Последен опит за набиране на подкрепа за референдума

Макар да са на различни позиции, Синята коалиция и "Атака" призоваха с декларации за референдума България "да скъса с колониалните зависимости от съветското минало" и "да излезе от колониалната схема" на "световна върхушка".

Обратно в новината

Коментари - Последен опит за набиране на подкрепа за референдума | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не забравяме, че референдумът е за хората. Ако днес повярваме, че утре можем да променим нещо заедно като общество, това ще е най-голямата крачка, която ще направим към реализирането на по-добрия живот!

Кой не иска да е ефтин тока.Само глупците!Аз искам цената на тока да е съобразена с моите покупателни възможности и да се продава без посредници.В западните страни цената на тока е 3-4 пъти по висока отколкото у нас.Ясно е,като бял ден,че е въпрос на време това да се случи и при нас ,със или без нова ядрена централа.Тогава какво!Гласувам на "ПУК" на комунистите с НЕ и давам своя глас,на истинските избори лятото,за този който е способен да направи доходите на българите, средно европейски.Ако питате;-знам кой е този Човек!

Цвьк

И като знаеш човека, защо не му кажеш името?

Трябва драги "Цвък"да имаме знания,с което трупаме пак знания,а чрез тях опитност и растем.За вас същото" счетовдство" важи.Постигнете ли това,лесно ще откриете този човек!Опитайте сам,не е трудно!

Който не пие в събота е педа..ст,койта гласува с"ДА"-също!

Ха на здраве съседе.

Не гледайте каква партия какво приказва и нарежда, а изразете свое лично мнение.

Що по-скоро не се направи референдум на тема "Искате ли да има елктроразпределителни дружества" ?

Този референдум трябваше да е поименен и срещу всеки да му пише как е гласувал. После тези, подкрепящи развиването на ядрената енергетика цената на тока ще е от АЕЦ Козлодуй, а за останалите от ВЕИ-тата на тиквата и ТЕЦ-овете, и ВЕЦ-овете на ...!

Цената на тока за тебе, маймун с маймун, ще е по цени от централа "Белене", а за мен по централа "Козлодуй"!Защото, аз тази централа съм си я платил!Плати си и ти от собствения джоб централа "Белене" и си ползвай тока и, колкото си поискаш!?Отстъпвам го всичкия на теб!

Цената на тока за тебе, маймун с маймун, ще е по цени от централа "Белене", а за мен по централа "Козлодуй"!Защото, аз тази централа съм си я платил!Плати си и ти от собствения джоб централа "Белене" и си ползвай тока и, колкото си поискаш!?Отстъпвам го всичкия на теб!

Ами бесепарите да направят подписка и акционерно дружество-аз така нямам против да си направят централата.

Абе как като всеки втори беше член на БКП сеха имаме толкова демократични партии и всеки рефе комунисти? Аре бе? Къде отидоха децата на тези от УБО, разни ми съдии, прокурори, генерали, полковници, дружинни секретари, БКП членове, членове на политбюро и т.н.?

Онзи ден пускам телевизора и какво да видя от дясната страна ГЕРБ от лявата БСП, АТАКА и ВМРО. Темата е АЕЦ Белене. Веднага ми стана ясно, че националистите не биха подкрепили АЕЦ Белене ако това ни би загробило. След това се заслушах за малко в репликите. Добрев като пълен лаик продължаваше с измислиците си. Докато от другата страна Каракачанов го реплекираше в пъти по ерудирано. Все едно гледах разговор между студент първи курс и професор. Пълна рагедия! Не може това момченце да е министър! Просто не може! То бива калинки с фалшифи дипломи, ама и момченца без елементарни познания не са по-малко опасни!

Със закъснение - от 4-ти километър ли сте или от Карлуково?

ох, милата ни изстрадала родина:имахме председател простичък с 8клас завършен, имахме за президент жаба,примиер -луканка,после жанчо, после цар, после ламята спаски с посерко...не посерко...серегеиша...не геиша..серегеи после пожарникар-мафиотин...ама и от него мафията бая пропищая....де...та.....и то кво излезе...ониз простичкият живков с 8мия си клас се оказа, наи-доброто, което сме имали...костофф е умен...но никога няма да му простя за блоковете козлодуи...а и не само...бая губеща приватизация направи...губещга за народа...бонове книж ки...простотии...някои видял ли е някои лев ?....после станаха табу тия бонови книжки... ки?...срам...срам....та кат гледам луд не сме имали....може би е дошло време за атака.....атака ми стават симпатични...

По добре луд, а не мекере и продажник с мазни приказки!

не пиши глупости, де! Живков е имал средно образование, завършено.

ми аз сидеров го мислех, за луд чивечецът, ма като гледам на следвашгтите избори ша гласувам за него....

Ако Обама не беше нашокал Тиквата и не му беше обещал бесилка, тоя майкопродавец щеше да вие сега, като латерна да се строи АЕЦ. ВЕЧНА СЛАВА НА ОБАМА, КОЙТО УДАРИ ПРЕЗ ПРЪСТИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА СГАН И ОТЪРВА БЪЛГАРИЯ ОТ НОВА АНГАРИЯ И РУСКО РОБСТВО!

Е от такива продажници като теб България няма икономика, нито армия, нито оръжие. От износител станахме вносител! Ходи сложи цветя на американските летци, сринали София и убили невинни хора!

тоя старец Църни шопар, тоя турско-американски гъзолизец, партийката му и седерасти, загасете телевизора, изключете радиото! Когато старец Църни шопар ви казва Не, ние трябва да казваме ДА - ако сме народ, ако си знаем интереса и правата. Заради тези гадини сме най-бедната страна в Европа, най-отчаяният народ. Заради тях нямаме промишленост, икономика, бъдеще. Те ни прогониха от родината, те ни превърнаха в най-евтините слуги на европата и олигархията, в пазар на чужди стоки, в страна на моловете - заради интересите на господарите им от запад и юг. Тоя нарече мизерстващите ни деди и родители "алчни старци изпълзели на припек", а едни кръгъл господин от неговата партийка когато беше на власт, се изгаври - голтаци сме били родени, голтаци ще мрем. Това и правят цели 23 години, крадат, грабят, богатеят, разпродават докато ние измираме. Вижте Църни шопар и никога повече не го допускайте във властта! Той и престъпната му партия 23 години обслужват враговете на страната ни. Роят се, прегръщат се, разделят се, обединяват се, но винаги са си същите - партия на реститутите и американско-турските интереси. Мястото им е в затвора, не в парламента, не във властта. Ако не искате да ви пращат с овцете, да копаете картофите им и да бъдете робите на Запада никога повече не избирайте десните престъпници. Светът се събуди и вдигна. Събуди се и ти българино!

Нешастниците като мен и останалите българи често се запитваме каква кола предпочитаме да караме волга и москвич или мерцидес и БМВ. По същия начин трябва да се запитаме каква ядрена централа искаме, а именно руска волга или западен мерцедес и при положение че руската волга е стара и по -скъпа от нов мерцедес просто незнам какво да мисля. Имах един роднина който живя на запад и веднъж като дойде в България и поседя един месец ми сподели, че в България всички са полудели и няма спасение, но аз не му повярвах. Сега вече му вярвам.

Тогава ще се возиш на з0 годишни F16 и директно ще станеш клиент на Свети Петър.

мухльо, питаш каква кола искам ли? ИСКАМ ЕЛЕКТРОМОБИЛ, ИСКАМ КОЛА НА ТОК, НА ЕВТИН НАШ ТОК! Черния старец с още по-черна душа, не към Москвичи от неговото време, към каруците на племето му ще ни върне ако от него зависи.

Гласувайте! Ако опциите "ДА" и "НЕ" не Ви устройват, напишете поне какво си мислите за майките им или за тях.

rado_7_6@

Мислещата част от Народа в деня на 'референдума' ще си гледа кефа и няма да се занимава да подкрепя бесеапаш-погански пиар. Неучастие.

Неучастието e против малцинството съзнателни българи и прехвърляне на отговорността на МНОЗИНСТВОТО=БОЛШИНСТВОТО НЕВЕЖИ за вземане на високо отговорно решение на въпрос за енергийната стратегия на България. ГЛАСУВАЙТЕ, макар да се псувате сами себе, си за погрешен избор. При противоположен на Вашия избор резултат, рахат може да споменавате майките на тези които докараха работата, народът да плаща за техните мискинлици.

rado_7_6@

Самите бесеапаш-поганци точно понеже не искаха Референдум като бяха сгепцали калъчката гласуваха прагове. Е - сега с техните камъни - по техните глави. Неучастие.

Eвлaмпи Пoпдимитpoв, колкото ида ти се иска да си от Мислещата част от Народа, сам доказваш, че си от другата част. Запомни(ако не можеш си го запиши) - тоя път "бесепашите" са на правилната позиция, за разлика от такива като тебе!

rado_7_6@

бесеАпашите. Знаеш вица за що е то нюанс предполагам. Също така предполагам, че можеш с думи прости (като за мен) да обясниш желанието за прогресивен данък и охлабване на границите за кворум на референдум от страна на бесеАпашите? Като са опозиция? Щото хората бъзикат съслю, че е мека китка обаче са в грешка - репресиите и боя на протестиращи си ги владее и още как!

Всеки трябва да направи изключително важен избор след два дена. Дали иска да се развива Бойкономика - производство на картофи и хотели върху дюните където почива така наречения "white trash" (боклук) на Европа или съвременнни технологии, интензивно земеделие - към момента Българския пазар задоволява само 20% от нуждите си от земеделска продукция, а само ако се възстанови системата за напояване в северна България ще има достатъчно пазар за АЕЦ Белене. ВАшия избор ще определи вашето и на вашите деца бъдеще през следващите 50 години.

Аман от тази политическа сган! Отдавна прагматизма надделя и трябва и безумните ни политици да гледат кое е изгодно за държавата независимо дали е руско, американско или европейско. Трагедия е решението за 30 годишните F16, трагедия е и позицията на правителството за Белене! За това и държавата ни е пълна ТРАГЕДИЯ!

Най-вярно и откровено е изказването на Сидеров,който назовава нещата с истинските им имена.Та то е повече от очевидно за всеки честен и разумен човек на когото България му е мила,че в сегашно време след като сме от губещите в Студената война, нашата страна е третирана като второстепенна колониална територия.С "приятели" като САЩ и Турция и с вечно назидаващото и санкциониращо ни ЕС ние се стопяваме като българско население,затрихме индустрия и селско стопанство,грамотността пада,психичните заболявания и чалга културата са в разцвет, а продажната власт и политическите слуги се надвикват колко хубаво и "демократично" живеем?! Една атомна енергия ни остана и сега е настанал свирепия напън на всички продажници и чужди "приятелски"слуги и нея окончателно да унищожат.Е, може да чуем Сидеров и да бием шута на колонизаторите и слугите им, а може да продължим да се "радваме"на "демократизиране" до последния здравомислещ българин. ДА! на АЕЦ "Белене"!

и е последния, който има право да говори! ....първо да обясни какви пари е похарчил във Франция с неговата - 15 хиляди евро за 7 дни!

За умниците с фотоволтаиците - една задачка: 1 блок на АЕЦ произвежда 1 000 МВата. 1 панел с 1 кв. метър площ дава около 125 Вата. КОЛКО КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА ПЛОДОРОДНА ЗЕМЯ Е НУЖНО ДА СЕ ПОКРИЯТ С ФОТОВОЛТАИЧНИ ПАНЕЛИ ЗА ДА СЕ ЗАМЕНИ БЛОКА НА АЕЦ?

КостОФФФФФФФФФФ, глава проста. Ти си предателят и проклятието на България. След половин година няма повече да си спомняме за теб. Волен Сидеров е прав във всичко.

Ти нещо си луд да сравняваш Костов със Сидиров,това е пълен абсурд,както впрочем всичко е ужасно в БГ.Костов който изправи държавата на крак след виденовата зима.Да зная че има няма 10% в тази държава са мислещи ,ама какво да се прави прост народ слаба д-ва.

Всеки некадърник може да разпродаде държавата на безценица и да запълни текуата дупка! Нещо което гърците не направиха, а им крояха същия номер!

Северна България мрази ГЕРБ.

Да, България трябва да е енергиино независима , дори и да не е чрез ядрена енергетика .Могат да се изградят фотоволтаични системи , които също произвеждат енергия .

Произвеждат ама в пъти по-скъпа! В пъти по-ниско КПД и заемат площ, която е плодородна!

Отговарям с не - нямаме нужда от поредната "братска" връзка с Русия. Знаем колко изгодни са тези неща.

Я,си кажи за кое посолство работиш?Турското или американското?

Това е точно блокът на общината /съвета/.

През 2020 г. дефицит ще има!И това ще е дефицита на помещения и хранилища в банките, където Р. Овчия и енергийната му мафия са си внесли парите за съхранение!Пари одрани от българския държавен бюджет и от енергийните сметки на българските нещастници, влезли в лапите на тази жестока, не знаеща милост мафия!

евритинг ис олрайт :) щом и мен ме умориха от политика, значи е много зле..нещо няма да гласувам май...:) ако е за -бсп ,ако е против -герб

Тези няколко "човечета", които изграждат фотоволтаични системи и перки за ток - но те ги изграждат с мъъъничко свои парици и с много европейски по програмите, чакат след това ние да си плащаме пак скъпия ток, а те ще си прибират париците от него защото са го произвели, те нямат сметка да се изгражда централа, а да продължава европа да им дава по програмите пари за "екологичен" ток. Нито един геолог, не извикаха да каже колко е неизгоден в сеизмично отношение терена - в Свищов стана разрушително земетресение, а в Белене колко пирона паднаха тогава.Телевизиите си запълват чрез платени лаици телевизионното време, а избирателите си смучат пръстите и се чудят кое е правилно, ами да помислим все пак, а пък една високопоставена европейка - г-жа Хармс, посетила Б-я е заинтересована от строителството на системи за "екологичен" ток

Помня 04,03,1977г. Живеех в Свищов. Наистина паднаха двата блока и загинаха 150души /кои в Свищовската болница-143,кои в Плиевенската-7/. Но Свищовлий казваха,че единия блок/общежитието на химкомбината / е построено на мястото на бивше боклучище/значи слаба основа/, а втория блок/на общината/ беше с доста магазини под него /и вероятно пак опираме до слаби основи/. Щом съборната църква устиска на труса ..../вярно ,че и Уста Кольо Фичето си е разбирал от работата/ . Други строежи ,които си спомням да са паднали ,бяха две джамии,но те бяха твърде стари и не знам колко са били добре направени. Вярно-имаше и напукани мазилки и паднали стени тук там,но ако се работи със отчитане на опасността от трус,мисля че може да се направи както трябва. Отделно от това смятам,че България трябва да развива ядрената си енергетика ,дори и да не строи точно в Белене.

Там има разлом, който е на повече от 100км от Козлодуй. Друсване там ще се усети в Козлодуй с 1 степен по-малко. И все пак това земетресение е от 7-ма степен, а при 8 нещата не са малко на горе, а чудовищно нагоре.

Теци няколко човечета са стотици милиони по цял свят и там НЯМА ЕС. Само в Германия са няколко десетки милиона и пиковата мощност от фотоволтаици там е 33 000 МВт. И ЕК не дава пари за това, а дава за енергийна ефективност. Има пределни цени обявявани от ДКЕВР и всеки си прави сметка - цени на панели, цени на другото оборудване ериод на преференциални цени и т.н. Вярно че червените организираха далавера за свойте с период от 25 г. вместо заложените 15, но това е друг въпрос. Корумбашев си е пернал точно фотоволтаици в къщи и произвежда ток за 25 г. Обаче не им стига тази далавера искат още да краднат мамицата им.

Kalin

Да трябва да се гласува и трябва да се удари як шамар и на управляващите и на всички които са за заробването ни от енергийната мафия и наша и чужда с високите цени на тока от зелени кафяви черни енергийни производители чиито цени са в пъти по високи от теза на атомната енергетика.Нашите родители са ни дали Козлодуй и с това поне частично сме независими от тези неща ако се появи и Белене и то държавно ще сме още по независими!!!

Ако се абстрахираме от партийни пристрастия, АЕЦ "Белене" е ще необходима на България. Отказът от нея ще бъде началото на края на българската ядрена енергетика. Удължаването на сроковете за експлояатация на 5 и 6 блокове на АЕЦ "Козлодуй" не виждам как може да се осъществи без участие на главния конструктор и на производителите на оборудването от контур (реактор, парогенератори и др.), тъй като те са едиствените които могат да гарантират за по-нататъшната експлоатация след изтичане сроковете на експлоатация ( към 2017 и 2019 г.). Техните ангажименти приключват тогава и ако те не се съгласят , не виждам кой би могъл да вземе решение за удължаване сроковете на експлоатация на 5 и 6 блокове на АЕЦ "Козлодуй" , така, че след тези срокове, реалността да останем без АЕЦ е напълно реална. Аз мисля също така, че е спекулативно да се противопоставя "Белене" на АЕЦ "Козлодуй".Строителство на 7 блок в Козлодуй не може да се очаква по-рано от 5 години след вземане на решение за строежа му. Цената на такъв блок в АЕЦ "Козлодуй" при всички положения ще бъде не по - малка, а може би и по-голяма от блок в Белене. Що се отнася до опасност от земетресение, също се спекулира. Проекта за Белене до колкото зная е изчислен да издържи удар от самолет, което е далеч по опасно събитие от земетресение. Ако има земетресение, опасно за АЕЦ "Белене" то това значи, че в България няма да остане нито една сграда.

Защо смятате, че цената на реактор В Козлодуй може да бъде по-скъп от Белене? И не е ли по-добре да развиваме АЕЦ Козлодуй, отлокото да правим всичко наново в Белене?

В Колзодуй ще е наново всичко . А в Белене половината от това "наново" е направено и платено. В Белене има лицензирана площадка, в Колоздуй не. В Белене е минал ОВОС , в Козлодуй не. Сама тези неща се проточват години наред. Именно затова и няма как едно правителство да направи само АЕЦ. В Белене са осъществени изкопните работи и са положени основите. Т.е реализиран е вече част от блока. Започвайки на гола поляна в Козлодуй, означава за забравим за парите наляти до сега в Белене и да налеем още толкова за да се достигне в Козлодуй беленското ниво + разходите оконачателно приклюване. Документацията и основите ще излязат двойни.

Глупости. и нагли лъжи. Главния констуктор няма как да не се съгласи защото това се отнася за поне 20 блока като тези в Белене. Може да иска да сменим оборудване но само толкова - не повече от 300 млн. В козлодуй има цялата инфраструктура, така че забавяне заради документи ще се компенсира после със строеж и най вече в Козлодуй може 1 блок да се построи само, а в Белене са задължително 2. Така че едва ли такъв тъпак, като тебе работи в Козлодуй

Може! Може да е чистач на кенефи.

О свещенна простота!В Козлодуй на местото на старите реактори се монтират нови френски,на които гаранцията е 50г.+20.От Белене имат нужда само тези,които взимат комисионни и посредниците!

кой излязъл от нафталина и кой няма да е в следващия прламент а?)))))

Ама то е хубаво човек да гласува ама в Царево плашат хората че ако отидат да гласуват ще ги освободят от работа така плаши царевския кмет и приближените му.

Тоя Червенкондев има мозък на пиле.Ще сравнява спортана зала с АЕЦ.Спортната зала колкото и да е полезна за обществото ,пари не носи.АЕЦ при цена 15ст за киловатчас ,при 2000 мегавата мощност ,всеки ден "снася"по 8 милиона.

АЕЦ при цена 15ст за киловатчас ,при 2000 мегавата мощност ,всеки ден "снася"по 8 милиона. Къде са тия 15ст за квтч.бе лъжльо??Снася ги в нечий джоб,ама не и в държавния.

От къде е цената ли? Ами пред мен е сметката ми за тока ,и виждам две цени за двете тарифи 0.2лв за КВТчас и 0.12лв.квтчас-средно 0.16лв.квтчас.В тази цена влиза всичко от капиталовите разходи през експлоатационните разходи и печалбата .Кое не е така?

Слушах и Костов и Боко! На почти всички ни е ясно, че щом и двамата толкова гръмогласни, значи вече са изпуснали далаверата и затова са против ... или да не би все пак Боко да е поискал ръката на щерката на Костов?!

Много си елементарен

Костов лиши ни от възможността да гласуваме на референдума против НАТО, та сега ще ни учи на разум, предател.

Всички говорят че имаме АЕЦ, но той не е цял със затворените 4 блока.Това според мен означава че трябва да говорим за половин АЕЦ.

Костов ли, предан на САЩ , ще говори за европейски интереси. Страх му е, че най-накрая ще бъде съден за предателство в полза на чуждестранна держава.

Гласувайте братя!! Да спасим Р.Овч. и Съсела - чеченците идват за комисионните !!

bobsyn@

Хи, хи преди викаха срещу импереалистите сега срещу комунистите, но в едно е прав г-н Костов. Трябва да се ходи да се гласува. Със сигурност ще похарчим пари за референдум та нека да ги оправдаем поне. Нека всеки прецени на кого да вярва и дали са му дали достатъчно информация, за да гласува с ДА или НЕ.

Полезно за България е само когато нещо се руши.Колективна лудост е ,когато всичко построено се обявява за творение на дявола/комунизма / и трябва да се унищожи.Цялата държава са готови да съсипят в името на налудничавите си идеи за борба с комунизма.А герберите им пригласят."Цанков камък" бил лошо комунистическо творение.Да де, ама сега този язовир 100 години ще влива своите 80 мегавата в енергийната система на страната ,при гориво без пари.

Хората негодуваха не срещу проекта, а срещу милионния хонорар на консултанта-хидролог Доган, който заедна с цялото ДПС е пръв съратник на БСП.

Това си беше далавера между Доган и "големият" бизнесмен " мазника Вълканов.Просто Доган си прибра дивидента от участието си в Минстрой-холдинг.А пък Минстрой е спечелил тези пари от гламавите австрийци, главен изпълнител на язовира.Всеки който се е занимавал със строителство ,знае ,че ако стр.стойност е 800 милиона ,печалбата е не по малка от 50 милиона,а може да стигне и двойно.А Вълканов има за какво да е благодарен на Доган.Стига му само ,че му помогна да лапне рудниците на Златоградският район с фабрика Ерма река.

80 MW не са нещо много като енергия. Но като върхова енергия, като възможност за секунди да се увеличи производството от 0 до 80 MW е незаменима мощност за балансиране на енергийната система на страната. Затова не се жалиха пари, за да се завърши !

Щом болния лидер призовава за АЕЦ Белене, редно е да гласуваме против! Всеизвестна е връзката на болен с Москва! В случая атака е с комундетата!!!

Крайно време е да те прибере психиатрията щом толкова явно демонстрираш налудно раздвояване на самосъзнанието,което е характерно за шизофренията. Вярно, че в това състояние сега са много и лудницата няма капацитет за всичките, но за теб трябва да има предимство, защото си в твърде напреднала фаза.А Сидеров и Атака са нужни на България и родолюбците го разбират.Ударите под пояса и над пояса вече не ни впечатляват,нито налудните номера на истински лудите или слабоумните.Да живее България!!!

Шизофреника си ти! Родолюбците отдавна сме вън от тази атака еоод на болния лидер!

Демек не е важно на мен да ми е добра, а на Вуте да му е зле. За т'ва сме на това дередже, щото всеки гледа "умно" да прецака другия, без да схваща, че всички сме в една лодка.

нЕкои сте по-добре. Возите се на партийна яхта.

Така е при капитализма, някой са по-добре, някой са по-зле, ако искаш равенство и братство стегай четниците за нов 9 септември. Иначе дай боже всекиму яхтичка.

и костов е мръсник и тима сергеев- оврчаров също. това е простата истина. те тримата да бъдат съдени. това е. ако говорим за ред първо овраров с доживотна присъда в уранова мина

Първият референдум е бил кого да разпънат на кръста, Христос или Варнава. След еврейския вот, Пилат Понтийски си е измил публично ръцете... и т.н. БОЙКОТ НА сбъркания "РЕФЕРЕНДУМ"!

Да, бойкот, Империалисте, работещ в Топлофикация София. Да на Топлофикацията нали??? :) Хахаха Да, ама НЕ. Смърт за вас боклуци продажни.

Сидеров не ми е любим герой, но за принципната и правилна позиция за АЕЦ - БРАВО!!! Да покажем на всички национални предатели от ГРОБ, ДСБ, СДС, кръжока на Пръмова, че на 27 януари с нашето ДА за централата можем да си върнем поне малка част от Държавата България. Отрепката Ваньо Мангъра, ако отърве панделата, -районен кмет на кв.Столипиново. Далеч от нас и пръв сред своите.

Поне и най-невежите разбраха от кого се финансира "националистическата" партия на Сидеров

Толкова ли съм зле че не мога да разбера от кого се финансира.Добре че има малоумници да подсказват.

А ще дадете ли урок и на бсп, или с тях сте другарчета?

Според управляващите тези 60 000 работни места ще бъдат временни. Да и аз така мисля че ще бядат временни но за 10-12 години.Всички говорят за сега като че ли няма да разработваме икономика.

Точно пък този крадилв лицемер костов ли ще ни учи как да гласуваме ? Заради този нещастник имаме съсипана икономика и разпродадено имущество вместо за милиарди, за стотици ! Да се радва, че не е в затвора този продажен боклук !

Станишев ли визираш, бе тъпак?!!

Гнусното е, че който гласува с "да", после на парламентарните трябва да гласува за БСП, в комплекта ще получи ДПС + надежда за нова АЕЦ. Който гласува с "не", трябва да гласува за ГЕРБ и ще получи я Кунева, я Костов. И заради ангажимента си на референдума, хората трябва да търпят 4 години машинациите на доказани политически предатели. При това, няма никаква гаранция, дали изобщо някой ще се захване с АЕЦ и никой не казва, на кого ще я даде, за какви пари, срещу какви комисионни, къде ще продава, на каква цена, от къде ще идва горивото и къде ще се дява отработеното. Никой не казва, след закриването на "Козлудуй" и без "Белене" от къде ще купуваме ток, на каква цена, чрез колко и кои посредници, а нашите сметки колко ще се качат и какво правим, когато продавачът реши да дръпне шалтера? Като гледам, как всяко следващо правителство следва плана на Ран и Ът, излиза че когато изплатим АЕЦ ще я ползват другите заселници на нашите земи.

И защо?! К'во ти пречи да гласуваш с "ДА" на референдума, а на изборите за ГЕРБ?! Важно е референдума да е валиден, пък после кой ще трябва да изпълнява волята на българския народ е друг въпрос.

И за кого е важно да е валиден референдума, бе мишко?

Що па да е задължително да гласувам после за БСП. Може примерно за Атака-ВМРО, както всъщност мисля да направя.

В Румъния УМНИТЕ ХОРА предотвратиха свалянето на законно избрания Президент, като НЕ ГЛАСУВАХА на изфабрикувания от КОМУНОИДИТЕ референдум. Не се подведоха да идат да гласуват ЗА Президента! Просто НЕ ГЛАСУВАХА! КОМУНОИДИТЕ в Румъния(а и във Франция!) обещаха реки от злато, за да дойдат на власт. (Друг е въпросът сега, когато дойде отрезвяването и се окаже, че са излъгали хората, КАКВО ГИ ЧАКА!) Използвайки тая измама и инерция, искаха да бутнат и Президента. Поддържащите ги лумпени бяха мнозинство. И ако Референдума бе събрал КВОРУМ, щяха да свалят Президента. Е, хората в Румъния излязоха умни. Ние по-глупави от румънците ли сме? НЕ ГЛАСУВАЙТЕ - ТОВА ЗНАЧИ ЧЕТИРИ ПЪТИ НЕ НА АЕЦ-а!!!

Хаха - забавно е да четеш коментарите на милиционер с пяна по устата - ах как те е яд, че хората имат различно мнение а ? Ах как те е яд, че не можеш да ги здатваряш по районните и да ги пребиваш, защото не мислят като теб нали ? Ах колко ни е забавно да ви гледаме така отчаяни, че губите властта милицонерчета нещастни ... А само да попитам - комуноид не беше ли бивш комунист и милиционер - т.е. гербераст ?

АЙКЮ, преди негласуването беше два пъти "НЕ". Кога стана четири пъти "НЕ"? Иначе съм против БЕЛЕНЕ, но ще гласувам на референдума!

ПРИЗИВ! Той е предназначен за тези, които СА ПРОТИВ АЕЦ-БелеНЕ и гласи: "НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! НЕГЛАСУВАНЕТО означава ЧЕТИРИ ПЪТИ "НЕ" на АЕЦ-БелеНЕ. Тъй кaто поддръжниците на БелеНЕ превишават многократно нас, интелигентните и умни българи-ПАТРИОТИ, ние, като по-умни, ще ги ударим с ИЗБОРНАТА АКТИВНОСТ! БЕЗ НАС НИКОГА не могат да постигнат активност 62%, колкото им трябва, за да е валиден референдума! НАПРАВЕТЕ ТОЗИ РЕФЕРЕНДУМ НЕВАЛИДЕН!Затова ги оставете САМИ на този референдум! Не играйте играта на КОМУНОИДИТЕ, ние сме ПО-УМНИ и ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИ! В никакви доводи против АЕЦ-а апологетите й няма да се вслушат! Всуе ще са усилията ви! Защото целта на организаторите на този референдум е ДА КРАДАТ от този проект, а стадото послушно върви след тях! Затова има един начин-НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! НЕГЛАСУВАНЕТО НЕ Е СЛАБОСТ, в случая е СИЛА, ОСЪЗНАТА СИЛА! И НАЦИОНАЛНО-ОТГОВОРНА ПОЗИЦИЯ! КОМУНОИДИТЕ от десетилетия облъчват народа какъв "Голям бизнес" е атомната енергетика. И е нормално средния българин да се поддаде... Не го виня, но с 1-2 месеца спорове НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ УБЕДЕН И ДА ПРОМЕНИ МНЕНИЕТО СИ! Та за болшинството от българите АЕЦ-ите са символ на ДАЛАВЕРА, голяма ДАЛАВЕРА, а по далаверите ние, българите, си падаме... Така че идете ли да си давате гласа, сте паднали в капана на КОМУНОИДИТЕ! На тях НЕИСТОВО им ТРЯБВАТ ГЛАСОВЕ, независимо дали са ЗА или ПРОТИВ! ГЛАСУВАНЕ? ДА!!! МАСОВО!!! НО НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ!!!

Питат те какво искаш и ти вместо да идеш и да си кажеш ДА или НЕ предпочиташ да изуеш гащи, да се одупиш и да кажеш: каквото искате правете.Тъп съм мнение нямам.

Тъпият си ти, при това без никакво мнение, щом като уфсъ ще ходиш да гласуваш, щото така казали от БСП. Който НЕ гласува, казва два пъти НЕ на нова АЕЦ.

В тази държава няма прокуратура и съдебна система, щом политик заробил държавата при неизгодни условия да изкупува прескъп ток не са го осъдили! Дори напротив реве с все сила в защитата на това си свое творение!

Тя прокуратурата дреме и за хонорара на станишевата моника, както и за хидроложките бонуси на доган.

Що говориш глупости бе. Къде прочете, че Гей Станишев или Р. Овч. са се изказвали?

Той за Лостофф говори бре. За чифутина с циганско-арабски лик :) Приятелчето на Гад Зееви.