Скандална руска компаньонка иска убежище в САЩ

Анастасия Вашукевич, известна с "творческия" псевдоним Настя Рибка се обърна към спецслужбите на САЩ с голяма молба.

Обратно в новината

Коментари - Скандална руска компаньонка иска убежище в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Божееееееее, казах, че не е добра курва и й накърних доброто име. Затова ми скриха кометара ... :D

Колежке, от ЦРУ са се нагледали, да не кажа (от'е"бали) на такива като теб с особено ценни сведения. Я си вземи чантичката (щото друго не ти трябва. . . . и гащички даже) и ела тук при мен. Такива "треньорки" тук в България водим предавания, пускат ни по телевизията да ограмотяваме българския народ. Никой няма да те съди. Даже до няколко месеца (само да промием още малко мозъците на болгарчетата) ще приемем и една конвенцийка. Никой няма да може да те пипне с нещо друго, освен с това с което ти искаш, и косъм няма да падне от главата ти, нито пък от някъде другаде . . . ! Ще заработваш повече пари и от Тайван, даже и социални помощи ще ти отпуснат . . . .

Навални преди 1 седмица пусна видео разледване за тази, която качила снимки и филмче от яхтата. Явно са се сдушили предателите, скоро ще има още две жертви на моста към кремъл, да ходят при Немцов. Нашият президент Путин такива ги ненавижда.

Дайте я тая рибка да я изкорми батко.

а иначе онзи ден новината за задържаните руснаци в Тайланд не предполагаше такова развитие, но виж жълтите братя са хванали златната рибка...

докато Тръмп е президент таз мома няма да помирише американски въздух. Щото президентството му ще свърши за времето на процедурата по импийчмънт.

Сетих се за една стара песничка... Всички рибки плуват, Всички рибки плуват, само пържените- не! Ние пържени не сме!

Абе, ДИР-ници, свършиха ли хашите курветини, та започнахте да ни занимавате и с руски шаврантии! Айде, спрете се, най-накрая! Излагате се!

100 на сто ще получи американски......паспорт лично от Тръмп в овалният кабинет...поне ще остане доволна ...

Тоя кабинет вече не се казва овалния а името му е оралния!!!

ха-ха.. а Мелания ще седи и ще му ръкопляска?? ДА, бе.. тая "девойка" цяла книга написа как се сваля милиардер.

В скоро време ще има нова приказка: "ЦРУ и златната Рибка"

Рибке Рибке много на голямо играеш,не виждам да те пуснат да си плуваш, дори и да изпълниш трите желания на дядовците от Кремъл! Много говориш и нищо хубаво не те чака.

Комунистически прийоми,а? Мълчи си не казвай за нашите, че да не ти се случи случка. После разбира се "нашите са чисти" и добри. Не се ли усещаш че бая са ти промили мозъчето?!?

Тя се е хванала в мрежата защото е тъпа рибка и си мисли,че тя е единственната с диаманти между краката!Само не можах да разбера какво общо има в случая Комунизма.Или по точно капиталистическите методи по други ли са?????

яко го е закършила

еххх тия руснаци бе ,искат да спят с жени.Ако бяха с едни дърти либерасти ,даже щяха и да ги похвалят колко много се обичат

Не разбрах кои са проститутките, защото има различна проституция.

Ami bokluci kato teb,koito ne spirat da celuvat osranijat Guz na prostaka borisOff,da vi ebem pichkata majchina i na dvamata!

такива ценни сведения ще ви даде, че ще убедите целия субоден, декоратичен свет, че Тръмп е назначен от Кремъл. Ха, ха, ха...проститукта арестувана в Тайланд, смятайте колко е пропаднала в Тайланд дето това е основна туристическа атракция да я арестуват.

тъпоглава секскукла.

Тази Рибка не от Русия, тая от Беларус и с украински корените.

Само където не е рускиня, а белоруска!

е това е само за тези дето са си написали домашното.

Да дойде при мен, ще я приютя с удоволствие :D

Като откликне, купи си и по-силни антибиотици.

Настя първо искаше лична среща от Владимир Владимирович (то тва показва колко й е акъла). С цел да му разкажела някакви много важни тайни. Сега тия важни тайни (тарифите на уличниците) ше ги продава на големите бели птици от Вашингтон. Тука вече може и да й отворят вратата. 200+ години Америка събира световния отпадък, има традиция.

Ние да и дадем убежище понеже тиквата много обича такива, а и има доста пари след далаверата с ЧЕЗ!

откак свят светува проститутките се използват, като стратегически източник на информация. Така че, сигурно ще е много интересно...

рускините се спасяват във всички точки на света

dsco@

Предатели от цял свят, отивайте в САЩ. Там това се толерира и насърачава.

Тази Настя пусна едно видео, в което казва, че Дерипаска я изнасилил (!), Навални го обяви за истина, а тя после му се присмя, че няма чувство за хумор и го направи за смях! Сега като нищо пързаля американците, че знае нещо за руската намеса в изборите ...

не знам колко ги пързаля, ама видеото със записани Дерипаска и Приходко е в Инстаграм...

как я изнасилват ли?:)

Еха на това викам надеждна опорна точка на "Демкоратите" - руска проститутка, съдена за далавери.

Тази е яко натренирана. Ама може и още :)

кой е убил Кенеди няма ли да разкаже?

Рибка приходи в солнечная Болгарии , мы ждем тебя ! да ти го....на....каме

Ех, Путик , Путик, ще го съсипеш този красив иначе народ...

Бая въдици е счупила тази рибка ;)

Голем рибар, тоз Дерипаска. На к'ва ли стръв лови ?

за стръв не знам ама яхтата му е по-голяма от прогимназия и за всеки случай я придружава още един кораб за логистична подкрепа.

nastya RIBKA,,,ste otidesh pri,,,ribite!!ha ha ha ocakvat ya s neturpenie!!

То всичките им източници на САЩ все такива,тази поне е по-приятна и надеждна от оня с допинга,дето Путин лично го сипвал в чая на олимпийците

Ще си я върнат скоро от Тайланд и ще я поднесат на брънч у Кремъл, гарнирана с ластици и дантелки.

Дерипаска Настя пак ще праска...!!! :::))) Явно това е имала впредвид, като е казала че в Русия "някои хора я очакват с нетърпение"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Абе Дир, защо не намерите по- смислени новини? Преди 1989 това може и да е било новина, но сега всеки може да замине в чужбина и да попита каквото си иска. Скоро май ще четем и кой е пикал накриво.

паси си овцете и се радваи на живота.

ооо повярвай ми.... заради тази новина в Москва ще хвърчат глави!

жива ли е още?

Работим по въпроса.