Пристигналите в Германия рокери не са от ”Нощните вълци”

Руските рокери, които пристигнаха в Германия, не са членове на мотоклуба, подкрепящ президента на Русия Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Пристигналите в Германия рокери не са от ”Нощните вълци” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия са рокери, колкото и нашите бабити у село със симсончетата. Тези т. нар. рокери са на хранилка при Путин, дигат пушилка, съответно и рейтинга. Рокерите по света не се обвързват с политика.

Ха добро утро!По-долу съм дал равни права на държави и гражданите и,а те ме изтрили.Ще опитам пак,защото "триенето"на история е много опасно нещо!Както Русия има право да отбелязва годишнина от победа във война, така и Япония има същото право.За 110 годишнината от победата на Япония над Русия,през победената страна би трябвало да може да преминат празнуващи японци.На мотори ,с развети знамена и толкова шумно,че в целия свят да се чуе.

Интересно как са разбрали тези които са влезли в Германия че не са членове на клуба ? Да не го пише в паспортите им?

Вече няма никакво значение дали ще стигнат до Берлин или ще ги арестуват в горите край Торгау,мисията им бе изпълнена успешно. Сега вече няма хора що годе мислищи които да вярват на спукалия се балон "западна демокрация".

ТАка е, вече вярваме само на спукалия се балон източна диктатура.

Знаеш ли какво е казал Левски: За какво ни е Цар? Нали вече си имаме султан. И тук е така. Не ни харесва източната диктатура и искаме западна демокрация. Ама де е демокрацията? Не и на запад.

радвай се ,че е яхнал мотор,а не някой танк ,че тогава няма спиране,нали се сещаш !!та ,по -добре мотор какъвто и да е !!

Бе то и през 1941 СССР имаше най много танкове, но каква стана тогава ....

Някой

Ами ква стана Хитлер се самоуби,и край на хилядолетния раих.

харесвам германия,но не харесвам политиката на баба по отношение на русия и подлагането на сащ !!нямаше да има грешка ,ако водеше независима политика в интерес на европа ,като силна и водеща държана,което би и отивало !!надявам се както изчезна ссср ,в скоро време да изчезне и сащ !!тогава хората ще започнат да дишат спокойно !!!

Явно независима политика е поклони пред Кремъл....

Пристигналите в Германия рокери не са от Нощните вълци, а са от Нощните вълци.

Не е вярно от "Нощните вълчици", цветни феи на мотори....

какъв ИЖ е яхнал !!

с руски мотори ли са?

Никой нямаше да ги спре ако бяха отишли да сложат цветя. Те направиха шумна кампания един месец преди това и вдигнаха нарочно пушилка около себе си за да предизвикат реакция, да се коментира и т.н. кагебейски номера и активни мероприятия

Понятието рокер се свързва по света с незевисими хора , които ценят личната си свобода. руските рокери били прокремълски настроени, подкрепяли путин и т.н. демек лакеи на путин. Братушките пак не са разбрали правилно същността на нещата (рокер), загубени в превода .

Германия е велика нация-тук всички сме единодушни. И част от величието и е, че тя самата отхвърли хитлеризма, осъди го и празнува заедно с победителите тоя ден, като обща победа на доброто над злото. А там, че те са попаднали в клопката, да ги командва сега един черен мусюлманин от Амрика, ще остане като част от неразгаданите парадокси на историята.

глупака всичко в света е неразгадана тайна.

lu4ka

Глупакът знае всичко, а за умният 99,99% от светът е неразгадана тайна.

Е,може и да не са вълци,ама са от службите,за сигурност,нали?!

Значи Германия ги пуска-Полша аджеба-не ги пуска!!! Ха де! Чини ми се че поляците отдавна си търсят белята...И ще я намерят...

За да не си изядат боя някъде из ЕС, тези помияри ще се оишат и беларуси. Толкива са смели руските комунисти...

Ако бяха спиртосани от уиски рокери от Уелс или Тексас щяха да бъдат представители на "доброто"!Понеже са спиртосани от водка руснаци значи са представители на "злото"!ЛОГИКА БРАТЧЕ,ЛОГИКА!

да де,ама са точно нощни вълци.

Какви "Нощни вълци" - това са обикновени Дневни помияри, лочести самогон!

прехaпеш езикa,помияркaтa си ти?

сега да видим дали няма някой от тези младежи на моторетки марка" Киевка" няма да забрави да се завърне в родината си.

тaм никого не държaт нaсилa в стрaнaтa,ти в кой век живееш,е яко си тъп !

Човекът иска да каже, че като видят действителността в Германия, може да решат да останат там. Тъп е задникът ти. Колко народ се изнесе в западна Европа и Америка и колко в Русия? Защо безброй руснаци и то интелигенция се спаси от любимата ти Русия? Пчелата от мед не бяга, тъпако.

Хитлер и Гьоринг на закуска. -Изглеждате унил и недоспал, майн Фюрер? -Кошмари Херман, лоши кошмари! Сънувах, че канцлерът на Германия е бабичка, вместо факелни шествия провеждаме гей-паради и ни командва черен отвъд океана.

Да се унижава една победена страна е грешка, която може да доведе до ответна реакция. Дали нахалниците се сещат какво може да ги посрещне в Германия и какви проблеми създават на немските власти? Интересно ми е колко от немските клубове биха си харесали руските туристи?

Както казваше един мой познат: "Войни не се печелят и не се губят; те са вече спечелени или загубени! Остава само да видим кое е от двете."

странни познати имаш ! живи класици ?

мюнхен . жена свързана с нощните вълци . разрешили и !? как е свързана ? долетяла е на летището с мотоциклетничник ?

Ние бяхме.

От като нато ни иззе членският списък, вече знае кои сме членове, кои симпатизанти...

"Говорител в централата на федералната полиция в Потсдам заяви, че никой от въпросните десет души, които са влезли в Германия вчера от Австрия, не са пълноправни членове на прокремълския мотоклуб. По думите му става дума за техни роднини и симпатизанти и всички са разполагали с необходимите документи за влизане във федералната република." Ми няма такова падение! Те не са рокери, а роднини и симпатизанти! А германците са ГМО холандци.

Вермахта обяви, че благодарение на героичната съпротива, в Берлин не е влезнал 2-ри Белоруски фронт, а 1-ви Белоруски ф

Защо лъжете? В Шпигел-онлайн има цял репортаж и снимки на Нощните вълци в Мюнхен, където са отдали почит и на починалата Мая Плисецкая. Кой ви плаща за лъжите?

много добро е, и аз да имам такова!

така е, от спецназ са. лошо много лошо, бабо меркел.

Свиркаджии

Всяка държава е печелила воини.Ако всяка държава за всяка победа,всяка година изпада в шовинистични изстъпления,мир никога няма да има.

Странна работа! На танкове може, а на мотоциклети не може? Върви че ги разбери!

Германия отдавна не е воювала,та може и да ги сърбят ръцете.Не дърпаите дявола.В онази война всички велики сили бяха срещу една-сега ако се наложи пак ще е така.

Хихи. Как си представяш лелички, бивши комсомолски секретарки като Меркел да воюват? Аз лично - никак.

те не били рокери а били байкери

и ядaт хорa....a моторите нощем стaвaт нa тaнкове....тaкa се говори....мaле....стрaх...

Представяте ли си каква държава, какви медии, щом цяла седмица главна новина е темата за маршрута на някакви рокери?

А за това че цяла руска колона от автомобили обиколи Европа по случай победата и се върна, НИЩО. Нещо много тенденциозни почнаха да стават новините тука.

Какво успокоение за всички българи е тази новина! Всички така се притесняваха нощни вълци ли са или морски свинчета.

дА ВЗИМА РОСКО ДА НАРИСУВА ЕДНО ТАПЕТЧЕ И ДА ГИ ПОСРЕЩНЕ НИЕ СЪЩО СМЕ ГЕРОЙ А НЕ МЪРШИ ДА НИ ПОДМИНАВАТ.

тези са необозначени зелени рокери

Зная, че троловете трябва да ядат хляб и за това пишат ли пишат. Предимно глупости и тъпизми. Които показват ниска грамотност. Защо непременно трябва да се сравнява Русия и Америка. Не трябва ли преди това, да се видят корено различните исторически пътища и условия на развитие. Първа световна, гражданска, втора световна- всичко това върна Русия с десетки години назад. А през всичкото това време, Америка, удобно скрита зад океана, трупаше пари и аванс в развитието си. Защо им трябва на Русия да произвежда всичко от което имат нужда. Тя произвежда това което другите нямат-суровини и енергетични източници. Нали за това съществува тая търговия- продай това, което имаш и купи това, което нямаш. А "дневните" вълци бяха посрещнати и в Полша и в Австрия най приятелски. Защото хората добре помнят, на кого дължат съществуването си. За разлика от някои български тролове. Хев а найс найт.

съгласен съм, че е глупаво да се сравнява русия с америка

Много добре казано и абсолютно вярно Дон Амичи!Поздравления!

Това, че в Америка бомба не е падала и разрушавала, е една съществена разлика от обстоятелствата в Русия. Но има и друга, която е още по-важна - там комунизъм не е вилнял НИКОГА !!!

Роско трябваше да нарисува един тапет и да ги покани вместо да се крие като мишка.Българите също имат участие в войната.

Тия са други нощни посерковци. Ако минат през България, нашите ММА бойци ще има да тренират върху тях.

Хапчетата забрави ли?

бръкнaл си в контaктa !

Ако нещо се случи,отговорен е Путин-лично отговорен.Той насъсква и инспирира провокации.Я си предствете когато се отбелязва годишнина от войната Русия-Япония, японци на каяци да навлязат в Москва-река и да веят японското знаме.А преди това да са"блогословени"от среща с Императора.Москва света ще ореве-провокация!А това тук какво е?Путин е заплаха за мира и спокоиствието в Европа-трябва адекватно да се деиства!

дa знaеш,че отговорен е Путин! Нещaсник жaлък !

тя вече му е сложила рога,само че той не се е гледал във огледалото.

нa Фронто...

Геец кога успя да излягаш от другата стая. Таман ми стана забавно

и ядaт по двa еврогея сaмо зa зaкускa ?

Щом идват от Русия не са от "Нощните вълци". Ог "Гладните вълци" са .