Турски дипломати и чиновници бягат в Германия

Над 1000 турски дипломати, държавни служители и членове на техните семейства са кандидатствали за убежище в Германия след осуетения опит за преврат в Турция.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През следващите десетилетия в Турция ще е така, но се видя истинската същност на турския режим. Турците са тирани и имат самочувствието да потискат и мачкат. Досущ като руснаците са. Това са самите турци, паднеш ли им - греда! Няма как политиците в ЕС да не си дават сметка, че с такъв партньор положението ще е много лошо.

"дали не е е самопреврат?????? Нещо тръгнали да правят преврат и 4 часа не могат да намерят къде е Ердоган. Да бе. Да!" И като го намериха изчакаха да се махне от мармарис за да стрелят в хотела.

В момента в Европа има трима политици, които ако утре ги няма, светът ще стане едно много по-добро място - Меркел, Путин и Ердоган!

Това е стара опорна точка, я пишете вчера какво е казал за Натаняху ако ви стиска.

Не знаят езика.

Не са писали колко искат убежище в Русия.

За военен престъпник не бива да има амнистия или да му се предоставя убежище. Проблема е че НАТО стои зад преврата и затова сега закрилят част от терористите. Предполагам че Ердоган и МИТ имат доказателства за повечето издирвани военни, полицейски, държавни и пропагандни служители. Ползваха самолети и танкове да убият президента, заеха телевизията, част от полицията призна хунтата, част от медиите също. Бабата е с насрани гащи, не смее да предаде тези хора, ще изпаднат много доказателства за намесата на НАТО в преврата.

дали не е е самопреврат?????? Нещо тръгнали да правят преврат и 4 часа не могат да намерят къде е Ердоган. Да бе. Да!

Това е пети-шести преврат за последните петдесетина години, предишните всички бяха успешни, няма логика този да е постановка. Хунтата все пак е конспиративна и малка част от структурите участват, останалите се водят по течението, в зависимост от победителя, нормално е в началото да има генерали лоялни на Ердоган, и ако не бъде ликвидиран бързо, преврата пропада. Не само това, Русия по свой канали разбра за преврата, същата сутрин Александър Дугин беше в Анкара и предупреди Ердоган.

браво 123,толкова ясно и открито няма какво да се допıлни,коъто разбрал разбрал,още веднıж браво.

jingiby

Само да припомня, че правителството на Борисов е предавало на турските власти неколкократно хора, които се издирват в съседната държава заради съмнения, че са свързани с организацията на турския проповедник Фетулах Гюлен. На предадените не се предоставя законовата възможност за съдебна защита, а направо се екстрадират в Турция. Това е една от причините България е на опашката в класациите за защита на правата на човека в ЕС.

Нещо не им върви, и на двамата неоимператори. Не знам защо така.

Надяват се на Меркел. От България щяха да ги предадат на Ердоган нагласени, с шарени дрехи и с панделки на сърчица. Но и на Меркел не се знае колко могат да разчитат.

Ако се бяха писали "сирийски бежанци", да са им дали 100% убежище, а не 8%.

Служителите на цру се спасяват:)))

Те всъщност бягат в Санкт Петербург.

в масква масово :)

Cтара новина

Турците не са глупаци!Превземат Германия по тихия начин!

Па те са гост-работници там от 60-те, ако досега не са я превзели, сега ще видят доста зор с конкуренцията:)