Коментари - Защитна установка на САЩ не успя да свали ракета | Днес.dir.bg

Защитна установка на САЩ не успя да свали ракета

Американските въоръжени сили извършиха в щата Хавай неуспешно изпитание на системата за противоракетна отбрана, опитвайки се да свалят учебна ракета.

Обратно в новината

Коментари - Защитна установка на САЩ не успя да свали ракета | Днес.dir.bg

Коментари

zaradi tova ruskie pichaat na raketite si sled men samo tichina

lu4ka

Мдааа. Най-великата икономика, най-големите вървели, абе най-, най отвсякъде. А пък преди време руският таралясник им преа Иджиса и се из-по-на-сраха.

'преди време руският таралясник..' Вкисналата манджа за 'заглушения Д. Кук и спешните уволнения' ли претопляте в тролефермата? :))

lu4ka

А не, но май оттогава е ясно колко са добри във военното дело усаците.

в началото на миналата година все още президент беше обама, а по негово време всичко беше успешно.

Много успешно беше ??? Нападна Либия бореца за мир. Направи Арабската пролет и натика мигрантите в Европа за да я отслаби.

'всичко беше успешно' Никой, умньо от американска страна не е твърдял подобно нещо.

Ким направи фъшкиите на таратор и наложи модата-прическа тип Анадолски манафин в целия свят

Американската политика е Холивуд плюс джаз. Тъпаците нападнаха Ирак, държава с 5 000 г. история. Свиринегърският мангал джаз ,но не е чул нито за Бах, нито за Моцарт, нито за Чайковски. Така отстраниха Садам ,който беше стожера срещу шиитите на Иран. Сега ще нападат Иран и Русия.Вербуваха кюрдите -кмунисти на Йоджалан, но ги продадоха на турците.

това е нарочно, за да лъжат Ким че е много добър и да си мисли че наливането на пари в развиване на технологии е смислено начинание в една соц. държава ..

Е, сащ все в нещо са добри. Например да целят болници, да горят жени и деца във Виетнам с напалм, да хвърлят атомни бомби над цивилни градове.

Вече отидоха да бомбардират и погребения, като това в Ирак

Дренме ми на джендъра. Пазете се от новите украински ракети. Москва е близо.

Няма нищо страшно...Американския бюджет ,ще отпусне още няколко стотин милиарда долара и всички ще бъдат доволни ! Няма никъде по света по-страшна корупция от тази във Фашистка Америка !

Руските планове и обещания са почти безплатни. Ако щеш вярвай има такива- за руски ПРО системи на същия 'Hit to kill' принцип..някъде в неопределеното бъдеще. Много сложна задача и на американците като първопроходци им е трудно. Но въпреки твоето доброжелателство-ще успеят.

..............А КАК ХУБАВО СЕ ПОЛУЧАВА В ...........МЕЖДУЗВЕЗДНИТЕ ВОЙНИ В ....ХОЛИЛУД !!!!

lu4ka

'Що бе? Какво не ти хареса в "Армагедон" и "Ядрото"?

Собствената си учебна ракета не могли да свалят, та за война с Русия и Китай се размечтали?! ... ))))))))) Щеше да бъде адски смешно, ако и ние не се бяхме набутали в тая смешна вече организация НАТО, оглавявана от тия главанаци! А сега е направо тъжно! Човек направо трябва да се запасява с памперси! Такива некадърници и фърфоляци само за войни си мечтаят и се чудят кого още да намразят и да почнат да демократизират по света ... и ти да си с тях заедно - позор и направо страшно!

Това само показва колко по-съвършени са учебните ракети от бойните им ПРО системи. Ако искате да пробиете амер ПРО, престорете се на учебна ракета. Преди години бяха изпратили някаква ракета от учебна база по куриерска служба в Куба май...

Да помолят Холивуд. Там свалят 110% от ракетите.

Които не могат да ги свалят Iron Man ги догонва в полет, а на земята Капитан Америка ги разбива с щита си;-).

Господа помня когато американците започнаха първите си опити с противоракети от атола Каваджалейн . Това беше през началото на 80 г. на миналия век. Чудното е , че от тогава ракетните прихващачи свалят едва 25 % от целите. Нищо не се е променило.

Ким Чен Ун да им прати един залп да си тренират.

Тая учебната е забравила да подвиква ''Тук съм , тук съм , ето ме''

Точно както при първите ракети. Първоначално беше невъзможно, после новините от тестовете им са били за неуспешно изстрелване, а днес по-често е обратното. Само до преди години приземяването на първите степени на космическите ракети беше невъзмопжно. После стана неуспешно, а накрая все по-често успява. Така ще бъде и със свалянето на ракети. А руските тестове до къде стигнаха?

там е работата, че и бойните ракети, които трябва да прехващат, се развиват. така че докато американците усъвършенстват тези, ще трябва да почват с нови. а руснаците не се концетрират на противоракетна отбрана, защото знаят, че пълна защита е невъзможна. но тъй като американците имат повече да губят, се още се заблуждават че могат да постигнат пъна ефективност

3евзек

Едно време и летящи машини по-тежки от въздуха са били невъзможни. Единственото развитие не бойните ракети е в тяхната точност. Нито скорост, нито маневреност търпят съществен напредък. Също както и на прихващащите. Разликата между тях е единствно в това, че при едните се изисква да могат да влязат през врата, а при другите - през ключалка. И такъв ден ще дойде.

Точно както когато тестваха лазерното оръжие. Казаха, че са потопили движещ се кораб. После се разбра, че са стопили капака на двигателя на неподвижен камион.

Ама те да не правят ракети за първи път бе?

Учебна не успя, но бойна ще успее да свали ! Защото Америка е отново велика ! кикиккикикии

Но за сметка на това в целенето на небостъргачи със самолети равни нямат - единствени са.

Перченето им е много-гола вода са .

Почти винаги има неуспешни опити при разработката на оръжия. Според мен за американците ще е по-интересно да разберат колко пари са платени за въпросната противоракетна система. Там е голямата истина.

С-300 може да ви посети когато си пожелае, и нищо не може да направите

Да се обадят на Холивуд, там оправят всичко, като на кино !

Холивуд сега са заети да подготвят декорите на "Кацане на Луната - 2".

Даже и кацане на Луната могат да ти уредят. Малко със сенките и автомобилните гуми се объркват , но иначе изглежда съвсем истински.

Не можете да го преживеете това с луната. Че и 6 пъти отгоре на това. А руснаците гледаха от долу и махаха с ръце и нито веднъж Кремъл не опроверга постиженията на САЩ. Само тролчовците умирате от яд. :)

тъй, тъй. само че този път фон Браун го няма да им построи ракетата, а българинът Иван Ночев- спускателния апарат. така че ще трява да снимат в Холивуд.

За сметка на това пък шатълите им падаха, като гнили круши! Затова вече не изстрелват космически кораби и разчитат на "простите" русняци да имкачват космонавтите и да им носят храна. А чувам че скоро купили стотици руски ракетни двигатели, че да могат да си качват поне комуникационните спътници!

Гледайте филма на САЩ "The Pentagon Wars" и всичко ще ви се изясни.

Неуспешни/успешни/неуспешни...ама едни милиарди се прибраха от някои много успели кръгове в САЩ.

Некъде се валяха американски Пършинги по България , около войната в Сърбия , та на хората после им ремонтираха къщите да се не излагат американските съюзници.

Е, какво? Защитата им била слаба. Но пък ракетата им е добра. То все едното трябва да е по-добро.

там е работата, че ракети да се изтеби цялото население на земята има дстатъчно. но американците искат да са напълно защитени от ответен удар, което е очевидно че няма как да стане. така че това ще им охлади малко мераците за война, защото те имат много повече да губят от ответен удар

Що си мисля, че се готвят да неутрализират изпреварвящ, а не за ответен удар? И именно за това работят върху тези ракети. Я ми кажете какви опити прави Москва за ответен удар? Цялата им икономика вместо в полза на хората е насочена да произвежда основно НАПАДАТЕЛНО оръжие.

Едната и другата страна знаят , че чисто математически /почти идеално/повече от 97-98 % от насрещните ракети НЕ МОЖЕ /невъзможно е/ да се неутрализират. И всяка държава , която прави такива експерименти , рано или късно доказва това. Особено при масирано нападение ! Затова и САЩ говорят за превантивен масиран ракетен обстрел по Русия , а пък руснаците са приготвили "мъртвата ръка".

тази мъртва ръка е безмислена, защото няма как балистична ракета да долети за 2 минути до целта. А в момента всеки пуск се следи и се детектира моментално, а за траекторията трябва не повече от минута да се изчисли. При средна продължителност на полета от 30 минути и руснаци и американци имат повече от достатъчно време да отвърнат на огъня. Още повече всички пускови установки са защитени срещу ядрени удари.

американската ракета 'земя-въздух' трябва да я прекръстят на 'земя-пълен въздух'

Дреме ми и за руснаци и за американци и за ракетите им. Тия тука седнали да се карат и спорят, кои били по най.... Хе, Хе, Хе! Е са си сипах още една ракия!

Купувайте С-400! Няма да сбъркате!!! :))

С400 е ПВО, не ПРО

НЯКОЙ ДОСЕЩАЛИ СЕ ЗАЩО НАРИШКИН БЕШЕ В ВАШИНТОН

Заради световното по футбол 2018 в Русия. След това отиде и в Израел. Определени бяха действията, за избягване на терористични актове на стадионите и обмен на информация между спец-службите. Елементарно!

Шило

така трябва да е. това е нормалното.

За сведение на посрещачите: ЮеС -учебните ракети-мишени, по които стреля за тренировка ПРО са актуално руско производство. Така на америк излиза 4-пъти по-евтино. Вместо да харчат пари за разработка с несигурен резултат, купуват руски изделия, които са малко "скопени", но по-добри от нищото. Сделката си върви още от преди 15 год. Има работа и за руския ВПК . А защо закриха Мелодия на годината и искат същото за БДЖ? кой да ти каже.- Деби80.

Шило

А и е време, тези ,които вярват, че НАТО има надежна отбрана, да изтрезнеят.

знаем как обичат да се хвалят руснаците. Според тебе колко изпитания правят те на година? а колко от тях достигнаха до ТАСС? хайде не гледай в чуждата купичка ами си сърбай попарата.

Шило

не знам, ама прехвалените се оказаха надут балон.

Шило

А, всъщност, - излетяха 59, стигнаха 23. Ето ти една гатанка.

Ааааааа ха ха ха ха ха ха ха ха ! За пореден път целият свят видя , че "величието" на Хамериката е основно , предимно и ИЗЦЯЛО - само в Хамериканските филми !!! Иначе трябва да признаем , че са много добри в унищожаването на беззащитни държави ... Сега разбирате ли ЗАЩО дадоха заден с Ким Чен Ун , и си подвиха опашките овреме ???

Шило

Е, сатна ясно поне това, що Тръмп се дръпна от Северна Корея. Ами просто не може да защити щатите. Ако ония, наистина са направили носител, явно Главнокомандващия е бил наясно, че ПРО е една система за източване на пари и нищо повече.

и всичко останало в САЩ. Иначе не биха могли да похарчат 20 трилиона долара...

Мноо са я докарали на качество учебната ракета. Неуловимка била.

ВБА

....не "бе", някой пишеше, че учебните ракети били руски...демек тренират срещу истински вражески ракети, както и срещу закупените руски изтребители....явно започват да се боят и от сянката си...Путин явно ги ошашави окончателно, а какво може да стане през следващия му мандат не ми се мисли....

Руснаците колко изпитания направиха миналата година???? Да се появи една статия поне за успешно? А знаем как обичат да се хвалят.

А вие, защо бесите негрите?

Хамерикански смешковци ... Вместо да правят негодни противоракети, да увеличат производството на памперси

разбирам, защо Ердоган и Саудитска Арабия искат да си купят руската система С-400 и защо американците поизтрезняха след заявленията на Ким, че може да удари базата им на о-в Гуам. Явно, че има за какво да се притесняват, знаейки възможностите на ПРО-то си. И само да вметна на дебилите, твърдящи че руснаците не могат един телевизор да напрявят. Телевизори има кой да прави по света, акъл не трябва, но ракети, успяващи да унищожат други ракети в полет, за това определено трябва много акъл. А тенджерите и телевизорите, нека ги правят в Щатите, Китай, Македония и където още се сетите. Висшата наука и технологии не е в това, колко и какви функции има китайския ти телефон, а в това, как да успееш да се защитиш от хвърчащи с няколко хиляди км/час към теб ракети. И не ми излизайте с тъповатото си твърдение за "Томахавките" и уж разрушеното военно летище в Сирия. Някак си е чиста "случайност", че точно 36 бр. не долетяха. Няма нищо общо с С-400, ама нищо, а дебилчета неграмотни?

В Русия ( СССР ) приятелю , телевизори се правеха още ПРЕДИ Соросоядчетата да се родят ...

Екстра ! Ти си , бате Кими , не ги бави повече зомбитата ;0000

леле, севернокорейските ракети не са учебни - лошо, много лошо

Иджиса 2014-та в Черно море напълни памперса.

ВБА

Най вероятно са се опитали да свалят учебна ракета, която лети със скорост 4-6м, но такива засега могат да ги свалят С-400/500 на руснацита. Какво да говорим за Циркон и новите ракети въздух въздух на руснаците, както и новите МБР с десетина хиперзвукови бойни глави. За Статус 6 там пък са, още по зле за прехващане така, че войната има перспектива и това е мир... Сега вече е време руснаците да обърнат сериозно внимание на икономиката, и жизнения стандарт на народа си през следващите 5-12 години, както правят китайците...

Руснаците нямат и един успешен опит за сваляне на ракета над 3М, а С400 не можаха да засекат старите Томахоук и от 58 ракети успяха да засекат едва 26, а за прихващане изобщо не може и да става дума. Оправданието им е, че ракетите летяли ниско, а системата била за по-високи цели. Статус 6 също са лесни за неутрализация. Проблема е съвсем друг - в мощността на взрива от 100 Мегатона

абе, сороски децеребрат! да беше погледнал поне на картинка как изглеждат С-400 и дали се ползват за прехващане на ракети като Томахоук. Още повече, че руснаците няма защо да прихващат америкаски ракети, както и американците не смеят да стрлят по руски самолети. ама ти си приказвай.

Абе експерте.... САЩ изтреляха 59 ракети, от тях до целта (военното летище стигнаха 18) .. къде са осталалите 41 ракети???? Боже къде ви намират толкова глупави!!!!!

ВБА

То да не се случва да си изпробват ПВО, както американците така и руснаците, но в това отношение руснаците са по добре. Според западни специалисти руснаците могат да свалят към 80% от ракетите насочени към тях , но те са по скромни в предвижданията си. Сега изчисли, колко процента от ракетите са се взривили в сирийската база от изстреляните 59(-1) и стигналите 18. Тогава, колко е КПД на ПВО на руснаците в този частен случай. С-400/500 са за съвсем друга цел или кратко казано , къде е киро на кирия да стрелш по връбче с ракета, затова има още 2 зони на защита на С-400/500, но на руснаците им липсва 3 тата зона, който елиминира нападенията с артилерия и минохвъргачки, но скоро и това, ще стане. Нападението срещу руските бази и сирийската, най вероятно е разработено и финансирано от американците, за да видят до каква степен на защита имат базите. Изводите и за двата отбора вече са направени, както и за F-22, защо не и за F -35 поне това се вижда от пръв поглед ....

Велика е Америка и неин пророк е алчността.

Гледай сега , ще ти кажа при мен как е. От огромната любов която насадиха у мен американята е. Просто положиха много усилия и си ги заобичах яко. Руснаците в момента просто не ме интересуват много много в това любовно направление.

Новината е добра. Всеки сериозен пробив във военната индустрия повишава риска от война, защото дава усещане за превъзходство.

Кеф, голям кеф ...

И това при рекорден бюджет на Пентагона. Яко, а!

ХИ-хии,хахахааа...ЕКЗЕНСТЕАЦИОНАЛНАТА НАЦИЯ НА ПРЕВЪЗХОДСТВОТО....Защото от тази идеология и идва и НАХАЛСТВОТО,ЛАКОМИЯТА И УБЕДЕНОСТТА В ДЕЙСТВИЯТА.И всички золуми по планетата..

Дъмби на налее малко пари за подобряване на мерника.

Скоро гледах един американски филм , братът на президентката пилот , излита с модерен пътнически самолет , а вътре терористи. Почно една патаклама , стрелят от изтребители с ракети , ракетите бегат настрани и падат по градовете. Стрелят го с лазер от спътпик , лазерът троши сгради по градовете , самолета бута кули , сваля изтребители , половиха половин Америка. Накрая пилота разгеле го приводни и последваха бурни аплодисменти и щастливи усмивки в командния център. Некой и майтап мое да му се чини , но къде филм , къде реалност при бракята американци е мешавина.

Стига с тези филми бе! Затова няколко мундари араби ги направиха на диви и щастливи! Още си ближат раните от 11-ти септември!

Коментари - Защитна установка на САЩ не успя да свали ракета | Днес.dir.bg

Защитна установка на САЩ не успя да свали ракета

Американските въоръжени сили извършиха в щата Хавай неуспешно изпитание на системата за противоракетна отбрана, опитвайки се да свалят учебна ракета.

Обратно в новината

Коментари - Защитна установка на САЩ не успя да свали ракета | Днес.dir.bg

Коментари

zaradi tova ruskie pichaat na raketite si sled men samo tichina

lu4ka

Мдааа. Най-великата икономика, най-големите вървели, абе най-, най отвсякъде. А пък преди време руският таралясник им преа Иджиса и се из-по-на-сраха.

'преди време руският таралясник..' Вкисналата манджа за 'заглушения Д. Кук и спешните уволнения' ли претопляте в тролефермата? :))

lu4ka

А не, но май оттогава е ясно колко са добри във военното дело усаците.

в началото на миналата година все още президент беше обама, а по негово време всичко беше успешно.

Много успешно беше ??? Нападна Либия бореца за мир. Направи Арабската пролет и натика мигрантите в Европа за да я отслаби.

'всичко беше успешно' Никой, умньо от американска страна не е твърдял подобно нещо.

Ким направи фъшкиите на таратор и наложи модата-прическа тип Анадолски манафин в целия свят

Американската политика е Холивуд плюс джаз. Тъпаците нападнаха Ирак, държава с 5 000 г. история. Свиринегърският мангал джаз ,но не е чул нито за Бах, нито за Моцарт, нито за Чайковски. Така отстраниха Садам ,който беше стожера срещу шиитите на Иран. Сега ще нападат Иран и Русия.Вербуваха кюрдите -кмунисти на Йоджалан, но ги продадоха на турците.

това е нарочно, за да лъжат Ким че е много добър и да си мисли че наливането на пари в развиване на технологии е смислено начинание в една соц. държава ..

Е, сащ все в нещо са добри. Например да целят болници, да горят жени и деца във Виетнам с напалм, да хвърлят атомни бомби над цивилни градове.

Вече отидоха да бомбардират и погребения, като това в Ирак

Дренме ми на джендъра. Пазете се от новите украински ракети. Москва е близо.

Няма нищо страшно...Американския бюджет ,ще отпусне още няколко стотин милиарда долара и всички ще бъдат доволни ! Няма никъде по света по-страшна корупция от тази във Фашистка Америка !

Руските планове и обещания са почти безплатни. Ако щеш вярвай има такива- за руски ПРО системи на същия 'Hit to kill' принцип..някъде в неопределеното бъдеще. Много сложна задача и на американците като първопроходци им е трудно. Но въпреки твоето доброжелателство-ще успеят.

..............А КАК ХУБАВО СЕ ПОЛУЧАВА В ...........МЕЖДУЗВЕЗДНИТЕ ВОЙНИ В ....ХОЛИЛУД !!!!

lu4ka

'Що бе? Какво не ти хареса в "Армагедон" и "Ядрото"?

Собствената си учебна ракета не могли да свалят, та за война с Русия и Китай се размечтали?! ... ))))))))) Щеше да бъде адски смешно, ако и ние не се бяхме набутали в тая смешна вече организация НАТО, оглавявана от тия главанаци! А сега е направо тъжно! Човек направо трябва да се запасява с памперси! Такива некадърници и фърфоляци само за войни си мечтаят и се чудят кого още да намразят и да почнат да демократизират по света ... и ти да си с тях заедно - позор и направо страшно!

Това само показва колко по-съвършени са учебните ракети от бойните им ПРО системи. Ако искате да пробиете амер ПРО, престорете се на учебна ракета. Преди години бяха изпратили някаква ракета от учебна база по куриерска служба в Куба май...

Да помолят Холивуд. Там свалят 110% от ракетите.

Които не могат да ги свалят Iron Man ги догонва в полет, а на земята Капитан Америка ги разбива с щита си;-).

Господа помня когато американците започнаха първите си опити с противоракети от атола Каваджалейн . Това беше през началото на 80 г. на миналия век. Чудното е , че от тогава ракетните прихващачи свалят едва 25 % от целите. Нищо не се е променило.

Ким Чен Ун да им прати един залп да си тренират.

Тая учебната е забравила да подвиква ''Тук съм , тук съм , ето ме''

Точно както при първите ракети. Първоначално беше невъзможно, после новините от тестовете им са били за неуспешно изстрелване, а днес по-често е обратното. Само до преди години приземяването на първите степени на космическите ракети беше невъзмопжно. После стана неуспешно, а накрая все по-често успява. Така ще бъде и със свалянето на ракети. А руските тестове до къде стигнаха?

там е работата, че и бойните ракети, които трябва да прехващат, се развиват. така че докато американците усъвършенстват тези, ще трябва да почват с нови. а руснаците не се концетрират на противоракетна отбрана, защото знаят, че пълна защита е невъзможна. но тъй като американците имат повече да губят, се още се заблуждават че могат да постигнат пъна ефективност

3евзек

Едно време и летящи машини по-тежки от въздуха са били невъзможни. Единственото развитие не бойните ракети е в тяхната точност. Нито скорост, нито маневреност търпят съществен напредък. Също както и на прихващащите. Разликата между тях е единствно в това, че при едните се изисква да могат да влязат през врата, а при другите - през ключалка. И такъв ден ще дойде.

Точно както когато тестваха лазерното оръжие. Казаха, че са потопили движещ се кораб. После се разбра, че са стопили капака на двигателя на неподвижен камион.

Ама те да не правят ракети за първи път бе?

Учебна не успя, но бойна ще успее да свали ! Защото Америка е отново велика ! кикиккикикии

Но за сметка на това в целенето на небостъргачи със самолети равни нямат - единствени са.

Перченето им е много-гола вода са .

Почти винаги има неуспешни опити при разработката на оръжия. Според мен за американците ще е по-интересно да разберат колко пари са платени за въпросната противоракетна система. Там е голямата истина.

С-300 може да ви посети когато си пожелае, и нищо не може да направите

Да се обадят на Холивуд, там оправят всичко, като на кино !

Холивуд сега са заети да подготвят декорите на "Кацане на Луната - 2".

Даже и кацане на Луната могат да ти уредят. Малко със сенките и автомобилните гуми се объркват , но иначе изглежда съвсем истински.

Не можете да го преживеете това с луната. Че и 6 пъти отгоре на това. А руснаците гледаха от долу и махаха с ръце и нито веднъж Кремъл не опроверга постиженията на САЩ. Само тролчовците умирате от яд. :)

тъй, тъй. само че този път фон Браун го няма да им построи ракетата, а българинът Иван Ночев- спускателния апарат. така че ще трява да снимат в Холивуд.

За сметка на това пък шатълите им падаха, като гнили круши! Затова вече не изстрелват космически кораби и разчитат на "простите" русняци да имкачват космонавтите и да им носят храна. А чувам че скоро купили стотици руски ракетни двигатели, че да могат да си качват поне комуникационните спътници!

Гледайте филма на САЩ "The Pentagon Wars" и всичко ще ви се изясни.

Неуспешни/успешни/неуспешни...ама едни милиарди се прибраха от някои много успели кръгове в САЩ.

Некъде се валяха американски Пършинги по България , около войната в Сърбия , та на хората после им ремонтираха къщите да се не излагат американските съюзници.

Е, какво? Защитата им била слаба. Но пък ракетата им е добра. То все едното трябва да е по-добро.

там е работата, че ракети да се изтеби цялото население на земята има дстатъчно. но американците искат да са напълно защитени от ответен удар, което е очевидно че няма как да стане. така че това ще им охлади малко мераците за война, защото те имат много повече да губят от ответен удар

Що си мисля, че се готвят да неутрализират изпреварвящ, а не за ответен удар? И именно за това работят върху тези ракети. Я ми кажете какви опити прави Москва за ответен удар? Цялата им икономика вместо в полза на хората е насочена да произвежда основно НАПАДАТЕЛНО оръжие.

Едната и другата страна знаят , че чисто математически /почти идеално/повече от 97-98 % от насрещните ракети НЕ МОЖЕ /невъзможно е/ да се неутрализират. И всяка държава , която прави такива експерименти , рано или късно доказва това. Особено при масирано нападение ! Затова и САЩ говорят за превантивен масиран ракетен обстрел по Русия , а пък руснаците са приготвили "мъртвата ръка".

тази мъртва ръка е безмислена, защото няма как балистична ракета да долети за 2 минути до целта. А в момента всеки пуск се следи и се детектира моментално, а за траекторията трябва не повече от минута да се изчисли. При средна продължителност на полета от 30 минути и руснаци и американци имат повече от достатъчно време да отвърнат на огъня. Още повече всички пускови установки са защитени срещу ядрени удари.

американската ракета 'земя-въздух' трябва да я прекръстят на 'земя-пълен въздух'

Дреме ми и за руснаци и за американци и за ракетите им. Тия тука седнали да се карат и спорят, кои били по най.... Хе, Хе, Хе! Е са си сипах още една ракия!

Купувайте С-400! Няма да сбъркате!!! :))

С400 е ПВО, не ПРО

НЯКОЙ ДОСЕЩАЛИ СЕ ЗАЩО НАРИШКИН БЕШЕ В ВАШИНТОН

Заради световното по футбол 2018 в Русия. След това отиде и в Израел. Определени бяха действията, за избягване на терористични актове на стадионите и обмен на информация между спец-службите. Елементарно!

Шило

така трябва да е. това е нормалното.

За сведение на посрещачите: ЮеС -учебните ракети-мишени, по които стреля за тренировка ПРО са актуално руско производство. Така на америк излиза 4-пъти по-евтино. Вместо да харчат пари за разработка с несигурен резултат, купуват руски изделия, които са малко "скопени", но по-добри от нищото. Сделката си върви още от преди 15 год. Има работа и за руския ВПК . А защо закриха Мелодия на годината и искат същото за БДЖ? кой да ти каже.- Деби80.

Шило

А и е време, тези ,които вярват, че НАТО има надежна отбрана, да изтрезнеят.

знаем как обичат да се хвалят руснаците. Според тебе колко изпитания правят те на година? а колко от тях достигнаха до ТАСС? хайде не гледай в чуждата купичка ами си сърбай попарата.

Шило

не знам, ама прехвалените се оказаха надут балон.

Шило

А, всъщност, - излетяха 59, стигнаха 23. Ето ти една гатанка.

Ааааааа ха ха ха ха ха ха ха ха ! За пореден път целият свят видя , че "величието" на Хамериката е основно , предимно и ИЗЦЯЛО - само в Хамериканските филми !!! Иначе трябва да признаем , че са много добри в унищожаването на беззащитни държави ... Сега разбирате ли ЗАЩО дадоха заден с Ким Чен Ун , и си подвиха опашките овреме ???

Шило

Е, сатна ясно поне това, що Тръмп се дръпна от Северна Корея. Ами просто не може да защити щатите. Ако ония, наистина са направили носител, явно Главнокомандващия е бил наясно, че ПРО е една система за източване на пари и нищо повече.

и всичко останало в САЩ. Иначе не биха могли да похарчат 20 трилиона долара...

Мноо са я докарали на качество учебната ракета. Неуловимка била.

ВБА

....не "бе", някой пишеше, че учебните ракети били руски...демек тренират срещу истински вражески ракети, както и срещу закупените руски изтребители....явно започват да се боят и от сянката си...Путин явно ги ошашави окончателно, а какво може да стане през следващия му мандат не ми се мисли....

Руснаците колко изпитания направиха миналата година???? Да се появи една статия поне за успешно? А знаем как обичат да се хвалят.

А вие, защо бесите негрите?

Хамерикански смешковци ... Вместо да правят негодни противоракети, да увеличат производството на памперси

разбирам, защо Ердоган и Саудитска Арабия искат да си купят руската система С-400 и защо американците поизтрезняха след заявленията на Ким, че може да удари базата им на о-в Гуам. Явно, че има за какво да се притесняват, знаейки възможностите на ПРО-то си. И само да вметна на дебилите, твърдящи че руснаците не могат един телевизор да напрявят. Телевизори има кой да прави по света, акъл не трябва, но ракети, успяващи да унищожат други ракети в полет, за това определено трябва много акъл. А тенджерите и телевизорите, нека ги правят в Щатите, Китай, Македония и където още се сетите. Висшата наука и технологии не е в това, колко и какви функции има китайския ти телефон, а в това, как да успееш да се защитиш от хвърчащи с няколко хиляди км/час към теб ракети. И не ми излизайте с тъповатото си твърдение за "Томахавките" и уж разрушеното военно летище в Сирия. Някак си е чиста "случайност", че точно 36 бр. не долетяха. Няма нищо общо с С-400, ама нищо, а дебилчета неграмотни?

В Русия ( СССР ) приятелю , телевизори се правеха още ПРЕДИ Соросоядчетата да се родят ...

Екстра ! Ти си , бате Кими , не ги бави повече зомбитата ;0000

леле, севернокорейските ракети не са учебни - лошо, много лошо

Иджиса 2014-та в Черно море напълни памперса.

ВБА

Най вероятно са се опитали да свалят учебна ракета, която лети със скорост 4-6м, но такива засега могат да ги свалят С-400/500 на руснацита. Какво да говорим за Циркон и новите ракети въздух въздух на руснаците, както и новите МБР с десетина хиперзвукови бойни глави. За Статус 6 там пък са, още по зле за прехващане така, че войната има перспектива и това е мир... Сега вече е време руснаците да обърнат сериозно внимание на икономиката, и жизнения стандарт на народа си през следващите 5-12 години, както правят китайците...

Руснаците нямат и един успешен опит за сваляне на ракета над 3М, а С400 не можаха да засекат старите Томахоук и от 58 ракети успяха да засекат едва 26, а за прихващане изобщо не може и да става дума. Оправданието им е, че ракетите летяли ниско, а системата била за по-високи цели. Статус 6 също са лесни за неутрализация. Проблема е съвсем друг - в мощността на взрива от 100 Мегатона

абе, сороски децеребрат! да беше погледнал поне на картинка как изглеждат С-400 и дали се ползват за прехващане на ракети като Томахоук. Още повече, че руснаците няма защо да прихващат америкаски ракети, както и американците не смеят да стрлят по руски самолети. ама ти си приказвай.

Абе експерте.... САЩ изтреляха 59 ракети, от тях до целта (военното летище стигнаха 18) .. къде са осталалите 41 ракети???? Боже къде ви намират толкова глупави!!!!!

ВБА

То да не се случва да си изпробват ПВО, както американците така и руснаците, но в това отношение руснаците са по добре. Според западни специалисти руснаците могат да свалят към 80% от ракетите насочени към тях , но те са по скромни в предвижданията си. Сега изчисли, колко процента от ракетите са се взривили в сирийската база от изстреляните 59(-1) и стигналите 18. Тогава, колко е КПД на ПВО на руснаците в този частен случай. С-400/500 са за съвсем друга цел или кратко казано , къде е киро на кирия да стрелш по връбче с ракета, затова има още 2 зони на защита на С-400/500, но на руснаците им липсва 3 тата зона, който елиминира нападенията с артилерия и минохвъргачки, но скоро и това, ще стане. Нападението срещу руските бази и сирийската, най вероятно е разработено и финансирано от американците, за да видят до каква степен на защита имат базите. Изводите и за двата отбора вече са направени, както и за F-22, защо не и за F -35 поне това се вижда от пръв поглед ....

Велика е Америка и неин пророк е алчността.

Гледай сега , ще ти кажа при мен как е. От огромната любов която насадиха у мен американята е. Просто положиха много усилия и си ги заобичах яко. Руснаците в момента просто не ме интересуват много много в това любовно направление.

Новината е добра. Всеки сериозен пробив във военната индустрия повишава риска от война, защото дава усещане за превъзходство.

Кеф, голям кеф ...

И това при рекорден бюджет на Пентагона. Яко, а!

ХИ-хии,хахахааа...ЕКЗЕНСТЕАЦИОНАЛНАТА НАЦИЯ НА ПРЕВЪЗХОДСТВОТО....Защото от тази идеология и идва и НАХАЛСТВОТО,ЛАКОМИЯТА И УБЕДЕНОСТТА В ДЕЙСТВИЯТА.И всички золуми по планетата..

Дъмби на налее малко пари за подобряване на мерника.

Скоро гледах един американски филм , братът на президентката пилот , излита с модерен пътнически самолет , а вътре терористи. Почно една патаклама , стрелят от изтребители с ракети , ракетите бегат настрани и падат по градовете. Стрелят го с лазер от спътпик , лазерът троши сгради по градовете , самолета бута кули , сваля изтребители , половиха половин Америка. Накрая пилота разгеле го приводни и последваха бурни аплодисменти и щастливи усмивки в командния център. Некой и майтап мое да му се чини , но къде филм , къде реалност при бракята американци е мешавина.

Стига с тези филми бе! Затова няколко мундари араби ги направиха на диви и щастливи! Още си ближат раните от 11-ти септември!