В САЩ са осуетили план за ”нов 11 септември”

Трима мъже, заклели се във вярност на ИД, възнамерявали да устроят "нов 11 септември" в Ню Йорк чрез атентати с бомби и стрелби с голям брой жертви.

Обратно в новината

Коментари - В САЩ са осуетили план за ”нов 11 септември” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не си спомням да имаше самолет забит в Пентагона. Дори нямаше обърнат автомобил или изскубан чим трева. Просто имаше една дупка в сградата. Една много, много чиста дупка и никакъв начин самолет да се забие там и да не остави някаква следа. И десетки други странни неща. Беше много, много странен Атентат.

... цялото ти мнение приятелю се обобщава с четири цифри - 1984, който е чел и е разбрал прочетеното зае за какво говоря, останалите 99,9999999999% от населението на планетата са просто едни зомбита с промоти от илюминатите мозъци!!!!!

По скоро Щастливият свят на Huxley

В САЩ са осуетили план за нов 11 септември Значи ЦРУ лошо са го планирали,да опитат отново.

ТРЯБВА ВИ НОН СТОП НАПРЕЖЕНИЕ В ОБЩЕСТВОТО И СИ ГО ПОДДЪРЖАТЕ С ПОДОБНИ ЛАКЪРДИЙКИ! НЯКОЙ ВИДЯ ЛИ ГИ ТЕЗИ "ТЕРОРИСТИ"?!ПОКАЗАХТЕ ЛИ ГИ ПО ТВ?! КОЛКОТО ВИДЯХМЕ ИЗПАРЕНИЯТ САМОЛЕТ В ПЕНТАГОНА!!!

... цялото ти мнение приятелю се обобщава с четири цифри - 1984, който е чел и е разбрал прочетеното зае за какво говоря, останалите 99,9999999999% от населението на планетата са просто едни зомбита с промоти от илюминатите мозъци!!!!!

Наистина си изпърдял яко. А,когато си изсмукваш простотии от палците на краката,преди това си изрежи ноктите!!!!!!

трольо путлераски такава е истината!Лъжите ви са изсмукани на путин от маясила!

Т.е. просто не са изпълнили плануваното? Осуетили били...

Вишински се преродил и вилнее из краварника.

Спокойно, атентата се отложи Отпуснаха пари за отбрана от тазгодишния бюджет

Причини толкова злини по света,че сега света си връща. Бумерангите тепърва ще им цепят главите.Да би мирно седялоооо......

Да бе!Америка!Ами Русия с кървавата си революция и милионите жертви нагладомора и терора на Сталин?Ами гражданските войни които разпалваше по целият свят и подръжка за всякакви терористични групи по време на Студената война и последните три-четири години?А? Или повтаряте на Путин опорните точки от времето на СССР

САПУН ПРАВЕХА АРИИЦИТЕ БЕ БЯГЕЕЕЕЯЦ

дрънкане на скелети + пушилка за наивници. Тия от СеРеУ-то трябва да са много наивни - че то сегашния им президент обеща да разкрие истината за 11 септември в предизборните си речи, ама май нещо забрави - а може и някой да го е "посъветвал" Просто както се казва у нас - втвърдяване на електората

Бо Бо

Не случайно Холувуд е в САЩ. Защото, колкото американците стъпиха на Луната, толкова и Бин Ладен стои зад атентатите от 11 септември.

Значи Бин Ладен е зад атаките ....

Да бе,осуетили?Та планът през цялото време си е бил в чекмеджетата на СеРеУ-то,както първия план от 11 септември!

Ако не даваха гражданство в САЩ и Канада базирано на критерия " какъвто и да е само да не е християнин" и " никакви програми за емиграция за източноевропейци" сега нямаше да имат тези проблеми.

Ха, ха, ха....

God Bless America!

Оф, когато най-голямата "заплаха" се водеше Ал Кайда и Осама, редовно имаше такива новини за осуетени атентати. сега просто са сменили абревиатурата. Обаче така се издават,че ИДИЛ си е техен продукт.

Като комини на крематориуми пушат. Еврейска направия.

... аз ги зная кои са - Ротшилд, Рокфелер и Дж. П. Морган!

не били компютри, а компати.... тез, тримцата, са направили атентат на фед за около 3-4-5 трилиона долъръ. и не, не са ги разкрили.

Смешни са тия кравари. Те сами си спретнаха "атентата" на 11 септември, сега пък били предотвратили нов! ама много хора им се връзват.

Ами предотратили са го - плана за атентата не е бил одобрен от директорите на ЦРУ. Явно е бил по -некадърен и от този за Вегас преди 5 дена, където финансов мошенник го спретнаха за терорист и го изкараха че е мъкнал 300 кила желязо кат хамалин, при условие че човека по- тежко от химикалка не е вдигал.

Само не разбирам защо на един агент на ФБР му е нужно прикритие за да се представи за привърженик на "Ислямска държава", след като вече на всички е ясно кой стои зад 11 септември: "Агент на ЦРУ декларира под клетва: Ние разрушихме кулите близнаци на 11 септември" е заглавие на публикация във френския Алтер енфо от 7 август т.г. ("Un agent de la CIA déclare sous serment : "Nous avons détruit les tours jumelles le 11 septembre", Lundi 7 Août 2017, Alter info). и кои са създателите на ИДИЛ: "Бившият шеф на Разузнването към Министерството на отбраната на САЩ, Майкъл Флин казва, че създаването на ИДИЛ е било "Нарочно решение" на правителството на САЩ" ("Michael Flynn Says Rise Of ISIS Was A "Willful Decision" Of US Government", Posted on August 10, 2015 RealClearPolitics). "...Генерал Венсен Депорт...Кой е докторът Франкенщайн, който създаде това чудовище? Да го заявим ясно, защото това има последствия: това са САЩ...", ("...Général Vincent Desportes... "Quel est le docteur Frankenstein qui a créé ce monstre ? Affirmons-le clairement, parce que cela a des conséquences : ce sont les Etats-Unis..."), заявява в прав текст дивизионен генерал Венсен Депорт пред френския Сенат, което може да се намери и прочете на сайта на Сената като се напише в гугл: Général Vincent Desportes Quel est le docteur Frankenstein "Даеш, новата тайна армия на НАТО. Връзките на САЩ, Франция и ЕС с Ислямска държава и Ал-кайда" ("Daesh, la nouvelle armée secrète de l'OTAN ? les liens des USA, de la France et de l'UE avec l'Etat Islamique et Al-Qaida", lundi 1er août 2016, AgoraVox). "Америка създаде Ал-Кайда и терористичната групировка ИДИЛ" ("America Created Al-Qaeda and the ISIS Terror Group", Global Research, August 16, 2017).

Даа, някой тук ми е нацвъкал осем минуса. На истината! Осем, ама от един соросоид. Най-много двама, щото няма как да са повече, соросоидите. Е, поне не са ме изтрили, макар че и да ме изтрият, и да не ме изтрият, и да цвъкат, и да не цвъкат, такива са реалностите и хората го знаят!

Моите уважения към ФБР, но не ми се вярва. Много наивно. Споделили пред един .... Натиснали са ги за този перко в Лас Вегас и искат да пуснат нещо на публиката. Така и не разбрах мотивите ? Иначе се е готвил години..

ИДИЛ съществува, защото Някой /образно казано/ НАЛИВА ПАРИ. Когато този, който НАЛИВА ПАРИТЕ "изчезне" и ИДИЛ ще изчезне. Те нямат вече друг ресурс - ни петрол, ни дрога.

Те много добре знаят ,,кой,,финансира ИД,могът да му,,вземат главата,,ама не го правят

kerelov@poshta.net

Това значи сами да си резнат тиквите.

по какво се разбира че е р.д. на Путин - осуетиха новия 11септ, доказаха че няма зелени човечета, публикуваха снимки от луната.. цру не спи ..

Абе защо толкова ги мразят тези американци, какво толкова са им направили !? Готови са те да умрат, но да убият поне няколко американеца ? Защо така, може ли така да се живее ?

Сигурно са уволнили цял отдел отЦРУ, зада осуетят плана. Не е било трудно

Митко, много ме разсмя и то истински. ------ Топ Коментар.

Тъпото е че съм прав

Сега основата "Ударна сила" на ИДИЛ остава ТЕРОРА. Имат Яка Финасова Подръжка от САЩ. Не оръжейна, като имаш пари, Оръжието си го купуваш, такова, каквото ти трябва. Но те РАЗПОЛАГАТ с МНОГО ПАРИ, Американски Пари ... а за Атентати ... за Години напред

Само не разбрах за кой площад?

"Чалмите" изобщо Не са Глупави. Забелязвам Някакъв Историческо - Политически Техен Подход при избора на "Мишени". И до сега, според мен, тази моя логика се опрадава. ------------------ Това е един мой реверанс към "нашенските милиционери". В Симеоново ги учели "как да набием някого, без да си личи,че сме го набили".

Куршум в челото за членовете на ИДИЛ, както и където попаднат на мушката. Всичко друго е компромис с живота и здравето на хората, водещи нормален живот.

Забравих Ал Кайда и всичките им деривати.

Какво значи нормален живот? Не знаете ли че ще се покаже милост на тези които показват милост? И няма да бъдат съдени тези които се въздържат да съдят ближният, защото всички сме грешници и няма един който да се похвали пред вечният свят Бог.Съд няма да има докато не се отворят книгите на живота и всичко скрито не стане явно. Едва тогава светиите ще получат правото да съдят заедно с Господа.

докато престъпници управляват света и безсрамно хулят Бога на Истината и Любовта ,няма начин да се спре "тероризма". справедливостта не е само за кучетата,тя е преди всичко за Човека ,а не тоя ,който се е скрил някъде ,за да печата фалшивите зелени хартийки ,с които купува мизерните души на злото !

...сериозно ?!?...и кои ги е вразумил ?

Шило

Браво! Терористите трябва да бъдат гонени навсякъде

Бе то и в Москва има доста съблазнителни небостъргачи! Не е чудно някой-друг да бъде сринат като близнаците от 11-ти септември! В Арабския свят Русия трупа ежедневно отрицателни точки, и като достигнат критическия минимум, ела гледай къф майтап ще се случи!

Шило

Не е сигурно, я гледай, Краля на СА отиде на крака при Путин. А доколкото помня, Тръмп ходи в Рияд. Реснците имат влияние традиционно в Ирак, Иран, Сирия...Да, отделни терористични групи със сигурност ще направят опит, но гаранции за сигурност няма вече никъде.

Извинявай, кво е тва СА? Да не е някаква мощна империя?

Отишел да набие чивиите на Путлер, дето се бърка във вилаетите му! А Путлер не смее да си покаже носа извън мишата си дупка в Кремъл!

Сега на "Мушката" на Чалмите е Европа - и то Определени Страни. И на "Бизоните и Кравите" ще им дойде Реда. Ориенталците са по "Математически" точни.

На тях отдавна им мина редът, сега идва редът на Империалистическа Москва!

Тъмни личности в управлението на САЩ бяха планирали предварително (пратиха си картички на които самолет реже кулите взривят Кулите и го осъществиха. Над Пентагона пуснаха димка за заблуда на наивниците.

на сащ не им трябва нищо друго ,освен нормалност и човечност .

Поздравления за АНС, за добре свършената работа.

всички противници на ротшилд(евр. бог) ще бъдат съдени за тероризъм,ако не се "самоубият"като падок ...

Подозирам, че ЦРУ си подготвя причина за нова касапница от мащаба на 11 Септември, за да нахлуят някъде, където са решили...

Ако някъде има сгради за събаряне може.

Нещо не разбирам, какво значи осуетили...При положение, че атентата от 11.09 беше организиран от САЩ, не мисля, че правилно си подбирате глаголите...

Лошо им се пише на американците, щом "канадец" и "американец" са финансирани от филипинец за да трепят американци... Ясно е само, че на Тръмп му е ясно и това е шансът на всички тъй-наречени американци...

Тези Нас ли баламосват или Себе си баламосват. Че те Чалмите САМО ДЕТО не са поискали и Емпайърата ще Гътнат. То един ненормалник претрепа толкова хора преди два -три дена - автоматично оръжие, като за Обсада, около Хиляда и кусур изстреляни патрона ... и то от един "счетоводител". Какво остава за "касапите" на ИДИЛ.

Да се организира такава огромна катастрофа, като на 11септември е твърде трудно и почти невъзможно сега.

Е то по тая логика цялата политическа класа на Америка трябва да изгние по затворите за предизвикване на световен тероризъм, разпалване на войни, масови убийства и страдания.

Грешка има! Единият е бил сириец, пратен лично от Асад, другият е бил втори братовчед на Путин, а третият е бил севернокореец, баджанак на шурея на Ким. Трябват нови санкции срещу Русия, Сирия и Северна Корея, плюс малко бомби. Тъй де, къде ше му се види края се Ню Йорк да бомбят....

И СА ПУСНАТИ С ПАРАШУТИ ОТ САМОЛЕТ НА ЕР ВЕНЕЦУЕЛА С КУБИНСКИ СТЮАРДЕСИ ПИЛОТИРАН ОТ ИРАНЦИ

бе тия крварите що се правят на ударени бе,осуетили на на некому оная работа,или виж ние от цру сме светата дева непорочна

"на тези американци им трябва атентат" ... МАККЕЙН И КЛИНТЪНКАТА :))

Както винаги, мегаломанията н говедарника е на ниво. Все апокалипсиси, ядрени войни, васирани атентати и световни конфликти им се привиждат.

*масирани и да добавя, че там медиите са пълни с шизофренни кресльовци, които си изкарват пари от грачене пред публиката.

До Горд Европеец Да ти с..а в устата гнусен и завистлив комуняга.Защо не говориш така за Путин глупако?

Що се нервира бе, предателско капутче?

Световните медии за масова психиоза и дезинформация контролирани от вавилонската блудница, с която нашия Създател, Поддръжник и Спасител нарича духовният аспект на папството, отново ни разказват приказки от хиляда и една нощ.

Разделение на труда - ЦРУ организира, ФБР предотвратява(?)...

Нещо като Чарли Чаплин и хлапето...