Русия плаши с контрамерки, ако има атомни бомби в Германия

Русия ще бъде принудена да предприеме контрамерки, ако се окаже вярно, че в Германия ще бъдат разположени американски ядрени оръжия.

Обратно в новината

Коментари - Русия плаши с контрамерки, ако има атомни бомби в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви ракети трупаш ма, Меркел, побъркана ? Русия да пръдне и от Европа ще остане огледално отражение на Хималаите!

друго освен да плашат не могат - силиците им стигат за война с бившите им колонии , като Украйна и Грузия...

Когато пияният рогозин каза, че кочината може да изпепели Европа, мурзилките получиха множествен оргазъм...само дето не знаят, е Ракетният щит ще уничтожи ракетите на россиа над собствената територия и точните атомни бомби ще изпарят армията и...честито друзя :)) И започвайте да копате дълбоки ями да се скриете ,че тез бомби влизат на 1000 м (1км) под земната повърхност :))

тъкмо ще намери приложение на ръждясалите си железа, а те - виж- гръмнали при него, както ракетите на " корабният парад" или нечуваният му танк, произведен в завода за вагони.

Че кой пита Германия. Всеки нов канцлер на Германия преди да положи клетва е длъжен да подпише в САЩ така нареченият "канцлер акт". Това означава, че ФРГ е полупроекторат на САЩ, които могат да извършват от територията на ФРГ всякакви действия, които счетат за "необходими". Това е била потвърдено и от Егон Бар, в миналото съветник на Вили Брандт, канцлер на ФРГ от 1969 1974 г. През 2009 г. Бар споделил, че Брандт е трябвало да подпише унизителни документи, ограничаващи суверенитета на ФРГ. Брандт е направил това след като е разбрал, че подобни документи преди него са подписвали трима предишни канцлери на ФРГ.

тия в бундесфера или са тотално обезумяли , или "някой" така ги е стиснал , та едва дишат (второто) . да са решили да плашат Путин с тез бомби ? определено - не ! никой по-старши от мл.сержант няма да си помисли да плаши Русия с бомби - ясно е , че няма и да доближат границата . е , за к'ъф чемер тогава ги карат точно в тия смутни времена ? залагам 10 кила карловска срещу една бира , че като почне патакламата с джихадистите в немско , точно тазий база ще бъде временно завладяна от бойците на пророка и 5-6 от споменатите изделия ще изчезнат (в "неизвестно" направление) ! а Б61 си е хитро изделие - силата му се регулира в последният момент чрез промяна количеството деутерий инжектирано в активната зона и може да бъде (по стари спомени) от 1 до 400 килотона . кеф ти малко село , кеф ти голям град . при това Чичо Сам , естествено , ще е съвсем невинен - ми те германците не ги опазиха , нъл тъй ?и айде па ша гоним "терористи"по цял свят , най-вече в Иран и Сирия . и най-гадното е , че пущината тежи нема и 400 кила и може да бъде замъкната къде ли не с обикновен бус или малък самолет . Схвана ли вече картинката , а ? пък за Искандерите - глупости пишете - те са оперативно-тактически и карат няма и 900км . за курс Русия-зап.европаааа има други средства . ама т'ва вече са от друга леха краставици .

аде и малко майтап (?) , ако дирника не го затрие : русначе мрънка на баща си : - татеее ...тате бе... - ммм ? - тате , колко време се лети до америка ? - еее... 15-25 минути , зависи ... - а леля Даша що казва , че се сханала 10 часа в самолета до Ню йорк ? - а , бе , леля ти Даша не е в ракетни войски !

Велико попадение!! Повече от десетка - десетка в десетката!!

КОРЕКТНОТО ЗАГЛАВИЕ Е: "Русия ЩЕ ПРЕДПРИЕМЕ контрамерки, ако има атомни бомби в Германия"

Кой журналист го е грижа за коректното заглавие. И той деца храни. Важно е политически коректното заглавие.

Дано само тези ракети да не се появят съвсем случайно в България

са нарязани и на Белканто, а която оцелее, на Димитровградския пазар.

Pesh0

Ама Обама заплашва германия с фалит на фолксваген , ако не приеме ракетите . От кое ли ще се шашне повече Меркел ? Приема ракетите и Делото срещу фолксваген , ще се размине .

"Дир"аджии, като не сте на ясно с нещата поне потърсете снимков материал за това което пишете! Защо заблуждавате че това е ракетния комплекс "Искандер", като показвате снимка на това което имахме и го унищажиха?!

след Меркел ще дойде националист и ела глей кво става!

Pesh0

И аз така мисля , тези мигранти дето се врат , толкова много в германия , сериозно ще загазят .

Путин се е заканил: Ако поставите атомни бомби в Германия - ние ще посташим наши в Полша!!!

няма да ги търсят дълго.

по-умния отстъпва бе тъпаци а сега какво и нато и русия си ги мерат кой е по по най,европа е плюнка бе за какво сави тея бомби тука,америка е далече и ви гледа сеира...нещастници с кво са повече и от последната муха на планетата простите задници които взимат решения за тея оръжия боклуци

след "вятъра на промяната", като преди "вятъра на промяната". приказка за лека нощ: по едно време се случила една огромна грешка и световните лидери се оказали поне до някъде здравомислещи "същества разумни". грешката се поправя с пълни темпове и слабоумието си завзема загубените позиции. та, коментарът е: сащ разполагат в германия 20 атомни бомби, а русия отговаря със същата бройка с надеждата, че всеобщото изпепеление ще има възпираща роля, въпреки стремежите на евреите за печалби. но остава въпросът НИЕ към коя страна трябва да залягаме с главите си, за да избегнем масовото изчезване (холокост) на(д) човечеството?

ето какво: като не мислите за нас и действате най-устремно срещу нас, поне помислете за живота на "бежанците" - новия ви евтин, работен матриял да не отива бадева, ей! ще отиде планът ви за геноцида над европейското население и после жалко! още един план за унищожение направен от дяволите ще иде по дяволите...тц, тц, тц...

Германците нямат избор. Нали са окупирана държава, ще се подчиняват.

Швабите направиха следната сделка: дадоха Фолксваген за 20 атомни бомби. По нашенски - сливи за атомна смет.

Швабите правят Мердцедес и Порше. Мааалко по на юг са, около Щутгарт.

Абе дойчовци малко ли ви беше ебането през 1945г.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тъпако: загубилата две световни войни Германия е най-могъщата европейска държава за всички времена дала на човечеството и света изявени химици, физици, композитори, поети, писатели, драматурзи учени, инженери, интелектуален елит от многокаратова проба и такъв читав човешки "матриал", че ти е бедна фантазията. "Победителите" във Втората световна война се оказаха жалки просяци спонсорирани от загубилите войната германци (по скоро битката наречена ВСВ, а не войната за господство, ако не в света, то поне в Европа).

ЛОялен на колкоси години.Знаеш ли , че западните държави опростиха на ФРГ репарациите и им дадоха много за да се изправят на крака, а източния блок на ГДР-същото направи. За да се докаже, че всяка Германия е по - добре от другата? Резултата е тов а,което си писал. Значи цял свят храни и опрощава на немците десетилетия, а те се страхуват от САЩ?Познай защо? Но Русия винаги се е справяла с такива идиоти,които искат да и завземат територията. И да те светна защо- имат друг начн на мислене и друг манталитет. В Русия - За Родину значи всичко,а останалия свят си е за трепане,защотоо е страхлив и арогантен едновременно

БИЛИ СА. ВЕЧЕ НЕ СА по закона на гравитацията в историята - презадоволяването води до много права, от там до извращения и затова всяка велика империя в света от зенит тръгва към заник.. Днешната младеж в световен мащаб е консумативна и нерешителна. А немската - иди да ги видиш

Усладило им се бе!!!!!!!!!

Я? Чччичко ДЖО е решил да подпали и европа !

Не това, е чичо Джо-Това е чичо САМ ,а чичо ДЖО- Чърчил и Рузвелт са казвали на Сталин

Напрежението може да бъде свалено много лесно, ако джуджето Путин напусне властта, кагебейската мафия - тоже, а Русия стане нормална демократична държава. Да, ама не. Руснаците май не могат да бъдат нормални и светът много си пати от това.

Хапчета та!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И какво, САЩ Акбар! Да попитаме, какво търсят американците майка си в европа? Какво им влиза в работата? Защо разполагат оръжия и войски край границите на русия? И после, Русия била агресор. А американците са борциу за мир. Бориха се за мир в Афганистан, Либия, Ирак и къде ли не. Навсякъде хаос, кръв и смърт. Европа беше без напрежение, докато американците не запалиха Украйна с едни 5 млрд вложени в един преврат. След това изнудиха Европа да започне санкции срещу Русия. Целта е да бъде отслабена Европа и поставена под пълна финансова зависимост от режима на еврейската хунта, управляваща САЩ. Ако САЩ се прибере на континента си, ще настъпи мир в Европа и по света. Вас, пропагандата на американското посолство, да не ви подбират по конкурси за идиоти?

Ще плашат мечката с дренки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

и ние сме от тия боклуци ..нато

Циганите имат една приказка"машина авела бибиткерела"!!!!!!!!!!!!

Вчера казаха, че уж Германия разполага нови ядрени оръжия. Днес стана ясно че САЩ разполага нови ядрени оръжия, въпреки желанието на германците изразено от Бундестага още 2009, американските ядрени оръжия да се изтеглят от Германия. От мен още един малък детайл. Формално атомните бомби са в германска база, но де фекто се контролират изцяло от американци. И последно, на 70км (40км по въздух) от германската авиобаза има изцяло американска авиобаза (Spangdahlem).

Аз

Нормално - Германия няма право на ядрени оръжия. Тя и върху конвенционалните оръжия има наложени ограничения.

Ясно. САЩ пазят ядрените оръжия на Германия, на които тя няма право. И това е "нормално" между "партньори" и "независими" държави. :)

Искандер е много точна ракета. Може да уцели фрау Меркел, докато спи в спалнята. А Искандер М е още по-точна. Може да уцели фрау когато се движи или пържи яйца в кухнята.

Безполезно! Фрау Меркел си е уцелена по рождение. В главата!

Ми очаквай я!!! Да не би да си кръстиш там децата, та така я очакваш};-))) Вие в България за много неща сте в чакалнята и то отдавна, за Шенгена чак да 2018 сте в очакване!!!хе..хе

Атомни бомби имат американците още от 50-те. Сега щели да въвеждат по-модерни. Значи Искандерите ще монтират ядрени бойни глави. Анадънму дирници?

хАмериканците имат атомни бомби още отпреди края на ВСВ и изпробваха две от тях над децата и бабичките в Хирошима и Нагасаки. Мъжете по онова време бяха на фронта.

Е и? то е ясно, че никого няма да учудите с простотията си, нито американците нито руснаците - изродите на планетата... а европейците гъзолизците на същата...

Германия заменя фолксвагени срещу атомни бомби!

Честит Байрям путеноиди,дарогие путеноиди."Путин и Ердоган откриха Московската съборна джамия"Тя е почти 20 000 кв. м и е най-голямата в Европа Президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Ердоган откриха Московската Съборна джамия. Тя отваря врати след 10-годишен ремонт, който увеличи площта й 20 пъти, пише "24 часа". Джамията е почти 20 000 кв. м и е най-голямата в Европа.НЯМА ЛИ ДА ПОЧЕРПИТЕ..ХА..ХА

Е в България не са толкова големи но за сметка на това са много. Над 1300 джамии са!!!хе..хе

В България са мънички...Не большие като в ислямска Русия. Германия с право се опасява от ислямска терористична Русия...Макар че през ВСВ намалиха 25 милиона от тях..ха.ха

Господинчо за втори път ти казвам, че в ОНД и в Русия има повече джамии отколкото в България, същото важи и за Германия, Англия и т.н. Това, че твърдиш друго означава, че не си ходил по-далеч от село Долна Малина и от село Картофка в Русия! Явно си пътувал от селото в Русия с автобус от там на влака и в нашето село!

Сега разбрах защо са атомните бомби в Германия. Зарад джамията! Те бомбите (амерички или руски) убиват само мюсюлмани

Въпрос към Всички-Ни : - Как оценявате възможността Вовката да се Яви на срещата Франциск+ООН ?

0.0001 вероятност.

Сюжет за ТихРазказ : - Лъсват ингилъците на 'наште' и техните кремлино-лубянкински 'създатели' ... -- Лъсват Всички Измами/Кражби в които Целево е забъркана България... --- Лъсват Всички 'бизнеси' на 'наште' ... Прибираме Си Вересиите ! Създаваме Адекватно и Ефективно Управление ! Ха да го Осигурим ?

Контра въпрос: С кого да го осигуриш? и още един: На кого да го осигуриш? С др. думи: С кого да управляваш и кого да управляваш? 1. Не остана читав в тази държава за избиране 2. Не останаха мислещи избиратели Изясних ли се? Допълнение: За да направите това,което сте замислили, е необходимо да има изменено съзнание на избирателите, които измежду тях да изберат един. Или ... няма значение измененото съзнание, важното е да ни изберат?

Германците, трябва да се обърнат назад и да препрочетат съветите, които им остави Конрад Аденауер.

Германците, трябва да се обърнеш назад и да препрочетат съветите, които им остави Конрад Аденауер.

Определено !

Гледам вчера една фотография на Ердоган с Бойко и не мога се начудя. Ами то Ердоган по прилича на българин отколкото Бойко. И се питам в Турция турци има ли или всички са българи, щото по телевизията все български физиономии дават. Къде са турците да го еба, да не сме ги асимилирали нещо за 500 години.

От парла-ментата до СледЗукия 'наш' ?! - Естествено !

Швабите са рядко тъпи парчета.

Ни най-малко.

нямаше да сринат акциите на Фолксваген с 20% заради икономия от 150 ЕВРО на кола, които така или иначе клиента си плаща.

Те руснаците гоядоха на 2 ката ами САЩ ги спасиха.

Кога - ВСВ ли! На 05.06.1944година къде е била Червената армия, а?!

Някъде в космоса има планета без война, без насилие, без глад и бедност, без убийства и никакво зло. Но там няма кислород

Очаквам Воистине-Основополагаме в Резултат на Франциск+ООН.

Не бе, защото Меркел вече е в старческа деменция и я баламосват както си искат.

това е план на Меркел за справяне с бежанската криза. Като предизвика руснаците да метнат някоя и друга бомба по Германия и мигранти йок.

А може би сте Нещо ала по Достоевски ?!

че тук има и такива, които са чели Достоевски.

Меркел съвсем е изперкала и води открито антиевропейска политика, без да съгласува поведението си с останалите членове на съюза!!!Може би някои от членовете не искат на тяхна територия да падат руски атомни бомби!Това не е шега работа и е въпрос на живот и смърт на цели народи при една ядрена война!!!

Да пак шбата се окза че мислили ама не домислили! Преди 70 години пак така...

Руски рев , и не могат да направят нищо по въпроса. Могат да изкажат само сериозна загриженост. И какъв паритет искат да възстановяват?? Никой не ги брои тия за 5 лева. Толкова са назад от поне 20 държави.

ти да си напред. От цветуща държава ти и такива като тебе за няма 30 години направихте КОЧИНА.

Ами нали са свине, искат да живеят в кочина.

След приключване на втората световна война и атомните бомби на Америка руснаците вече никой не може да ги завари неподготвени,както тогава. Говоря за въоръжение не за други работи.

много ми харесва термина "плаши" Русия не плаши и не заплашва - просто казва че ще вземе съответните мерки. Ако някои се чувства страхуван, то си е за него...

Какви мерки, само празни приказки. Това с Искандерите се чува за 10000-ен път.

Какво искаш ? Да пуснат в интернет GPS координатите за Тополите ли ? Да може всеки да провери дали ще му стане топло или ще погине от радиация ?

дира:"Путин и Ердоган откриха Московската съборна джамия" - това сложете в главните, стига глупости

ортаци с еврогейците през първата и втората световни. В резултат територията на БГ беше подрязана с около 30- 40 процента. Сега пак.

Не се притеснявай, сега територия няма да остане.

Много ли си доволен бе ГАЛОШ. Русофилите сте АНТИБЪЛГАРИ.

На Цариградската конференция картата на Б--я беше равна на тая на ЕКЗАРХИЯТА ни = 220 000 кв.км. Русия ги раздаде . С чужда пита помен направи.

В Пентагона Обама и генералите му обсъждат варианти кога е най добре да нападнат Русия. Не могат да достигнат единодушно мнение и решили да питат тези които вече са ги нападали. Първо попитали французите. -Точно не можем да кажем, но при всички случаи да не е през зимата- отговорили франсетата. Същият въпрос задали и на немците. Последвал отговор- Трудно е да отговорим но при всички случаи да не е през лятото. Безисходица. Какво да правят? Решили да попитат и китайците.Те са хитри и винаги измисят нещо. ВЕДНАГА! - отговорили китайците, - Руснаците сега строят Силата на Сибир и Турски поток, освен това нов космодрум, мост до Крим, БАМ възстановяват,нови стадиони за шампионата по футбол 2018, Арктика освояват И ИМАТ СПЕШНА НУЖДА ОТ ПЛЕННИЦИ ЗА РАБОТНА РЪКА !

Космодрумът вече е построен. От половин година приема телеметрични данни. Но заради селскостопанското ембарго , Русия ще има нужда от захарни продукти с които да правят водка за пълчищата финландци през Уйкедните в Петроград. Черните американски хироси ще си спомнят с носталгия животът на прадядовцете им на тръстиковите плантации и лозови масиви в Краснодарския край - руската Калифорния.