Калканджиева имала фирма със съпруга на Гинка Върбакова

Собственичката на модна агенция "Визаж" Жени Калканджиева призна, че преди време е имала фирма със съпруга на Гинка Върбакова - Славчо Върбаков.

Обратно в новината

Коментари - Калканджиева имала фирма със съпруга на Гинка Върбакова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти ко прайш тук МА ?

Тази убавица,я знаем,а ми е интересно,защо никой не публикува,снимка на другата убавица,Гинка?

Шоуто трябва да продължи.

Еех, младост, младост.... Всичко е преходно и една манекенка й остава само да вземе диплома по нещо и после мъникенка.

Фирмата на мадам Жени и Върбалаков сигурно е доставяла простипутки за ВИП-политици и мутромафиоти.

Гади ми се от тези мутри и мутреси. Тези смрадове нямя ли да изчезнат неможе най-негодните та дърпат най много ресурси.

Тази леля навремето не я ли бяха пребили заради гадже-мутра?

Нещо не си доразбрал. Тя САМАТА е мутра. Има и мутри жени, проумейте го.

Фирмите на Жени Калканджиева са като тези на Гинка от Пазарджик- зад тях стоят СИК в лицето на Маргините и Пашата. А плътно да Пашата е Буда. Сега се прави на луд, понеже схемата му е хептен мутренска и много бързо излезе наяве.

Жени Маргиновата отдавна не бе се появявала "в светлината на прожекторите". Убавица.

Тази госпожа ще се окаже голяма мафиотка. Не е изключено в миналото да е имала обща фирма с Борисов.

Боже,пази България! Котило!

Аврора-моля повторете коментара но по крадко - адмимистратора тука

Държавата се ограбва от едни и същи хора , няма случайни играчи. Всичко се контролира и добива от бивши генерали от ДС и техните СИК и ВИС приятели.

Тази мацка е много умна! не напразно я пребиха на улицата, но се направи, че не знае защо и кой я преби... Затова оцелява все още!

Що ми скрихте коментарчето, бре, дирчовци смотани?! Да не би заради доброто име на бившата сервитьорка?! Да не би тук да има някой, който по-уважително да се е изказал за "шестата в света"?! Или да не е знаел, че е бивша сервитьорка и метреса на не една мутра - и аз съм им отворила очите на хората?! ... Излагате се ...

моля повторете коментара но крадко - адмимистратора тука

Какво се възмушавате - всичко е наред, това е по русски модел. Та нашия велик преидент Путин нали през фирмата на цигуларя си точи спестяванията. Както той може да продаде цигулки за 2 милиарда долара, така е съвсем нормално оператор на обаждания на порно телефони да купи ЧЕЗ.

а ноже би путин е и зад тая сделака....

Нищо чудно - вие за нас сте Задунайска Губерния и ще ви изкупим земята и предприятията за жълти стотинки, а вие ще ни робувате!

Теменужка, мила дружка (с Гинка) си оправи работата и сега спокойно може да си даде оставката, защото ще си има доходи милиони, а не министерска заплата. Тя е поредният бушон на Боко, но народът спи ли спи.(Луната спи....). на такъв народ, за който съседите му азват, че са "овце, които не блеят даже когато ги колят. Те това е вече"великият българки народ":. ОВЦЕ ЗА КЛАНЕ (било от Теменужка, било от Цецко или Цецка, било от Делянчо и други тути кванти.....все дружинката на Боко. Народеееее????

Малък пасаж от една независима медия: "Калканджиева е известна с близостта си с босовете на СИК, най-вече с Маргините. Един от босовете на групировката през 90-те е и Румен Николов Пашата, а Борисов тогава се явява нещо като пиар на СИК, според запазените медийни и фотодокументи."

НЯКОЙ ИМА ЛИ СНИМКА НА ГИНКА ? ЦИГАНКА ЛИ Е ,БЪЛГАРКА ЛИ Е ?

... или още по-страшно джендърка!

или джуравка.........

Тази е толкова долна и зла,пълна с комплекси ,излязла от гетото простакеса с някакво елементарно, улично ориентиране!

Ами недей да се жениш за нея тогава. И ти сигурно не си цвете за мирисане.

а ти недеи да викаш от махалата

Знаех си че е мутреса. Прикрита.

На 9-ти септември 1944 г. работникът с каскет ,без образование, с 20 гроша в джоба си, купи цялата държава България,за да я управлява и краде,а сега квичите,другаре комунисти ,че Гинка с 90 000 лв иска бизнес да прави!!! Явно Гинка не е комунист.

Пролетарий, ти си кавал! Гинка имала 90 хил. лева, а аз като имам 900 хил. лева защо не ми позволиха да купя ЧЕЗ? Никакъв пролетарий не си ти, а ми прост гербаджийски крадльо с червена книжка в джоба. Такива като тебе квичат най-много, драги.

Следите към СИК и Буда започват да лъсват.

Това че не работи не значи че няма задължение да подава отчети, данъчни декларации и внасяне на осигуровки, за обикновените хора това е сериозна отговорност, за останалите явно не е и не ги притеснява дори да го разказват

А бе, Дир, колко ви плати тая СИК-аджийска изтривалка да й държите повехналата морда на първа страница?

На КАВАЛДЖИЕВА , на яве ще излезнат всичките КавалИ !!!! Тази освен ,че друса само ,но и не може да забрави миналото си от долни историики !!!

ПРЕГЛЕДАЙТЕ ДАННИТЕ НА СЛАВЧО В БИВОЛ Има към двайсетина фирми, в момента ги разглеждам. Например е представител на БГ ЕНЕРДЖИ ЕАД, регистрирана 2011 - с директор Ангел Домусчиев. Кратка справка - въпросният е главният редактор на link Този дали е брат на Кирил Домусчиев? Продължавам да чета, може да изскочи още нещо.

пич, къв бивол, къв имотен регистир, ква агенция по вписванията бе, тука пишат само платени партийни тролове, пенсионери и офисен планктон! нали не мислиш че някой от тоя контингент ще си дигне гъза да чете и анализира нещо?

Ако и сега ме изтриете, значи сте пристрастни в оценката на мненията. Пиша в издържан ,книжовен стил. Сами искам да кажа , че тази по същество грандиозна издънка с продажбата на 1/3 от Енергото на България на хора с ненадеждна кредитна история, които плащат с кредит, се използува от позабравени леки жени, с поувехнали лица, задължително вапцани коси и тук -там понатежали от силикон, да се изявят с някаква новина с едниствената цел да си спомним за тях. В този ред на разсъждения, очаквам всеки момент едно по същество невзрачно момиче от пловдивските села...и вече позабравено.....мисля че се казваше Николета Лозанова, да се изцепи за нежна връзка в миналото с някой 6-ти братовчед на Гинка.

Не сме чак толкова късопаметни красавицата Жени бе булка на Маргините. Я колко чака за благословията с Тачо. Пък и Жени бе пребита преди десетина години. Кой е би и защо - не се разбра. То тъмното минало явно събира всички от там.

Тази нямали кой да я вкара в ЗАТВОРА ?

Абе каквото и да се коментира и вади като факти последните дни отвсякъде личи сянката на СИК и явно Бойко и т.н.

Даааа ,стана много явно и прозрачно ,че СИК-аджийте..,бойкови стоят зад Гинчето/защото финансовия ресурс е откраднат от тях../ и ще диктуват занапред цените на тока ,в техен интерес...!?

СИК-аджийски интереси в ЧЕЗ! Коя е високопоставената сикаджийската мутра в България?!

"ЧЕЗ "не им е тук мястото !Да си ходят,трябваше още 2010-та година да си отидат !Само надписват високи сметки на хората.Имам чувството,че сметките са високи нарочно !

Калканджиева-дългогодишна любовница на СИКаджиите МАРГИНИ В Управата на ЧЕЗ-Митко Каратиста СИКаджия бушон на Пашата и Боцко

Хубаво,че разпродадоха ЧЕЗ !!!

Гинка да не е от каталога на Маман?!

в енергетиката фирма на Вис купила фирма на Сик

Баах ти държавата, бааах ти бизнесмените...бааах ти бизнеса......циганки купуват Енергото, курви и СИК-аджии се барат бизнесмени....СИК-аджия се бара премиер и ходи по света да събира чембери по празната кратуна от папи и президенти... Щипя се- не сънувам.... ще опитам с една двойна мастика да дойда на себе си .....бааах ти времената..

тази далавера лъсва най-нагло,безсрамно и нахално по време на т.нар. българско председателство на ЕС! Пак се на сра хме пред чужденците май?

Като свински черва са се навързали затова няма оправяне в държавата!Какво има общо пазарджишката селянка с градската метреса?

няма по-лошо от комунистическия монопол, затова в БГ всичко е толкова скъпо, навсякъде се е намърдал по-един олигарх и краде

Явно, че целият коментар си го писал само и само за да употребиш думата комунистически. Не хваща декиш при умните хора, а българия вече почти 30 години е под диктандото на западните ви приятели.

Значи откриваме всички до девето коляно които са около Гинка и мъжът и, но не знаем коя е Гинка. Това и Агата Кристи не би могла да го измудроса.

С курварлък могат да се купят много работи...

едни и същи ДС престъпници навсякъде

Тази малко е да я обесиш ! Колко душички изгоряха заради нея и нейните авери ПРЕСТЪПНИЦИ ! А и да не забравяме Министър Начев !

Тя е обслужвала и други министри по онова време, но с тоя я хванаха в крачка.

е да де , но евреиските медии все ни поднасият за русия за америка ...делят ни на русофили и русофоби а в това време ...гинка вади 320 милиона евро и купува тока ... ха ха ха

а по преди, първанчев става хотелиер.

Сега усещате ли какво се разиграва? Напълно непозната жена вади като подставено лице скрити пари, кито явно не са законно придобити (иначе щеше веднага да се знае призхода им) и купува почти половината електроабонати в България. В България има СКРИТА власт - олигарси, за които ПОЛИТИЦИТЕ МЪЛЧАТ, и които правят каквото си решат. Сицилианската мафия - ряпа да яде, командирвайте я в Пазарджик, та да се научи!

Всички имат фирми с Шиши!