хвърчи в небето на Сирия е насочено срещу ИД? А самолетите които пускат помощи за т.нар. "умерена" ИД? Инцидент във въздуха, може да се случи и без използване на ракети, оръдия и картечници. Впрочем, канадците вече показаха пътя за избягване на инциденти в сирийското въздушно пространство. Въпрос на време е останалата част от маймуно-краварската коалиция да ги последва.

Коментари - САЩ и Русия ще избягват въздушни инциденти над Сирия | Днес.dir.bg

САЩ и Русия ще избягват въздушни инциденти над Сирия

Русия и Съединените щати подписаха меморандум за избягване на инциденти между самолети на двете страни в небето над Сирия.

Обратно в новината

Коментари - САЩ и Русия ще избягват въздушни инциденти над Сирия | Днес.dir.bg

Коментари

гого

колко пъти е преразказана тази новина докато стигне до нас ? съобщи руският заместник-министър на отбраната Анатолий Антонов, цитиран от руски агенции, предаде Франс прес, на която се позова БТА." защо никой не казва че американците не плачели че руснаците не говорили на английски и не разбирали нищо .... , явно не всеки американец знае руски , докато е вероятно руските пилоти да знаят английски .... и защо модератора ми трие съобщението ? какво не му харесва ?

Наборе,къде си,бе,иди...т, къде си позициониран?В САЩ,Западна Европа?Ами да ти кажа-след като летиш на френска територия е логично(по руски стандарти,разбира се)в небето да патрулира френски самолет.Изтребител.Заради кратуни като теб в българското небе грешките ще стават повече-никой, освен ръководителита на полети няма да знае кой лети в небето на България-турци,гърци или...Та, ти, който явно си краен въздържател би ли могъл да определиш националноста на изтребител, бидейки на борда на пътнически самолет, изхождайки от разликите в скоростите.

Първа задача на американските пилоти е да катапултират, когато забележат руски самолет.

е основно изискване в устава на българо-руския тролетариат.

Руските удари са повече от успешни. Джихадистките касапи се превръщат в кротки ханъми. Бръснат си брадите, обуват шалвари, намятат бурки и бягат в Турция. Проблемът е къде отиват след това, когато брадите им пак пораснат.

ВОДКАДЖИИТЕ НЕМОЖАХА ДА РАЗЛИЧАТ ШВЕЙЦАРСКИ ИЗТРЕБИТЕЛ ОТ ФРЕНСКИ, ТА ЩЕ РАЗЛИЧАВАТ САМОЛЕТИ НА ТОЛКОВА ДЪРЖАВИ КОИТО СА ТАМ.

Към всички псевдобългари, позиционирани в САЩ и Западна Европа, несправящи се добре по всяка вероятност с местните наречия и по тази причина-драскащи простотии в българските форуми, вместо да пишат и обсъждат проблемите си по местоживеене- та да попитам, господа-колко от местните там знаят нещо за България,къде се намира тази страна,каква е историята й и т.н.Изключвайки идеологемите-български чадър, комунизъм....И каква е азбуката, на която пишем.

На руските комуноиди признавам само едно-така добре са зомбирали най-тъпота част на народа ни та вече 25г. няма лек за тези изкукуригали старци......каквото и да се напише за това поколение все няма да е достаъчно колко е пагубно за страната ни.....като слепи кокошки само едно исъщо повтарят и не чуват и не виждат на къде върви светът и какво искат хората които не са зомбирани като тях

Защо мигрантите отиват в Германия, Австрия и Франция? Защото в банките на тези страни са им парите заработени като войници на ИД.

Голям мъдрец си, да знаеш

Та те си го признаха официално, само българските НПО проституки са в невидение заради опорните точки. По CNN вече показаха един такъв командир. Разбира се бяха избрали небрадат терорист. Коментаръб беше, че е съюзник (да и на Росица Плевнелиева) и не могат да го зарежат на бойното поле. Той даде интервю, зе се е борил за интересите на западните "съюзници" и сега не разбира защо не са искали да го пуснат да премине свободно през Европейските държави за да достигне до Франция. 40% от тези мъже са бивши терористи от ИД!

това беше рамзан кадиров !

Крайно време беше за такова споразумение. Няма да се налага на руснаците да казват: "Ми не искахме да изплашим американския пилот".

САЩ е световната сила, Божия наместник на Земята. Затова имат право да летят на всякъде и да мачкат злите комунисти и ислямисти с огън, където си пожелаят.

По твоята логика САЩ=Нацисти, глобален диктатор, терорист.

Ха,ха ,ха психар, пий си хапчетата.

Вземи си щерю, бггея, там абсирдистанци и останалата гмеж и заминавайте задружно към Карлуково или някъде по-далеко, но задължително под под постоянен лекарски надзор. Ужасна изперкала пасмина нещастници.

Не ми трябват в карлуково, тук няма място и за вас и за тях

САЩ са циреят на света! Без тях животът щеше да бъде много по-спокоен. Но и те, като всяка друга предишна империя, с претенции за световно господство, скоро ще си заминат..

"Ключово военно споразумение", вече така ли се наричат подобни формални меморандуми? Много гръмка новина, но по същество нищо не се е случило.

Който не се съобразява с Божият закон си проваля бъдещето. Започва да дегенерира и единственото последствие е тление. Да се бориш срещу Бог означава да се бориш срещу живота, който създава и поддържа.

???

диагноза: прекалил с ракията евреин.

Яяя дай отначало, че се бях нещо разсеял ...

Който умее да гледа и слуша с открито сърце, необременено от греховни мисли, ще разбере. Мнозинството за голямо съжаление ще бъде изненадано в спящо състояние.

Американците са страхливци. Су 30 приближил до 3 км някакъв Ф 18 и американците се паникьосаха. Веднага осигуряват видеоконферентна връзка с Москва и предлагат споразумение за избягване въздушни инциденти. На руснаците им е все тая, те може да се приближават и до 3 м към американски самолет

Американският пилот е бил на косъм да катапултира без никой да е стрелял по него. Командването го е спряло със заплахи. После тази новина беше много бързо забърсана ...

ОФ дружинката на разпивка в партийното клубче си дрънкат лакардийки за героичния си партизански живот......пенсионирани памперси.......вие се попикавате само като започне зарята но тук сте големи мъжаги,бабите ли са около вас та така се дуете за авторитет:))))))

Новината е: Терористите създадени от САЩ си оставиха брадите и избягах и САЩ нямаше друг избор но да подпише сътрудничество за да не стане напълно смешна пред света.

Дали някой ще даде обяснение - НА КАКВО ОСНОВАНИЕ самолетите на САЩ и компания летят няд Сирия???

Законът на джунглата - силният има право. Обоного е много запознат с него и се опитва да го наложи като закон на международното "право".

Как са новите тойотки на ИД? Фащ трябва да им пратят някой да им ги обслужи - малсо, гуми алабала...

Разбира се ,че тойота е добра кола, особенно за такъв пресечен терен както сега в Сирия. Не е току тъй пратиха няколко хиляди от тях. Обаче както се разбра ,че именно САЩ снабдиха ИДИЛ с Тойоти - нещо са млъкнаха гузно.

Май се очертава сирийско ГДР и ГФР?

Американските крадци и терористи трябва да напуснат Сирия,Ирак,Афганистан и цяла Европа.Не се ли накрадоха?

Черна алчна дупка в космоса са американците.

Те да напуснат, но на тяхно място ще дойдат аборигените на товариш Путкин.

толкова си глупав,но опитваш да бъдеш духовит. И като резултат - демострираш глупостта си. Защото "абориген" е синоним на "местен жител". А щом руснаци, по твои думи са местни жители на Сирия - то имат пълно право да дойдат. И друго - имаш си президент с тъничко гласче, та той епитет, който си използвал много му пасва, собствено както и на тебе.

щатите имат каквото си искат ! руснаците искат каквото имат щатите!

Щатите нямат нищо, само крадат. Ако не беше глупак щеше да го видиш.

Слъцепека /високотехнологична огнехвъргачка предназначена за градски бои и поразяване на противника в укритията му/ е докаран от Русия. Почва изпичането на остатъците от И.Д. в укритията им- в сгради, пещери и бункери. Сирийската армия ще прави хербарии от остатъците от разгромените Идилци! Аллах ще ги приема печени убийците,изнасилвачите мародерите...

абе русофили нали щяхте да ги изнасяте американците - защо подписвате мирни споразумения с тях - кво стана с опорните точки?

ПИПО

По тази логика мога да кажа, че е станало точно обратното:)

Пародия

пипо ти винаги казваш някой неща дето нямат нищо общо с реалността.... още от много много отдавна.... така че говори си... на никой не пречиш.... още от времето за южен поток те помня как се насираше и не можеше да отговориш на конкретен елементарен директно зададен въпрос а си тръбеше опорните точки.... нима си се променил оттогава?

Батко, като гьобелсова пропаганда си. Всички знаем за отношението на САЩ, към мисията на Русия в Сирия, не неможе, вървете си, ама как така, сега добре заедно ще летим. До онези ден с трепет в душата, чакаше новина са свален руски самолет, сега уж си доволен. Русия имаше нужда от подобно споразумение, САЩ не толкова, така че на политическо ниво успеха пак е за омразния ти Путин, вече ако разбереш к'во пише в споразумението, сигурно ще се ратечеш от кеф, щото 100% е сигурно, че има определени рестрикции, които руснаците е било наложително да приемат.

Пародия

както виждаш нямам нищо против споразумението нито пък защитавам сащ или пък плюя по Русия - просто искам да припомня как русофилистиците тролиха и едва ли не предвиждаха че Русия ще изнесе САЩ а пък сега им рухна поредната опорна точка - ЗАЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ГО РАЗБЕРЕШ ТОВА??? Нямам нищо против Русия - да си подписва с който иска и както иска - проблема ми е с лъжливите русофилски тролове - и както се видя поредната им опорна точка рухна..... Защо мислиш толкова ограничено че съм за САЩ или Русия(и че изобщо това са единствените възможност - може и за Китай да съм, за Норвегия, Швеция, Швейцария - спри с това ОГРАНИЧЕНО МИСЛЕНЕ - НИТО САЩ НИТО РУСИЯ СА ЦЕНТЪРА НА ВСЕЛЕНАТА) - виж обаче имам прблем с мурсалските лъжливи тролове - И НЕКА ВСИЧКИ ДА ВИДАТ ЧЕ ПОРЕДНАТА ИМ ОПОРНА ТОЧКА ЛЪСНА И РУХНА - белкем се засрамят веднъж....... РАЗБЕРИ ГО НАЙ ПОСЛЕ НЕ БЪДИ ОГРАНИЧЕН МОЛЯ ТЕ ЗА ТВОЕ ДОБРО Е!

Путин им го предлага това споразумение още от началото на руските атаки.

Ех другари, другари че те великите сили отдавна си гукат още преди да сте били проектирани за белия свят. А скандалите между тях са за такива балъци като вас. А между другото има ли съществена разлика между пентаграм каквато е и сградата на Пентагона, петолъчка и звездата на Давид която е шестолъчка т.е. потъналия континент Атлантида. По важното в случая е да има роби на труда.

Вижте Ку Ку Бенд тук link

По време на Пустинна буря американците извършваха по 1100 (хиляда и сто) излитания на ден. При операцията в Югославия американците имаха средно по 543 излитания на ден. През последната година в Сирия и Ирак американците пряват средно по 7 (СЕДЕМ) излитания на ден. Май липсва мотивация за унищожаване на ИД?

И малките деца го разбраха това вече.

ееех надежди , надежди напразни . никой нищо няма да подпише с крепостните след ония договор с украина !

Е какви инциденти да възникнат? Те ФАЩ въобще летят ли... оо да, верно те доставяха оръжие и амуниции на ИД.

"Как трябва света да се бори с ИД?". Аз гласувах - "чрез единна коалиция". За вас не знам. А споразумението е и вид признание за нуждата от руската намеса.

Бих формулирал въпросът така: Трябва ли т.нар. "коалиция" водена от САЩ, да продължава да подкрепя създадената от тях ИД?

И отговора е - не. Обама имаше години свобода на действие да реши проблема, но както виждаме не е решен. Това осмисли руската намеса, дори я направи задължителна.

Всъщност място за радост няма. Руснаците се договорили с американците да не си стрелят самолетите, бомбардирайки Сирия. А бежанците продължават насам Ние за какво да се радваме за Путин?

НЯКОЙ ДА ТИ Е КАЗАЛ ДА СЕ РАДВАШ ? СОРОС ОЩЕ НЕ ТИ Е ПРЕВЕЛ ЦЕНТОВЕТЕ,МЯСТО ЗА РАДОСТ НЯМА !

Давайте повечко крилати ракетки. Работа вършат добра

loyola

Не бързайте да се радвате! Така де Ирак си остава хамерикански, сирийските самолети си остват застрашени над собствената им държава, само дето на руснаците са им въвели редица ограничения...

Малииии как ще го преживеят сега това тролчетата - САЩ и Русия да работят заедно и да не се стрелят един друг..... А те толкова се надъхваха че Русия щяла да изнесе САЩ.... рухна им поредната опорна точка..... сигурно им стана лошо като на Али Раза в 35 епизод.....

Справедливостта се завръща. На роби държава и армия не се правят/Цезар/ Грешката на Руския император се поправя. Потурнаците ще си бъдат в потури, защото са неблагодарни и раболепни от Освобождението на България до момента ! Цигани и турци са бъдещето на България !

Провокативен постинг.

Първото нещо, което се сетих, беше точно това. Тролската продукция деградира до фенско скандиране и нищо повече, та всяка новина за сътрудничество и договореност би следвало да ги постави в шах.

Соросоидният трол е като крадеца, който викал дръжте крадеца.

Пародия

не думай....

Че то 100% това споразумение е в някакъв ущърб на руските пилоти и мисия в Сирия, но Русия има нужда от него по ред причини. Разбира се троленето ви и радостно подскачане, че всеки момент сащианците и турците ще свалят руския самолет, за което вероятността беше към 0,2%, сега ще се наложи да спре.

Защо руснаците крият някои клаузи по договора? С какво искат пак да излъжат собствения си народ?Явно има доста излагащи ги факти,които ги правят смешни пред света!Все пак е ясно,че САЩ са си запазили правото да накажат Асад когато си поискат и Путин не може да им пречи,което по всяка вероятност искат да скрият путиновите гавази!

Следващото споразумение ще е руснаците да не избиват американските "инструктори" и търговски представители в ИДИЛ. Оборотите им са спаднали тревожно.

Шило

Браво, вярвам, че е за добро! Айде, хаирлия да е!

най-малкото поне на много хора опорните точки ще паднат - дано това вдигне нивото на форума

Русия и Америка се "договориха"!!!!! Жална и майка на Сирия!!!!!

Защо пък Сирия? За Сирия има надежда! По скоро жална им майка на чалмалиите главорези!

Ама ти наистина си коч! И акъла ти толкоз, колкото на дребен рогат добитък!

Всеки път ми оправят настроението журналята като кажат "Предвожданата от САЩ коалиция в Сирия". Нещо като бандата на Хасан за брулене на ябълки в съседа". Крайно време е янките да разберат, че има международни закони и ООН. Последният който не го беше разбрал това, Хитлер, причини доста вреди преди да изчезне.

Тя тази коалиция, не стига че е куца и беззъба, ами се и разпада. Кандците си бият камшика.

Накрая ще стане така, щото: вълкът сит, агнето цяло, лека му пръст на овчаря САЩ и Русия ще се разберат, ами дайте да видим какво ще стане със Сирия, че беше една хубава страна

От Сирия камък върху камък няма да остане.

Сирия ще се възстанови. Пък и помощ отвън ще получи за това. Наскоро гледах едно интервю със сирийски православен свещеник., който възстановяваше разрушената си църква заедно с хората от градчето си. Думите му бяха: "Ако пак я разрушат, пак ще я възстановим. Ако ни убият, децата ни ще я възстановят".

Беше! Както бяха Иран при Реза Пахлави, Либия при Кадафи, Ирак при Садам, Египет, Тунис, ЮАР, Югославия. Преди някои да наложат "демокрация". Да се готвят Украйна, Саудитска Арабия и разните дребни емирства.

много ми харесват почитателите на гущерите и чалмите, които си живеят в БГ! за съжаление, никой не им позволява да се заселят отвъд голямата вода, за да могат да пасат крави и говеда на воля! господарите им, някак си, не ги искат, колкото и наще САШофили да се напъват ли напъват?! и затова ще трябва да си ги търпим тук...

Световните жандарми се договориха! "Пълният текст на меморандума няма да бъде публикуван по искане на Новия Световен Жандарм Русия" Интересно кви ли мръсотии е включила Русия в текста, та се налага да ги крие?

Това, ако разбира се се сещаш, е военно споразумение. Разкриването му пред света би имало неприятни последици за ефективността на водените бойни действия. Елементарно е.

Неприятно само за руснаците! Те 70 години криеха, че милиони живеят в концлагерите им! Само днес там са над 700 хиляди души!

Квичайте таварищи .Жужацити са до пояса на бат Бойко и немогат да порастат колкото и да се таралежат.Повечи залпове на Аврора нема да има и пак ши рупати чравено цвикло и томовете на мАРКС лЕНИН И Тодар Живкав

Нека плюенето запачне сега

ЦвИкло, това нещо от цвик ли е? В кое НПО си учил граматика? :)))))

Добро утро, козяци-аналитици! Не знам кай какво ще рупа, но нова "Берлинска стена" може пак да има. И 10000 джамии в християнска Европа. Отивам в библиотеката да чета "трудовете" на бай Тошо. Щото неговата бивша охрана не пише, а само чете - Винету. хе-хе

А ти, с доброто утро, вече си започнал да ми го рупаш един дебел ръбес

Като четеш тука си даваш сметка, колко бедни и нещастни са руските подлоги в България. Руските подлоги - най-големите подлоги. Веднага ще ме обявят за проамериканец. Не просто съм българче, а гледам съм от много малкото тук. Тук се слави Руския православен фашизъм и Американския нов ред.

Деца, има една приказка: "Гарван, гарвану око не вади." Добро утро!

Много добре звучи следното : То бива човек да е малоумен и неграмотен, но чак да е простестър... :))))

Просто си си просто руско мекеренце, дето не иска да живее в Русия.

Нещо много си се объркал приятел. Кой изобщо говори тук за Русия. Май много си психясал на тема - Русия. Аз се опитвам да правя нещо за България. Не ме интересуват другите държави - както някои НПО защитават чужди интереси.

Време е нашите, български рубладжии да докажат голямата си болшевишка любоФФ и да се заселят в селенията Путинови. И така да се наслаждават с пълни шепи на руските ценности и достижения на руската цивилизация (родееща се с джунгла) лагери, студ,алкохолизъм,мизерия, глад и смърт! Това Гоцета, Буди, Димитровци, Божовци, БоленСидеровци, Енчевци,Станишевци, пишман политолози и социолозии вся остальная болшевишка, рублолюбива част от българите спокойно може да емигрира в имперска(та) Русия на Путин!

Рамаданка Кънева, Асенка Харекинтева и Цонко Общов къде ще се преселват? :))))

Нали!Важното е да направиш разлика между любов и проституция!Сега кажи каква ти е цената, не питам за мен, за един бежанец?

"SOS", ще се изселим, както го направиха 2,5 милиона българи, но твойте тъпи гербери ще ти заселят арабески, а те не са от работливите. Та въпросът е: Какво ще ядеш или от кого ще крадеш бе главуняк?

Време беше за споразумение, иначе още доста американски пилоти ще се насерат от страх от близко летящи руснаци.

Изкара надника и ватенка.

Командир на ескадрила от 30 броя - Ф-22 чете споразумението на пилотчетата. Прехвърля няколко страници с ХМ, хм, хм ... така! - Гледайте да не срещате руски самолет, щото това сигурно Псаки го е подписвала!

Как е времето в Питер? Или ти си нощна смяна и още не си излизал навън? Установил, съм, че имате по 14 работни места и навсякъде слагате по 14 минуса А всъщност е едно работно място Пожелавам ТИ успешна смяна, бивш български бок*ук

Някой неща са трудни за разбиране, пич.

До москаляките: ако не бяха САЩ , Русия щеше да е най-великата, чиста и подредена държава, единствената разлика щеше да е, ме руснаците щяха да говорят немски.

Ако не бяха руснаците, сега цял свят щеше да говори на немски. А ти си свали капаците от очите и попрочети малко история!

Да, ама освен това щеше да се вози на "Мерцедеси", а не на "Масквичи"!

То бива човек да е малоумен и неграмотен, но чак да е простестър... :))))

Русия съществува благодарение на САЩ. Трябва да им целуват не само ръцете, ами и други части на тялото. Неблагодарни, пияндета.

Абе грездей, ако не бяха САЩ, цяла Европа щеше да говори на руски! Те, заедно с Англия и Франция, спряха руските войски на средата на Германия, уплашвайки се точно от тази переспектива.

Не мога едно нещо да разбера: Руснаците са в Сирия по молба на правителството на тази суверенна страна. В какво си качество (от гледна точка на международното право) са там САЩ, освен в обичайното си - международен терорист номер 1 на 20в и първата четвърт на 21в.? Ако има някой сведущ да ми обясни, ще го замолА. Ама много.

Сирия - това е нашата земя. От там дойде нашата цивилизация. Това е нашата свещена територия, заяви директорът на руския Център за изследване на Близкия изток и Централна Азия Семен Багдасаров

Има се предвид християнството, Геец. Корените му наистина са в Сирия.

Руснаците са в Сирия по молба на правителството на тази суверенна страна. В какво си качество (ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО) са там САЩ, освен в обичайното си - международен терорист номер 1 на 20в и първата четвърт на 21в.?

Да ти отговори и за Украйна

Няма как да разберете. То акъл трябва.

Опитай - цитирай някакъв член, някаква договореност, споразумение... Изобщо някакъв документ на международното право.

Пък уж, според нашенските простестъри и най-вече според тези от Козяк/АзБ, които им пишат текстовете за тиражиране, с Русия никой нямаше да преговаря. :)))) Една от причините, при това съвсем немаловажна, за възхода и триумфа на Русия и Президента и, е абсолютно неадекватната антируска пропаганда, която постига само допълнителни симпатии към руснаците. Маймуно-краварите и прислугата им от ЕС харчат милиарди за оплюване на Русия и Путин, но резултатът е засилване на одобрението за Русия по целия свят, включително в собствените им страни. Наблюдавайки това, започвам да си мисля, че освен Джудо, Путин задълбочено е изучавал/тренирал Айкидо. В това бойно изкуство, както е известно, един от водещите принципи е използване на силата на противника срещу него.

Те го плюят, той (Путин) си мисли, че дъжд вали Тия всички простотии отидоха в историята още с окупацията на Крим Светът възприема Путин и Русия като мафиотска държава, опасна като маймуна с граната в ръката

"Маймуно-краварите и прислугата им от ЕС харчат милиарди за оплюване на Русия и Путин, но резултатът е засилване на одобрението за Русия по целия свят, включително в собствените им страни. "

Геец, ти изобщо не си на татами-то. :)))

Николовв

Геец забрави за Крим! :)))) Даже Меркел вече го призна за част от Русия!!! :))))))

Вие сте боклуци,нaли си знaете !?

САЩ,НЯМАТ РАБОТА В СИРИЯ!!!ТАМ ЩЕ СЪЗДАВАТ САМО ПРОБЛЕМИ!!!

ИД няма авиация и всички са наясно с това. Следователно всичко което хвърчи в небето на Сирия е насочено срещу ИД. В такъв случай не би трябвало един самолет в полет да възприема някакъв друг, несвой самолет за опасност, заплаха, с потенциално враждебни намерения и т.н. Затова малко странни ми се струват страховете на Русия и САЩ за възможни инциденти между техните самолети. Достатъчно е да се даде категорична заповед на пилотите да не стрелят по други летащи обекти, пък даже и на НЛО да приличат. А самолетите да не се зареждат с ракети въздух/въздух, а само с въздух/земя. Бордовите оръдия и картечници да не се зареждат със снаряди и патрони, тъй като всякакви въздушни боеве са забранени и изключени. Това е.

А някоя рецепта за туршия да ми кажеш?

Баината ти трънкина...!!!Много точно го е казал човека!Питай кой да е военен пилот и ще ти каже че това е единствения начин!

Ти сигурен ли си, че всичко, което хвърчи в небето на Сирия е насочено срещу ИД? А самолетите които пускат помощи за т.нар. "умерена" ИД? Инцидент във въздуха, може да се случи и без използване на ракети, оръдия и картечници. Впрочем, канадците вече показаха пътя за избягване на инциденти в сирийското въздушно пространство. Въпрос на време е останалата част от маймуно-краварската коалиция да ги последва.