България и Германия търсят общо решение за бежанците

Вътрешният министър Румяна Бъчварова и германският й колега Томас де Мезиер обсъдиха миграционната криза и възможната подкрепа от ЕС за охрана на границата ни.

Обратно в новината

Коментари - България и Германия търсят общо решение за бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са виновни хлебарките, че нападат къщата, виновен е стопанинът. А иначе, Германия обмисля връщането на задължителната военна служба - който е ходил на училище преди 89-та, тои ще разбере.

Двете министерства кога ще си организират един конгрес на смешниците? От такива професионалисти в областта очаквам още много смях и забави. Като направите бурките задължителни за всички, тогава и камерите за разпознаване на лица ще станат особено полезни и необходими. Двете министерства направо пратиха кабаретистите в пенсия.

"България и Германия търсят общо решение за бежанците" НА ТОЗИ ВЪПРОС ШВЕЙК ДАВА ЯСЕН ОТГОВОР: "ОБОСРАЛИС"

ЗАЩО ГОСПОД НИ НАКАЗВА ДА СМЕ УПРАВЛЯВАНИ ОТ: 1/ ПОДМАЗВАЧИ: Бойко пред Меркел 2/ ТУРСКИ ПОДЛОГИ: Ж.Желев махнал граничните заграждения 3/БИВШИТЕ "ДРУГАРИ" Ограбиха страната след 1990 и всеки от нас в 1997 и 2008. Разсипаха индустрията- разрезаха всичко на скрап-върнаха пи 100 год.назад. АКО БЯХА КАТО УНГАРЦИТЕ-ГРАНИЦАТА ЩЕШЕ ВЕЧЕ ДА Е МИНИРАНА. В ДЪРЖАВА СЕ ВЛИЗА ПРЕЗ ОФИЦИАЛНИ ПУНКТОВЕ

Германският канцлер Ангела Меркел ще разговаря днес в Прага с премиера на Чехия Бохуслав Соботка и с президента Милош Земан. Бъдещето на Европейския съюз и миграцията ще бъдат сред основните теми на срещите. Визитата ще бъде съпроводена от няколко акции, организирани от противници и поддръжници на политиката на канцлера Меркел по отношение на миграцията. Сред основните теми ще бъде подготовката на Съвета на 27-те в Братислава, предвиден за 16 септември. В дискусията за бъдещето на ЕС премиерът Соботка ще представи на канцлера Меркел чешкия приоритет, който е "Европа, гарантираща сигурност и просперитет на своите граждани". ЗАСИЛВАНЕ ОХРАНАТА на ВЪНШНИТЕ ШЕНГЕНСКИ ГРАНИЦИ и отварянето на дебата за възникването на обща европейска армия също ще бъдат поставени като теми.

На някои Меркел им ходи на крака, а нашият Тиквоч сега е тръгнал като цветарка помощ да иска, щото яко му опря яйцето на г_за. Преди месец германците ясно предупредиха откъде ще мине църната паплач, ама той въртеше синджира и гордо развиваше теорията,че никой не иска да остане в България.

Няма нужда от излишни приказки и разходки напред-назад. Ясно е за всички, че никакви мигранти не трябва повече да стъпват на европейска територия, а още по-малко на българска - никой българин не заслужава да търпи лишения и в без това трудното си ежедневие заради неканени натрапници. Който си ги е поканил, да си ги държи в неговата държава и да не ни отправя запитвания за връщане на натрапниците у нас. Кой българин разполага с такъв порцион като на натрапниците? Откъде накъде ще хрантутим тъмни субекти, които отгоре на всичко не са и благодарни, искат да живеят по техните праисторически разбирания, че и да ги натрапят и на нас, и утре могат да започнат да избиват нас и нашите деца по молове, гари, театри и т.н.? Не трябва да приемаме нито един от- никъде и ако трябва да се защитят границите ни даже да се стреля на месо.

Притеснително е, че решават, българските полицаи да черпят от горчивия опит на германците. Щото като гледаме, Германия е цъфнала и вързала и никакъв мигрант "не се задържа" там. България трябва да напусне този префтасал съюз и да драпа сама, има по-голям шанс да оцелее.

Големи ''обсъждания'' големи разходки и трапези ама от българските пари тиквун осигурява много по добър живот и обслужване на бежанците отколкото на мнозинството работещи и пенсионери:((На такъв екземпляр освен дебил лицемер измекяр и мутра друго не му трябва за определение

е то е ясно какво ще е "общото решение" - България да приеме цялата паплач и те да си останат вечно наши, а в замяна на това Германията на някоя от нищозначещите сбирки на евроглупаците да ни похвали колко сме готини как на всичко сме съгласни. Страхотно!! Похвално !!!

Баси лицемерите! А тая кифла не спря да се разхожда по света за сметка на народа. Е не се ли научи как се "пазят" граници, докато беше при скапаните американци?! Сега пък ще се учи от гостоприемните германци! И докога обучение без приложение?!

Общото решение е в общото натоварване на всички мигранти на влака и направо в Германия. Така хем ще спестим някой лев от издръжката им, хем ще изпълним желанието на Меркел.

Това може да БЕШЕ желанието на Меркел, но определено не е желанието на германците;) А на танте ѝ предстоят избори... и рейтинга ѝ върви надолу, според последните проучвания! И в този контекст - сто на сто сега ни калесват да правим, да струваме, но да ги удържаме тук, че да не стигат до Германия! То и затова Боце реве напоследък като бога и хвърля плюнки там, където до вчера лижеше!

а за шенегеня май ще забравим. Всъщност, реалната причина са мигрантите, които искат в Германия

"Тя ( Бъчито, де) подчерта, че страната ни влага огромен ресурс за гранична сигурност, за да управлява ефективно външните за ЕС граници и миграционните процеси." Бъчи, душко, вярно, че "страната ни влага огромен ресурс", който обаче отива по джобовете на трафиканти и продажни полицаи от повереното ти ведомство! И, Бъчи , душко, не се губи да охраняваш "строго границата ни", когато хората, които ти трябват, са на пъпа на София, както четем в една друга статия - там, душко, под носа ти са и трафикантите, и "заспалите полицаи, дремещи в джиповете"!

Решението с емигрантите е много лесно. Направете пак един соц лагер и всички пришълци да си стоят в третия свят.

България и Германия търсят общо решение за бежанците Меркел е споделила със Социоложката, че общото решение ще е България да поеме и квотите за бежанци на Вишеградската четворка. На това предложение, след консултация с Борисов, Социоложката казала yes!

Ще ни пратят още 80 души с единствена цел да следят, да не би нашите граничари да бият поканените от тяхната откачалка "гости" и, най- вече, да не ги връщат обратно в Турция.

Не бе, това е съгласие за окупация!