”Ислямска държава” заплаши САЩ с видео: Битката едва започва

"Ислямската държава" разпространи видео, в което предупреждава, че бойците й очакват да влязат в сражения с американските войници, които бъдат изпратени в Ирак.

Обратно в новината

Коментари - ”Ислямска държава” заплаши САЩ с видео: Битката едва започва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не може да се отрече, че имат здрави финансисти и което е много по-важно - учителите им са направо отличници (не само в пи-ара), но и примера, който им дават ежедневно е направо незаменим.. следва битката "учители" vs "ученици".

Да, ние добронамерените американци избихме индианците, взехме им златото и земята.270 г. затрихме маса африканци като роби. Създадохме талибаните, сирийските терористи, ислямистите, десен сектор.Уважаваме демократичните държави като Арабия Сауди,Катар и пр. въпреки че всички пари за терористите се плащат от тях, но пък ние им гепиме петрола и газа.Помагаме им... След това се борим с тях понеже ни стават врагове. Е, всеки бърка... Волю, неволю, лежах във Витнамска помийна яма 4 години.Малко понамирисвам, но съм добър и много умен

..А това миризливо, вонящо блато, наречено Холивуд ще го пресушим....

Хаха,добър трейлър

Отново прави впечатление двуличната политика на някои мюсюлмански страни. Ако наистина искат да се разграничат от тези терористи и са съгласни, че те нямат нищо общо с исляма, защо не искат да участват в бойни действия срещу тях?

Отново прави впечатление двуличната политика на САЩ. Ако наистина искат да се разграничат от терористите в Украйна и са съгласни че анексирането на Крим няма нищо с международното право защо не искат да участват в бойни действия срещу Русия? Като си отговорите на този въпрос ще си отговорите и на вашия.

Major Payne

?!?!?!

САЩ знаят, че без Русия няма оправия с исляма. Карат се ,но тайно сигурно си пият питието заедно. Ще видим и ще разберем, но знам че ще се разберат. Само в исляма има фраза" Както аллах заповяда" Никъде в света няма религия с подобна концепция.

Тези джихадистите не бяха ли смъртните врагове на атакистите. Волене, поведи Деница на бой срещу тези канибали.

Браво на НАТО.Защо всички терористи са с калашници?!

истиснки мъже!! А не за еврогейове и кравари:) ...Хахахха ..Не бе бъзкам се, истината е че Калашника е безотказно оръжие. Докато западните една прашинка в затвора ..и сбогом труп си!

Пътнически индонезийски самолет може ли да свали?

++++++ Ами защото са въоръжени от САЩ (както се твърди от троловете и от московските инструкции към троловете).

е за лягане или за гроба...Като не знаеш къде си вреш гагата а??? Ако си толкова тъп и прост и не знаещ...Аз ще те светна, в Афганистан краварите доставяха руски оръжия на муджахидините и Ал Кайда. Защото Калашника е в десетки пъти по надежден от една бангия акто М-16, а да не говорим за РПГ-7 които и сега няма конкуренция по надеждност,цена и ефективност.

Не само терористите, но и повечето армии по света са с модификации на АК 47. Това оръжие/ гледал съм топ 10 в света, филм на Дискавъри- не е руска реклама/ заровено на плитко в пясъка и после минава ТАНК отгоре, продължава да стреля! Още не съм виждал ловен вариант на М-16, но има маса ловни модификации на АК 47 , включително с патрони със сачми.

Много точно!Ако джихадистите бяха подкрепени от США, щяха да бъдат с амерички пушки, а те с калашки...ааа. Ало русофилиите кво стта бре? Кой снабди тия мисири с "варшавско" оръжие? Още ли разтоварваме студената война?

Баси, тия джихадисти скоро ще правят филми не по лоши от тези които правят краварите в холивуд...Само че разлкиата е че американските бози струват стотици милиони... А джихадиските струват няколко стотин длара и са жива реалност.Реалност в която американците мрат като кучета, танковете и БМП та им горят като факли...... И им режат главите като зелки онлайн!!! А честито малоумни краварски дебили!! Създадохте още една терористична организация като Ал Кайа! Но този път много по страшна! Защото ИДИЛ е една истинска Хидра, от която дори Ал Кайда се страхува!!

ми задай си въпроса кои са терористите ....... кой навлиза в чужда държава и се меси само и единствено за личен интерес ;) а че са избили хиляди невинни ???? и защо .....защото имали нефт ???????? е па кой е терориста .......

всички са категорични, че няма вариант, след като бъдат изгонени от Ирак, джихадистите да бъдат преследвани по територията на Сирия, чак до Дамаск. Просто смятат, че такъв вариант не е възможен.

АБЕ КРАЙНО ВРЕМЕ Е АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ГО ЯДАТ НА ДВА КАТА ;) ПРЕКАЛЕНО СА НАГЛИ И СЕ МЕСЯТ ДЕТО НЕИМ Е РАБОТА !!!!!!!!!

Синът винаги желая смъртта на баща си....особено,ако "бащата" създал го е чудовище.

ЕЙ " МЮСЮЛМАНСКА ДЪЛЖАВА", АКО ЗАПОЧНЕ БИТКАТА, ОСОБЕННО АКО СЕ НАМЕСЯТ РУСНАЦИТЕ, ТЯ ЩЕ СВЪРШИ МНОГО БЪРЗО! НО НЕ ВЪВ ВАША ПОЛЗА.

Филмчето е с прекалено добри визуални ефекти, със сигурност не е правено в Моссфильм. Путин и руснаците нямат пръст в тая работа!

На бас, че ако ти пуснат модерни руски и американски сериали с екшън и експлозии, ама с изключен звук - няма и да познаеш кое е руско и кое американско :)

Видео в което ислямистите заплашват американците и в което има голяма доза специални ефекти - бива изтривано от Youtube щото им нарушавало условията на сайта. Видео в което същите ислямисти пръскат главите на десетки хора - няма проблем с условията на Youtube и си остава качено.

Студио Пентагона представя новият терор-блокбъстър за 2014 "Пламъците на войната" фичъринг Обама като "Президентът" и с любезното съдействие на студио за визуални ефекти ИДИЛ. Новата нискобюджетна продукция е осъществена в Близкия Изток. Скоро и във вашия град!

тъпите мангали ги чакат тежки времена... бой по канчето за ислямистката пасмина !!!

има ли някои в ербил? кво е положението там? трябва да ходя командировка там от 10 окт до 2з окт. пишете че ми е нещо спек.

Споко, там американците пазят всичко. Неслучайно кампанията с атаките на американската авиация започна, след като терористите приближиха Ербил (това се случи преди първото "рязане на глава" на американски журналист).

мерси

Тия се вземаха много на сериозно,защо не отрязаха главата на един руснак.....какво ли щеше да им се случи.... В една друга тема писах за сомалийските пирати.....някой да чува нещо за тях? Сгрешили флага на един кораб и от борда ги подкарали с картечници.....

единствен печели путин

То пък едно видео!!!???

Пак е по-добро от малоумията в българските "филми" и сериали.

Щатите, Англия и Германия (да не говорим за Русия) имат капацитета да се справят с тази волнонаемна армия от сатанисти за много малко време и при пълна ефективност. Но явно не това е целта на всички, които имат отношение към ставащото. Можете само да гадете, като как Новио Световен Ред ще бъде "акуширан", ако въобще се стигне до него, а не се случи нещо друго.

Днес повечето български журналисти,анализатори и общественици директно намекнаха,че цялата тази каша е вследствие на безотговорната политика на САЩ през последните десетилетия,вкл. т.нар.арабска пролет през последните години. Като човек,който се е занимавал с проблемите на международния тероризъм смея да твърдя,че в редица случаи той е безумен отговор-противодействие на световната несправедливост. М. Кадафи преди години призна,че тероризмът е единственият възможен отговор на малките държави да се противопоставят на някои действия на т.нар.,,империализъм,,. Иска ми се да вярвам,че смисълът на живота е в сътрудничеството и взаимопомощта между отделните хора и народи за да запазим божествената ни планета от общите заплахи,които я дебнат,вкл. от космоса.

Обаче някои хора мислят как да се справят с проблемите за с/ка на повечето останали. А като гледаш какво става в България, трябва много да се замислиш...

Битката започва ама друг път! Действат като терористи и нищо повече! Хайде де, хайде да се изправят наистина очи в очи... на явен фронт, а не само до режат гърлата на отвлечени журналисти или други бели граждани. Хайде да ги видим в реални бойни действия. Както и да е, то е повече от ясно, че просто става дума за мръсен бизнес с човешка кръв....т.е. да може да върви военно -промишления комплекс на Русия и Щатите, защото май няма нищо ново под слънцето! Има ли терорист, който да не размахва автомат "Калашников" или РПГ? - май не

Слагам ти минус защото Калашников се прави в много държави, така че не значи че имат руско производство оръжие, както и за мнението че са просто терористи- твърде плитко е това!!! Това е истинска опасност включително за нашата държава, защото попадаме като територия в "халифата".

Това "Хайде де, хайде да се изправят наистина очи в очи... на явен фронт" бих го казал по-скоро за щатските гащници. Мюсюлманите по принцип не са от плашливите и се бият с голям хъс, така че на явен фронт май именно усаняците ще напълнят памперсите. Само че надали ще пратят точно янки да мрат на фронта - ще го отнесат пак солджърите на щатските марионетките от коалицията на желаещите...

Тия ако искаха наистина да решат проблема, щяха да наемат един баталион гурки и да ги пуснат долу. Не само да прелитат и да си мислят, че правят нещо сериозно.

Това все повече заприличва на мрачен сатанински сериал, със сценаристи, режисьори и стресирана публика.

АКО ДЖИХАДИСТИТЕ ВЗРИВЯТ НЯКОЙ САУДИТСКИ ПЕТРОЛЕН ТЕРМИНАЛ , ЗАГУБИТЕ ЗА САЩ ОТ КОНВУЛСИЯТА НА ПАЗАРИТЕ ЩЕ БЪДАТ НАД 1 ТРИЛИОН ДОЛАРА В РАМКИТЕ НА 30 ДНИ :)))

Абе ма ти взимаш пари от всички бе От Пурин От Джихадистите Яко си събрал май кинти

а ако не могат да го взривят?

ПИТАЙТЕ НЯКОЯ ВРАЧКА ОТ УОЛ СТРИЙТ И ТЯ ЩЕ ВИ ДАДЕ СЪЩАТА ПРОГНОЗА :))

Мечтите на бездушното човече.

Всичко е цирк.Създадоха ги и ги оставят да продават петрол по 20$ барела,като по този начин смъкват цените и крайната цел е Русия.Смешници,никога не сте имали сценаристи!

ако това е така, е супер. Всички срещу рашките. Жалко за жертвите де.

Които за пореден път се показаха като усита!! Вместо да отидат да си разчистат лайната с ИДИЛ, кенефите събират коалиция! Ми айде бе, кат са толкова ербап сами да се орпавят в кашата която забъркаха!!

Много виртуална тази ид : ))) Съвсем резонно си задавам въпроса , дали съществува изобщо .... Или само разлайва кучетата.

ти какво искаш, да ти отрежaт главата ли, за да се убедиш?

Без претенции, че разбирам от живота в ислямските държави, света трябва да се обедини около ценностите както в християнството, така и в исляма. Ако има БОГ то той трябва да е един за всички и в името на БОГ не могат да се избиват хора. Нека политиците да бъдат отговорни и да вземат такива решения, че света да стане едно добро място за живеене за всички хора без значение от раса, пол и т.н.

Добре си се изразил само дето мюсюлманите не мислят така, а мечтаят отколе да резната главите на "неверниците" - християни и евреи!... Продължавайте да спите!...

Абе и насилието е начин, ама поради что се налага ползУването му? От кого зависеше да се стигне до тук? май от новите ни господари, дето искат да налапат целия свят. То и нашите комуниди навремето създадоха ислямската-турска партия ДПС, а сега реват с нормалните хора от нея, ама връщане нема. Дорде не им излезе през устата резания, няма спиране! Та и тез шматки. Но пък ако САЩ и Запада се напънат от ислямската реСпублика и копче няма да остане. така, че въпрос на интереси. Военния монопол иска да е бавно, че да има повече пари, нормалните хора искат да няма войни, ама си избират гламави политици и кръгът се затваря. Да видим ...

Ислямска държава = щатска институция.

УТРЕ АКО ШОТЛАНДЦИТЕ КАЖАТ "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА , БРИТАНИК Е ПОТЪНАЛ .... .... И ИДВА РЕД НА ДЖИХАДИСТИТЕ ДА ПОТОПЯТ САУДИСТКАТА ГЯМИЯ :)))

Малиии кви глупости си написал

Великобритания няма да престане да съществува. Шотландия е част от UK само от 307 години...

СЕГА БУДЖЕТА НА БРИТАНИК СЕ КРЕПИ НА ПРИХОДИТЕ ОТ ДАНЪЦИ ОТ СЕВРНО МОРЕ , НА ПРАКТИКА ШОТЛАНДЦИТЕ ХРАНЯТ ДЖИХАДИСТИТЕ ПО ЛОНДОН :)) ... А АКО ШОТЛАНДИЯ СТАНЕ НЕЗАВИСИМА , ТИЯ ПРИХОДИ НЯМА ДА ХРАНЯТ АРАБСКИЯ ЕКИПАЖ НА БРИТАНИК А САМО ШОТЛАНДЦИТЕ :))

Не знам колко кръв трябва да се пролее,за да разберат обикновените хора-християни/юдеите единствено реагират адекватно/,че мюсюлманин -приятел няма и че колкото по-бързо се издигне стена между 2-та свята-толкова по-добре.

Издигането на стени между два свята, никога не е водело до позитивни последствия. Примери много!!! Място за два свята на тази Планета НЯМА!!!!!

Да сложиш под общ знаменател християни и юдеи е тъпо дори за хасан : )))

трол умора няма :)

lo6o, trebva palna Blokada

Това видео е направено от ИДИЛ?! Прилича на американски екшън.

В ИДИЛ има хиляди американци и европейци, които учат местните козари на различни западни прийоми и техники, включително и медийни.

Лошо ... ще има още "11 септември". Неизбежно е.

Нали не вярвате , че американски войници ще бъдат изпратени да се бият в сухопътна операция? За това САЩ си имат "съюзници" т.е.бедни балкански субекти , които и да почезнат - много важно!Чичо САМ ще командва от въздуха , а ние ще викаме УРА от долу.Жалко е , че светът се разиграва от долните интриги на болните американци .

Имаш чувството, че клипа е правен в хамериканско студио... ако ме разбирате.

Че амуджите живеят в средновековието е ясно, но я да погледнем от по различната гледна точка. Какво точно правят САЩ в ТЕХНИТЕ земи и територии ? Я да си представим, че амуджите нахлуят в нашите земи ? Няма ли да има "хайдушка" съпротива ?

дано не ни насъдят и на нас "терористи" задокеанските братя....

Да, даа продължавайте да ги плашите.Ако го направите достатъчно много в един момент някоя подводница (имат стотици) ще ви резне една-две ракети с ядрена бойна глава и целият смрадлив катун който наричате ислямска държава отива при алах на бързина.Отделно че ще разберете и как са се чувствали динозаврите.Изобщо ще се просветлите и издигнете отвсякъде...Хората не навсякъде са достигнали това ниво на развитие за да имат демокрация.Примерно тия са в 10-ти век.Не всички хора са равни и еднакви.Дори и цял живот да им даваш равен старт.Тази заблуда дето я повтарят като папагали и демократи и комунисти и атеисти и религиозни е толкова глупава колкото и да се смята че луната е направена от сирене гауда.Има различни хора.Някои само приличат на такива.Ето например каква им е мечтата на тия от ИД?Да убият всички неверници да имат по милион жени дето ще им раждат предимно мъжки ама и женски че трябва някои да ражда докато те режат глави и гърмят бомби.И така докато всички не умрат.Ебати тъпите диви селяндури- побоища коляне и ебане.Яденье пиенье и некоя сгодна женица.

те бързат да умрат, за да се озоват при многоброините девици. ха да им е хаирлия :)

ВЕЧЕ НИКОЙ ПРИ НАС В ЩАТИТЕ НЕ НАРИЧА КОМУНДЕТАТА В ЛАТИНСКА АМЕРИКА ТЕРОРИСТИ .... ВСЕ ПАК 90% ОТ ДЪРЖАВИТЕ СА С ЛЕВИ ПРЕЗИДЕНТИ - КОЙ ПАРТИЗАНИН , КОЙ ИНДИАНЕЦ , КОЙ КОМУНИСТ ИЛИ СОЦИАЛИСТ ... И ВСИЧКИТЕ ПРИЯТЕЛИ НА ВЕЛИКИЯ ФИДЕЛ :))))

при нас в щатите :) руските щати ли?

Ислямската държава заплашила САЩ с Видео, а пък американците им правят бомбен килим. Да видим кой ще се уплаши повече.

наи голямата беда на всичките времена е двоинят стандарт на америка и евро съоза.от краи време лъжат на поразя и сме длъжни да ги слушаме и да им вярваме. за всяко нещо използват празните прикъски за демокрацята , човешките права и европеиските цености.под този претекст нападат държави . окупират територии. и налагат санкции.да сте чули да налагат санкции на исламската държава тя продължава да продава спокоино откраденят нефт на изгодна цена на турця и американските фирми и от там идват големите доходи ,а наи смешното сега че тези дето са се събрали да воуват срещу исламската държава те същите и подпомагат. но винаги гласът на наи силнят наи се чува и тои е винаги прав

Е то не само ЕС и САЩ лъжат. Русия и бившите СССР републики даже втълпяват. Китай също. Общо взето е повсеместно.Докато хората вярват все ще ги лъжат. А те вярват,защото ги мързи да мислят и наблюдават живота. Човещинка

$50 000 са платени на ССА за да предадат американеца на ИДИЛ, за да го екзекутират и да предизвикат реакция на отмъщение в америк народ. Т.е. подготовка за война. Малка "Луйзитания', малки Пърл Харбър, Тонкински залив и ... др. Параходът "Луйзитания' въпреки обявената от Германия зона за потопяване на всеки който мине , е изпратен и потопен за да има повод за влизане в ПСВ.

Не мога да повярвам че света не може да се справи с тия болни извратеняци, били 15000 или дори 30000. При тая военна мощ и ултра модерни оръжия които имат US, това може да стане точно за 24ч, но те просто не искат явно.

При това се намират на територии, в които това може да стане с минимален "колатерал дамадж"!Демек има само пустиня и джихадисти.

Целта е сирия.А това клипче на холивуд просто като някоя копютърна игра

Браво на сащ, създават си врагове, срещу които да се борят! В случая отслабиха властта на Асад и в резултат - "ислямска държава". Да се чуди човек, какво са искали - стабилност или гражданска/религиозна война?!

Кой точно ги въоръжава не може да се каже, по-важно е кой ги финансира. Един път сдобили се с пари, могат да си купят оръжие и не е нужно изобщо зад това да стои която и да било държава. Контрабанда колкото щеш и от къде ли не.

Добър е клипа висока резолюция HD пък и американските танкове макети като нови.Има още какво да се желае от холивуд.